Adăugarea piulițelor la rețetele de alimente pentru câini de casă

Dacă urmați rețetele noastre de mâncare gătite acasă aici Top sfaturi de câine, Ați observat că uneori vom include nuci în lista de ingrediente. Dar nu sunt nuci toxice pentru câini și nu ar trebui să fie evitate? Da, unele nuci sunt într-adevăr periculoase pentru câini, în timp ce câțiva alții sunt perfecți pentru a vă hrăni companionul canin.

De ce sunt controversate piulițe?

Niște nuci ca arahide iar castanul prezintă pericole de toxicitate la câini și pot fi hrănite ca o tratare ocazională în cantități mici. Alte nuci ca Macadamia, fisticul și nucile sunt foarte toxice pentru câini și ar trebui evitate cu orice preț. Anumite tipuri ca migdale nu sunt toxice, dar pot fi hrănite numai în cantități foarte mici.

Când vine vorba de a folosi nuci în rețetele de hrană pentru câini de casă, este mai bine să utilizați doar suma minimă. Altele decât toxicitatea, în doze mari (în special pentru rasele mici), unele nuci pot, de asemenea, să prezinte un pericol de sufocare sau să se depună în intestine, creând o obstrucție / blocaj.

Nuci de siguranță pentru câini

În general, există doar două tipuri de piulițe care sunt în siguranță pentru hrănirea câinilor și culege unele dintre beneficiile lor - arahide și castane prăjite.

Arahide. Câteva arahide brute sau prăjite, nevăzute pot fi incluse în rețete de hrană pentru câini de casă și nu vor afecta un câine adult sănătos. Nu hrăniți niciodată arahidele care sunt acoperite cu ciocolată sau acoperite cu zahăr, bomboane sau alte adăugiri.

Castane prăjite. Similar cu arahidele, castanele sunt bogate în grăsimi. În cantități mici acordate câinilor adulți sănătoși, ele sunt bine. Să le hrănească doar ocazional.

Nuci non-toxice, dar mai bine evitate

Unele alte tipuri de piulițe nu sunt otrăvitoare pentru câini, dar pot reprezenta alte riscuri. Acestea vor fi bine în cantități foarte mici, date rar, dar, în general, este mai bine să le eviți și să rămână cu nuci mai sigure menționate mai sus.

Migdale. Această piuliță nu este toxică pentru canini, dar câinii tind să aibă un timp dificil de digerare a migdalei. Acest lucru poate duce uneori la GI supărat.

Alune de padure. De asemenea, toxic pentru câini, dar datorită formei și mărimii lor, pot provoca blocarea sau blocarea intestinală, în special în rasele mici.

Prăjituri prăjite sau coapte. Acestea sunt foarte mari în potasiu și pot reprezenta un risc pentru câini cu probleme urinare.

Nuci toxice pentru câini

Nuci toxice pentru câini

Un număr mare de tipuri de piulițe sunt periculoase pentru câini și nu trebuie utilizat niciodată în rețetele alimentare gătite la domiciliu, sau date ca tratamente.

Nuci (negru, engleză și japoneză). Altele decât nucile obișnuite brute sau prăjite, nucile mucegai sunt în special toxice pentru câini, deoarece pot conține o ciupercă numită Tremorgenici Mycotoxines. Acest lucru poate provoca convulsii și alte complicații neurologice periculoase în animalele de companie.

Fistic. Această piuliță poate purta Aspergillus mold care produce Aflatoxin care pot afecta ficatul câinelui. Forma și dimensiunea fisticului sunt, de asemenea, un pericol de sufocare și pot bloca intestinele puilor tăi.

Nuci de macadamia. Aceasta este o piuliță foarte toxică pentru câini, iar chiar și o piuliță poate provoca diaree severă, vărsături, slăbiciune în picioare, febră și tremurând.

Piulițe de pin. Ele pot provoca GI supărat la câini, iar dozele mari pot afecta grav pancreasul câinelui și tractul urinar.

Pecani. Similar cu fistic, pecan conțin, de asemenea, aflatoxina care poate deteriora ficatul câinelui. Pecanele conțin, de asemenea, un compus numit juglone, care este toxic atât pentru speciile canine cât și pentru ecvină.

Nuci braziliene. Ele nu sunt toxice per se, dar nuci de brazil sunt foarte bogate în grăsimi și pot, în timp, să creeze pancreatită la câini.

