Pâine pentru câini - siguranță, riscuri, beneficii & faq

Pâine pentru câini - siguranță, riscuri, beneficii și întrebări frecvente

Pâine pentru câini este sigur, dar nu este recomandat. Este una dintre cele mai frecvente resturi de masă oferite animalelor de companie așa cum este văzută ca fiind sland și nu este condimentată, deci considerată a fi total sigură. Cu toate acestea, în timp ce pâinea nu este toxică pentru câini, oferă calorii necunoscute.

Mai multe alimente de uz casnic și mese pot afectează negativ Câinii noștri atât minori cât și sever. Ingredientele cum ar fi usturoiul, ceapa și ciocolata pot provoca o suferință intestinală acută împreună cu alte probleme de sănătate. Prin urmare, ne-am verificat mult mâncarea înainte de a da o resturi de animalele noastre iubite. Astăzi vom explica dacă câinii pot mânca pâine sau dacă există anumite tipuri de pâine potrivite pentru câini.

Anumite ingrediente in Diferite tipuri de pâine sunt fie bine cunoscute, fie nu sunt înțelese pentru a deteriora câinii atunci când sunt ingerați. Cele mai frecvente tipuri de pâine și ingredientele lor vor fi rezumate aici. Astfel încât să știți când dați câinii dvs. un tratament, că vor rămâne sănătoși.

Câinii pot mânca pâine?

Câinii pot mânca cele mai multe tipuri de pâine. Acest lucru se datorează faptului că modul în care un corp al câinelui reacționează la pâine este similar cu al nostru. Orice pâine ar trebui să fie consumată în moderare dar în special pâinea albă. De asemenea, nu numai dependent de ce ingrediente sunt folosite în pâine, dar și raportul.

Diferit Tipuri de pâine sunt interogate în mod regulat pentru consumul sigur la câini. Aluat de pizza, Bageli și chiar pâinea de cartofi sunt căutări comune pentru proprietari. Pur și simplu a răspuns, depinde de toate ingredientele incluse în fiecare pâine. Tipuri de pâine, toppings și metode de gătit și cantitatea se poate afecta dacă pâinea este toxică. Acestea pot afecta, de asemenea, cantitatea de toxicitate din pâinea care poate afecta câinele dvs.

Câinii pot mânca pâine albă?

Pâinea albă, cunoscută și ca pâine de grâu, nu este dăunătoare pentru câini. Atâta timp cât acestea nu sunt alergice la oricare dintre ingrediente. Pâinea albă este foarte mare în grăsimi și carbohidrați, inclusiv zaharuri și, prin urmare, nu o gustare sănătoasă pentru puii dvs. Cu toate acestea, ei sunt capabili să aibă ocazional ocazional.

Pot câinii să mănânce pâine integrală?

În mod similar cu pâinea albă, pâine integrală de grâu este sigur pentru câini. Atâta timp cât acestea nu sunt alergice la oricare dintre ingrediente. De asemenea, cunoscut sub numele de pâine brună și alternativa sănătoasă la pâinea albă. Este considerat mai bine ca câinii să consumeze mai degrabă pâine brună decât alb. Deși este important să vă amintiți că toate tipurile de pâine sunt ridicate în carbohidrați, grăsimi și zaharuri. Prin urmare, acestea ar trebui considerate un tratament.

Este pâinea sănătoasă pentru câini?

Pâinea este A Sursa de carbohidrați (Energie), dar câinii pot mânca numai pâine în mod moderat. Rețineți că pâinea nu ar trebui niciodată să facă parte din alimentele lor obișnuite. Consumul de prea multă pâine poate duce la deficite sau probleme de sănătate.

Deși pâinea nu este imediat în detrimentul sănătății câinelui, nu ar trebui să fie considerată o parte a dietei normale sau regulate. Desigur, pâinea are pozitive, cum ar fi o mare sursă de carbohidrați și, prin urmare, este minunat atât pentru energia imediată, cât și pentru cea stocată. Datorită acestui fapt, energia stocată poate deveni cu ușurință o greutate excesivă și poate crește riscurile pentru sănătate. Acestea pot varia de la boli de inimă, hipertensiune arterială și probleme comune.

