Top 10 cele mai bune haine de iarnă de iarnă

S-ar putea să vă gândiți că dvs Câinele nu are nevoie să se îmbrace pentru iarnă. Adică, el purtând deja o haină de blană, dreapta? Din păcate, vânturile reci și temperaturile răcoroase pot pătrunde chiar și cea mai groasă haină de canin. Găsind Cele mai bune haine pentru câini de iarnă Pentru tovarășul tău canin nu-l va păstra și cald, dar sigur și confortabil!

În unele părți ale țării, lunile de iarnă aduce nopți și zile ușoare. În alte regiuni, iarna aduce zăpadă, rece severă și o mulțime de gheață. Oricum, câinii care sunt obișnuiți cu temperaturile calde de vară pot avea un timp greu de ajustat la schimbarea vremii.

Cele mai bune haine pentru câini de iarnăCâinii fără blană, blană scurtă și rasele mici sunt cele mai multe sensibil la temperaturi scăzute. Animalele de companie superioare și puii cu anumite condiții de sănătate pot fi de asemenea mai rapide decât alte canini. Pentru acești câini, este imperativ să găsești Cele mai bune haine pentru câini de iarnă pentru a le menține cald și sigur.

Hainele de câine trebuie să fie confortabile pentru animalul dvs. de companie și să nu-și restricționeze gama de mișcare. Ei trebuie să se potrivească în mod corespunzător, așa că nu fac chip sau tăiat circulația lui Fido. Am cercetat o mulțime de haine de iarnă pentru câini pentru a găsi 10 dintre cele mai bune produse disponibile.

Pentru o listă de gamă largă de toate tipurile de haine de câine de iarnă (haine de ploaie, cizme, jachete, ochelari și multe altele) aruncați o privire la noi 50 haine de iarnă câine listă. În acest articol, vom descrie argumentele pro și contra ale fiecărui articol de îmbrăcăminte și vom informa ce câini ar beneficia cel mai mult de purtarea lor. Vă vom oferi toate detaliile despre fiecare bucată de îmbrăcăminte, dar pentru moment este o privire rapidă la primele cinci cele mai populare haine de câine:

Branduri de haine pentru câini de iarnă Preț Calitate Rating
Kuoser confortabil reversibil stil britanic Plaid Vest câine $$ A+ 4.2/5
Gooby în fiecare zi vesta de vreme rece pentru câini mici $ A 4.2/5
Fitwarm Lapte vaci Pet Velvet Jumpsuit de iarnă $ A- 4.3/5
Vesta de siguranță reflectoare asemănătoare cu suedez $ B+ 4.6/5
NEARTIM Dog Coat Pet Outfit Yorkie Îmbrăcăminte $ B 4.4/5

* Faceți clic pe cele mai bune haine de câine de iarnă pentru mai multe informații, prețuri și detalii. Sau mai jos pentru a citi recenzii.

Care sunt cele mai bune haine de câine de iarnă?
Top 10 haine de iarnă cele mai bune pentru fiecare rasă

1kuoser confortabil reversibil stil britanic câine vesta de câine

Kuoser confortabil reversibil stil britanic Plaid Vest câineMai întâi pe lista noastră de top 10 este Kuoser`s Foaia de iarnă reversibilă. Este fabricat din bumbac Terylene de fleecie pe o parte și o țesătură neagră de apă, rezistentă la apă pe cealaltă. Atât laturile interioare cât și cele exterioare sunt bine cusute, arătând cusătura curată și solidă. Sub quilt este umplutura poliesterică care face două lucruri - oferă izolație și adaugă la simțul luxos al hainei.

  • Imbracaminte de iarna de caine: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Acesta este un design bine gândit, cu partea de burtă tăiată destul de mare și o fantă V-a tăiat pentru a face ca pipi de câini de sex masculin. Cele mai multe straturi lipsesc pe aceste detalii mici, dar importante. În loc de curele pentru partea pieptului, Kuoser confortabil reversibil stil britanic Plaid Vest câine are un capac în stil vest de înaltă guler, care se fixează cu închiderea velcro pe lateral și gât. Care face această îmbrăcăminte foarte potrivită pentru vreme rece.

