Pet asigurarea revizuirii (o mare alternativă de asigurare pentru animale de companie)

Având asigurarea de sănătate este ceva pe care probabil bugetați, dar cum rămâne cu asigurarea de companie? Mulți proprietari de animale de companie se îndreaptă spre asigurarea de companie pentru a-și reduce costurile veterinare, dar unii constată că deductibilele și restricțiile privind condițiile preexistente pot fi problematice. Un răspuns la acest quandary este Asigurarea animalelor de companie, Care este o alternativă de asigurare pentru animale de companie ușor de utilizat și ar putea fi o valoare bună pentru animalul dvs. de companie.


PET asigură o revizuire alternativă de asigurare pentru animale de companie
Aflați mai multe
pe site-ul securizat al asigurării animalelor de companie

Evaluarea medie a clienților

4.3

Ce ne place:
Nu există limitări de stare preexistentă

Premium lunarDe la 8 dolari pentru pisici și 10 dolari pentru câini. Se aplică o reducere multiplă de companie.
DeductibilăNici unul
Reducere25% din serviciile acoperite
Restrictii de varstaNici unul

Vizitați site-ul de asistență pentru animale de companie sau obțineți o ofertă pentru alternativa de asigurare a animalelor de companie

Vizitați site-ul asigurătoruluiObțineți citat

În această recenzie, vom vorbi despre ceea ce ne place și ne place Asigurarea animalelor de companie, Ce este acoperit, cât costă și ce trebuie să spună clienții lor. Puteți utiliza aceste informații pentru a lua cea mai bună decizie cu privire la faptul dacă acest tip de alternativ de asigurare pentru animale de companie este potrivit pentru dvs.

Ce ne place

Dacă sunteți în căutarea unei alternative la asigurarea de companie, Asigurarea PET ar putea fi programul potrivit pentru dvs. Acesta este un plan de reducere veterinară, ceea ce înseamnă că nu există formulare de reclamație care să completeze și să nu aștepte rambursarea. În schimb, vă duceți la un medic veterinar participant și efectuați o taxă redusă pentru fiecare procedură sau serviciu. Iată câteva dintre lucrurile pe care le place cu adevărat despre Asigurarea animalelor de companie:

  • Nu există deductibile. Tradiţional asigurări de animale de companie de obicei, include deductibile care trebuie plătite fie în fiecare an, fie de fiecare dată când vedeți medicul veterinar pentru o nouă problemă de sănătate. Cu Asigurarea PET, nu plătiți deductibil, doar prima dvs. anuală sau lunară.
  • Toate tipurile de animale de companie pot participa. Majoritatea companiilor de asigurări de animale de companie asigură numai pisici și câini, dar Asigurarea animalelor de companie acoperă toate animalele cu pene, scalate și blană. Șopârle, Llamas, Parakeets, numiți-o.
  • Nu există formulare pentru a completa. După ce v-ați înscris, sunteți acoperit și nu există nicio altă documentație. Nu trebuie să completați formularele de revendicare - pur și simplu plătiți medicul veterinar prețul contractat pentru fiecare procedură.
  • Condițiile preexistente nu sunt excluse. Spre deosebire de cele mai multe asigurări tradiționale de animale de companie, Asigurarea PET nu face nici o distincție între condițiile care sunt preexistente sau noi. Există, de asemenea, perioade de așteptare pentru niciun fel de acoperire.
  • Fără limitări de vârstă. Indiferent dacă animalul dvs. de companie are vârsta de 20 de zile sau 20 de ani, ei sunt eligibili pentru Asigurarea PET.

Ceea ce ne place

Există, desigur, câteva lucruri despre animalele de companie asigură că nu iubim. Rețineți că fiecare program de asigurări de animale de companie sau de reducere veterinară va avea unele caracteristici pe care nu le apreciază toată lumea.

  • Trebuie să utilizați veterinari aprobați. La fel ca și cu unele politici de asigurare de sănătate pentru oameni, sunteți limitat la medicul veterinar care sunt contractați cu asigurărea animalelor de companie. S-ar putea sau să nu fie un veterinar participant în zona dvs., deci este necesar să aflați înainte de a cumpăra planul.
  • Este posibil ca serviciile de laborator să nu fie acoperite. Dacă medicul veterinar trimite sânge de sânge și biopsii de țesuturi la un laborator, aceste proceduri nu vor fi acoperite. Numai serviciile efectuate de medicul veterinar în biroul lor vor fi acoperite.
  • Este posibil ca serviciile de specialitate să nu fie acoperite. Dacă animalul dvs. de companie trebuie să vadă un specialist, ar trebui să găsiți unul care participă la plan sau altfel nu va fi acoperit.
  • Alimentele și medicamentele pe bază de prescripție medicală nu sunt acoperite. Acestea includ prescripții de rutină, cum ar fi prevenirea inimii, precum și medicamentele prescrise pentru boli sau răniri, cum ar fi insulina, medicamentele durerii sau antibioticele. Acestea ar fi întreaga dvs. responsabilitate de a plăti.

