Ce pot mânca câinii

Ce pot mânca câinii

Nu numai că ne împărtășim viețile și casele noastre cu câinii noștri, putem fi adesea tentați să împărtășim și mâncarea noastră. Dar caninii și oamenii sunt foarte diferiți și nu toate mâncarea noastră este bună pentru ca puștii tăi să mănânce. Deci, dacă câinele dvs. este mai interesat de ceea ce este pe placa dvs. decât propriul lor castron alimentar, citiți.

Când vă gândiți la dieta Pooch, trebuie să vă asigurați că este echilibrat, nutritiv și adecvat pentru a le menține sănătoși și fericiți, inclusiv gustări sau trata. Și unele alimente pe care le place părinții le place, de asemenea, să fie împărțite în siguranță cu animalul dvs. de companie. Ne aruncăm o privire la mâncarea pe care probabil că o aveți în bucătăria dvs. și întrebați - care sunt hrănitoare pentru caini să mănânce și care ar trebui evitată?

Mere într-un coș în aer liber

Pot câinii să mănânce mere?

Așa cum un măr pe zi poate păstra doctorul uman departe, astfel încât aceste tratamente dulci crocante nu sunt numai în siguranță pentru câinele dvs., ci plini de nutrienți care sunt buni pentru sănătatea lor. Foarte scăzut în grăsimi și o sursă bună de vitamina C și o fibră și apă, merele pot fi răcoritoare Dog tratat. Cu toate acestea, atunci când vă dați plooch un măr, este esențial ca carnea doar ca miezul și semințele să fie potențial periculoase pentru canini. Semințele de mere conțin un compus de cianură care, dacă este consumat în mod regulat sau în cantitate, se poate construi pentru a deveni otrăvitoare pentru câini. Și moderarea este întotdeauna cheia, ca prea mult de mere la o dată le poate supăra burta.

Pot câinii să mănânce banane?

Snack-ul final pentru oameni, banane sunt, de asemenea, una dintre cele mai sigure fructe pentru câini. Bananele nu au nimic în ele care pot fi toxice pentru câini și cu pielea îndepărtată, sunt ușor de mancat și digerat. Dar, ca și în cazul tuturor alimentelor non-câine, când vine vorba de banane, nu doriți să le dați prea mult, prea des. În timp ce bananele conțin potasiu, vitamina B6 și vitamina C, ele conțin, de asemenea, zahăr, care, dacă este consumat în cantitate nu este atât de mare pentru animalul dvs. de companie. Dar obțineți o cantitate decentă de fibre, care este bună pentru un sistem digestiv sănătos. Deci, dacă doriți să dați o banană câinelui dvs., păstrați-l la un mic tratat rar și scoateți întotdeauna coaja, deoarece acest lucru este greu pentru pooch-ul tău la stomac.

Câinii pot mânca ciocolată?

Răspunsul drept este o răsunătoare nr. Ciocolata poate fi tratamentul tău preferat, dar câinele tău nu ar trebui să i se adreseze niciodată o bucată. Motivul de ciocolată este un zgomot este că cacao-ul pe care îl conține are teobromina care este toxică pentru câini. Spre deosebire de oameni, care pot metaboliza cu ușurință teobromina, sistemul canin se va lupta serios, ceea ce înseamnă că toxina se poate acumula în corpul lor la niveluri periculoase. Simptomele rezultate variază de la un stomac deranjat la convulsii, tremururi, funcția inimii neregulate și chiar moartea. Ciocolata neagra este cel mai rau infractor, dar laptele sau ciocolata alba poate avea, de asemenea, repercusiuni grave pentru cainele voastra daca sunt consumate in cantitati suficiente. Și, în afară de toxine, ciocolata nu conține o valoare nutritivă reală pentru animalul dvs. de companie, adică este o mâncare umană pe care nu ar trebui să o dai niciodată la poochia ta.

Ouă proaspete în fân

Câinii pot mânca ouă?

