Revizuire: david oreck pet miros care elimină lumânarea (2018)

Eliminarea mirosurilor de animale de companie este o luptă că ne-am confruntat cu toții. De la mirosurile de urină la duhoarea câinelui umed, se pare că animalele de companie sunt întotdeauna lăsând în urmă un fel de duhoare. Spray-urile de aerosoli par doar să mascheze mirosurile, dar David Oreck Pet Miros de miros Eliminarea lumânărilor absorbi și elimina mirosurile din aer.

Dar, într-adevăr funcționează așa cum a promis? Am fost hotărât să-mi dau seama. Întotdeauna am cerut recomandări pentru mirosul Eliminarea produselor și, în mod obișnuit, lumânările sunt ultimul lucru pe lista mea de recomandări.

Cele mai multe lumânări au pus parfum în aer. Mirosul și parfumul se amestecă împreună, ceea ce miroase mai bine, dar nu prea mult. De obicei, recomand să eliminați cauza mirosului. Asta ar putea însemna spălarea unei pate de urină, oferindu-vă câinelui baie sau curățarea tapițeriei mobilierului.

A fost David Oreck Pet Miros de miros Eliminarea lumânărilor efectiv? Aș recomanda-o familiei și prietenilor? Vă dau toate detaliile în această revizuire extinsă.

David Oreck Pet Miros eliminând revizuirea lumanarilor

David Oreck Pet Miros de miros Eliminarea lumânărilorAm fost cu siguranta sceptica cu privire la eficacitatea acestei lumanari intotdeauna in aceasta recenzie. Nu sunt un fan imens de lumânări, pentru că au pus doar parfum în aer și nu fac nimic pentru a ajuta problema originală. Sunt, de asemenea, sensibil la parfumuri puternice, deoarece de obicei îmi dau o durere de cap.

Am fost încântat să aflu acest miros de animale de companie eliminând lumânarea de la David Oreck Landle Company a avut un miros foarte subtil. Lumanarea din revizuirea mea are un miros de lenjerie proaspăt și este disponibil și în mirosuri neutre de citrice sau neutre. Mirosul nu este înverșunat. De fapt, Dacă căutați o lumânare care va emite un parfum puternic, acesta nu este cel pentru dvs.

David Oreck Pet Miros de miros Eliminarea lumânărilorAceste lumânări sunt făcute din ceară naturală de soia și legume. Diferența dintre acest miros de companie care elimină lumânarea și alte lumânări tradiționale este faptul că ceara de soia și legume absorb mirosurile și le elimină în loc să le acopere doar. Acest tip de ceară permite, de asemenea, lumânărilor să ardă cu aproximativ 30% mai mult decât lumanari obișnuite.

De exemplu, am folosit această lumânare pentru a elimina mirosul câinelui umed din camera noastră de zi cu câteva săptămâni în urmă. A fost o zi ploioasă și câinii noștri au venit doar să se joace afară. I le-a uscat cu prosoape, dar vii mirosea ca un câine umed.

După ce am ars această lumânare timp de aproximativ 20 de minute, am observat că mirosul dispar. Cu alte lumânări, mirosul de câine umed se amestecă doar cu parfumul lumânărilor și durează ore pentru a pleca de fapt.

Vedeți mai multe recenzii: Cele mai bune consumabile de câine Recenzii și videoclipuri

Această lumânare de 8 uncii are un timp de ardere de 50 de ore. Pentru cea mai bună neutralizare a mirosului, compania recomandă arderea lumânării timp de 3 ore, stingerea acestuia și lăsându-l să se răcească complet înainte de a il aprinde din nou.

David Oreck Pet Miros de miros Eliminarea lumânărilorÎn fotografia din stânga, puteți vedea că fitilul este, de asemenea, mai larg decât cele mai multe lumânări. În loc de doar o fitil rotund, acestea sunt largi și subțiri. Acest lucru permite o ardere mai ușoară, fără funingine. Urăsc că lumânările tradiționale ard în mijlocul lumânărilor, lăsând atât de mult ceară pierdută pe o parte. Am fost impresionat că acest lucru nu sa întâmplat cu mirosul David Oreck Pet, eliminând lumânarea.

Aceste lumânări sunt făcute în SUA. O lumânare de 8 uncii, cum ar fi cea prezentată în revizuirea mea, poate fi achiziționată pe site-ul companiei pentru $ 16.90. Puteți achiziționa alte lumânări David Oreck pe Amazon, dar aceasta nu este disponibilă încă pe Amazon.

Rețineți că aceste lumânări elimină doar mirosul din aer în casa dvs. Dacă aveți de-a face cu un miros de câine umed sau cu mirosul lăsat în urmă după ce pisica dvs. folosește cutia de gunoi, veți iubi această lumânare. Odată ce mirosul care provoacă problema a dispărut, această lumânare va elimina mirosul din aer.

Cu toate acestea, dacă nu eliminați sursa mirosului, această lumânare nu va face asta pentru dvs. De exemplu, dacă există o pată de urină pe covor, această lumânare va scoate numai mirosul în aer în timp ce arde. Odată ce ați aruncat lumânarea, mirosul va veni imediat înapoi.

Citiți următorul: Odorklenz Pet Urine Eliminator Review

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: david oreck pet miros care elimină lumânarea (2018)