Cele mai bune haine pentru câini de iarnăS-ar putea să întâlniți câteva probleme legate de potrivirea celor mai bune haine de câine de iarnă, în special pentru puii cu cufere largi și rotunjite, cum ar fi boxeri și buldogi. Deși capacul frontal este gheață, este destul de limitat în întindere, iar închiderea Velcro nu prevede ajustarea. Există doar șapte dimensiuni disponibile și au tendința de a alerga mici. Pentru câinii mai construiți în mod regulat, acestea ar face foarte bine. Materialele sunt de o calitate superbă, iar haina este foarte bine făcută.

Pro:
  • Disponibil în 7 dimensiuni și 4 combinații de culori
  • Stratul exterior rezistent la apă
  • Căptușeală caldă de fleece
  • Easy Velcro Carcasă
Contra:
  • Nici un inel D pentru a atașa o lesa
  • Mulți recenzenți nesatisfăcuți spun că dimensionarea pentru aceste cele mai bune haine de câine de iarnă este oprită - în cea mai mare parte plângând de dimensionarea funcționării mici
  •  Există, de asemenea, unele recenzii ale consumatorilor furioși care spun că materialul nu este durabil și Velcro a dat după doar câteva utilizări

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review + Photo): & # 8220; omg Îmi place această jachetă dacă nimic altceva pentru că am primit cea mai bună imagine de câine vreodată să o poarte. Câinele meu este o fiară amară amară și această imagine a capturat esența lui! Aș avea și # 8221;

2Gooby fiecare zi fleece vreme rece câine vesta pentru câini mici

Gooby în fiecare zi fleece vreme rece câine vesta pentru câini mici Gooby Vesta de zi cu zi este realizată din țesături de poliester 100%. Această îmbrăcăminte de câine pulovere este proiectată pentru câini mici și este disponibilă în cinci dimensiuni pornind de la XS la XL, dimensiunea maximă fiind de 18 "în jurul gâtului și 21.5 "în jurul pieptului. Acestea cele mai bune haine de câine de iarnă sunt făcute din fleece puternică, care este ușor de alunecat peste cap și nu are nevoie de fermoar frontali sau benzi velcro pentru ca câinele să-l poarte. Există un inel O în spate pentru atașarea leșiei. Ați fi distractiv să alegeți din 16 culori strălucitoare.

  • Imbracaminte de iarna de caine: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Acest lucru este în mod evident dimensionat pentru câini mai înguste. Câinii cu o circumferință rounderă poate să o poarte, dar ar fi puțin strânsă în jurul pieptului. Este moale și confortabil, și Gooby în fiecare zi fleece vreme rece câine vesta pentru câini mici oferă căldură pentru partea superioară a corpului, dar este tăiată destul de mare. Care ar putea fi de fapt deliberat în design, pentru a nu împiedica mișcarea unui câine și pentru a permite unui câine de sex masculin să pipi fără a-și umezi vesta.

Cele mai bune haine pentru câini de iarnăDacă intenția dvs. este să vă acoperiți câinele până la rump, dimensiunea XL are cea mai lungă lungime, dar chiar și această dimensiune nu depășește 14 ani.2 "lung. Cu excepția cazului în care câinele dvs. este un terrier Boston sau altă rasă mică, această vestă ar fi destul de scurtă. Totuși, părțile mai critice sunt gâtul și circumferința pieptului, iar dorința câinelui tău de a purta vesta prin capul său.

Pro:
  • Disponibil în 5 dimensiuni și 16 culori
  • Fabricat din fleece moale
  • O-inel atașat la partea din spate a celor mai bune haine de câine de iarnă pentru a atașa cu ușurință o lesa
  • Mașină de spălat
  • Trageți peste design, deci nu este nevoie de fermoare sau velcro
Contra:
  • Trageți stilul poate fi dificil de pus pe câinii rambunpțioși sau timizi
  • Unii proprietari de animale de companie care au cumpărat aceste haine de iarnă cele mai bune de câine spun că nu se întind (ca un pulover) făcându-i greu de pus pe câine
  • Numai pentru rasele mici / medii

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): Media este potrivirea perfectă pentru Chihuahua noastră de 8LB! Întotdeauna avem probleme cu hainele lui și întotdeauna rece, astfel încât este important să găsim haine pe care le poate purta tot timpul. A comandat, de asemenea, acest lucru în & # 8230; & # 8221;

3fitwarm lapte vaci de animale de companie haine de câine catifea de iarnă câine jumpsuit

Fitwarm Lapte vaci de animale de companie haine de câine catifea de iarnă câine jumpsuitIa câinele tău acoperit de gât la membrele cu asta Fitwarm salopeta. Se face dintr-o țesătură de poliester de fleecie cusută într-o singură bucată cu nervuri în jurul gâtului și manșetelor picioarelor. Are o bandă elastică în jurul taliei. Acest costum este deschis în jurul buricului și zona din spate pentru a permite câinilor să-și facă afacerea fără a se murdări sau a umezi.

