White german shepherd: fapte de rasă și temperament

Rasa de ciobanesc albă

Oamenii care văd Shepherd german alb (WGS) cred că este un GSD albino, la fel ca un albin Python sau un Zebra Albino. Dar chestia asta este acest coleg frumos nu este un albino. Nici nu este un flux genetic de tradițional negru și sable Câini de ciobanești germani. Încrezător în sine, gata, alertă și foarte dornici de a efectua rolurile diferite pe care maestrul său uman se așteaptă la aceasta, WGS păstrează multe dintre calitățile fine ale GSD, cu excepția culorii hainei. Până în prezent, numai Clubul Kennel United îl consideră ca o rasă separată de la păstorul german. Să învățăm mai multe despre acest alb de zăpadă al GSDS.

Istoria păstorului german alb

Se credea mult timp că stratul albă al WGS nu este altceva decât o problemă de palare a culorilor în care culoarea albă a fost luată ca o genă de mascare. Ca atare, GSD-urile pot avea în continuare aceeași culoare clasică a stratului, cu excepția faptului că acest lucru este mascat de gena de culoare albă. Cu toate acestea, Fancierii WGS spun acum că culoarea albă este o genă recesivă și, astfel, datorează existența de durere, un câine alb de herding care, de asemenea, să fie bunicul GSD, care este recunoscut ca temelie a tuturor GSD-urilor moderne - Holend von Grafrath.

Păstorul alb în apă

Înregistrările istorice arată existența câinilor germani germani chiar înainte de Horand - Fostul Hektor Linksrhein - a fost cumpărat de Max Von Stephanitz în 1899 la un spectacol de câine. Acești câini au avut urechi verzi și multe dintre caracteristicile fizice pe care le posedă păstorii germani moderni. Acestea erau încă folosite în linia intensă și în programul de încrucișare de la sfârșitul anului 19a secolul la începutul anului 20a secol, deoarece culoarea albă a fost o trăsătură recesivă. Singura modalitate de a arăta un GSD pentru a arăta cu haina albă pură este atunci când ambii părinți poartă gena alb recesivă. Dacă un WGS este crescut cu un standard GSD, ei nu vor produce niciodată un catelus WGS. Cu toate acestea, unii dintre aceste pui pot purta gena de alb recesivă. Când sunt împerecheați cu un alt purtător de haină albă, ei pot produce un ciobanesc alb german.

Din păcate, cu creșterea Germaniei naziste în anii 1930, orice GSD care nu avea haina colorată clasic a fost descalificat de Clubul German Club din Germania. Standardul GSD a rămas neschimbat chiar și după încheierea celui de-al doilea război mondial. Chiar și Clubul GSD al Americii a văzut GSD colorat ca standard de rasă. Până în 1968, AKC a început să blocheze câinii WGS din concurență în spectacole de conformitate. Cu toate acestea, acești câini au fost încă permise să concureze în alte evenimente.

În 1969, WGS crescători din SUA și Canada au optat pentru a forma propriul club de rasă, stabilind Clubul de câini WGS din America. Clubul canadian Kennel a permis ca câinele WGS să concureze în spectacole de conformitate, ceva pe care Clubul GSD al Canadei a contestat vehement. Din păcate, până în 1998, CKC a descalificat oficial WG-urile din inele de conformație.

În 1995, Asociația Americană a Păstorelor White a fost creată pentru a avansa, promova și a proteja WG-urile. A lucrat cu Clubul White Shepherd din Canada pentru a crea și a publica standardele pentru noua rasă. Grupul a cerut AKC să recunoască WGS ca o rasă distinctă din GSD. Din regret, o astfel de petiție rămâne fără răspuns la această zi.

În 1999, unii membri ai AWSA au reorganizat și au format clubul United White Shepherd și au devenit un club afiliat al Clubului Kennel United. Grupul a cedat imediat pentru recunoașterea WGS ca o rasă distinctă. UKC a recunoscut în aprilie 1999.

Păstorul german alb a excelat în urmărire, agilitate, flyball, ascultare de raliu și ascultarea concurenței. Mulți au devenit campioni pentru abilitățile lor de hrănire.

Idei sumare

Deoarece standardele de rasă WGS sunt recunoscute oficial de către Clubul Kennel United, ne vom uita la aceste fapte bazate pe această organizație canină.

  • Câinii WGS sunt, în general, mai scurți cu aproximativ un centimetru în comparație cu un GSD. WGSS masculin poate sta oriunde între 23 și 25 de centimetri, în timp ce WGS-urile de sex feminin poate ajunge la o înălțime de 21 până la 23 de centimetri.
  • Ele sunt mai ușoare, deși cu game mai înguste în greutate față de GSDS. Masculii cântăresc de obicei între 75 și 85 lbs cu femele mai ușoare de cel mult 15 lbs la 60 la 70 lbs.
  • WG-urile pot avea o speranță de viață de 12 până la 14 ani.
  • Reține stratul dublu clasic al GSD colorat. Haina este o lungime medie și ar trebui să fie albă, deși nuanțele de alb ca un biscuit ușor sau o cremă ușoară pot fi considerate normale, dar nu sunt preferate.
  • Standardul este bine, scurt și gros; haina exterioară este dreaptă, aspră, densă și se află aproape unul de celălalt.
  • WGS este un câine de dimensiuni medii, musculare, bine echilibrate, care este puțin mai lung decât este înalt.
  • Lungimea atât a botului, cât și a capului este aproape egală și sunt orientate aproape paralel unul cu celălalt.

