14 Jucării câinele dvs. Este garantat să se îndrăgostească

Câinele dvs. are o jucărie preferată? Îi place să transporte un anumit element peste tot el merge? Dacă nu, și pooch-ul dvs. nu sa îndrăgostit încă de un anumit element, atunci avem câteva sugestii minunate.

Înainte de a începe, aici este un exemplu. Un câine numit Fletcher a găsit o veche, dezumflată și uzată de volei la Casa prietenului său, Nicki Wyatt-Park, într-o petrecere a patra din iulie. Dodo a raportat că de atunci Fletcher nu sa despărțit de volei, pe care ei le-au numit în mod volativ.

Fletcher câinele cu jucăria preferată

Proprietarul său a spus că Fletcherul înotă cu volei în gură și chiar aduce mingea la culcare cu el. Când Fletcher joacă cu alți câini, el urmărește după prietenii lui în timp ce se îngrămădește volei între dinți.

Fletcher și voleiul său preferat deflvat

Nicki a spus că Fletcher este atât de îndrăgostit de jucăria lui. Proprietarul său nu poate chiar să-l țină prea mult, deoarece Fletcher pornește mingea tot timpul. Câinele ar renunța doar la volei dacă bea sau mănâncă.

Câine Fletcher NICIODATĂ PĂRȚI CU JOCURILE FAVORITE

Aveți un câine ca Fletcher? Experți într-un studiu publicat pe Cunoașterea animalelor a arătat că câinii ar putea fi într-adevăr atașați de jucăriile lor, mai ales pentru cei pe care îi pot purta ca un cățeluș sau o lacrimă ca o pradă. Unii câini pot fi, de asemenea, obsedați de bile în gură, deoarece este reconfortant.

Fletcher câinele, proprietarul și jucăria preferată

Doriți ca pooch-ul dvs. să aibă ceva similar - o jucărie câinelui pe care îl iubește profund și nu ar fi parte? Iată câteva dintre cele mai bune jucăriile de câine care au supraviețuit că majoritatea câinilor au fost găsiți iubiți și jucați cu cei mai lungi.

1. Classic Kong

Iubitul de câine Joe Markham a inventat Classic Kong-ul în anii 1970 după ce a observat că păstorul său german și-a rupt dinții când a mestecat în mod constant pe roci. Classic Kong este acest lucru roșu care seamănă cu un om de zăpadă și trei bile puse împreună. Această jucărie este cauciucată și goală în mijloc, astfel încât să o puteți face cu câinele tratați pentru a face mai interesant.

2. Sticlă de apă și șosete vechi

Nici un buget pentru cumpărarea de jucării pentru câini? Există un număr de Idei de DIY poti incerca. De exemplu, folosind o sticlă de apă și o șosetă veche. Sticla de apă are un zgomot crocant pe care câinii vor merge nebun. Șosetele, totuși, protejează gingiile și dinții câinilor, deoarece mestecarea sticlei poate produce margini ascuțite. Câine Sitters chiar pune kibble uscate în interiorul ei, astfel încât este crunchier să muște. Înlocuiți sticla când este deja distrusă.

3. S & # 8221; OS de caine

După cum puteți vedea mai sus, # 8220; S & # 8221; Câinele osului este proiectat ca un os, dar cu o formă ușor curbată. Este fabricat din material termoplastic, astfel încât este cauciucat și flexibil, în timp ce este încă dur împotriva dinților câinelui. Ceva despre forma sa face ca câinii să meargă nebun pentru această jucărie.

4. Denim nod

Tăiați blugi vechi și în afara modei și transformați-o într-o jucărie robustă de câine DIY. Selectați partea inferioară a picioarelor și tăiați-o în lungime din lateral pentru ao deschide mai largă. Rolați-l ca un bar și apoi luați-l împreună într-un nod. Ce este grozav despre această jucărie este că are mirosul tău, pe care câinele tău o va iubi cu siguranță să se joace!

5. Chuckit! Launcher cu bile

Ce câine nu-i place să joace Fetch? Acest lansator de bile va ajuta la catapulta mingea preferata a câinelui la o distanță mai mare. El va fi atât de încântat să urmărească după ea și va primi și o mulțime de exerciții.

6. Bile de pluș

O minge de pluș este atât de moale și sigură pentru a juca în timp ce în interior, dar bilele de pluș pot fi jucate prea mult, deoarece mașina este lavabilă și ușor de curățat sau uscat. Această minge este de obicei făcută din lână de miel.