Da, câinii pot mânca ouă, dar cu o caveat principal - ar trebui să fie întotdeauna gătite și oferite niciodată brute. Ouăle sunt o sursă excelentă de proteine, precum și riboflavină și seleniu pentru eliberarea de energie și sănătatea inimii, plus o serie de alte vitamine și minerale. Iar în timp ce ouăle conțin colesterol, ar trebui să existe nevoie de îngrijorare, deoarece impactul asupra câinelui dvs. va fi minim, deși ouăle de asociere sunt destul de mari în calorii, astfel încât să nu le hrăniți prea mult. Singura modalitate de a vă oferi ouăle de câine este gătită, deoarece ouăle brute pot duce la Salmonella sau E.Coli otrăvire alimentară. Fierte și tocate, amestecate, chiar și o omletă prietenoasă pentru câini, adăugând oul ciudat la ei Dog alimente Bowl nu va face rău câinelui dvs. și poate chiar să soluționeze ușor o burtă supărată.

Câinii pot mânca struguri?

Strugurii sunt o altă idee clară pentru câinele dvs., deoarece sunt toxici pentru canini, iar acest lucru este și pentru stafide. În timp ce toxina exactă nu este cunoscută, ceea ce este clar este că strugurii sunt otrăviți pentru câini și provoacă o reacție în corpul lor care poate duce la insuficiență renală acută și chiar la moarte. Numărul exact de struguri care provoacă o reacție toxică este necunoscut și poate varia de la individ la individ - în timp ce doar un strugure ar putea fi fatal pentru un câine, poate fi o mână sau mai mult care afectează altul. Aceasta înseamnă că niciodată nu doriți să riscați să aflați, astfel încât strugurii să fie definitiv din lista de tratament. Simptomele tipice ale intoxicației de struguri includ letargie, slăbiciune, vărsături, diaree, gâfâie și sete excesive și pot veni foarte repede. Dacă bănuiți că pooochul dvs. a mâncat struguri sau stafide, ia-i verificați Pronto.

Câinii pot mânca arahide?

Deși unele nuci nu sunt sigure pentru câini, arahidele nu sunt una dintre ele. Ele conțin de fapt grăsimi bune, precum și proteine, vitamina B6, vitamina E și magneziu care pot fi benefice pentru animalul dvs. de companie. Dar este modul în care dați arahide câinele dvs. care contează cât mai simplu și simplu este singura modalitate de a merge. Arahidele sau arahidele care sunt conținute în ciocolată, prăjituri sau biscuiți sunt în afara limitelor, deoarece toate pot avea implicații grave de sănătate pentru câinele dvs. Și chiar și cu arahidele nedorite și neprelucrate, trebuie să le păstrați la un acum și să tratați din nou, deoarece conțin o mulțime de grăsimi care pot duce la creșterea în greutate. Grăsimea în arahide poate provoca, de asemenea Probleme digestive Dacă este consumat în cantitate, inclusiv diaree și vărsături. Și dacă le dați unt de arahide, verificați eticheta pentru înlocuitorul de zahăr xilitol, care este toxic pentru câini.

Ananas

Câinii pot mânca ananasul?

Nu există nimic în acest fruct tropical care este toxic pentru câinele dvs. și, deși ananasul are niveluri ridicate de zahăr, este, în general, considerat sigur ca un tratament ocazional. Dar trebuie să fie crud, numai carnea (fără miezul lemnului) și nici una dintre crustele dure. Conservele din bucățile de ananas pot fi o capcană convenabilă a dulapului, dar fructul este ambalat în sirop, care va da prea mult zahăr la câinele dvs. Și zahărul excesiv ar putea duce la o serie de probleme de sănătate, inclusiv diabetul, decăderea dinților, problemele digestive și obezitatea. Mâncat în mod moderat, ananasul brut are suficientă vitamina C, fier, vitamine și potasiu pentru ao face o gustare nutrițională de canin.

Câinii pot mânca dovleac?

