Q & # 038; a cu bucurie bayliss, crescător de campioni, de la tianshan shar-pei

Q & # 038; A cu bucurie Bayliss, crescător de campioni, de la Tianshan Shar-Pei

Există crescători și există crescători speciali. Când i-am cerut lui Joy Bayliss de la Tianshan Shar-Pei să răspundă la întrebările noastre, nu am fost conștient de tot ce a realizat - este remarcabil!

Pur și simplu introduceți-vă și afacerea dvs. de reproducere a câinelui către cititorii noștri.

Joy Bayliss de Tiahansh Shar-Pei Kennel În Regatul Unit. Locuiesc într-un mic sat lângă Louth Lincolnshire.

Am ratat și dețin CRUMURI Cel mai bun câștigător al rasei 2013 Chianshan Shine Rocco Baby, singurul strat de cal pentru a câștiga cele mai bune rase la crufuri, deoarece au fost stabilite certificatele de provocare. De asemenea, mi-a crescut sirele Chianshan Funky Roșu Rocco și barajul său Tianshan Shining Dawn.

Ce te-a făcut să fii un crescător de câini în primul rând?

Mai întâi ne-am îndrăgostit de această rasă în 1995 când am primit primul nostru Shar-Pei. Dragostea noastră pentru el a fost copleșitoare, amândoi am avut câini în viața noastră și eu însumi era de la o familie în care am crescut cu tot felul de animale. Mama mea a fost un crescător de timp mic, dar nu am întâlnit niciodată o astfel de iubire și devotament care a venit din această rasă fabuloasă, aproape umană ca și atât de amuzant în căile lor. M-am dus la Shar-Pei din cauza aspectului rasei, dar cu atât mai mult le citesc pe ele, cu atât am știut mai mult în cazul în care câinii pentru noi.

Bucurie la crufuri cu câinele ei Shar-Pei
Joy cu CH Tianshan Shine Roccos Baby Malcolm

Am început să arătăm așa cum nu am putut ajunge destul de mult, am călătorit peste tot în Marea Britanie și am mers și în Irlanda. Nu am fost peste competitivi, dar ne-am stabilit propriile noastre obiective, este corect să-i spun doar distracția.

Apoi am început să ne întoarcem câini ascuțiți, așa cum am aflat mai multe despre rasă și am început să câștigăm la un nivel superior. Am crescut apoi primii doi campioni:

  • Chianshan Spune-o cu flori pentru Ashowai: A câștigat 8 certificate de provocare și 4 cele mai bune rase pentru proprietarii ei
  • Chianshan vanilie cer pentru bulpei: A fost primul campion de cremă din Regatul Unit, totuși din nou, și-a făcut proprietarii foarte fericiți!

Este singura dvs. sursă de venit sau aveți un alt loc de muncă?

Nu mă puteam gândi niciodată de reproducere ca o afacere, am doar un gunoi planificat cu atenție pe an, uneori două. Am rasă pentru sănătate și temperament la standardul de rasă, așa cum vrem câini sănătoși bine-bred, care iubesc să arate și vor trece verificările de sănătate pe care trebuie să le aibă acum.

[Pickote-dreapta] James Beattie, jucătorul de fotbal, a avut două pui de la mine și nu am dormit o săptămână.[/ Pulcquote-dreapta]

Nu primesc un venit de la câinii mei, lucrez seara și weekend-uri, așa că există întotdeauna cineva la domiciliu cu ei. Este doar eu și soțul meu, îngrijesc câinii noștri.

Cum aveți de-a face cu longevitatea scurtă Shar Peis sunt victimele?

Clubul Shar-Pei din Marea Britanie rulează o schemă de testare a sănătății, cu o Lista crescătorilor acordați cu crescătorul de merit și # 8221; titlu.

Care sunt cele mai mari revendicări alți proprietari și crescători pot avea despre Shar Peis?

Curățarea pielii pliate - toată lumea spune că au nevoie de pielea pliată curățată în fiecare zi, în 20 de ani nu am avut niciodată asta!

Superb Sire de la Tianshan Shar-Pei
Superb Sire de la Tianshan Shar-Pei!

Orice condiții medicale care afectează Shar Peis că doriți ca proprietarii să fie atenți?

Entropia este o rulare anormală spre interior a pleoapelor și a genelor. Pleoapa are o bandă fibroasă de țesut, placa tarsală sau tarsus, care asigură rigiditate și suport la marginea pleoapelor chiar în spatele genelor. Tarsusul este bine dezvoltat la om. La câini, este prost dezvoltată și lipsește rigiditate. Puteți simți placa groasă tarsală din propria pleoapă superioară.

[Pulcquote-stânga] Ne hrănim numai câinii noștri cu alimente crude și naturale.[/ Pulcquote-stânga]

Shar-Pei sunt predispuse la alergii și infecții superficiale. Acest lucru poate duce la conjunctivită, blefarospasm (squinting) și entropion spastic secundar. Acest lucru creează un ciclu vicios de durere pentru câinii predispuși conformațional.

Cât de mult exercițiu ați spune că un Shar Pei trebuie să rămână sănătoși?

Un catelus ar trebui să aibă doar două plimbări foarte scurte pe zi, un adult de aproximativ o jumătate de oră, de două ori pe zi.

Ce îmbunătățiri doriți să aduceți la rasa cu programul dvs. de reproducere?