  • Analiza hainelor de iarna: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Dimensiunea poate fi într-adevăr oprită, dar asta nu este atât de surprinzătoare dacă considerați că aceste cele mai bune haine de câine de iarnă acoperă toate cele patru picioare și câinii vin în cele mai neașteptate dimensiuni și forme. Dimensiunile lui Fitwarm Lapte vaci de animale de companie haine de câine catifea de iarnă câine jumpsuit rulați mici, așa că ați avea o șansă mai bună de a obține dimensiunea corectă prin alegerea următoarei dimensiuni mai mari pentru câinele dvs. Pentru câțiva câini, două dimensiuni mai mari funcționează chiar mai bine.

Cele mai bune haine pentru câini de iarnăOricare ar fi problema cu dimensiunea și potrivirea câinelui, Fitwarm ar fi totuși cel mai bun pariu când vine vorba de îmbrăcăminte de iarnă care are cea mai largă acoperire a corpului. Materialele sunt ca și îmbrăcămintea Terry utilizată pentru halate de baie, iar câinii nu mă deranjează purtarea acestui tip de țesătură deloc. Acestea sunt cele mai bine uzate în interior, deoarece sunt de fapt pijamale pentru confortabil senuggling în timpul nopților sau zile reci. Costumul poate fi purtat în curte sau în mașină pentru a menține câinii calzi, dar nu vă puteți aștepta să protejeze câinii din elemente.

Pro:
  • Disponibil în 4 dimensiuni
  • Fabricat dintr-un material moale, catifelat
  • Concepute pentru a acoperi toate cele patru membre
  • Ribbing în jurul gâtului și manșete pentru picioare pentru a păstra saltul în siguranță în poziție
Contra:
  • Nu a fost făcută pentru purtarea în afara timpului de iarnă
  • Dimensiunea este oprită, ceea ce este tipic cu toate cele mai bune haine de câine de iarnă datorită variației mari a dimensiunilor caninilor

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): & # 8220; foarte drăguț! Am un catelus chinez negru și alb chinez și asta a corespuns coloringului său. A fost chiar mai drăguț în persoană decât în ​​imagine și el primește o mulțime de vederi când îl iau pentru plimbări în ea. La "# 8230; & # 8221;

4Pentrajul prietenos suedez Reflective Siguranță Vest cu vesta umană potrivită

Prietenul prietenos cu suedeză de siguranță de siguranță Vest cu vesta umană potrivităAceasta este Swee-ul prietenos set care include o vestă de câine reflectorizantă și o vesta reflectorizantă umană. Ambele veste sunt în culoarea galbenă fluorescentă, cu material 3M pentru reflectori. Vesta de câine are curele de velcro pentru a se adapta în jurul gâtului și taliei. Are o imprimare a labei reflectorizante pe ea și un buzunar din spate pentru obiecte mici, cum ar fi pungile de câine și tratează. Este disponibil în trei dimensiuni. Vesta umană este fabricată din țesături de plasă și este într-o singură dimensiune care ar trebui să se potrivească cel mai mult. Are un buzunar mic cu fermoar pe piept și are fixări de venelcro reglabile peste umeri și pe laturi.

  • Imbracaminte de iarna de caine: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Acestea sunt accesorii perfecte pentru Walkers de noapte și mai ales pentru câinii întunecați. Atât vestele umane, cât și cele de companie sunt ușoare, astfel încât acestea sunt confortabile și respirabile suficient pentru a purta în timpul vremii calde. Pe de altă parte, Prietenul prietenos cu suedeză de siguranță de siguranță Vest cu vesta umană potrivită poate fi, de asemenea, purtată cu ușurință pe haine mai grele în timpul iernii.

Cele mai bune haine pentru câini de iarnăReflectoarele sunt atât de strălucitoare încât nu ați avea nici o problemă să vă vadă câinele chiar de la câteva sute de picioare. Aceste veste vor salva vieți și vor reflecta înapoi pe luminile de stradă și farurile de mult timp de când arată foarte bine construite. Câinele dvs. nu va protesta atât de mult la această vestă, deoarece este atât de ușoară încât este greu de remarcat atunci când este purtat.