Câinii pot mânca în siguranță carnea portocalie a dovleacului, atâta timp cât se gătește bine și nu conține pielea sau semințele. Și trebuie să fie fără murdărie, astfel încât să vă lăsați sărbătoarea dvs. pe Jack-O-Lantern, nu este o idee bună. Dovleacul are unele beneficii nutritive pentru canini, nu în ultimul rând ca o sursă de fibră pentru a menține sistemul lor digestiv care rulează fără probleme. De asemenea, obțineți vitamine A, C și E, precum și calciu Pentru oase, fier pentru energie și luteină pentru piele și haina sănătoasă. Conservele de dovleac este o modalitate bună de a da legumele animalelor de companie, atâta timp cât este nevăzută și nu întreaga poate; o lingură sau două ca un tratament va fi de ajuns. Și nu dați niciodată plină de dovleac sau piure de dovleac cu ingrediente adăugate, cum ar fi sarea care poate fi rău pentru câinele dvs.

Câinii pot mânca căpșuni?

Calorii scăzute și cu o lovitură decentă de vitamina C, antioxidanți și fibre, căpșunile sunt un titlu gustos pentru câinele dvs., atâta timp cât le dați în mod moderat. Căpșunile sunt unul dintre un număr limitat de fructe care sunt sigure pentru câinele dvs., dar trebuie să fiți atenți cât de mulți dați și cum le serviți. Felii mici de căpșuni ar trebui să fie date numai câinelui spălate și crude și niciodată soiul conservat, deoarece acestea sunt ambalate în siropul zaharos, care nu este bun pentru puii voastri. Căpșunile brute sunt încă ridicate în zahăr natural, ceea ce înseamnă că nu pot fi un tratament obișnuit, dar sunt o recompensă plăcută, mai ales într-o zi fierbinte. În plus, fructele de padure conțin o enzimă care poate ajuta la îndepărtarea petelor urât din dinții Doggo.

Turcia prăjită pe masa de vacanță

Pot câinii să mănânce curcan?

Atâta timp cât este simplu, proaspăt și gătit pur și simplu, Turcia este o gustare excelentă pentru câinele dvs. Turcia este adesea adăugată la hrana pentru câini, atât umedă cât și uscată, deoarece este o proteină sănătoasă și slabă. De asemenea, conține substanțe nutritive suplimentare care pot fi benefice pentru câinele dvs., incluzând riboflavină și fosfor, plus este scăzută grăsime atâta timp cât luați pielea oprită. Dar există câteva reguli de siguranță pentru hrănirea Turciei la câinele dvs. Nu există oase, deoarece acestea se pot sparge ușor și sunt, de asemenea, un pericol de sufocare, iar carnea nu trebuie să fie prăjită, deoarece aceasta va adăuga grăsime nedorită, ceea ce înseamnă calorii suplimentare pentru câinele dvs. Fiți conștienți de modul în care curcanul este gătit prea - simplu este esențial, astfel încât nu sau o cantitate minimă de sare, fără condimente suplimentare, unt excesiv și cu siguranță nu sunt gătite cu ceapă sau usturoi, care sunt atât toxici pentru câini. Asta înseamnă, de asemenea, nici o umplutură adăugată, astfel încât să fie extra vigilenți dacă vă împărtășiți resturile de masă de Ziua Recunostintei cu animalul dvs. de companie.

Câinii pot mânca pepene verde?

Cu conținut ridicat de apă, pepene verde este o gustare hidratantă atât pentru dvs. cât și pentru Doggo, dar există câteva măsuri de precauție pe care trebuie să le luați pentru a vă menține în siguranță animalul. Râul este greu de mâncat și poate provoca probleme digestive, în timp ce consumul prea multor semințe își pot irita intestinul. Cel mai bun mod de a da câine pepene verde este în bucăți mici de acea carne delicioasă, dar nu le dați prea des. Dar într-o zi fierbinte, pepene verde poate fi o modalitate bună de a-și păstra nivelurile de hidratare în sus și, dacă bucățile de carne sunt răcite sau înghețate, temperatura lor în jos. În plus, pepene verde are și unele beneficii nutritive, inclusiv fibrele, precum și vitaminele A, B6 și C și potasiul. Dacă poochul dvs. este nou pe pepene galben, încercați-le cu o bucată sau două pentru a vă asigura că nu-și deranjează tuma.

