Baza navală folosind câini pentru a preveni sinuciderile

O clinică navală a început să folosească câini pentru a elimina stresul extrem pentru a ajuta marinarii și marinarii să combată depresia suicidală.

Potrivit Departamentului Apărării, sinuciderile militare au fost continuu în creștere din 2013. Dar cel mai bun prieten al omului a fost adus pentru a ajuta la capăt acestei tendințe.

O clinică navală pe baza comună Andrews din Maryland a experimentat câteva noi strategii uimitoare pentru a ajuta membrii militari să combată stresul extrem.

Senior Chief Brad face rundele zilnice la clinică, examinând pacienții pentru semne de stres. Dacă își simte starea de spirit este oprită, el merge în acțiune, uneori cuddling-le.

Dacă sună că sună hacky, este pentru că șeful Brad nu este un medic uman - el este un amestec de laborator de aur retriever!

Cum a început totul

Șeful Brad a fost inițial instruit pentru a fi un câine privitor de ochi, un ajutor PTSD și în acest moment, o ușurare a stresului canin.

Când șeful Brad simte modelele emoționale dureroase la un pacient (cum ar fi stresul, depresia sau iritabilitatea), el îi avertizează imediat manipulatorul său, șeful Bobby Long. Lungime este un practicant asistentă medicală care acționează să consilieze pacienții și să determine dacă au nevoie de ajutor profesional.

În funcție de lungi, modul în care câinii pot simți acest lucru pare să se fierbe în hormoni, limbajul corpului sau ambele.

Persoanele fizice foarte stresate pot emite anumite feromoni, pe care nozele câinilor sunt ușortate să le ia (spre deosebire de a noastră).

"Este rar. Cred că majoritatea câinilor au capacitatea de a ridica, citiți mai bine emoțiile oamenilor decât oamenii. Dar pentru a obține un câine care ridică-o și a acționa ... asta e partea grea."

În plus, câinii sunt mult mai buni la citirea limbajului corpului decât oamenii. Acest lucru se datorează faptului că oamenii comunică utilizarea în primul rând prin expresii și cuvintele lor faciale, în timp ce câinii comunică în primul rând prin folosirea corpului lor.

Astfel, Brad își iau lucrurile pe care oamenii le tind să le rateze în colegii lor oameni.

Kim Hyde este un manager cu câini de ghid de sud-est. Potrivit HYDE, în prezent există doar 29 de câini în națiune care sunt capabili să acționeze câini anti-stres.

LEGATE DE: După ce nu a reușit carierele de 3 ori, câinele găsește în cele din urmă cariera ajutând oamenii

Impactul pozitiv asupra emoțiilor negative

Căpitanul Robert Coogan este un ofițer comandant la Facilitatea Naval Air-Washington. El coordonează bunăstarea a aproximativ 4.000 de membri ai serviciului la baza comună Andrews.

Cooganul vede primele câini anti-stres de impact au marinarii. Potrivit lui, acești câini ajută membrii serviciului care tocmai au văzut prea mult și care se întorc cu daune emoționale.

Potrivit lui Coogan, șeful Brad a ajutat sute de marinari pe JBA. Canina cuddly nu numai că asistă cu interacțiuni minore zilnice, ci a asistat în cazuri majore în care evenimentele tragice, cum ar fi implementările, accidentele sau situațiile de familie dificile, au lovit cu adevărat marinarii greu.

Șeful Brad și Handler Long au fost la asta în ultimii doi ani, care lucrează la JBA și peste Washington, D.C. zonă.

Subliniază că, în timp ce este ușor să găsiți un câine care poate ridica emoțiile oamenilor, este de fapt extrem de rar să găsească unul care va act pe el.

Baza navală folosind câini pentru a preveni sinuciderile
Sr. Șeful Brad care prezintă camera în Hangar 12 pe baza comună Andrews. Foto: Fox News

Long și șeful Brad fac, de asemenea, apeluri la domiciliu în plus față de vizitele lor clinice. Acest lucru este doar pentru a putea oferi sprijin oricărei pe o bază care pur și simplu are o zi grea. Pe măsură ce cineva suferă de PTSD, depresia sau anxietatea știe, unele zile pot fi nedescrise de greu.

Șeful Brad nu trebuie să facă prea mult. Comandantul Navy Damon Hildebrand raportează că pur și simplu îngenunchează cu câinele și frecarea urechilor este suficient pentru a-l întineri.

Hildebrand spune că șeful Brad este capabil să ridice soldații și marinarii la "un nivel superior", unde se pot vindeca eficient. El spune că câinele fiind capabil să-și ia mințile de stres chiar și temporar este suficient pentru a permite vindecarea într-un mod sănătos.

Brad-ul șef a ajutat Mar Navy Vet Luis Glinton, când a trebuit să-și schimbe involuntar viața de la un membru militar la civil. Glinton a spus că șeful Brad pur și simplu fiind în jur și primind animale de companie era suficient pentru a-și ridica spiritele într-un timp când a fost "o epavă emoțională."

În luna mai, șeful Brad și manipulatorul său vor fi retrași, își vor lua serviciile la Kosovo pentru a face o muncă similară.

Coogan spune că legătura emoțională oferită de câinii anti-stres este ceea ce este unic și așteaptă cu nerăbdare să extindă acest program în cadrul flotei Marinei în viitor.

Citiți următorul: Case de funerare folosind câini de terapie pentru a ajuta la doliu

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Baza navală folosind câini pentru a preveni sinuciderile