Pro:
  • Disponibil în 3 dimensiuni
  • Setul include o vesta umană și o vesta de câine
  • Fabricat din material galben fluorescent cu reflectori de material 3M
  • Curelele Velcro pentru a se adapta în jurul gâtului și taliei
  • Echipat cu un buzunar pentru a stoca obiecte mici
Contra:
  • Cumpărătorii spun atât vesta umană, cât și câine alerg mic în dimensiune
  • Câțiva cumpărători nefericiți spun că Velcro își poartă după doar câteva luni de utilizare

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): Vesta se conformează perfect câinelui nostru mic (rasă mixtă), nu-l irită și nici nu observă că îl poartă. De obicei, urăște orice unelte care nu sunt gulerul său, dar se bucură de cum & # 8221;

5Neartime Coat de câine Pet Outfit Yorkie Îmbrăcăminte

NEARTIM Dog Coat Pet Outfit Yorkie ÎmbrăcăminteNu suntem siguri cum ar reacționa câinele dvs. la această rochie de iarnă de la În imediata vecinătate, Dar suntem siguri că o veți găsi minunat. Aceste cele mai bune haine de câine de iarnă sunt fabricate din țesătură moale de bumbac în culori negre și roz. Rochia neagră are mâneci cu manșete cu nervuri, panglici roz și garnituri albe. Cel roz are același design, dar cu panglici negre și garnituri. Aveți cinci opțiuni pentru dimensiunea variind de la xx-mic până la mare. O gaură cu nervuri de pe capă de sub capotă permite o leșie să se atașeze la gulerul câinelui.

  • Imbracaminte de iarna de caine: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Aceasta este o jachetă adorabilă de îmbrăcăminte care este atât caldă cât și grea. Cu capota plină de acoperire, este proiectată cu siguranță pentru iarnă. Dimensiunile rulează mare, astfel încât să faceți mai bine prin măsurători de două ori sau mai mult înainte de a comanda. Asta nu poate fi prea rău; Câinele dvs. va crește fără îndoială în NEARTIM Dog Coat Pet Outfit Yorkie Îmbrăcăminte in cateva luni. De asemenea, dacă faceți ca câinele să o poarta ca o jachetă, camera suplimentară ar face bine așa cum este.

Cele mai bune haine pentru câini de iarnăFusta sa este destul de scurta, dar va merge cu siguranta mai departe decat stilurile de vesta vor. Acest costum de nord este un câștigător sigur ca jachetă de iarnă elegantă. Este, de asemenea, atât de moale și cald încât câinele dvs. nu te-ar fi urât niciodată că o va purta.

Pro:
  • Disponibil în 5 dimensiuni și 2 culori
  • Fabricat din țesătură de bumbac moale
  • Gaura cu nervuri pe Nape de gât vă permite să accesați inelul D de pe gulerul câinelui pentru a atașa o lecție
Contra:
  • Aveți grijă atunci când măsurați cât mai mulți recenzenți spun că dimensiunea este mare
  • Mulți proprietari de animale de companie au fost nemulțumiți de lungimea acestor cele mai bune haine de câine de iarnă, spunând că nu vin tot drumul pe tors

6OCSOSO O & C Jachetă reflectorizantă pentru câini de companie

OCSOSO O & C Jachetă reflectorizantă pentru câini de companieAți afla Ocsoso`s O & C Pet Câine Jachetă reflectorizantă cu capota foarte funcțională în scopul protejării câinelui dvs. de vremea incorectă. Nu este doar rezistent la apă - este impermeabil. Acest tip de ploaie de vinil 100% are curele de picior și o centură de velcro pentru ao păstra în siguranță. Fâșiile reflectorizante sunt plasate strategic pe partea din spate a centurii și pe partea frontală lângă tiv. Există un buzunar din spate cu închidere cu clapetă și o gaură la capă pentru lesa.

  • Imbracaminte de iarna de caine: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Dacă credeți că câinele dvs. ar fi mai confortabil purtând un impermeabil care nu este foarte constrictor sau prea cald, atunci OCSOSO O & C Jachetă reflectorizantă pentru câini de companie ar trebui să facă minunat. Va păstra câinele dvs. uscat în zilele ploioase, dar nu va împiedica mișcarea lui. Există șase dimensiuni pentru a alege, iar designul deschis permite ca măsurătorile să fie mai iertătoare.

