Lucruri pe care trebuie să le cunoașteți despre reiki pentru câini

lucruri pe care trebuie să le cunoașteți despre Reiki pentru câini

Reiki utilizează energie pentru a ajuta la vindecarea pacienților de orice afecțiune din care suferă în prezent. Problemele pot fi mentale, emoționale sau chiar fizice. Practicanții Reiki se ating de pacienți, fie mișcă mâinile chiar deasupra corpului pacientului pentru a canaliza energia pentru a declanșa corpul în utilizarea proceselor naturale de vindecare pentru a le rezolva problemele lor.

Prin urmare, Reiki poate fi utilizat și pentru mai multe specii, nu în ultimul rând câini. Având în vedere natura lor sensibilă și intuiția emoțională inerentă, ei sunt beneficiari excelenți ai tuturor acestor Reiki să ofere. În plus, datorită legăturii noastre strânse cu câinii noștri, este o reacție naturală pentru noi să oferim celor mai buni prieteni canini pe care îi putem ajuta să conducă o viață mai fericită.

Masaj Reiki pentru câini

Beneficiile

Beneficiile lui Reiki nu pot fi nimic din schimbarea vieții.

Pentru oameni, este o modalitate excelentă de a elibera tensiunea și orice dureri și dureri care se manifestă în corpul nostru ca rezultat. La câini, același lucru se poate spune, precum și o modalitate excelentă de a ajuta la atenuarea și ușurarea oricărei tensiuni mentale pe care o trece animalul dvs. de companie.

Toți am văzut câinii de salvare care au fost abuzați atât de rău încât nu se vor apropia de un om. Reiki este soluția perfectă, deoarece poate fi efectuată de departe și ajută la ameliorarea unor temeri și cocneri psihologici care se pot manifesta Probleme comportamentale câine.

Reiki a fost, de asemenea, cunoscut pentru a ajuta la ameliorarea artritei și a altor răni dureroase. Mai presus de toate, mulți o folosesc ca o modalitate de a-și calma câinii.

Ați putea dori, de asemenea: Suplimente de calmare pentru câini

Punctele de energie

Reiki lucrează la canalizarea energiei prin anumite puncte în corpul său numit chakre. La câini, petele nu sunt atât de diferite de unde sunt chakrele într-un om.

Există câteva videoclipuri excelente YouTube pe acest lucru. Căutați pur și simplu formarea Reiki la câini pentru a aduce niște tutoriale mari. O regulă bună a degetului mare, totuși, este întotdeauna să aibă ambele mâini pe câine și să se potrivească acolo unde sunt pe fiecare parte. Este, de asemenea, o idee bună să începeți lângă partea de sus a animalului dvs. de companie și apoi să vă deplasați încet spre picioarele și coada lor posterioară.

Câinele trebuie să fie dispus

Reiki funcționează vreodată dacă oamenii sunt sincer dispuși să o încerce. În acest fel, energia lor este capabilă să fie canalizată de Reiki Masters și Practicanți. Același lucru ar trebui să fie spus despre câini. Dacă nu sunt dispuși să accepte ajutorul pe care îl oferiți sau, mai degrabă, dacă nu sunt în cadrul potrivit pentru a-și canaliza energia prin voi sau pe alții, este mai bine să o lăsați pentru o altă dată.

Este important să vă amintiți, prin urmare, că nu toți câinii vor fi dispuși beneficiari ai Reiki, oricât de mult știm că le poate ajuta.

Nu toți câinii ca Reiki

Deși este una dintre cele mai puțin invazive forme de tratament acolo, nu toți câinii ca Reiki. Cu toate acestea, este o idee bună să încercați cele două tipuri diferite de Reiki pe animalul dvs. de companie pentru a vedea dacă le convine. Unii vor răspunde mai bine să atingă decât să se gândească imediat, în timp ce alții vor prefera practica atunci când se desfășoară de un maestru care își mișcă mâinile chiar deasupra corpului lor.

Mai des decât nu, dacă practicați Reiki pe câinele dvs., probabil că vă vor prefera să le atingeți ușor.

