Cele mai bune oferte și consumabile de câine de reducere: 16-22 august

Ne iubim pe puii noștri și adesea se reflectă în bugetul lunar. Dar păstrarea prietenilor noștri cu patru picioare în siguranță, fericiți și sănătoși nu trebuie să lase o gaură în portofel, motiv pentru care introducem o nouă coloană săptămânală cu cele mai bune oferte pe consumabile de câini. Vom începe cu Amazon, cel mai de încredere comerciantul nostru și vom încerca să ne aventurăm în alte zone în următoarele câteva săptămâni pentru a vă aduce mai multe oferte și reduceri. Deocamdată, aici am reușit să găsim săptămâna aceasta - verificați unele dintre aceste reduceri minunate pentru produsele câinelui și spuneți-ne ce credeți în comentariile de mai jos. 

Salutare tuturor! Numele meu este Lukey, sau lukey câinele, în funcție de cine cereți. În numele populației canine, am decis să precizez destul de clar pentru tine oameni exact elementele noastre dorește. Nu vă faceți griji, toate cerințele noastre sunt foarte accesibile.

  1. Luptător de blană (reumplere)

81% reducere! Pachet de 8 pentru $ 3.69 (Preț obișnuit: $ 19.08)

Cele mai bune oferte și consumabile de câine de reducere: 16-22 augustPăstrarea curată! Indiferent cât de mult mă iubești, blana este preferată cu siguranță asupra mea ... și nu pe canapea. Dar ar putea cineva să vă învinovățească că nu puteți rezista unor off-soție atât de jalnic? Această afacere epică a reumplerii de remodelare a părului de luptă pentru părul de luptă poate asigura că vă puteți bucura atât de compania mea cât și de curățenie pe canapea.

Vă rugăm să rețineți că aceasta este o reducere excelentă în comparație cu prețurile obișnuite, dar numai pentru reîncărcare. Va trebui să vă asigurați că aveți luptător original de blană pentru a putea folosi aceste. Dar ghicește ce? Fărătorul de blană în sine este acum 47% off! De asemenea, rețineți că acest lucru este afișat și pe Amazon ca un "add-on", ceea ce înseamnă că acest lucru nu poate fi singurul lucru din coșul dvs. atunci când plasați comanda. Dar nu vă faceți griji, am primit câteva oferte minunate pe care le doriți să aruncați o privire la.

  1. Lux High-end Pet Pet / Casa

72% off! $ 22.30 și transportul gratuit (prețul obișnuit: 79 USD.00)

Păstrarea lui confortabilă! Acest lucru este pur și simplu adorabil. Trebuie să spun mai mult? Doar luați-o pentru mine deja, Mami! Pat-ul poate fi scos din casa de țesături în cazul în care am unele probleme și am nevoie de lucruri împrospătate un pic.

Această frumusețe este ușor de configurat și superfy. Dar vă rugăm să țineți minte, sunt pe partea mai mică, iar prietenii mei mai rezistenți s-ar putea să nu se potrivească. Asigurați-vă că verificați dimensiunea înainte de a aduce această casă pentru puii dvs!

  1. Guler de coajă inofensiv

73% off! $ 18.95 și primele transporturi (prețul obișnuit: $ 69.99)

Păstrarea vecinului! Știu că mi-ai cerut să mă opresc de fiecare dată când văd vecinii care umblă sau aud o pasăre sau miroase o veveriță, dar este prea greu să nu. Pur și simplu trebuie să-l anunț lumii. Cu toate acestea, am auzit că aparent vecinii nu sunt prea fascinați de sunetul coastei mele? Da, nici eu nu înțeleg.

Deci, acest guler de câine minunat se spune că garantează 100% fără scoarțe, iar din moment ce știu că bateriile sunt întotdeauna o preocupare, am ales un guler de câine care folosește o baterii standard de 6 volți. Nu există comenzi speciale pentru prețuri nebunești.

  1. PET n PET Genuri mari de deșeuri negre

73% off! $ 15.99 și primele transporturi (prețul obișnuit: $ 59.99)

Păstrarea lui NEAT! Acest lucru este pentru toate momentele mele reale de schemă când mă hotărăsc să mă înconjoară pe o peluză din cartier, care este cu atenție de un proprietar obsesiv de animale de companie. Curea pe dozator și pop într-o rolă, astfel încât vei fi gata să ai grijă de micul meu "cadou" la fața locului.