Cele mai bune jachete de iarnă câine de iarnăAcest lucru este neobișnuit de lung, care este ceea ce ar trebui să fie un haine bun. Bandele elastice pentru picioarele câinelui sunt destul de subțiri și nu arată că vor dura sau vor rămâne prea mult timp. De asemenea, ar trebui să luați în considerare forma capului câinelui. Bine, dacă nu este atât de rotunjită sau mare, deoarece gaura pentru gât poate fi puțin strânsă. În timp ce gaura este elasticizată de-a lungul circumferinței sale, nu se va extinde dincolo de această dimensiune. Atât de mult de la lungime, va trebui să verificați dimensiunea gaurei gâtului.

Pro:
  • Disponibil în 6 culori și 6 dimensiuni
  • Fabricat din vinil 100%, făcându-l 100% impermeabil
  • Curele de picior elastice și cureaua reglabilă pentru buric
  • Echipat cu o curele elastice de picior și curea reglabilă de velcro buric
  • Stripul reflectorizant pe spate pentru vizibilitate
Contra:
  • Unii proprietari de animale de companie au crezut că aceste cele mai bune haine de câine de iarnă erau prea lungi
  • Ca și cu multe dintre cele mai bune haine de câine de iarnă, unii recenzenți s-au plâns că dimensionarea în descriere este oprită
  • Funcționează pentru a menține zăpada și gheața de la câinele dvs., dar nu-l împiedică cald la temperaturi scăzute

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): & # 8220; se potrivește perfect câinelui meu. Se poate aluneca în jurul valorii de unii pe capătul său, dar nu prea rău. Am căutat un impermeabil pentru câinele meu, care nu avea, de asemenea, un sacou de încălzire, pentru cald & # 8221;

7Scheppend de haine de companie Adidog pentru câine

SCHEPPEND Adidog Pet haine pentru câineSCHEPPENED`S Adidog câine Hoodie arată ca o jachetă de jogger cu pantaloni potriviți. Este făcut din material de bumbac gros și cald, care este ideal pentru vreme rece. Această îmbrăcăminte acoperă în mod adecvat corpul, inclusiv postul posteri, fixează pe față cu butoanele de fixare și are părți deschise în zona din spate și burtă pentru a lua pauză de potty. Ca o adevărată jachetă, manșetele și tivele sunt nervoase, iar culoarea neagră arată atât de atractivă cu dungi duble pe mâneci și capotă. Partea din spate are, de asemenea, logo-ul adidog captivant cu oase dungi.

  • Imbracaminte de iarna de caine: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Nu vă surprindeți că câinele dvs. mic care purta de obicei dimensiunea XS sau S pentru haine va fi larg pe baza graficului de măsurare furnizat de vânzătorul Haine de animale de companie SCHEPPEND Adidog pentru câini. Pentru a fi în siguranță, urmați graficul și dacă măsurătorile reale ale câinelui dvs. nu par să aibă sens în raport cu graficul, apoi mergeți cu lungimea în timp ce vă asigurați că pieptul și circumferința gâtului ar fi mai mari, nu mai mici.

Cele mai bune haine pentru câini de iarnăPentru a ilustra, dacă ați măsurat câinele dvs. și lungimea din spate a ieșit 10.5 "Sugestientul lui L, Cirișarea gâtului a ieșit din 9" Sugesting S, și ghemuirea pieptului a ieșit 13 "Sugerând M, ar trebui să mergi la l. Ar fi puțin liber pe gât și piept, dar câinele tău nu ar avea nici o problemă să-și dea picioarele în găurile picioarelor, deoarece costumul a avut o lungime adecvată. Apropo, acest lucru vine în dimensiuni mari de până la 9xl, astfel încât băieții mari pot începe să caute și Dapper.