Obțineți ajutor atunci când este necesar

Există numeroase cantități de practicanți Reiki din întreaga lume, trebuie doar să știți de unde să vă uitați. Internetul poate fi un început excelent în învățarea practicii antice, dar nu ar trebui să fie folosit ca singura sursă de informații despre aceasta.

Cea mai bună modalitate de a afla despre Reiki este de la un maestru Reiki, deci va plăti dividende pentru a contacta cel puțin unul care cel puțin va fi capabil să vă îndrepte în direcția cea bună cu privire la modul de a vă ajuta câinele la domiciliu.

Unii vor veni la casa ta și vor efectua o sesiune de vindecare, în timp ce alții au rulează cursuri de formare online. Este un subiect vast - mult mai mare decât mulți gândesc inițial - și că poate fi destul de copleșitoare. Beneficiile sale pot fi însă neprețuite.

Amintiți-vă veșmintele

Reiki poate lucra minuni și poate ajuta câinii cu probleme comportamentale, precum și probleme de sănătate. Asta nu înseamnă că, totuși, această rutină verificări cu veterinarul dvs ar trebui să fie înlocuit cu efectuarea Reiki pe cont propriu la domiciliu.

Curățarea dinților De exemplu, este ceva care ar trebui să fie efectuat de către profesioniștii din domeniul sănătății animalelor. În plus, ar trebui să fie căutat ajutor imediat pentru ceva care pune viața în pericol, ca și cum un câine mănâncă ceva, nu ar trebui.

Reiki este un tratament nevaziv care nu va putea înlocui îngrijirea medicală pe care veterinurile le pot oferi. Ar trebui să fie văzut cu siguranță ca un supliment sau un tratament de susținere alături de ceea ce oferă veterinarul dvs. de companie.

Feriți-vă comentariile

În cele din urmă, un efect secundar negativ pentru a oferi Reiki câinelui dvs. este suma comentariilor de apreciere pe care le veți atrage de la prieteni bine, sau altfel.

Având în vedere cantitatea de Naysayers care înconjoară practica japoneză, faptul că ați făcut decizia de ao folosi pe animalul dvs. de companie, va însemna multe observații increditate și judecăți dure. Doar stați încrezător în cunoștințele pe care le cunoașteți mai bine câinele decât oricine și dacă Reiki îi ajută în vreun fel, cu siguranță este suficient motiv pentru a continua să continuați cu ea.

O relație cu un câine este una dintre cele mai bune relații pe care o poate avea un om, deci dacă performanțele lui Reiki le îmbunătățește și îmbunătățește acest lucru, care poate fi vreodată un lucru bun.

câine reiki masaje

Linia de jos

Reiki este, prin urmare, o practică legitimă de a folosi pe animalul dvs. de companie pentru orice motiv pentru care considerați că poate avea nevoie de un ajutor suplimentar cu. Este o tradiție antică care a rezistat testului timpului - chiar și cu dezvoltarea și succesul medicinii moderne, așa că trebuie să facă ceva corect.

În plus, este o modalitate foarte bună de a lega cu câinele dvs., care poate fi de cea mai mare importanță dacă câinele este o creatură nervoasă care trebuie să învețe să aibă încredere în tine și pe orice alt proprietar.

La sfârșitul zilei, nu există nici un rău în încercarea Reiki într-un efort de a profita de unele dintre cele mai pozitive efecte posibile.

Surse:

  1. Jennifer Hayes, Reiki pentru animale, Cei mai buni prieteni pentru animale
  2. Reiki la câini, Wag

Mai multe recenzii pentru produse de companie

Suplimente pentru câinii mai în vârstă
Suplimente pentru creșterea în greutate pentru câini
Suplimente de calciu pentru câini
Suplimente pentru câinii gravide
Suplimente de calmare pentru câini
Suplimente de afine pentru câini
Probiotice pentru câini
Suplimente comune de câine

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Lucruri pe care trebuie să le cunoașteți despre reiki pentru câini