Giveaway: 40 lbs numai pet natural easyraw doging dogle ($ 80 +)

Te-ai gândit să-ți schimbi câinele la o dietă de calitate superioară? Doriți să încercați o mâncare brută de câine deshidratată, dar nu doriți să cheltuiți banii pe o geantă întreagă pentru a vedea dacă animalul dvs. va place? Iată șansa de a încerca Numai animalul natural"# 8216; s Mâncare ușoară a câinelui deshidratat gratuit! Intrarea în Giveway vă va oferi o șansă de a câștiga o pungă de 7 lire (40 de alimente de câine în valoare de 40 de câine atunci când sunt pregătite) a amestecului de cartofi de curcan și dulce - o valoare de 80 $ +!

Poți să-mi vezi Numai animalul natural Easyraw dehidratat câine revizuire alimentară Pentru a afla mai multe despre această dietă inspirată paleo pentru canini.

Pentru mai multe informații despre dieta Paleo pentru câini și alimente de câine brut deshidratate și beneficiile sale pentru sănătate pentru câini, vă rugăm să citiți interviul nostru amplu cu experții: Scăderea dietei paleo pentru câini.

* Derulați în jos pentru a citi instrucțiunile despre cum să introduceți acest Givedaway.

Despre produsele pe care le veți primi

Numai animalul natural Easyraw dehidratat câine revizuire alimentară

Această alimentație de câine brut deshidratată se face în Statele Unite și conține o nutriție de alimente întregi. Toate ingredientele utilizate sunt gradul uman, iar ingredientul principal din fiecare amestec este congelat carne brută uscată.

Acest hrană super-sănătoasă de câine este făcută cu fructe și legume non-GMO, inclusiv cranberries, broccoli, morcovi și cartofi dulci glicemici scăzut. Deoarece este deshidratată, nu există conservanți sau ingrediente artificiale adăugate la alimentele de câine Easywraw. Este pur și simplu realizat cu fructe, legume, sursă de proteine ​​și ierburi adăugate, vitamine și minerale.

Punga de alimente pe care o veți primi este formulată pentru a oferi o nutriție completă și echilibrată pentru câinii de la fiecare vârstă. Trebuie să vă consultați cu veterinarul înainte de a schimba drastic dieta câinelui, și va trebui, de asemenea, să faceți trepuziile tranziționale. VET dvs. va fi capabil să vă dea informații despre cum să faceți ca tranziția cât mai ușoară posibil pentru sistemul digestiv al câinelui.

Trebuie să pregătiți acest hrană pentru câini în avans pentru câinele dvs. Alimentele trebuie amestecate cu apă pentru a fi hidrat, astfel încât această pungă de 7 lire sterline va face 40 de kilograme de hrană pentru câini. Instrucțiunile de amestecare sunt pe partea din spate a sacului și tot ce trebuie să faceți este să amestecați împreună cantitatea corectă de alimente și apă și lăsați-o să stea cel puțin 10 minute. De asemenea, puteți să amestecați suficientă hrană pentru PET timp de 4 zile și să o păstrați în frigider într-un recipient sigilat.

Numai animalul natural Easyraw dehidratat câine revizuire alimentarăCum să introduceți Giveaway

Intrarea în Givedaway este foarte ușoară. Tot ce trebuie să faceți este ca pagina noastră pe Facebook, și comentați / cum / partajare Postul lui Giveaway. De asemenea, puteți să ne urmați pe Twitter și pe Google+ sau să comentați acest post mai jos. Veți fi introdus automat în Givedaway și vom atrage câștigătorul 29 ianuarie. Giveaway este doar pentru rezidenții americani.

Avizul meu detaliat despre aceste produse poate fi găsit în mine Revizuirea numai a animalului de companie natural Easyraw Dimbă de mâncare sau urmăriți videoclipul de mai jos. Noroc!

Revizuirea video a singurele animale naturale Easyraw Dydrak Dog Alimente

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Giveaway: 40 lbs numai pet natural easyraw doging dogle ($ 80 +)