Pro:
  • Disponibil în 13 dimensiuni și 9 culori
  • Butonul Design de închidere face aceste cele mai bune haine de câine de iarnă ușor de pus pe și să decoleze
  • Fabricat dintr-un material moale din bumbac
Contra:
  • Asigurați-vă că măsurați cu atenție, deoarece există atât de multe dimensiuni disponibile cu discrepanțe minime de măsurare între ele
  • Chiar dacă aceste cele mai bune haine de câine de iarnă sunt disponibile în atâtea dimensiuni, ele sunt încă potrivite numai pentru rasele mici și medii

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review + Fotografii): Am cumpărat recent "Scheppend Adidog Dog Sweatshirt" pentru câinele meu mic și nu pot spune lucruri bune despre asta. Se potrivește ca o mănușă! Arată super drăguț în noua ei costum ... Vreau să spun ridicolos & # 8221;

8easticități pentru animale de companie Houcile pentru câini mici

Eastcities Haine Haine Hoodies pentru câini miciApoi avem un strat de companie versatil în dungi verzi sau roșii cu capotă imprimată. Acest strat cu mâneci lungi de la Eastcties este realizat din țesătură de bumbac întinsă, în timp ce capota este făcută dintr-un material de bumbac mai puțin întins. Manșoanele acoperă forelimele și au manșete cu nervuri. Există o remiză pentru a strânge capota la o potrivire confortabilă. Acest strat este cald și moale, dar foarte respirabil, așa că câinele tău mic poate să-l poarte să doarmă într-o noapte rece sau să-l poarte pentru dimineața devreme. Hota oferă protecție împotriva brizei reci sau a ploii ușoare, dar poate fi împinsă înapoi în timp ce se încălzește în timpul zilei. Acestea sunt disponibile în patru dimensiuni de la mic la XL.

  • Imbracaminte de iarna de caine: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Acest lucru este menit să acopere partea superioară a câinelui dvs., astfel încât să doriți să cumpărați o îmbrăcăminte separată pentru a acoperi postul posteriori. Pentru acest tip de design, măsurarea critică ar fi aceea pentru circumferința gâtului, deoarece aceasta este partea care nu este atât de flexibilă. Câinele dvs. nu ar avea nici o problemă cu mânecile și hem. De asemenea, puteți dori să verificați lungimea pentru a vă asigura că Eastcities Haine Haine Hoodies pentru câini mici acoperă o bună parte din spatele câinelui tău, dar lungimea de aici nu ar fi la fel de critică ca și lungimea a fost cu costumul adidog al lui Scheppen.

Cele mai bune haine de iarnă pentru câiniAceastă îmbrăcăminte de companie este concepută pentru câini mici sau pisici, iar dimensiunea rulează mici. Este mai sigur să alegeți următoarea dimensiune mai mare și să permiteți o cameră mică pentru ca câinele dvs. să crească. În general, găsim acest haina foarte bine făcută cu materiale durabile și design foarte adorabil.

Pro:
  • Disponibil în 4 dimensiuni și 2 culori
  • Fabricat dintr-un material de bumbac
  • Mașină lavabilă, dar trebuie spălată de la sine, nu cu alte haine
Contra:
  • Dimensionarea rulează mai mici decât cea a celor mai bune haine de câine de iarnă
  • Unii proprietari de animale de companie au descoperit că mânecile erau puțin prea lungi pe acest hoodie și au trebuit să le rotească, așa că câinele lor nu a călătorit peste ei

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): & # 8220; cămașă super drăguță. Media se potrivește perfect de 10 lb chi. Singura problemă este că mânecile sunt lungi și picioarele ei / brațele slabe, așa că a trebuit să le rotesc puțin pentru a le împiedica să alunece în cele din urmă și # 8221;

9Expawroorer fleece rece Vreme de câine pentru câini mici

Expawlorer fleece rece Vreme de câine pentru câini miciExpawlorer`s Polar Fleece Winter Vest este fabricat din poliester 100%. Această îmbrăcăminte groasă de îmbrăcăminte este concepută pentru a menține partea superioară a corpului dvs. de câine cald și confortabil în timpul lunilor rece. Este moale și confortabil de purtat chiar și pentru dormit. Poate fi asociat cu alte îmbrăcăminte când faceți activități în aer liber în timpul iernii. Există un buzunar în partea din spate a vestei pentru păstrarea obiectelor mici și a unui inel O, care este destinat atașării leșiei. Nu vă sfătuim că, deși pentru câini care nu sunt încă instruiți să meargă pe lesa.

  • Imbracaminte de iarna de caine: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Acestea cele mai bune haine de câine de iarnă sunt atât de utile și elegante încât lucrează excelent ca îmbrăcăminte de bază pentru orice vreme. De fapt, considerăm că este practic să avem cel puțin câteva lucruri în diferite culori. Desigur, ar trebui să fiți sigur de dimensiunea mai întâi înainte de a investi în variante de culoare. Haine fără butoane sau velcro, cum ar fi Expawlorer fleece rece vesta de câini pentru câini mici poate fi destul de complicabil să se potrivească.

