Beți cafea, salvați câinii ... Acum există o victorie!

Beți cafea, salvați câinii ... Acum există

Potrivit lui Tori Heil, scaunul de bord al unei organizații de salvare a câinilor numit Proverbe 12:10, partea de sud-est a Statelor Unite are cel mai rău caz de suprapopularea animalelor de companie în America. Care înseamnă, de asemenea, că au cea mai mare rată de eutanasie de companie din țară. Un motiv major pentru această epidemie din zonă este că există mai puține legi în sud-estul U.S. care necesită părinți de companie să spay sau să-și înghiți animalele.

De aceea Jordan Karcher a ales Tennessee ca acasă a noii sale afaceri. Când se referă la Nashville, Karcher a spus: "Cred că [Nashville] este centrul care ar putea deveni farurile de salvare a animalelor în sud-est."Nashville este casa lui Motivele și cafeaua de cafea, Compania lui Karcher care dă o parte din profiturile sale de salvare a adăposturilor în jurul U.S., Salvarea mii de câini adoptabili de la a fi eutanasca din cauza suprapopulației.

Beți cafea, salvați câinii ... acum acolo

LEGATE DE: Sfaturi despre cum să ajuți un câine vagabond

Dacă comandați cafea din motive și Hounds, 20% din veniturile din comanda dvs. vor fi donate la terenul și partenerul de salvare a Hounds, care este situat cel mai apropiat de dvs. Compania se străduiește să sprijine organizațiile situate în comunitățile clienților lor. Ca consumator, îmi place această abordare. În loc să-mi doneze banii la o mare operațiune națională (care este la fel de minunată), banii mei ar fi folosiți pentru a ajuta animalele din comunitatea locală.

Proverbs 12:10 este motivul și câinele local, împreună cu Asociația umană Nashville și Agape. Proverbe lucrează pentru a plasa aproximativ 1.000 Câini în case in fiecare an. Mulți dintre acești canini au nevoie de îngrijiri medicale și ar fi scoase dacă proverbe nu au intrat în ajutor.

Motivele și câinii își cumpără fasolele de cafea de la cooperative comerciale echitabile situate mai ales în America Centrală și de Sud. Cafeaua lor verde este 100% comerț echitabil și certificat organic. Afacerea a început în Minneapolis, Minnesota în 2014, iar cafeaua lor este încă prăjită acolo, chiar dacă afacerea ea însăși sa mutat la Tennessee. Motivele și câinii sunt disponibili în multe magazine de bacanie mari și mici în U.S., și au aproximativ 45 de parteneri de adăpost și de salvare în jurul țării.

Sunt un bețiv de cafea, de fapt, de cele mai multe zile nu sunt sigur că aș putea funcționa fără câteva cești de delicată cofeină. Ca toți consumatorii de cafea știu, fiecare amestec de fasole are un gust puțin diferit. Oferind că cafeaua și terenurile sunt gustoase, cred că voi schimba brandurile de cafea. Puteți achiziționa probe de 6 uncii din fiecare amestec pentru 9 USD.00, care vă va ajuta să identificați aroma preferată înainte de a vă cheltui 14 $.00 pe o lire de fasole întregi sau cafea măcinată.

Beți cafea, salvați câinii ... acum acolo

$ 14.00 Poate suna ca o multime pentru o lire de cafea, dar nu uitati ca este comertul echitabil si certificat organic. Nu veți putea găsi o lire de cafea gourmet organică în orice magazin pentru mai puțin decât atât, și dacă plasați o comandă de mai mult de 40 de dolari.00 Veți primi transport gratuit. Cum cumpăr în mod obișnuit câteva kilograme de cafea la un moment dat și înghețați suplimentar, așa că nu trebuie să-l cumpăr de fiecare dată când mă duc la magazin. O afacere ca aceasta ar lucra bine pentru oricine ca mine.

LEGATE DE: Argumente pro și contra de sterilizare sau spaying câinele dvs

Hounds și terenuri oferă o modalitate excelentă pentru ca oamenii să se întoarcă la animale care au nevoie, fără a-și schimba stilul de viață zilnic. Deja cumpărați și beți cafea, deci de ce nu doar să comutați marca pe care o cumpărați și să aveți câțiva dintre banii dvs. merg la ajutor adăpost animalele? Am observat că există un număr tot mai mare de companii care se concentrează în ultima vreme pe contribuțiile caritabile.

Este întotdeauna un gest frumos, dar uneori este posibil să nu aveți nevoie de produs. De exemplu, dacă o companie care face canale de câini va dona o parte din veniturile lor la caritate, este minunat, dar probabil că nu au mulți clienți obișnuiți, deoarece caniculele de câine, de obicei, durează o lungă perioadă de timp. Marketingul ceva de unică folosință, cum ar fi cafeaua, este o idee minunată, deoarece veți avea clienți obișnuiți care se întorc în fiecare săptămână. Compania va fi în cele din urmă capabilă să doneze mult mai mulți bani pentru că partenerul cu care se ocupă.

>
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Beți cafea, salvați câinii ... Acum există o victorie!