Aveți încredere în mine. Dacă mergem pe jos și văd că nu aveți o pungă ... Ei bine, ați fost avertizat. Ultima dată când umanul meu era suficient de prost pentru a crede că nu trebuie să aducă o geantă, am lăsat un cadou deosebit de plăcut de către polul luminos de vecinătate. Nu spuneți că populația de câine nu te-a avertizat!

  1. Pet Kelp Wellness Formula

32% OFF! $ 8.89 și Transport maritim (preț obișnuit: $ 12.99)

Cele mai bune oferte Aug-16Păstrarea sănătății! Știu că vă place să mă păstrați sănătoși. stiu. Problema este că multe dintre suplimentele de câini au făcut pentru a-mi oferi super-puteri (de aceea îmi dai dreptul la mine?) au mai degrabă ... ingrediente nenaturale. Poate că v-ați ajustat la o dietă nebună de zahăr, dar sunt un câine. Stomacul meu nu a fost făcut pentru acel fel de lucru.

Din fericire, această pulbere epică este din produsele proprii ale naturii. Doar amestecați-l cu mâncarea umedă a puilor și nici măcar nu vor observa că îi hrănești super-hrană. Nu este nevoie să-i spui câțiva deloc! Asigurați-vă că vă spuneți medicului dvs. cel puțin. Îi ajută să știe exact ce intră în stomacul nostru mic.

  1. Carrier de călătorie cu animale de companie moale

71% off! $ 28.97 și Transport maritim (preț obișnuit: $ 99.99)

Păstrându-l în siguranță! Știu că vă place să mă duceți și știți că îmi place limba mea să se țină în vânt, dar adevărul spune că nu este un combo foarte bun din punct de vedere al siguranței. Bătrânii băieți de școală ar putea să mă urăască puțin pentru a recomanda acest produs de companie, dar cu siguranță mă va păstra în siguranță în mișcare.

Ați putea obține ceva similar de la un magazin de animale de companie locale, dar șansele nu vor fi în vânzare pentru 71% reducere. Și dacă acest lucru nu era suficient să-l sigilați, acest transportator sigur vine cu o garanție de 2 ani și o garanție de 100% a banilor.

  1. MIRACUL MIRACULUI PETA & MIDOR REMOVER

59% reducere! $ 4.79 și Transport maritim (preț obișnuit: $ 11.79)

Păstrarea proaspătă! Bine, să vorbim despre chestia asta pe care o numești "covor."Aparent pentru tine oameni este diferit de iarba afară? Se simte destul de darn asemănător cu noi. Așa da, când suntem tineri, vom părăsi locul un pic spotty. Norocos pentru tine, acest produs va elimina ambele pesky pete și scoate mirosul, astfel încât nu vom fi tentați să ne întoarcem la același loc. Câștigați-o? Aș spune așa!

Propria mea mama umană a folosit acest lucru destul de puțin când eram un lucru mic și amândoi am fost convinși că o sticlă plină ar trebui să vină cu livrarea fiecărui catelus nou. Deci, dacă catelul tău nu a venit cu o sticlă, timp pentru a rezolva asta și a-ți face o bucată lipsă de covor fără miros.

  1. PLATINUM PETS FORMA PET PET Tie și guler

84% off! $ 2.08 și transport gratuit (preț obișnuit: $ 12.95)

Păstrând-o posh! Acum, vestele pe care nu le fac. Cămăși? Nu. Pulovere? Salveaza-ma! Dar un guler fantezist? Acum că pot face. Această frumusețe este realizată din bumbac 100% (astfel încât pielea sensibilă, nu ar trebui să fie deranjată) cu un arc de nailon. Există, de asemenea, Vulcro pe spate, astfel încât să vă îmbrăcați pufosul, nu va implica nevoia de a face o plimbare completă!

Pupa ta mi-a spus să mă asigur că ai unul pentru Crăciun. Mi-am făcut deja mama umană să cumpere una și mă aștept să fiu cea mai spaniolă Pooch de la toate partidele din acest an. De asemenea, rețineți că transportul pe acest element este un pic cam lent, deci dacă acest lucru este pentru o vacanță, ați putea dori să comandați mai devreme.

Asta-i pentru cele mai bune oferte de săptămâni pe consumabilele de câini. Verificați înapoi sâmbăta viitoare pentru unele livrări de animale de companie mai minunate. Între timp, trebuie să dau tastatura înapoi la omul meu ... Aparent, am petrecut prea mult timp pe Amazon. PSH, ca și cum ar fi fost posibil!
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cele mai bune oferte și consumabile de câine de reducere: 16-22 august