Cele mai bune haine pentru câini de iarnăAcest lucru are un design cu guler mare, cu o deschidere largă, dar nu se întinde atât de mult, așa că ar trebui să fiți sigur de circumferința gâtului deasupra altceva. Măsurătorile gâtului și a ghearelor merg, de obicei, împreună. Acest lucru este făcut pentru câinii mai mici, deoarece chiar și dimensiunea XL ar fi potrivită potrivită pentru majoritatea câinilor 25 de kilograme în greutate.

Pro:
  • Disponibil în 5 dimensiuni și 7 culori
  • Materialul Polar Fleece este confortabil și cald
  • Echipat cu un inel O pe partea din spate a gâtului, astfel încât să puteți atașa cu ușurință o lecție
  • Trageți peste design, deci nu este nevoie de fermoare sau velcro
Contra:
  • Trage peste design este dificil de pus pe câini rambunptioși
  • Câțiva cumpărători nesatisfăcuți au remarcat că fila atașând inelul O la stratul a fost oprit după doar câteva utilizări

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): Calitatea pare a fi bună, ordinea mare, înțelege că este foarte drăguț, dar nu se întinde ca un pulover. Ordinea mare și se poate potrivi cu "# 8221;

Imbracaminte de animale termice tricotate 10fitwarm pentru câine

Fitwarm Haine de animale termice tricotate pentru câineFitwarm Are un alt salt care la făcut la cea mai bună listă a celor mai bune haine de câine de iarnă. De data aceasta, vine ca un tricotat de lux care acoperă toate cele patru membre. Țesătura gri de lână este moale și caldă pentru a atinge și are manșete cu nervuri albastru închis și gât. Tricotarea și panglicarea fac mânecile și deschiderile foarte întinse. Acest lucru este foarte important pentru că câinele tău ar trebui să poarte această îmbrăcăminte peste cap, iar picioarele sale posterioare trebuie să treacă prin mâneci pe celălalt capăt. Acest costum vine în șase dimensiuni de la XS la XXL.

  • Imbracaminte de iarna de caine: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

La fel ca și jumpsuitul Fitwarm în numărul trei, măsurarea importantă pentru acest costum ar fi lungimea. Spre deosebire de acel jumpsuit de fleecy, totuși, cusatura tricotată și purl a acestui costum permite acest lucru să se întindă cu adevărat. Deci, în timp ce măsurați în mod liber, nu fiți prea dornici să obțineți următoarea dimensiune mai mare, așa cum am făcut-o cu celelalte haine. Nu vrei Fitwarm Tricotat Haine pentru animale de companie pentru câini A fi atât de sacgy că Chihuahua dvs. ar putea să-l pastreze din ea fără efort.

Fitwarm Haine de animale termice tricotate pentru câineCalitatea și prețul acestei îmbrăcăminte nu pot fi bateți și găsirea unei combinații perfecte nu este niciodată ușoară. Acest lucru este valabil mai ales atunci când vine vorba de haine de companie care au acoperit corpul de la gât la picioarele din spate, cum ar fi acest costum fitwarm. Acest stil este făcut pentru rasele mici cu corp mai subțire și picioarele mai lungi. Pentru câinii construiți diferit, ar fi o muncă dificilă în căutarea dimensiunii perfecte.

Pro:
  • Disponibil în 5 dimensiuni
  • Concepute pentru a acoperi toate cele patru picioare
  • Fabricat dintr-o țesătură moale, dar groasă tricotată
  • Manșete cu nervuri și gâtul, pentru ao împiedica să alunece din loc
Contra:
  • Numai pentru rasele mici și mijlocii
  • Ca și cu multe dintre cele mai bune haine de câine de iarnă, cumpărătorii avertizează pe alții să fie atenți atunci când se măsoară ca dimensionarea pare să ruleze mici
  • Câțiva proprietari de animale nefericite au returnat acest costum pentru că câinele lor a avut un timp greu de mers pe jos, menționând că a limitat gama de mișcare în picioarele din față

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review + Photo): Hyde este câinele meu mexican fără păr, deci ceva întreg corpul și cald este foarte important aici în Ohio! După ce am citit alte recenzii, am comandat o dimensiune mare și mă bucur că am făcut-o. Se potrivește perfect cu "# 8221;

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Top 10 cele mai bune haine de iarnă de iarnă


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top 10 cele mai bune haine de iarnă de iarnă