Pâine nesănătoasă pentru câini
Pâinea pentru câini, la fel ca pentru oameni, tinde să fie nesănătoasă datorită densității sale de carbohidrați.

Care sunt principalele dezavantaje ale hrănirii pâinii unui câine?

Hrănirea pâinii la câinii tăi poate veni cu multe negative față de sănătatea lor fizică și biologică. Adesea, proprietarii nu vor fi conștienți de diferitele dezavantaje care vin cu o cantitate mică de pâine în mod regulat. Consecințele pot fi pe termen scurt și lung și chiar letale, în funcție de ingredientele din fiecare bucată de pâine.

Nu face parte din dieta sălbatică canine

Câinii sunt omnivori, acest lucru înseamnă că nu numai că sunt capabili să mănânce atât carne, cât și legume, dar acest lucru este încurajat. Cu toate acestea, dieta lor nu constă din produse mari de carburi sau de grâu, cum ar fi pâinea. Datorită modului în care corpul lor stochează grăsime și ce tipuri de alimente sunt cele mai benefice pentru sănătatea lor, pâinea este scăzută pe listă. Dieta lor ar trebui să fie în mod predominant carne, legume și de obicei ingrediente scăzute de grăsimi și scăzute carb. Acest lucru revine la argumentul că, deși un câine poate ingera pâine, nu înseamnă că ar trebui să facă acest lucru în mod regulat sau deloc. În plus, ei cu siguranță nu au nevoie de pâine.

Creștere în greutate

Un corp de câine și o biologie sunt Adaptat pentru proteine ​​mari, Vitamina și dietele minerale. Cu toate acestea, nu este obișnuit să carbohidrați ridicat Dietele, nici grăsimea ridicată, ambele care pot proveni de la consumărea pâinii. Ca strămoșii câinelui, lupii, nu ar avea în mod natural pâine, când corpul lor a primit grăsimi sau carbohidrați, acestea au devenit imediat stocate. Prin urmare, câinele acum domestic păstrează această funcție biologică pentru a stoca aproape toți carbohidrați și grăsimi furnizate. Astfel încât, imediat, sporind greutatea, indiferent de restul dietei și chiar și nivelurile de exerciții.

Rău pentru dinții lor (din cauza carbohidraților simpli)

Carbohidrații sunt formați cu un procent mare de zaharuri stocate, acestea pot fi în detrimentul mai multor zone ale sănătății câinelui dvs., inclusiv dinții lor. zahăr în pâine se va atașa la dinții câinelui care atrage bacterii la ea. Bacteriile se hrănesc cu zahărul de pe dinții câinelui, produce acid și aceasta este ceea ce cauzează dinții câinelui să putrezească.

Stomac deranjat

O cantitate mică de pâine nu ar trebui să-ți deranjeze stomacul câinelui tău, dar chiar și câinii fără alergii se pot îmbolnăvi când hrănește prea multă pâine. Protează, un tip de enzimă digestivă în stomac, digerează în mod specific proteina. Acest lucru înseamnă că cantități mari de carbohidrați sunt administrate câinelui dvs., ei pot fi capabili să înceapă să le digerez, dar nu pe deplin. Aceasta este ceea ce duce, de obicei, la un stomac deranjat.

Aportul de ingrediente potențial toxice

În funcție de tipul de pâine dat câinelui dvs., poate că nu numai că vă dăunează câinelui, dar potențial letale. De exemplu, pâinea de usturoi este toxică pentru un câine și chiar o cantitate mică poate provoca diaree și vărsături.

Acești factori pot duce la reacții biologice și comportamentale mai grave, inclusiv slăbiciune, depresie, mers instabil, hipotermie, sistem nervos afectat negativ și chiar o comă.

Care sunt beneficiile pâinii pentru câini?

În cantități mici, cu toate acestea, pâinea poate fi benefică de sănătatea câinelui dvs.