Pot câinii să mănânce iaurt?

Mulți câini pot fi intoleranți la lactoză și astfel lapte și lapte nu sunt întotdeauna atât de bine pentru ei. Dar iaurtul împiedică tendința datorită bacteriilor active care fac mai ușor chestii reci, cremoase pentru ca animalul dvs. de companie să digerați. Deci, dacă puiul dvs. are un gust pentru iaurt, este bine să le dați ca un tratament, atâta timp cât este în mod moderat. Iaurtul conține, de asemenea, calciu și proteină care poate beneficia de sănătatea câinelui dvs. și pot să-și calmeze TUM, datorită probiotice contine. Dar singura modalitate de a da iaurtul de câine este total simplu și natural ca orice ingrediente adăugate, cum ar fi zahăr, îndulcitori artificiali, fructe, nuci sau ciocolată vor pune desertul ferm în zona de nord-go de canină. Câteva sugestii de servire includ o lingură pe masa lor principală sau pe cont propriu sau puteți face cuburi înghețate de gheață de iaurt pentru a vă trata pooch-ul într-o zi fierbinte.

Rădăcină de țelină proaspătăCâinii pot mânca țelină?

Deși considerat un aliment sigur pentru câini, faptul curios despre țelină este că poate provoca animalul dvs. de companie Pee mai mult decât de obicei Dacă mănâncă prea mult. Motivul este conținutul său de apă mare, care înseamnă, de asemenea, tulpinile de țelină verde sunt foarte scăzute în calorii. Pe lângă faptul că sunt bogate în grăsimi, țelina este ambalată cu fibră, plus vitamine A, C și vitamina K, care poate fi benefică pentru pooch-ul dvs. Dar tu ar trebui să dai vreodată câinelui tău tulpina tăiată în bucăți de mâncare și nu frunzele de țelină, deoarece acestea ar putea fi contaminate de pesticide. La fel ca și în cazul altor legume, prea multă țelină poate supăra durerea câinelui dvs., așa că dacă doriți să o dați puilor, atunci doar o mână ca un tratament ar trebui să coboare bine. Și poate chiar să-i ajute să-i împrospătească și respirația câinelui!

Canții pot mânca sardine?

Sardinele pot împacheta un pumn nutrițional mare pentru câinele dvs., datorită nivelurilor ridicate de acizi grași omega-3 și coenzima Q10 care sunt atât excelente pentru inima, sistemul imunitar și sănătatea totală. Și, deoarece sardinele sunt mici, ei nu vor conține cât mai mult mercur ca pești mai mari, cum ar fi tonul, așa că sunt mai siguri ca câinele tău să mănânce. Dar pentru beneficii optime, dați întotdeauna câinele dvs. simplu de sardine care sunt prinse sălbatice. Conserve este bine, dar asigurați-vă că sunt ambalate în apă de primăvară, și nu saramură, ulei sau sosuri. Dezavantajul principal este conținutul caloric al sardinelor care poate fi ridicat pentru câțiva câini, deci acest lucru înseamnă că nu mai mult de o jumătate de sardină într-o zi, tăiată în bucăți mici și folosită ca un tratament pentru a adăuga niște aromă de pește la masă.

Pot câinii să mănânce slănină?