Lucruri pe care ar trebui să le cunoașteți

Îngrijirea pentru un păstor alb german nu ar trebui să fie într-adevăr atât de diferit de un GSD. La urma urmei, gena alb recesivă numai codurile pentru culoarea hainei sale, nu temperamentul său; Deși există și unele diferențe ușoare în dimensiunea lor. Indiferent, aici sunt lucrurile pe care trebuie să le țineți minte dacă vă gândiți vreodată la obținerea unui WGS.

Păstorul german alb și negru

Instruire

Păstorul german alb este la fel de licitabil ca și frații săi colorați. Acest lucru îl face mult mai ușor de antrenat, dar numai dacă utilizați metodele corecte și aplicați principiile corecte pentru care sunt cunoscute GSD-uri pentru a acorda atenție.

Înainte de a începe să pregătiți WG-urile ascultare, Agilitate, sau chiar urmărirea, trebuie să găzduiască mai întâi. Aceasta stabilește regulile de bază pe care fiecare alt animal de companie din gospodărie va trebui să le respecte. Lucruri ca în cazul în care să pipi, să mănânce și să-și păstreze lucrurile umane, dar pentru acești câini, le dă un sentiment de ordine.

Ca și GSD colorat, WG-urile sunt inteligente și nu ar plăcea altceva decât să fie instruiți să facă o anumită sarcină. Chiar învățând-o cea simplă arta de rechemare poate fi deja o sursă de mare bucurie pentru acest hound. Cu toate acestea, la fel de inteligentă ca și ei, ar trebui să păstrați încă sesiunile de instruire relativ scurte, dar foarte interesante. Asta este Păstrați câinele foarte motivat.

Hrănire

Păstorul alb german nu are nevoie de diete speciale, cu excepția faptului că ar trebui să fie hrănită mai frecvent decât de obicei, dar în porțiuni substanțial mai mici pe masă. Acest lucru este de a ajuta la evitarea dezvoltării umpluturilor care poate duce la o condiție mai amenințătoare de viață numită dilatare gastrică-volvulus. Unele WGSS pot prezenta alergii, deci este important să căutați o dietă de ingredient limitat, de preferință unul cu o proteină animală nouă și un nou carb.

Un bărbat de 75 lb va avea nevoie, de obicei, zilnic, 1.500 până la 1.600 de calorii împărțite în 2 până la 3 mese. Desigur, aceasta este doar o recomandare bazată pe greutatea câinelui și numai dacă este deja neterată și conduce altfel niveluri normale de activitate. Alte etape de viață și condițiile de sănătate pot justifica modificarea cerințelor de calorii ale câinelui. Indiferent ce faceți, nu vă bazați numai pe porțiunile cupei. Ar trebui să vă străduiți să învățați cum să calculați cerințele de nutrienți ale câinelui.

În legătură cu o postare: Mâncare pentru câini pentru păstorul german

Exercițiu

Câinii WGS sunt Hounds foarte activi. Ei sunt câini de păstori, la urma urmei. Ei au fost crescuți pentru a-și turma turma stăpânului lor, protejându-le și de posibili intruși. Când nu păzești oile sau alte animale, WGSS va funcționa în spații largi deschise. Ei sari, se joacă cu copii și au alergat printr-un curs de obstacol imaginar pentru ca ei să-și mențină viteza, puterea și agilitatea. ei Dragostea de a juca Fetch precum și alte activități. Acestea ar trebui să fie întotdeauna încorporate în activitățile lor de viață zilnică.

În legătură cu o postare: Mașini automate de preluare

Ca părintele de companie al acestui câine, ar trebui să fiți suficient de dornici să o luați pentru o plimbare. Aducându-l la parc și lăsându-l să se piardă, astfel încât să poată juca și să ruleze gratuit ar trebui să fie o formă excelentă de exerciții pentru acest GSD. Una până la două ore de mers pe jos în fiecare zi este adesea tot ceea ce WGS trebuie să rămână sănătoși și sănătoși. Da, înțelegem asta. Vedeți, fără capacitatea de a cheltui excesul de energie prin mijloace mai pozitive (prin exerciții fizice), WGS poate folosi cu ușurință această energie pentru scopuri mai distructive, cum ar fi neplăcerile lătrat, săpat, zgârierea și chiar mestecarea distructivă.