Tampoane orice materiale străine înghițite

În calitate de proprietari, nu putem să ne uităm la câinii noștri în fiecare zi din fiecare zi și, din păcate, acest lucru poate duce la găsirea obiectelor mici și la înghițirea lor. Aceste obiecte pot include fir, cioburi osoase sau bastoane. Acest lucru poate fi extrem de important când animalele noastre au consumat obiecte ca aceasta, îngrijorările ar putea dura de la blocarea intestinală sau chiar doar disconfort ușoare pe care dorim să o atenuăm. Hrăniți câinele dvs. mici bucăți de pâine și asigurându-vă că bea în mod regulat pot ajuta la minimizează durerea intestinală și să împiedice blocările, permițând elementului să treacă în mod natural. Acest lucru ar trebui făcut numai după primind sfaturi veterinare, fiecare caz trebuie evaluat asupra individului și ce articol a fost consumat.

Reduce durerea

Dacă câinele dvs. are dureri abdominale ușoare, pâinea poate ajuta reduce durerea. Acest lucru se datorează faptului că nutrienții din ele, atât pâinea albă, cât și cea brună poate ajuta la rezolvarea unui stomac, dar alb, în ​​special, poate face acest lucru. O cantitate mică este tot ceea ce este recomandat, un sfert de bucată de pâine de obicei.

Ajută digestia

Acest lucru este văzut în principal cu pâine brună, cunoscută și sub numele de pâine integrală de grâu. Pâinea maro are o cantitate mare de fibre, un nutrient care poate ajuta la înșelarea materiei fecale și crește numărul de bacterii sănătoase în intestin. Bacterii sănătoase ajută la soluționarea unui churning stomac sau IBS (sindromul intestinului iritabil) la câinii cu anxietate ridicată. Acest lucru, la rândul său, duce la un model digestiv mai obișnuit și minimizează vărsăturile și diareea. Scaunele vor fi, de asemenea, umplute, împiedicând diareea, dar înmuiați suficient pentru a evita lacrimi anale sau constipație.

Este o pâine înmuiată bună pentru cățeluși?

Este important să vă amintiți asta un sistem digestiv al catelusului este mai sensibil decât cel al unui câine adult. Deși aceleași reguli și sfaturi deja discutate se aplică Puppies, Pentru a menține un sistem digestiv sănătos, acestea vor necesita o cantitate mai mică de pâine. Acest lucru va împiedica întreruperea unui sistem digestiv sănătos.

Este aluat de paine în condiții de siguranță pentru câini?

Pentru un câine pentru a ingera un aluat de pâine brută ar putea fi mortal din mai multe motive. În primul rând, aluatul de pâine va continua să se extindă până când este coaptă, înseamnă că poate face acest lucru în interiorul animalului dvs. de companie, ducând la blocaje intestinale care pot fi de obicei tratate numai prin chirurgie cu risc ridicat. Mai mult, aluatul de pâine va elibera etanolul, cunoscut și ca alcool. Alcoolul se va deplasa rapid prin stomacul câinelui dvs. la sângele lor și acest lucru poate duce rapid la otrăvirea cu alcool.

Care sunt tipurile de pâine care pot dăuna câinelui meu?

Toată pâinea menționată mai jos sunt cele care vă vor face rău câinelui. Am colectat cele mai frecvente și necunoscute tipuri, astfel încât să fiți pe deplin informați când vă tratați câinele.

Pâine toxică pentru câini
Unele tipuri de pâine conțin ingrediente suplimentare care pot fi toxice pentru câini și alte animale de companie.

Pâine de raisin

Când stafidele sunt ingerate de câinele dvs., ei încep imediat să le otrăvească. În câteva ore, pâinea stafidei poate duce la insuficiență renală și moartea fără tratament. Chiar și o bucată de pâine fără a Raisin poate avea încă un risc dacă a venit dintr-o pâine cu stafide în. Evitați hrănirea câinilor dvs. la orice cost. Dacă faceți acest lucru, obțineți tratamentul veterinar imediat.

Ceapă și pâine de usturoi

Ceapă nivelul de toxicitate depinde de suma dată, acest lucru nu înseamnă că ceapă indicată în cantități mici este în regulă, dar că este pur și simplu mai puțin periculos. Unele tipuri de alimente chiar și cele minime pot provoca moartea, dar ceapă au crescut odată cu suma dată. Deci, care este problema cu ceapă? Ele conțin o substanță chimică numită disulfură TN-Propil, care poate deteriora celulele roșii ale câinelui. Acest lucru poate duce la respirația problemei și transportul oxigenului.

