Numele pentru șopârle de companie

Nume Idei pentru șopârle PET

Găsind Numele perfect Pentru orice animal de companie poate fi dificil. Spre deosebire de mamifere, cum ar fi pisicile și câinii, șopârle cum ar fi geckos leopard, dragoni barbati, Blue-Tongued Skinks, Monitoarele, iar altele nu pot avea marcaje distinctive sau personalități unice. Dar asta nu înseamnă că nu pot spui un nume minunat și unic. Iată câteva modalități de a alege numele perfect.

1:21

Urmăriți acum: numele de șopârlă PET și fapte fascinante

Numele din literatură și filme

Șopârlele sunt o capsumă de literatură și filme. In timp ce Chameleoni poate rar stele în filmele de prim rang, dragonii și dinozaurii sunt peste tot. Și, la urma urmei, de ce nu ar trebui să vă drăguț Gecko au un nume terifianțial? Iată câteva opțiuni pentru șopârlele de toate dimensiunile.

  • Godzilla: Perfect pentru o mică, inofensivă Anole, Numele evocă imagini ale monștrilor de răcire copleșitoare Toyko post-război.
  • Ştirb: Din filmul Cum să îți dresezi dragonul, Fără dinți este favorita iubitorului favorit. El este all-negru, dar chiar șopârlele pot fi fără dinți.
  • Jabberwock: Jabberwock este o creatură inventată de Lewis Caroll și a făcut cunoscută în poezia de același nume. Nu știm prea multe despre Jabberwocks, cu excepția faptului că au "ochi de flacără" și se bucură de "învârtindu-se prin pădure de tul" în timp ce arborează. Totuși, jabberwockul este, de obicei, portretizat în ilustrații ca un fel de șopârlă înfricoșătoare!
  • Smaug: Dragonul de la Hobbit-ul, Smaug este lacomă clasic și apt pentru a se prinde când bunurile sale sunt apucate.
  • Mushu: Sidekick drăguț din film Mulan, Mushu este un nume minunat pentru un prieten cuddly lizard.
  • Norbert: Aici este un nume grozav, drăguț, uman pentru o șopârlă. Sursa sa, desigur, este cartea (și filmul) Harry Potter și piatra de vrăjitorie. Norbert este mâncarea adorabilă a copiilor de respirație a focului, care a ieșit lângă Hagrid Rubeus Part-Giant.

Nume care te fac să zâmbești

Un motiv pentru șopârle sunt considerate a fi Animale de companie "exotice" este realitatea că nu sunt nici cu curaj, adorabili sau pot deveni cel mai bun prieten al nimănui."De aceea numele de animale de companie cuddly pentru șopârle pot fi atât de distractive! Încercați câteva dintre acestea pentru dimensiune, mai ales dacă șopârla dvs. este neobișnuit de mare, scalabilă, urâtă sau grouchy.

  • Pufos
  • Pulbere
  • Curcubeu
  • Prețios
  • Briose
  • Piersici

Numele de șopârlă descriptivă

Este lizardul dvs. mare sau mic? Reperat sau simplu? Este un vegetarian sau un consumator de carne? Ce culoare este? Toate aceste calități vă pot ajuta să alegeți un nume distractiv și descriptiv. Iată câteva sugestii.

  • Loc: Un nume clasic care nu mai este doar pentru puii!
  • Piper: Au o șopârlă cu puncte mici de culoare? Piperul poate fi o potrivire perfectă.
  • Scoateți: Mulți șopârle mai mici se mișcă ca vântul, făcând acest nume perfect (împreună cu alte nume similare, cum ar fi scuterul, curserii și Zippy).
  • Jad: Jade, desigur, este verde: culoarea multor șopârle. Luați în considerare alte nume legate de culoare - de exemplu, pentru șopârla verde: Emerald, Esmeralda, Kiwi, Avocado sau Leaf. Pentru o șopârlă maro, unele opțiuni includ toamna, cacao, cappucino, latte sau lemn.
  • Spike: Mulți șopârle au spikes, cântare, barbe sau gheare care le dau un aspect distinctiv. În plus față de spike, ia în considerare nume precum ghearele, fălcile și așa mai departe. Sunt puțin pe partea feroce, dar pot fi o alegere bună pentru animalul dvs. special.

Butch nume

Numai cei mai curajoși proprietari de animale de companie aleg să dețină reptile, deci nu reptilele merită nume de impunere din istorie? Iată câteva câteva pe care le puteți selecta:

  1. Tiberius: Nu numai numele unui împărat roman, dar Tiberius este, de asemenea, numele intermediar al căpitanului James Tiberius Kirk din Enterprise de nave Star.
  2. Spartacus: Un gladiator roman eroic, Spartacus a fost interpretat de Kirk Douglas de inspirat în filmul.
  3. Barba Neagra: Nu numai că acest nume nu poate descrie șopârla dvs. destul de precis, dar este, de asemenea, numele unuia dintre cei mai faimoși pirați care să navigheze vreodată cele șapte mări.
  4. Pendragon: Care conține cuvântul important "Dragon", Pendragon este, de asemenea, numele de familie al legendarului Rege Arthur.
  5. Clint: Cine ar putea fi mai forțat decât Clint iconic Eastwood?

Ultimul cuvânt

Poate fi greu să alegi doar numele potrivit pentru dvs reptilă de companie, Deci, poate fi o idee bună să încercați câteva înainte de a lua o decizie finală. La urma urmei, animalul dvs. va trebui să trăiască cu numele său pentru totdeauna!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Numele pentru șopârle de companie