Avem ochi mult îmbunătățiți, dar aș dori să văd canalele de urechi mai mari. De asemenea, lucrăm la o longevitate mai lungă pentru rasă.

Câți câini ați început și cum ați ales stocul de fondare?

Am început cu două animale de companie, Hector & Horace și am învățat cu ei. Apoi am luat cățea de fundatie de la o canisa de top spectacol, avea 9 luni, a fost numita mini. Am luat-o la acea vârstă pentru a vă asigura că era sănătoasă și de tipul bun.

Cum vă diferențiați câinii și afacerea dvs. de la ceilalți crescători Shar Pei?

Am creat cu adevărat la o scară mică și rasă pentru calitate, mai degrabă decât cantitate.

Baby Wave la 4 luni!
Wave, 4 luni, este prea drăguț & # 8230; Știu și # 8230;

Faceți ceva special, pe o bază zilnică sau săptămânal, pentru a vă îngriji în plus câinilor?

Câinii noștri urmează Dieta de hrănire brută biologică adecvată (BARF), proiectat de Ian Billinghurst, ceea ce înseamnă că ne hrănim doar câinii noștri cu alimente crude și naturale, eu.E. carne tocată de carne cu os, fructe și legume și, de asemenea, ierburi.

Controlați foarte mult cheltuielile?

Câinii mei mi-au costat mulți bani, deoarece primesc cele mai bune lucruri, trebuie să muncesc din greu pentru a le îngriji. Nu încerc să-mi controlez cheltuielile, dacă au nevoie de ceva, ei pur și simplu o primesc. Mai degrabă mă împiedică.

Ce ați spune celor care spun că creșterea câinilor ar trebui să înceteze sau să devină ultra-reglementate, deoarece există prea mulți câini în centrele de salvare / reîncălzire?

Du-te la oameni care rateaza doar cateva garnituri planificate cu atentie, oamenii arata ca oamenii sunt cei mai buni ca nu se rase pentru bani. Cu toate acestea, cu ei, este posibil să trebuiască să așteptați pe o listă și vor pune puii potriviți în casele potrivite. Reputația lor este pe linie.

Multe adăposturi avertizează oameni despre câini cu un aspect distinctiv, așa cum spun că crește riscul de afecțiuni medicale - ce le-ai spune?

Din nou, dacă provin din spectacol de crescători, sunt crescuți pentru sănătate și temperamente bune. Crescătorii de animale care doar cresc pentru culori de modă și terminate Shar Pei riduri sunt doar aici pentru a vinde pentru bani mari.

Cum și unde găsiți majoritatea clienților dvs?

În principal de pe site-ul meu și oameni care vin la câini arată și îndeplinesc rasa. De asemenea, mă asigur că păstrez legătura cu toți cei care au unul dintre puii mei și oferă, de asemenea, o copie de rezervă pe viață; Sunt întotdeauna aici pentru a vă ajuta dacă vreodată necesar.

Sunteți activi pe comunitățile online și / sau pe panourile de mesaje?

Sunt pe Facebook și, evident, pe site-ul meu, este suficient pentru mine, dar este extrem de important ca aproape că toată lumea vrea să facă lucrurile online. Cu toate acestea, mă asigur că vorbesc cu toată lumea la telefon înainte de a veni să viziteze canismele noastre.

Cum rămâne cu promovarea online?

Pentru noi, rasa vine mai întâi, deci este vorba de a le face mai bine și de a promova Shar Pei înainte de a ne promova aplicarea noastră.

Facem doar publică pe site-ul clubului Kennel, deoarece sunt un Asigurarea crescătorului care este o schemă de club de kennel, dar și un membru al Clubului Shar-Pei din Marea Britanie ca a Crescător de merit.

Dacă trebuia să începeți din nou cu o altă rasă, care ar fi?

Dacă nu aș putea avea Shar-Peis să crească, nu aș avea nici o altă rasă.

Ceea ce a fost cea mai memorabilă vânzare? Și clientul?

James Beattie, jucătorul de fotbal, a avut două pui de la mine și nu am dormit o săptămână: am fost atât de îngrijorat de stilul său de viață ar însemna că pot fi transmise. Dar sa dovedit a fost o casă fabuloasă, el și soția lui le dau o viață atât de bună chiar și atunci când copiii lor au venit de-a lungul.

James Beattie cu cei doi câini Shar-Pei
James Beattie, fotbalist, cu cei doi câini de la Tianshan Shar-Pei!

Îți amintești prima dvs. vânzare?

Prima mea vânzare a fost atât de tristă, nu mi-am dat seama Cât de greu ar fi să lăsăm câinii noștri să meargă. De aceea sunt atât de agitată unde se duc copiii mei, trebuie să pot dormi și trebuie să rămân în legătură.

Orice sfat pe care l-ați oferi noilor veniți în această industrie?

Doar rasa vreodată de la câini cu bună sănătate și temperament. VET Toată casa că puii voștri merg la, utilizați un contract și puneți restricții de reproducere pe puii dvs. până când puteți fi siguri de sănătate. Opriți proprietarii să le reproducă sub vârsta adultă matură.

Alți oameni pot anula ani de reproducere bună, deci dacă vor merge pentru reproducere, dau întotdeauna ajutor și sfătuiți noilor veniți. Răsuciți întotdeauna cu câinele dvs. la inimă, nu cât de mulți bani puteți face.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Q & # 038; a cu bucurie bayliss, crescător de campioni, de la tianshan shar-pei