7. Tug Tug

O remorcă de țesături este o jucărie de câine manual care să fie cea mai bună de utilizat pentru în aer liber. Este minunat pentru câinii activi și energici care au nevoie de mai multă plăcere și exerciții fizice. TETHER TUG păstrează câinii atât de ocupați încât nu vor acorda atenție altor lucruri din curte. Ei nu vor încerca să-ți sapi grădina de flori sau să mestece pe gardul din spate pentru că au această jucărie să se joace.

8. Vorbind Babble Ball

Această minge face 20 de sunete ca și croaks și chirps, pe măsură ce câinele tău urmărește după ea. Bilele vorbind Babble este despre dimensiunea unei minge de tenis și necesită baterii de lucru. Cu toate acestea, este realizat din material durabil. Lăsați-l pe orice suprafață și nu se va rupe. Este greu chiar și pentru dinții lui Doberman.

9. Wobble Wag Giggle Ball

Utilizați această minge interactivă pentru a vă menține câinele ocupat în interior, așa că nu trebuie să mestece pantofii sau pernele. Bilele Giggle Wagble Wag are un tub de sunet care emite chicoti atunci când a fost agitat, laminat și mutat în jur. Ca majoritatea celorlalți Cele mai bune jucării de câini interactive, Este sigur că să vă excitați animalul și să-l stimuleze mental! Mingea este, de asemenea, proiectată cu șase buzunare, astfel încât este mai ușor ca câinele să-l ridice cu gura.

10. Frisbee

Puteți găsi două tipuri de câini Frisbee pe piață, hard diskul sau discul moale. Discurile dure ar putea fi periculoase pentru câinii mai mici, deoarece se pot împacheta un Wallop și îi rănește dinții sau față. Discurile moi nu vor afecta câinii dvs., dar nu are prea multă greutate să zboare mai sus sau să acopere o distanță mai mare și există un număr de animale de companie Frisbee Jucării câinelui. Utilizați tipul greu dacă doriți serios să vă antrenați câinii pentru acest sport.

11. Șosete înghețate

De asemenea, nu este nevoie să cheltuiți pe acest lucru și din moment ce câinele dvs. este probabil că iubește șosete de mestecat, de ce să nu faceți o jucărie reală din ea? Pur și simplu nodați șosetele într-o minge și păstrați-l în congelator. Dacă câinele dvs. este plictisit, șosetele înghețate îl vor menține ocupate pentru o oră.

12. Fluza de mestecat

Frunzele de mestecat Flossy vin într-o varietate de culori și lungimi. Acestea sunt realizate dintr-un material amestec de bumbac care ajută, de asemenea, la denunțarea dinților câinilor; Este perfect pentru sănătatea lor dentară. Cu designul său de remorcare, frânghiile de mestecat Flossy sunt, de asemenea, minunate pentru un joc de remorcher-război, care ține câinii agili și puternici.

13. T-Shirt Tug Toy

Reciclați cămașa veche pentru a crea o jucărie de remorcare împreună cu o minge de tenis. Acest proiect nu necesită coasere, trebuie doar să tăiați o parte din cârpă, acoperiți mingea cu ea, legați-o împreună, apoi împușcați marginile, conform instrucțiunilor de la ea știe.

14. Benebone mestecă jucărie

Câinele dvs. va iubi această jucărie de mestecat, deoarece are un gust ca Bacon! Beneficii de mestecat jucărie este fabricat din nailon și este mai sigur pentru câini decât cele mai comestibile jucării de mestecat. Cu toate acestea, asigurați-vă că ați ales dimensiunea potrivită pentru animalul dvs. de companie, astfel încât să nu se sufocă pe ea.

Jucăriile sunt distractive și câinii sunt probabil singurii mamifere care iubesc să se joace cu jucării, chiar și atunci când sunt prea bătrâni. Acest lucru se datorează faptului că jucăriile sunt stimulative mental și fizic pentru câini, astfel încât să vă amintiți acest lucru când veți cumpăra sau faceți următoarea jucărie preferată a câinelui!

Citiți următorul: Top 50 cele mai bune jucării de mestecat pentru pui

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Top 14 jucării Câinele dvs. este garantat să se îndrăgostească

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 14 Jucării câinele dvs. Este garantat să se îndrăgostească