Ridicat în grăsimi și sare, slănină nu este cea mai bună mâncare pentru câinele dvs., mai ales dacă greutatea sau sănătatea lor este o problemă. Dar cu acel miros delicios ca se gătește, Bacon este obligat să atragă atenția câinelui! Da, este o formă de proteine, dar dincolo de aceasta, există foarte puține lucruri despre slănină pentru câinele dvs. Indiferent dacă este fumat sau nemodificat, conținutul de grăsimi din Bacon poate supăra digestia animalului dvs., mai ales dacă sunt mai sensibili. Și hrănirea poochei prea multe tratate grase pot crește semnificativ riscul de a dezvolta pancreatită, care este o condiție dureroasă care poate fi foarte gravă pentru animalul dvs. de companie. Conținutul de sare este, de asemenea, un risc de sănătate, în special pentru câinii mai în vârstă prin punerea sistemului lor cardiovascular sub presiune crescută. Deci, în timp ce mirosul de slănină poate obține acele gustări canine să meargă, evita să ofere prea mult bacon prea des - doar un pic mic în anumite ocazii este în siguranță.

Sănătos de ovăz de casă de casă

Pot câinii să mănânce fulgi de ovăz?

Conținutul de fibre solubile din ovăzul o face o adăugare benefică la dieta câinelui dvs., mai ales dacă sunt mai în vârstă sau au probleme să meargă la un poop. Este, de asemenea, un bun cereale alternative dacă pooch-ul dvs. este alergic la grâu. Fulgul de ovăz conține vitamina B și acidul linoleic, care sunt atât de boostere fantastice ale pielii, cât și de haină. Dar, înainte de a ajunge la dulapul de bucătărie, trebuie să vă asigurați că este tipul potrivit pentru animalul dvs. de companie. Fulgiul de ovăz trebuie administrat numai câinelui tău și gătit în apă, astfel încât nici o lactate adăugată, zahăr, aromă sau ingrediente, cum ar fi stafide, care sunt rele pentru câinele dvs. Utilizați vreodată fulgi de ovăz ca un supliment sau un topper de masă, niciodată ca înlocuitor pentru alimentele obișnuite de câine. Și controlul porțiunilor este necesar ca prea multă furajeală poate irita de fapt intestinul câinelui dvs., ducând la simptome precum diaree și vărsături.

Câinii pot mânca ceapa?

Ceapă se află în partea de sus a listei fără go pentru câinele dvs., deoarece conțin o substanță numită N-propil disulfură, care poate fi toxică. Pe măsură ce corpul câinelui dvs. nu are enzima necesară pentru a neutraliza acest compus, ele sunt expuse riscului unei afecțiuni numite anemie corporală Heinz dacă mănâncă ceapa - crudă, gătită sau pulverizată. Alte efecte secundare periculoase ale consumului de canalizare includ daune hepatice, reacții alergice, probleme respiratorii, diaree și vărsături. Nu este plăcut - pentru tine sau pentru pooch! Pentru a vă menține puii în siguranță, păstrați-i departe de ceapă în toate formele, inclusiv alimente precum pizza care au toppinguri de ceapă. Și alți membri ai familiei de ceapă, cum ar fi usturoiul, prazul și arplice, ar trebui să fie și pe lista interzisă. Dacă bănuiți că câinele dvs. a mâncat ceva care conține ceapa, rezervați o vizită la VET pentru o verificare completă.

Pot câinii să mănânce roșii?

Un membru al familiei de noapte, tulpinile și frunzele plantei de roșii conțin o substanță numită solanină care poate fi dăunătoare câinilor dacă este consumată în cantități mari. Cu toate acestea, fructul suculent al plantei este sigur pentru câinele dvs. atâta timp cât sunt complet coapte și nu verde când sunt consumate. Roșii roșii sunt, de asemenea, bogați în substanțe nutritive care pot fi benefice pentru animalul dvs. de companie, inclusiv licopenul de inimă, beta-caroten pentru funcția creierului și vitamina A pentru o vedere sănătoasă. Dar, ca și în majoritatea alimentelor umane, când vine vorba de roșii, moderarea este esențială. De asemenea, utilizați numai legumele proaspete, nu roșii în cutii, supe sau sosuri cumpărate. Dacă pooch-ul tău are un gust pentru tomate, ține-le departe de complotul de legume și dați-le doar bucăți de mâncare de coacere, roșii libere ca un tratament.

