Royalii merg la "câini"

Royalii merg la câini

Pentru noi toți cei care sunt entuziasmați și încântați de familia regală, acum este un nou & # 8220; queenly & # 8221; Trend lovind piața. Ne putem îmbrăca poochesul (indiferent dacă sunt scrisori regali sau cei care merită de fapt titlul de redevență) în această amendă potrivită pentru o regină sau rege.

Royal Collection Trust (care este responsabil pentru vânzarea altor elemente colective, cum ar fi croșitul) a lansat acum o linie de companie. Elementele includ boluri fine din China Bowls cu aur de 24 carate, creasta regală, vânătoarele Stewart Tartan Coats, un guler de bandana, paturi, o jucărie osoasă câine și o pătură de fleece manual.

Royalii merg la câiniÎn plus, puteți chiar să vă ordonați pooch-ul în stil cu instrumentele dvs. de îngrijire proprii. Există o gamă de 11 piese pentru a alege de la includerea unei perii de îngrijire față-verso. Odată ce puii dvs. este tot Dandy, puteți adăuga un gravat și # 8220; Buckingham Palace & # 8221; guler la gâtul său de blană și ceilalți câini vor fi atât de gelosi.

LEGATE DE: Cum să vă îmbrăcați câinele și să evitați jena

Royalii merg la câiniNu numai că aceste accesorii nu sunt zdrobite, dar veniturile din vânzările lor vor fi investite de caritatea RCT în proiectele sale de a îngriji și conserva Colecția Regală. Acesta este setat pentru a finanța un program de îmbunătățire a £ 37 milioane (52.588.100) pentru a se transforma castelul Windsor și, de asemenea , Palatul lui Holyroodhouse. O parte din această renovare include chiar subcroft secolul al XIV-lea la castelul Windsor fiind transformat într-un restaurant (parte a celor mai mari renovări de la incendiul din 1992).

Deși, vizitatorii cel mai probabil nu li se va permite să-și aducă tovarășii de canini pentru un spot de ceai la acest restaurant (indiferent cât de tartan-trendy sunt), adaugă un întreg nivel de distracție turistică față de experiență. Care nu ar vrea să se bată despre mese în palat?

Regina sa transformat recent 90 (21 aprilie), iar peste viața ei a deținut un număr mare de câini de canini - 30 de fapt. Ea are a favorizat rasa Corgi de când era o fată tânără și are încă doi dintre acești câini cu picioare scurte; Holly și Willow.

În plus față de pooches-ul ei pură, regina are, de asemenea, două Dogine (Bomboane și Vulcan), care sunt un amestec iubitor de mărci comerciale Corgi și un dachshund.

Royalii merg la câini

LEGATE DE: 25 cele mai bune rase de câine pentru apartamente mici

În mod surprinzător, rasa Pembroke Welsh Corgi a fost în pericol de a muri, dar datorită imaginilor reginei ale Pouches-ului ei Trending pe Instagram (adesea îmbrăcați în Couture Canine) Clubul Kennel raportează că această rasă a crescut cu 54% În prima jumătate a anului 2015. Această creștere uriașă în popularitate coincide direct cu aproximativ 250.000 de oameni după cei patru câini preferați din Instagram, care includ Corgi drăguț reginei numit Willow.

O linie Doggy Tartan, un nou restaurant Palace, și salvarea unei rase de câine iubite este cu siguranță o sarcină uriașă pentru o femeie care tocmai a transformat nouăzeci. Ce alte lucruri uimitoare putem aștepta de la înălțimea ei? Poate o coroană incrustată cu diamante pentru prietenul nostru preferat blană? Niciodată nu știi și nu știi;

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Royalii merg la "câini"