Formarea păstorului alb

Socializare

Un păstor alb german bine socializat locuiește în mod excepțional în mod pașnic cu alte animale de companie și chiar și alți câini din gospodărie, mai ales dacă a crescut cu ei. Reține calitățile fine ale unui câine de vânătoare, protejându-și turma sau turma. Ca atare, ori de câte ori un străin vine de-a lungul, acesta își va arăta protecția naturală. Nu va mușca sau nu va arăta agresiune, dar va fi întotdeauna rezervată și cu excepția acestor noi oameni. Câinele va încerca să fie la fel de atent la comportamentul străinilor, încercând să decidă dacă au venit ca prieten sau dușman.

În compania familiei sale, cu toate acestea, WG-urile sunt afectuoase, iubitoare și loiale. Îi iubește pe copiii familiei sale și nu ar deranja să devină dur de ei. Cu toate acestea, copiii mici ar trebui să fie întotdeauna supravegheați atunci când se joacă cu un WGS, deoarece chiar și un catelus poate fi destul de greu pentru un copil mic. WG-urile ar trebui să fie întotdeauna socializate cât mai curând posibil dacă doriți să aibă un temperament mai ușor.

Îngrijirea

Păstorii germani sunt cunoscuți în mod special pentru că au fost numite grele, după ce a fost numit colocviar. WGS nu este diferit. Se aruncă foarte mult. Ca atare, nu este într-adevăr o idee bună să obțineți unul dacă dvs. sau pe oricine altcineva din gospodăria dvs. se întâmplă să aibă un diagnostic de alergii de pet-uri de companie. Și chiar dacă nu, ar trebui să fiți pregătiți să curățați covoarele și mobilierul părului de companie. Periajul zilnic al hainei WGS este ideal; Dacă nu, în fiecare zi ar trebui să fie suficientă.

Ați putea dori, de asemenea: Aspirator pentru părul câinelui

Ca orice alt câine, îngrijirea dinților WGS este o cerință fundamentală de zi cu zi, folosind doar un răspuns adecvat Doggie de pastă de dinți și câine periuță de dinți. Unghiile sale trebuie să fie inspectate și tăiate o dată pe lună sau de îndată ce le auziți răzuirea pe podea. Urechile trebuie să fie inspectate cu meticulozitate pentru semne de inflamație sau descărcare și apoi curățate o dată pe săptămână.

Sănătate

Blotat este o problemă reală printre păstorii germani, indiferent dacă sunt albi, negru sau colorată. Hip și displazie cot sunt, de asemenea, comune. Alergiile legate de alimente și de mușcături sunt întotdeauna preocupări că părinții PET de WGSS ar trebui să fie familiarizați cu. Ele pot suferi, de asemenea, de boala lui von Willebrand, epilepsie, hipotermie malignă, plimbări, panosteită, mielopatie degenerativă și boli de inimă.

Păstorul alb german este perfect pentru oamenii care ..

  • Conduce un stil de viață foarte activ, de preferință cei care iubesc sporturile și activitățile fizice în aer liber
  • Nu sunt noi de a deține, îngrijirea, formarea și Socializarea unui câine, Mai ales un GSD
  • Să înțeleagă implicațiile de a instrui în mod corespunzător și de a socializa câinii
  • Poate dedica suficient timp și resurse pentru îngrijirea câinelui și nevoile veterinare

Acest câine nu este recomandat pentru:

  • Oameni cu alergii
  • Familiile care sunt cartofi de canapea
  • Indivizi care nu-i plac cainii de socializare si de formare

Păstorul alb german pe stradă

Temperament

În timp ce câinii WGS sunt foarte deschisi și prietenoși, își rezervă aceste trăsături numai acelor persoane pe care le cunosc sau sunt confortabile. Și chiar dacă nu sunt îngrijorați sau agresivi față de străini, ei pot arăta încă un anumit nivel de aloofitate. Ele sunt deosebit de observate, încercând să-și dea seama dacă această persoană ar trebui să fie considerată un prieten sau un dușman. Păstorul alb german are o personalitate proprie, de obicei descrisă ca fiind pregătită și încrezătoare în sine. Cu toate acestea, puteți să vă bazați întotdeauna pe WGS pentru a servi în orice rol sau o capacitate pe care doriți să o luați.

Păstorii germani germani au o lovitură jucăușă. Ele sunt plăcute în jurul copiilor și pot fi de asemenea supraveghetori excelenți. Instinctele lor de protecție le pot servi bine cu astfel de îndatoriri. Din păcate, ele pot fi destul de vocale, adesea expuse de urlă, plângând, gemei și mormăi. În ciuda acestui fapt, WGS este un câine foarte inteligent, iar persistența ei poate fi uneori destul de neplăcută.

Păstorii germani albi pot fi evitați de organizațiile majore canine ca o descalificare la standardul de rasă GSD, dar nimeni nu poate nega vreodată că este un câine frumos. De asemenea, are un temperament mai blând decât frații săi colorați, făcându-l mai bine pentru familiile bine sensibile.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » White german shepherd: fapte de rasă și temperament