Ce este acest câine bucătar de gătit?

Ce este acest câine bucătar de gătit

Industria animalelor de companie este în creștere mai rapidă decât oricând. Vânzările de produse de câini și servicii legate de câini sunt explodează și există noi opțiuni lovind piața pentru proprietarii de câini tot timpul. Părinții PET caută mereu cea mai nouă tendință sau ultimul O bucată de tehnologie care își vor face viața puțin mai ușoară. Ele sunt, de asemenea, în căutarea unor modalități de lux de a-și răsfăța pooches.

Cheful pentru câini ajută proprietarii de câini în zona Baltimore își strică puii în timp ce îi păstrez încă sănătoși. Dogul câine Kevyn Matthews, cunoscut și sub numele de "Cheful câinelui", este proprietarul mândru al lui Cafenea Chef Café. Și-a îndreptat abilitățile ca bucătar pentru oameni într-o afacere profitabilă pentru câini.

Matthews utilizează ingrediente de gradul uman pentru a crea mese și gustări hrănitoare pentru canini. Aceasta este o alternativă excelentă la alimentele de câini fabricate în comerț, care este plină de ingrediente artificiale, substanțe chimice și umpluturi. Deși câinele său tratează poate arăta indulgent, decadent și plin de toate tipurile de ingrediente nesănătoase, ei oferă de fapt o dietă echilibrată și bogată în nutriție pentru animalul dvs. de companie.

LEGATE DE: Cum să începeți o afacere de companie cu câini

Ce este acest câine bucătar de gătit

Creațiile câinelui bucătarului de câine includ scurte, bomboane, bomboane și covrigi. Acestea pot fi făcute pentru canini, dar Matthews folosește numai ingrediente de grad de oameni, astfel încât să le puteți împărtăși cu FIDO dacă doriți. Tratatele sunt potrivite pentru oameni și sunt, de asemenea, pline de alimente pe care corpul câinelui tău Nevoile și dorințele Ca legume proaspete, fructe, pește și carne.

Matthews face ca și mesele pentru puii. Proprietarii pot plasa comanda și pot opri să-și ridice cina de companie pe drumul spre casă de la locul de muncă. Hrana lui de câine și tratează nu conțin grâu, porumb, soia sau alte materiale de umplutură. Acestea sunt ideale pentru animalele de companie cu alergii și au o serie de beneficii pentru canini cu probleme de sănătate.

Dacă animalul dvs. de companie are o nevoie alimentară, aveți doar un chat rapid cu Matthews și el va recomanda ceva pentru al ajuta. De exemplu, el spune că brioșele sale de nucă de cocos sunt minunate pentru câini cu piele uscata deoarece sunt pline de uleiuri esențiale. El spune, de asemenea, că brioșele de dovleac sunt ideale pentru câinii cu probleme de digestie și sunt și un mare laxativ natural.

Mâncărurile lui nu sunt cu siguranță ieftine, dar are mulți clienți loiali. O masă poate costa oriunde de la 15 dolari până la sus de 50 USD. Cafenele Chef Café îi ajută pe proprietarii care doresc să-și strică animalul de companie pentru o ocazie specială. Puteți ține ziua de naștere a câinelui, "Barkmitzvha", nunta sau orice tip de petrecere de vacanță la Elyery.

Funcțiile corporative prietenoase de câine pot fi de asemenea ținute la Café Chef Chef. Deși există o mulțime de restaurante de câine Posh care apar în jurul țării chiar acum, Matthews poate umple o nișă în lumea corporativă. Din ce în ce mai multe companii permit proprietarilor de animale de companie să-și aducă câinii să lucreze cu ei, iar cei care nu pot fi interesați să includă câini în adunările speciale ale companiei.

Ce este acest câine bucătar de gătit

LEGATE DE: Top 5 Cel mai bun hrană pentru câini uscați online pentru toate vârstele

Pentru Matthews, este vorba mai mult de a ști că câinii pe care îi hrănesc mănâncă cele mai bune alimente de calitate posibile. Misiunea sa nu este doar de a crea alimente de câine de calitate, ci și de a educa părinții de companie cu privire la importanța hrănirii câinelui lor sănătos, nutritiv și dieta echilibrata. Care ar trebui să fie scopul pentru fiecare producător de alimente pentru animale de companie, atât mari, cât și mici.

Din păcate, mulți producători nu văd lucruri în acest fel. Ele adaugă ingrediente artificiale, conservanți și umpluturi, deoarece sunt mai ieftine pentru a face mâncare de câine așa. Ei nu se mândresc cu hrănirea animalelor de mâncare o masă de calitate - se mândresc cu vânzarea hranei de câine la un preț mai ieftin pentru a atrage mai mulți clienți.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce este acest câine bucătar de gătit?