În mod similar, usturoi afectează celulele sanguine la câini. Deși mulți argumentează pentru calitățile pozitive de usturoi, cum ar fi un respingător de bifare. Se recomandă să dați doar unui câine în cantități foarte mici, în plus, toxicitatea se bazează astfel, chiar dacă dați câinelui sume mici, va deveni mai mortal de fiecare dată când îl hrănești la câinele dvs.

Este recomandat să stați departe de aceste ingrediente atunci când dați câinele dvs. tratați, dar dacă decideți să vă hrăniți câinele, asigurați-vă că nu sunt însărcinați sau cățeluși. Acest lucru se datorează faptului că acestea rămân deosebit de vulnerabile în acest moment.

Pâine de banane

Bananele în sine nu sunt toxice pentru câinele dvs., nici pâinea de banane. Cu toate acestea, acest tratament trebuie luat în considerare cu moderatie, deoarece excesul de zahăr poate fi găsit în acest pâine și poate provoca obezitate sau stocare a grăsimilor pe organele interioare dacă este dată prea regulat.

Pâine cu nuci

Siguranța pâinii cu nuci depinde de nucile din interiorul pâinii. Cei cu riscuri de sănătate sunt considerate fără riscuri de sănătate includ migdale și cashews, ignorând nivelul lor de grăsime dacă sunt hrănite în exces. Pâinile cu nuci negre sau nuci de macadamia pot fi foarte toxice la câini și nu ar trebui să fie oferite deloc. Acest lucru se datorează faptului că aceste nuci pot provoca un zahăr din sânge foarte scăzut la câini și chiar defecțiuni hepatice dacă sunt hrănite într-o cantitate mare.

Pâine cu prea mult zahăr

Veterinarii și îngrijitorii de câini cu experiență îi spun adesea proprietarilor să-și păstreze dieta câinelui și să trateze fără zahăr sau cât mai minim posibil, dar de ce este acest lucru? Zahărul poate deteriora dinții câinilor, ducând la cavități și dureri ale maxilarului. Greutatea crescută este o altă preocupare, deoarece poate afecta sănătatea generală a câinelui și poate duce chiar la alte boli, cum ar fi diabetul de tip Două. Mai mult, fiind o greutate mai mare poate reduce mobilitatea și bucuria vieții pentru câinele dvs.

Problemele mai blânde pot include un stomac deranjat pentru câinii dvs., dar acest lucru poate duce la pierderea în greutate de la vărsături și diaree, dureri de stomac și disconfort pentru câinele dvs. Indiferent de gustul pâinii dat, nu merită consecințele.

Pâine de ciocolată

Indiferent daca ciocolată este administrată direct câinelui dvs. sau în interiorul pâinii, consecințele pot fi morți. Ciocolata conține teobromina, acesta este ceva pe care oamenii îl pot folosi, digera și face energie de la foarte ușor, de aceea nu suntem răniți de ciocolată. Pentru câini, ei convertește acest lucru în substanțe utile foarte lent și, prin urmare, Se va acumula și va deveni toxic într-o perioadă foarte scurtă de timp. Acesta este un alt tip de pâine care este recomandat să fie evitată în orice moment.

Pâine cu îndulcitori artificiali (xilitol)

Se crede adesea asta îndulcitori artificiali sunt un substitut sănătos pentru câini așa cum sunt pentru oameni, dar acest lucru nu este cazul. Pâinea care utilizează îndulcitori artificiali conțin un ingredient numit xylitol, un alt ingredient netoxic față de oameni, dar mortal la câini. Când sunt ingerate zaharuri artificiale, corpurile câinilor vor interpreta acest lucru pentru a fi zahăr regulat, astfel încât atunci când este absorbit, o cantitate mare de insulină va fi eliberată. Acest lucru este opus oamenilor, care nu eliberează insulină la consumul de zahăr artificial. Cantitatea mare de insulină din corpurile câinelui poate duce la o scădere ridicată a zahărului din sânge, insuficiență hepatică, convulsii și moarte.

În mod ironic, îndulcitorul artificial este mult mai toxic decât zahărul obișnuit pentru câini, dar ambele au consecințe negative și potențial letale față de sănătatea animalului dvs. de companie.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pâine pentru câini - siguranță, riscuri, beneficii & faq