Folosind cantități sigure de nuci în alimentele câinilor de casă

Când vine vorba de a folosi nuci în mese de hrană pentru câini de casă, nici una dintre rețetele de-a mea sau cele dezvoltate de veterinari holistici, să folosească cantități mari de ele. De asemenea, le includ rar în rețete și doar pentru a împrăștia o dietă a animalelor cu unele dintre beneficiile pe care le oferă nuci de siguranță ca arahidele.

Dacă alegeți să vă hrăniți mai des arahidele câinilor sau castanele prăjite, se recomandă utilizarea numai extrem de mică, ca un tratament sau adăugat la rețetă. Această doză este probabil să fie sigură pentru câinii adulți sănătoși și vă va permite să culegeți unele dintre beneficiile pentru sănătate NUTS vă poate oferi câinelui dvs.

În general, aș recomanda, de asemenea, să rămânem la organice, naturale unt de arahide, Ce câini vor iubi și va fi complet sigur. Multe dintre rețetele mele de mâncare gătite de casă includ unt de arahide în ambele mese și tratează, cum ar fi Aceasta, acest, acest și acest.

Să aibă grijă de condițiile de sănătate existente

Chiar și atunci când hrănește piulițe în siguranță pentru câini, trebuie să rămâi vigilent. La fel ca cu orice rețetă sau ingredient sau medicament sau chiar comercial kibble, observați-vă animalul de companie pentru orice semne de sensibilitate atunci când alimentați piulițele.

Fiți atenți că atunci când utilizați nuci ca arahide și castane, recomandarea de mai sus este numai pentru câinii sănătoși adulți, iar cei care nu suferă de anumite condiții. În unele cazuri, nuci sigură pot fi mai periculoase.

  • Stomacuri sensibile. Datorită alcătui de arahide, câinii cu stomacuri sensibile nu ar trebui să fie hrănite nici o nuci.
  • Probleme ale tractului urinar. Orice tip de nuci poate face această problemă mai rău.
  • Pancreatită. Toate piulițele sunt bogate în grăsimi. Câinii cu probleme de pancreas ar trebui să evite consumul de nuci, chiar dacă sunt considerate sigure în doze mici.
  • Câini mici. Nuci complet pot reprezenta o problemă de sufocare și / sau o obstrucție intestinală pentru câinii mai mici.
  • Câini obezi. Toate piulițele sunt bogate în grăsimi, iar câinii care sunt supraponderali nu trebuie să li se acorde nuci deloc.

Consultați un medic veterinar holistic înainte de a începe includerea nuci în rețetele de casă pentru câini de casă. Când utilizați piulițe sigure (sau unt de arahide), începeți încet pentru a evita tulburarea stomacului și nu depășiți niciodată "doza" recomandată pentru greutatea câinelui dvs.

Notă: Nu vă alimentați niciodată nucile de câine care au mers mucegai sau cele care sunt acoperite cu ciocolată sau zahăr sau cele încă în cochilie.

Beneficiile potențiale ale nucilor pentru câini

Ca și în cazul oricărui fruct sau legume, au fost o cantitate imensă de studii făcute cu privire la beneficiile nuci la om, dintre care unele se pot extinde la câini. Mai jos sunt unele dintre beneficiile pe care cele mai populare nuci de câine - arahide - pot oferi.

În ¼ ceașcă (36.5 grame) de arahide, veți găsi:

  • 47% cupru - 47%
  • 36% mangan
  • 28% vitamina B3
  • 24% molibden
  • 22% folat
  • 21% Biotin
  • 20% fosfor
  • 20% vitamina E
  • 19% proteină
  • 19% vitamina B1
  • 7% potasiu
  • 19 grame de grăsime

Sanatatea inimii - Datorită nivelurilor ridicate de grăsimi mononesaturate și polinesaturate în arahide, poate promova sănătatea inimii bune și pot scădea șansele de boală cardiovasculară la câinele dvs.

Promovează pielea și haina sănătoasă - Arahidele sunt în mod natural ridicate în biotină (vitamina B7) care ajută la menținerea stratului strălucitor și în stare bună.

Colesterolul inferior - Arahidele conțin niveluri ridicate de niacină, care a fost cunoscută pentru a ajuta la scăderea colesterolului rău.

Boost de proteine - Arahidele conțin o cantitate semnificativă de proteine ​​care va îmbunătăți nivelul de energie al câinelui, tonul muscular și funcția creierului.

Citiți următorul: 16 alimente umane sănătoase pentru câini (pe care nu v-ați gândit)

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Sfaturi privind adăugarea nuci la rețetele de alimente pentru câini de casă

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Adăugarea piulițelor la rețetele de alimente pentru câini de casă