Canții pot mânca nuci?

Piese de nuc și nuci pe tablă de tăiere, close-up

În timp ce nuci sunt o gustare bună pentru cei bogați în substanțe nutritive pentru oameni, legumul ambalat proteic nu este neapărat cel mai sigur tratament pentru câini. Deși este greu să ignori ochii prietenilor tăi cu patru picioare, în timp ce mâncați pe nuci ca nucile, este cel mai bine să păstrați această gustare specială - pericolele consumului de nuci pentru câini variază de la blocajele intestinale și stresul GI la condiții grave cum ar fi pancreatita. Nucile pot fi deosebit de periculoase pentru animalele noastre, deoarece consumarea prea multor nuci pot fi de fapt la fel de toxice pentru animalul dvs. de companie ca mângâierea pe un bar de ciocolată.

Evitați hrănirea acestor oameni alimente la câinele dvs

Sunt nucile în siguranță pentru câini?

Dacă câinele dvs. se întâmplă să fure un nuc care a căzut din contorul de bucătărie, probabil că nu-l va răni. Dar motivul pentru care nucile nu ar trebui să fie oferite la pooch-ul dvs. este că sunt susceptibile la un anumit tip de mucegai negru care se poate dovedi extrem de toxic pentru canini. În timp ce nu este probabil să apară în nucile de înaltă calitate pe care le-ați putea găsi la magazinul alimentar, nucile care au fost colectate în aer liber de la copaci nu sunt sigure pentru animale de companie.

Cu toate acestea, nucile au un conținut ridicat de umiditate și, prin urmare, pot începe să crească ciuperci în orice etapă (indiferent dacă sunt aruncate sau nu) în timpul procesului de creștere, de la recoltare la magazinul de magazin. Unele ciuperci care pot crește pe nuci produc metaboliți numiți micotoxine, care sunt considerate a fi carcinogene, pe care altele produc micotoxine tremorgenice, care pot provoca tremururi și convulsii. În timp ce este posibil să fiarbă nuci și să le uscați bine pentru a elimina orice mucegai potențial, s-ar putea să nu merită efortul pentru câini.

Un tip specific de nuc care este deosebit de toxic pentru câini este nuc negru. Aceste nuci sunt originale din nord-estul Statelor Unite și Canada și sunt toxice atât pentru câini, cât și pentru cai (dar, indiferent, nu pisici).

Ce se întâmplă dacă câinele tău mănâncă nuci

Dacă câinele dvs. ingerați accidental fie un nuc mucegai, fie un nuc negru, simptome pentru a avea grijă de includerea vărsături, Tremor, și Convulsii, iar medicul veterinar va trebui să fie contactat imediat pentru că starea lor poate fi fatală dacă este lăsată netratată.

În general, alimentele umane, cum ar fi nucile care sunt bogate în grăsimi, pot supăra stomacul Pooch și duc la simptomele obișnuite ale necazurilor burtă, inclusiv vărsături și diaree. În cazuri mai grave, consumul de nuci pot duce la dezvoltarea unor condiții mai grave, cum ar fi pancreatita sau gastroenterita. Pancreatita este o inflamație a pancreasului care poate fi fie acută, fie cronică, în timp ce gastroenterita apare atunci când tractul gastrointestinal (în special stomacul și intestinele) devine inflamat. Împreună cu conținutul ridicat de grăsimi, nucile preambalate pot conține, de asemenea, aditivi cum ar fi sare sau alte condimente care pot fi dăunătoare pentru animalele noastre de companie.

Presupunând că nu conține niciun mucegai neagră, nucile simple, cumpărate în magazin, nu sunt neapărat toxice pentru câinele dvs. în cantități mici. Cu toate acestea, ele sunt una dintre soiurile mai mari de nuci, ceea ce înseamnă că nu numai că pot fi dificil pentru Fido să digeră, dar pot provoca blocaje grave intestinale, în special în rasele mai mici. Aceste blocaje necesită o intervenție chirurgicală și pot fi fatale dacă nu sunt abordate imediat. În plus, dacă câinele dvs. se întâmplă să mănânce un nuc nedorit acolo este o posibilitate mai mare a cochiliei care provoacă blocaje.

Există beneficii de sănătate ale nucilor pentru câini?

Nuci ca nucile sunt pline de grăsimi sănătoase, proteine, fibre și vitamine și minerale, care s-au dovedit a face totul, de la un colesterol inferior și zahăr din sânge pentru a reduce tensiunea arterială la om. Nucile proaspete, în special, sunt ambalate cu proteine, antioxidanți și uleiuri omega. Dar pot prietenii noștri cu patru picioare să profite de aceleași beneficii? Experții spun că omologii noștri canini, din păcate, nu pot profita din plin de beneficiile de sănătate ale NUTS.

Cealaltă problemă este că, chiar dacă Rover ar putea profita de unele dintre beneficiile de sănătate ale nucilor, impactul negativ al conținutului lor ridicat de grăsimi va suprascrie - pentru ao pune în perspectivă, o uncie de nuci conține aproximativ 18 grame de grăsime, și un câine mediu de 30 de lire ar trebui să consume doar aproximativ 14 grame de grăsime totală pe zi. Și combinate cu posibilitatea oricărei forme de funghi, riscurile de nuci depășesc beneficiile potențiale.

Sunt alte nuci sigure pentru câini?

În general, veterinarii nu recomandă niciun fel de nuci pentru câini, dar singurele considerate a fi oarecum mai puțin dăunătoare sunt arahide, Cashews, și migdale. Aceste nuci conțin toate substanțele nutritive cum ar fi fibrele și proteina, dar pot avea riscul de a provoca suferință de stomac sau blocaje intestinale...și trebuie să fii deosebit de atent cu orice piuliță care conțin arome ca sare. Nu trebuie să oferiți niciodată nuci de câine Macadamia, deoarece acestea sunt considerate a fi deosebit de toxice pentru câini.

Ce tratamente sunt potrivite pentru câinele dvs?
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Canții pot mânca nuci?