Bord de brânză

Câinii pot mânca brânză?

Atâta timp cât câinele dvs. nu este lapte sau lactoză intolerant, cantitățile mici de brânză pot fi folosite ca un ajutor de antrenament sau un tratament gustos. Dar trebuie să fii atent ce tip de brânză le dai. Brânzeturile simple, cum ar fi Cheddar sau elvețian să conțină niveluri mai scăzute de lactoză, deci ar trebui să fie mai blând pe tuma câinelui. Cu toate acestea, brânzeturi cremoase bogate, cum ar fi Mozzarella, le pot provoca unii stomac deranjat, În timp ce brânzeturile albastre trebuie evitate. Și nu dați niciodată brânzeturile de pooch cu ingrediente adăugate, cum ar fi fructele uscate, usturoiul, condimentele sau ceapă, deoarece acestea pot fi toxice pentru animalul dvs. de companie. Brânza conține niște substanțe nutritive favorabile câinilor, inclusiv calciu, vitamina A și Vitamine complexe, dar are, de asemenea, un conținut ridicat de grăsimi, astfel încât să o hrănească dacă obezitatea este o problemă. Regula degetului mare atunci când vine vorba de brânză este: simplu, puțin și nu prea des. De asemenea, opriți oferirea de brânză dacă câinele dvs. prezintă semne de reacție.

Câinii pot mânca morcovi?

Da, câinii pot mânca morcovi. De fapt, nu numai că este în siguranță de legume, dar poate fi, de asemenea, o gustare sănătoasă, cu conținut scăzut de calorii pentru puii dvs. Veți obține vitamina A, potasiul și fibrele pentru început, precum și alte vitamine și minerale esențiale. Considerația importantă Când dați un morcov pentru animalul dvs. de companie este că trebuie să fie în bucăți de mâncare, care nu vor fi un risc de sufocare (care poate fi o preocupare reală dacă este înghițită). Morcovate de morcovi - aburit sau microunded, astfel încât ei păstrează cât mai mult din bunătatea lor - sunt mai ușor pentru câinii mai în vârstă să mănânce, în timp ce morcovii brut pot fi o teetică bună pentru câinii mai tineri. Morcovii sunt un bun tratament regulat, dar merită să vorbim cu veterinarul dvs., astfel încât să puteți da suma potrivită pentru câinele dvs. individual. Și întotdeauna asigurați-vă că sunt spălate bine mai întâi, astfel încât acestea să fie fără pesticide.

Pot câinii să mănânce broccoli?

Fierte sau brute, broccoli este destul de hrănitoare pentru ca câinele dvs. să mănânce, datorită nivelurilor ridicate de fibre și vitamina C. Deși legumele nu ar trebui să formeze o parte centrală a dietei câinelui dvs., introducerea unor legume proaspete, cum ar fi Broccoli, poate contribui la stimularea aportului alimentar de vitamine și minerale. Plus, broccoli este scăzută. Cu toate acestea, există o zbura în unguent când vine vorba de a da broccoli câinelui tău și acesta este un compus găsit în Florets, numit izotiocianat. Dacă este consumat în cantități mai mari, compusul poate provoca iritații digestive la câinii care pot fi ușoară până la severă, în funcție de cantitatea consumată. Atâta timp cât broccoli este dat câinelui dvs. în cantități mici și nu zilnic, atunci pot beneficia de bunătatea sa, fără a le lăsa umflate și cu gaz neplăcut.

Castraveți

Câinii pot mânca castraveți?

