Pot câinii să mănânce arahide sau sunt arahide rele pentru câini?

Arahidele sunt cele mai populare tipuri de nuci din America. Dar câinii pot mânca arahide așa cum putem, și sunt arahide pentru câini în condiții de siguranță pentru a consuma? Care sunt avantajele hrănirii arahidelor câinilor și există efecte secundare? Să aruncăm o privire mai atentă.

Dacă v-ați întrebat: "Pot să-mi dau arahidele câinelui", răspunsul este Da - Câinii pot mânca arahide și nu sunt toxice pentru câini. Dar în timp ce câinii pot avea arahide, ca și cele mai multe alimente umane, este puțin mai complicat.

Știi că câinele tău iubește tratează. Anumite nuci, dacă nu le faci, sunt și în siguranță. Nu toți câinii vor arăta o mare parte dintr-un interes dacă arunci o piuliță pe podea. Deși merită să știți faptele pe care produsele de arahide pot dăuna și care sunt în siguranță.

Unt de arahide

De exemplu, câinele dvs. va iubi, probabil, nimic mai mult decât să vă bucurați de o lingură de unt de arahide Gooey. Nu toate rețetele de unt de arahide sunt în siguranță, totuși. Înainte de a da câinelui dvs. acest tratat delicios, să vă uitați mai atent la ceea ce ar trebui să căutați. Exact ceea ce face un unt de arahide, un animal de companie sigur.

Unt de arahide pentru câiniUntul de arahide conține proteine, vitamine și grăsimi bune, astfel încât acesta este un plus plus. Este ridicată în aceste substanțe nutritive și, dacă este luată în exces, ar putea provoca probleme precum obezitatea. Excesul de greutate este la fel de mult o problemă la câini, așa cum este la om.

Pentru a vă ajuta să luați decizia privind produsele de unt de arahide, există câteva lucruri de înțeles despre ingrediente. Nu vă opriți de titlurile ciudate ale ingredientelor, este important să învățați ce să căutați.

5 ingrediente rele în untul de arahide

Xylitol. Încercați să obțineți unul care nu conține xilitol, deoarece acest ingredient este toxic pentru câini. În timp ce este un înlocuitor natural de zahăr pentru oameni, dacă Pooch mănâncă prea mult, el / ea se va îmbolnăvi. De asemenea, este cunoscut ca alcool de zahăr.

Există și alți alcooli de zahăr care sunt nu toxic pentru canini. Regula degetului mare ar trebui să fie că, dacă nu afirmă care este, atunci nu ia riscul.

Grăsimi hidrogenate. Untul de arahide are niște grăsimi bune (mononesaturate), conține, de asemenea, grăsimi proaste (grăsimi trans.) Atunci când treceți prin lista de ingrediente, dacă stă Hidrogenat sau chiar grăsimi parțial hidrogenate, atunci nu-l dau câinelui tău. Nici nu ar trebui să o mănânci, pentru asta.

Aflatoxines. Aceasta poate fi o altă preocupare pentru proprietarii de animale de companie. Acesta provine dintr-o ciupercă naturală care poate crește pe cochilii de arahide. Studiile au arătat că poate provoca cancer la ficat. Adesea cantitățile de aflatoxine sunt mai mari În produsele de unt de arahide mai sănătoase. Acest lucru se datorează faptului că arahidele sunt de obicei proaspete, și nu sunt tratate în nici un fel.

Sare. Untul de arahide conține sare, care câini, la fel ca noi, au nevoie. Ambii câini și oameni au nevoie doar de ea în cantități mici. Apoi, din nou, dacă vă tratați animalul de companie la untul de arahide, ar trebui să fie doar în cantități mici oricum. Verificați dacă dieta câinelui dvs. este deja ridicată în sare cu celelalte alimente pe care le dați Pooch, ca o precauție suplimentară.

Există modalități de a vă trata pooch-ul cu cantități mici de unt de arahide, ca un tratat ocazional.