Informații despre acoperire

Rețineți că Asigurarea PET nu este o asigurare tradițională de animale de companie, ceea ce înseamnă că nu veți depune cereri. În schimb, veți plăti pentru un membru care vă va oferi o taxă redusă la un birou veterinar participant. Reducerea este de 25% în afara procedurilor acoperite, deci dacă taxa obișnuită a VET pentru o procedură este de 200 de dolari, de exemplu, atunci ați plăti 150 de dolari și așa mai departe.

Ceea ce este acoperit?

Orice a fost făcut in-house la biroul sau clinica dvs. veterinar participant, inclusiv:

  • Vaccinări de rutină
  • SPAY sau NEUTER CHIRURGY
  • Examinări
  • Munca dentară
  • Cancer Care
  • Vizite de wellness
  • Interventie chirurgicala
  • Tratamentul alergiei
  • Vizite bolnave
  • Îngrijire de urgență
  • Îngrijirea prejudiciului
  • X-raze făcute în casă

Ceea ce nu este acoperit?

Orice lucru care se face în afara biroului veterinarului dvs. participant nu este acoperit. Aceste servicii includ:

  • Vizite cu medic veterinari care nu participă, inclusiv specialiști veterinari
  • Medicamente de prescripție
  • Alimente pe bază de prescripție medicală
  • Munca de laborator a ieșit din birou
  • Îngrijirea
  • Îmbarcare
  • Kilometrajul de a conduce la și de la biroul VET

Cât de mult asigură costul animalului de companie?

Pet Asigurați-vă Taxele nu depind de vârsta sau starea de sănătate a animalului dvs. de companie. În schimb, depinde numai de tipul de companie pe care îl aveți, numărul de animale de companie pe care le aveți și dacă doriți să plătiți lunar sau anual.

Prețul lunar pentru o pisică este în prezent $ 8.45, dar dacă o plătiți anual, veți plăti 67 de dolari.15 pentru întregul an. Prețul lunar pentru un câine este în prezent de 10 USD.15 pe lună sau $ 84.15 pe an. Animalele mici (de exemplu, reptilele, păsările și rozătoarele) vor fi percepute prețul pisicii și animalele mari (de exemplu, animale de fermă sau porci de burtă, de exemplu) sunt încărcate prețul câinelui.

Dacă aveți mai mult de un animal de companie, veți plăti aproximativ 15-19 dolari pe lună sau 126-170 dolari pe an, în funcție de câte animale aveți.

Reduceri, promoții sau coduri de cupon

Asigurarea animalelor oferă ocazional promoții sau reduceri pe termen scurt. De exemplu, la momentul acestei scrieri, există o reducere de 15%, ca parte a promovării lor la școală.

Ei oferă, de asemenea, gratuit A pierdut serviciul de recuperare a animalelor de companie la toate animalele de companie acoperite. Aceasta este o etichetă de identitate pe care o puteți atașa la gulerul animalului dvs., astfel încât, dacă el este vreodată pierdut, cineva care îl găsește poate numi numărul fără taxă, dați-le ID-ul gravat pe etichetă și puteți lua legătura cu dvs. pentru a avea animalul dvs. de companie întors.

Există, de asemenea, o reducere disponibilă dacă aveți AAA. a lua legatura Asigurarea animalelor de companie pentru a afla mai multe.

Comentariile clienților

Ori de câte ori achiziționați orice tip de serviciu, este util să verificați recenzii clienți, astfel încât să știți ce vă puteți aștepta. Am adunat o eșantionare a recenzii pozitive și negative pentru a ajuta cititorii noștri să înțeleagă argumentele pro și contra de a cumpăra asigurărea animalelor de companie.

Revizuiri pozitive
Clienții tind să-i placă serviciul pentru clienți și ușurința de utilizare a asigurării animalelor de companie. Un alt beneficiu apreciat este că mai multe animale de companie sunt acoperite fără a fi nevoie să plătească o taxă mare pentru fiecare animal de companie.

În primul rând, nu las niciodată recenzii, nicăieri. Permiteți-mi să spun că această companie a mers mai sus și dincolo de a mă ajuta. Am intrat în veterinarul meu local, asta se află sub lista de veterinari participanți, pentru a-mi face noua cățeluș prima verificare / fotografii / etc. A existat o anumită confuzie la checkout. Recepționerul mi-a spus că nu acceptă acea carte. Am încercat să-i explic că nu era o asigurare (ea a continuat să se refere la ea ca asigurări și să-mi spună că trebuie să-i țin pasul pentru o rambursare). A venit acasă, contactat de companie asigură să-i lase să știe despre această situație și ce sa întâmplat. M-au trimis prin e-mail în fiecare zi, menținându-mă la fiecare pas pe care l-au luat pentru a lucra cu medicul veterinar pentru a afla ce sa întâmplat! Nu am lucrat niciodată cu o companie ca asta și sunt atât de încântat să văd că o companie de fapt ascultă și ajutor! Nu mă așteptam la acest fel de răspuns. Poveste lungă scurtă, mi-am luat reducerea și voi continua să merg la acest veterinar. Asigurarea animalelor de companie nu sa oprit până când problema a fost rezolvată. Vă mulțumim Amanda de la Asigurați-vă! -PRICILLILL, 7/3/19, YELP