Crunchy și răcoritoare, castraveții sunt perfect siguri pentru ca câinele dvs. să mănânce. Aceste legume cu conținut scăzut de calorii conțin destul de puține vitamine și minerale care sunt bune pentru puii dvs., inclusiv vitaminele K și C, precum și magneziul și potasiul. Dar, ca și în ceea ce privește, prudență trebuie să fie exercitată atunci când oferiți castraveți câinele dvs. Deoarece sunt atât de gustoase și răcoritoare, multe pooches le vor mânca în cantități mari, dacă i se oferă o șansă, totuși, acest lucru nu este recomandat deoarece mâncarea prea mult într-o singură ședință poate duce la tulburarea gastrointestinală. Un alt lucru care trebuie să fie conștient de dimensiunea castraveților pe care îi oferiți - este important să tăiați veggie în bucăți mai mici, astfel încât puiul dvs. nu se sufocă pe tot. Acest lucru este deosebit de important pentru Câini de rasă mai mici. Notați că, deși castraveții proaspeți, proaspeți sunt minunați ca un tratament ocazional, soiurile murate nu sunt. Sunt prea sărate să fie sănătoși pentru câini.

Pot câinii să mănânce prune?

În timp ce nutritiv și suculent, prunele nu sunt cele mai sănătoase tratațe pe care le puteți da câinelui dvs. Da, prunele conțin destul de mult de vitamine, minerale și fibre dietetice, inclusiv vitaminele C, A și K, potasiu și mangan, totuși, sunt, de asemenea, ridicate în zahăr. Prea mult zahăr nu este niciodată un lucru bun într-o lume a câinelui, așa că dacă veți împărtăși gustul de fructe cu puștiul dvs., doar le dați vreodată felii mici ale cărnii. Aveți grijă să nu oferiți întregul prune, deoarece conține groapa care poate fi un pericol de sufocare și să facă rău de către sistemul digestiv al câinelui. Ca să nu mai vorbim, gropile de prune conțin cianură, deci dacă puii dvs. reușește să zdrobească unul, există și riscul de otrăvire. În ansamblu, aceasta nu este cea mai bună gustare pentru câini și vă recomandăm să găsiți ceva mai mult canin - potrivit pentru a vă trata puiul.

Câinii pot mânca sfeclă?

Sfecla sunt ambalate cu substanțe nutritive și pot fi o gustare sănătoasă pentru câinele dvs. - dacă este oferită cu moderatie. Ca toate alimentele umane, dacă sunt consumate în cantități mari și prea des, sfecla poate duce la tulburarea stomacului la câinele dvs., ceea ce este evident ceva ce doriți să evitați. Acestea fiind spuse, veggie roșie este bogată în diferite minerale, vitamine și compuși benefice de plante care pot avea un impact pozitiv asupra sănătății puilor. De exemplu, ele conțin betalani, pigmenți de plante care posedă proprietăți antiinflamatoare destul de puternice, astfel încât acestea pot contribui la stimularea sistemului imunitar al căpriorului. Cu toate acestea, ele conțin, de asemenea, oxalați care pot fi problematici pentru câinii cu probleme de rinichi și vezică urinare. Deci, verdictul? Sfecla sunt sigure pentru cei mai sănătoși câini în cantități foarte mici, dar nu sunt recomandate pentru canini predispuși la pietrele de rinichi și vezică urinare.

Vedere superioară a porumbului gustos și organic pe placa de lemn

Câinii pot mânca porumb?

Găsite în multe alimente pentru câini, porumbul este sigur și chiar sănătos pentru animalul dvs. de companie, dacă este consumat în cantități moderate. Porumbul conține destul de puțin fibre dietetice, care vă poate ajuta cu digestia puilor și este și moderat bogat în proteine, care este o veste bună pentru mușchii lor. Cu toate acestea, porumbul dulce conține, de asemenea, un zahăr, așa că fii atent la cât de mult servi ca prea mult zahăr în dieta animalului tău poate duce la o serie de probleme, inclusiv obezitate și diabet zaharat. De asemenea, nu dați niciodată câinelui dvs. întregul porumb pe Cob, deoarece acest lucru este prea greu pentru ei să digerați și poate provoca chiar și obstrucția intestinală. Pentru a fi în siguranță, oferiți doar o lingură sau două de porumb fiert la fiecare câteva zile.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce pot mânca câinii