5 moduri de a da câinelui dvs. un unt de arahide tratați

1. De la o lingură. Există câteva puncte utile pe această metodă. Participați în timp ce țineți lingura pentru a permite Pooch să-l lingă. Acest lucru este întotdeauna minunat pentru clădirea de legătură între dvs. și câinele dvs. Deși țineți lingura strânsă, ei pot fi atât de încântați încât ar putea să mănânce și asta.

2. Hrănirea de unt de arahide în acest fel, este, de asemenea, utilă în deghizarea gustului medicamentelor.

3. Înfășurați-o într-o bucată subțire de carne, cum ar fi șuncă sau carne de vită, o va face să o facă dublă gustoasă.

4. Amestecați untul de arahide în ceva pe care câinele dvs. îl iubește să mănânce, cum ar fi iaurtul sau înghețată, apoi îngheța-l. Când se gâfâie în căldura de vară fierbinte, spargeți cuburile de răcire și de gheață de foc.

5. Puneți o lingură de unt de arahide într-un bar de chewy canin sau jucărie. În timp ce Pooch are un mestec bun, ei pot căuta că untul de arahide de peanut. Acest lucru este ca și cum ar fi în sălbăticie, cu măduvă osoasă.

Arahide 3 moduri

Arahide pentru câiniCâinii pot suferi alergii de nuci. Deși nu la fel de des ca oamenii pot. Faceți treapta cu atenție când introduceți mai întâi nuci ca un tratament pentru animalul dvs. de companie.

Unele dintre semnele de a privi sunt excesive, strănut, tuse, frecare, diaree, erupții cutanate sau vărsături.

  1. Mai bine să dea un arahide brute care nu sunt sărate.
  2. Arahidele prăjite uscate sunt cea mai bună opțiune de siguranță pentru câinele dvs.
  3. Nu vă alimentați niciodată peanuturile sărate. Nu vă faceți griji, ocazionalul a căzut pe podea, va fi bine.

2 alte nuci considerate în siguranță pentru un câine de a mânca:

Cashew fiert Nuts, chiar prăjit sunt ok ca un tratat ocazional. Atenție ca prea mulți poate provoca o supărare burtă. Nu le dați crud. Gătitul lor elimină toxinele.

Alune de padure nu sunt toxice pentru canini. Forma rotundă le-ar putea face greu să mestece, astfel încât ei ar putea să-i înghiți întregi. Acest lucru ar putea duce apoi la obstrucția intestinelor.

7 nuci să fie Evitată pentru câini

  1. Migdale nu digerați bine.
  2. Fisticul au prea multă grăsime.
  3. Nucile au toxine.
  4. Pecanii au toxine.
  5. Macadamia sunt prea mari în conținut de grăsimi și au, de asemenea, toxine.
  6. Hickory sunt foarte bogate în conținut de grăsimi și au, de asemenea, toxine.

Un ultim cuvânt de avertizare: dacă vi se întâmplă să aveți un copac negru de nuc în curte, ridicați piulițele și cochilii în timp ce renunțați sau păstrați-vă să vă îndepărtați de ea. Acestea sunt pe lista foarte periculoasă a nucilor pentru câini.

Șansele sunt că, dacă câinele dvs. nu mănâncă arahide de la catelus, el nu poate arăta niciun interes în nuci ca un adult. În cazul în care o cădere pe podea, singura atenție pooch ar putea da este un miros rapid, și o ling. În cazul în care câinele dvs. mănâncă o piuliță ciudată, chiar și una din lista de periculozitate, toate ar trebui să fie bine, cu excepția cazului în care a provocat o obstrucție.

Există o mulțime de soiuri de canin tratează pe piață, că pot prefera să nu. Traterele de carne oferă cât mai multă proteină și grăsimi. În afară de tratamentul ocazional de unt de arahide, nuci nu sunt o alimentație naturală pentru câini.

În cele din urmă, nu mai este de 10% din dieta câinelui să fie formate din tratate. Indiferent ce dați ca recompensă, nu dați prea multe într-o zi.

Citiți următorul: 32 de mâncare de câine și mituri de hrănire Debunked [infographic]

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pot câinii să mănânce arahide sau sunt arahide rele pentru câini?