______________________________

Excelent pentru persoanele cu un circ de animale ca mine și intenționează să le iau în vizite periodice sau 1 sau 2 aspecte majore (deoarece există o limită anuală). Este destul de ușor de găsit veterinari participanți care iau și cardul de reducere. Aș recomanda să faceți o căutare a veterinarilor participanți în zona dvs. înainte de cumpărare (au o hartă pe site-ul lor care vă permite să căutați veterinari participanți înainte de a vă face clic pe cumpărare). De acolo, puteai să-l restrângeți la cele mai bune birouri VET. Când am cumpărat asigurând animalele de companie, am trebuit să schimbe veterinarii (de la spitalul de animale Hills la Spitalul Animal Academy West), cu toate acestea nu cred că a trebuit să sacrifice calitatea îngrijirii de a face acest lucru. Voi spune că oftalmologul pisicii mele (da, merge la un medic special de ochi ...) nu ia planul. Deci, dacă animalul dvs. de companie trebuie să meargă la un specialist din anumite motive, ei nu pot să o ia. -Emily S., 12/12/18, Yelp

Recenzii negative
Principala plângere cu privire la asigurărea animalelor de companie pare a fi că oamenii trebuie să treacă la un medic veterinar diferit dacă VET curent nu participă. De asemenea, în unele zone, există puține vete de vedete (sau nu) participante.

Cumpărător de cumpărător! Se dovedește, puteți cumpăra animale de companie Asigurarea asigurării de sănătate, dar nu o puteți folosi de fapt! Am cumpărat asigurare și când mi-am luat câinele la veterinar, au spus că nu au auzit niciodată de asigurărea animalelor de companie, dar că multe asigurări au fost ușor de lucrat cu - doar trimiteți un instantaneu de primire sau păstrați o formă de revendicare a lor Biroul. Mare serviciu de la veterinarul meu! Când am mers pe site, se dovedește - niciunul dintre veterinații pe care l-am făcut pe lista "furnizorilor autorizați."Deci, dacă aveți un adevărat veterinar - prea rău! Asigurarea animalelor de companie nu va funcționa cu ei! Am sunat (un pic de necredincios, serviciul ar putea fi cu adevărat atât de limitat), iar tipul de sprijin pentru clienți a fost ca: "Da. Poate returnați cardul pentru o rambursare?"Ce încărcătură de gunoi. - Farrah, 11/7/17, Afaceri pentru Consumatori

______________________________

Singurii veterinari care participă cu ei sunt cu prețuri bruște. Asigurați-vă că verificați câțiva alți veterici în jurul zonei imediate înainte de a comite $ 10- $ 20 pe lună de bani câștigați din greu câștigat (pentru Asigurarea PET) pentru a ajunge la un veterinar pe care nu l-ați fi luat în considerare, care vă va încheia 3x mai mult decât veterinarul pe stradă. Să nu mai vorbim că VET poate decide, în orice moment, că orice altfel pe site-ul web asigură site-ul web enumerat ca fiind calificat, pot decide să nu se discute la propria lor discreție și cu dovada flagrantă că există mai multe elemente calificate care nu sunt reduse. Asigurarea animalelor de companie se va alătura în cele din urmă cu veterinarul și va spune că ei nu le văd ca făcuți ceva greșit. Acest fals al unei asigurări este o rușine. Luați sfatul meu și evitați-l. Am mai multe chitanțe cu sute de dolari în reducere care nu sunt date. -Sharon, 9/11/15, Afaceri de consum

Verdictul final

Noi credem că Asigurarea animalelor de companie este un mare plan pentru cei care înțeleg pe deplin că nu este asigurarea de companie. În schimb, vă dă dreptul la o reducere de 25% a serviciilor incluse la veterinarii participanți. Acest lucru poate fi foarte util atunci când bugetarea pentru nevoile dvs. de companie. De asemenea, ne place ca animalele de companie, altele decât pisicile și câinii pot fi de asemenea acoperite, deoarece este dificil să găsești un plan care să acopere iguana, hamster, papagal sau alpaca.

Rețineți că trebuie să alegeți un medic veterinar participant - de când tinde să fie cea mai mare plângere în rândul consumatorilor, să se uite în ce veterinari din zona dvs. participă înainte de a cumpăra planul. Acest lucru vă poate ajuta să evitați surprize neplăcute mai târziu. Toate în toate, Pet Assure este o companie care să țină cont dacă sunteți în căutarea unei alternative la opțiunile de asigurare PET PRICIER.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pet asigurarea revizuirii (o mare alternativă de asigurare pentru animale de companie)