6 Produse de îngrijire a animalelor de companie de vânzare pentru amazon prime

Amazon-Prime-oferte

În cazul în care nu ați auzit, astăzi este ziua Amazon Prime - o vacanță neoficială la nivel mondial în care Giant de vânzare cu amănuntul Amazon oferă informații incredibile pe un procent semnificativ din inventarul lor.

Aproximativ 1/3 din întregul conținut de pe Internet astăzi este dedicat explicării punctelor mai fine ale Amazon Prime, așa că nu voi remașa totul. O mulțime de alte site-uri oferă detalii nitty, dar Vorbim în mod specific despre Litania produselor de îngrijire a pieței de companie disponibile astăzi.

Va trebui să fii membru al Amazonului pentru a vă bucura de aceste prețuri fantastice, dar vă puteți înscrie de fapt pentru un proces gratuit de 30 de zile și începeți să vă bucurați imediat de prețurile scăzute. Fiind un prim membru vă dă dreptul la o grămadă de lucruri, inclusiv transportul gratuit de două zile pe majoritatea lucrurilor vândute de comerciantul online.

Personal, nu mă înscriu niciodată în aceste tipuri de planuri de membru, dar am plopa fericit în jos cei zece dolari și schimbă în fiecare lună pentru a deveni membru - și acest lucru este în primul rând pentru libera două zile (și ocazional aceeași zi!) livrare. De fapt, cred că acesta este unul dintre programele de membru care merită costul.

În orice caz, am sortat prin majoritatea consumabilelor de animale de companie și produsele aflate în vânzare astăzi și listați șase dintre cele mai bune de mai jos. Vă rugăm să nu ezitați să împărtășiți comorile pe care le-ați găsit în comentariile de mai jos, pentru a vă ajuta pe colegul dvs. K9 al cititorilor de mine.

Ziua Amazonului se termină în seara asta la miezul nopții, Dar unele dintre vânzările și specialitățile de multe ori stau pentru restul săptămânii, astfel încât merită să verificați aceste elemente, chiar dacă nu citiți acest lucru până la sfârșitul săptămânii.

Notă: Multe dintre aceste specialități sunt numai în vigoare pentru un număr finit de articole. Odată ce toate acestea sunt vândute la prețul special, tranzacția se încheie. Deci, nu da! Du-te la verificați-le. Și dacă pierdeți ceva ce vă place, verificați înapoi, deoarece noile oferte vin în mod constant și mergând.

Din cauza regulilor pentru site-urile Afiliere Amazon, nu putem împărtăși prețurile reale pentru aceste elemente, dar am încercat să vă oferim o evaluare onestă cu privire la valoarea relativă a prețurilor speciale pentru fiecare element.

Cele mai bune oferte de câine pentru Amazon Prime 2018

Rămâneți aproape! Nu ne cunoaștem cele mai bune oferte de prim zi până în ziua, dar vom actualiza această secțiune când obținem complet scăzut!

Până atunci, verificați ofertele de anul trecut de mai jos!

Amazon Prime Pet Deals 2017

1. Crăciunul de câine din lume

Noua Crate World Dog este o canale de câine deasupra medie, care are majoritatea caracteristicilor pe care le-ați dori. Nu numai că se prăbușește pentru un depozit ușor, dar are, de asemenea, o tavă de așternut detașabilă, ceea ce face ușor curățarea după scurgeri sau accidente.

Cei mai mulți dintre proprietarii care au cumpărat Noua Crate World au fost mulțumiți de cumpărarea lor, iar mai multe au raportat că a avut loc la utilizarea pe termen lung.

Primul acord pentru acest element nu este exact pământul, dar îl puteți obține pentru o reducere non-nesemnificativă.

2. SHERPA Deluxe PET Transportatori

Aveți nevoie de o modalitate convenabilă de a vă purta rasa mică cu dvs? Transportatorul Sherma Deluxe oferă o modalitate excelentă de a face acest lucru și include ambele mânere de transport și o curea de umăr. Pereții purtătorului de plasă asigură că animalul dvs. de companie va rămâne rece și confortabil, în timp ce vă însoțește, iar culoarea neagră va merge cu orice îmbrăcăminte pe care o purtați cu câinele dvs.

Majoritatea proprietarilor care au încercat transportatorul Sherpa au fost extrem de mulțumiți de elementul.

Prețul de față pentru transportatorul de animale de companie SHERPA Deluxe este destul de gustos, deci nu va dura mult timp.

3. Clippers de unghii gopets

Clippers de unghii Gopets sunt mașini de unghii foarte de înaltă calitate, care au primit recenzii incredibil de populare de către majoritatea proprietarilor care le-au încercat. Aceste mașini de tăiere în stil by-pass sunt excelente pentru câini și pisici de toate dimensiunile și au un grașnic ergonomic, pentru a le face ușor de utilizat.

Ascultul Amazon Prime pentru aceste clippers este o valoare destul de bună și puteți obține aceste mașini de tăiat pentru ceea ce ați cheltui pentru un produs la nivel de intrare. Am deja o pereche de mașini de tăiat, dar poate fi nevoie să scot un set de acestea doar pentru o copie de rezervă.

5. MIRACUL MIRACUL Suprem Miros de control natural de ovăz și balsam natural

Șampoanele și balsamurile bazate pe ovăz sunt foarte populare printre mulți proprietari de câini, iar miracolul naturii face unul dintre cele mai bune. Făcut fără săpunuri, acest șampon și balsam vă va ajuta să păstrați haina câinelui tău strălucitor și de piele sănătos, în timp ce ajutați, de asemenea, pentru a vă menține pooch-ul mirosind cel mai bun.

Prețul primei zile pentru acest șampon este foarte atractiv. Dacă sunteți interesat de un șampon bun pentru pooch-ul dvs., vă datorați-vă pentru a vă face să verificați această afacere.

6. Petarmor Flea și Tick Tratament pentru câini

Controlul adecvat de purici și căpușe este o parte importantă a îngrijirii corecte de câine care nu poate fi neglijată. Una dintre cele mai ușoare modalități de a vă ajuta să păstrați Flea Pet Free este utilizând un medicament preventiv, cum ar fi tratamentul cu Pertarmor Flea și Tick. Majoritatea proprietarilor au descoperit că acest produs a funcționat bine și a ajutat la protejarea câinelui de bug-uri de sugere a sângelui.

Aceste medicamente sunt uneori puțin scumpe, dar datorită prețurilor speciale ale Amazon Prime, puteți obține acest produs pentru un preț foarte atractiv.

***

Vă mulțumim că ați oprit pentru a verifica aceste oferte uimitoare - amintiți-vă, trebuie să acționați rapid. Aceste oferte se pot termina la fel de repede cum sunt anunțate, așa că faceți clic cu mouse-ul.

Cel mai bun cumpărători de noroc!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 6 Produse de îngrijire a animalelor de companie de vânzare pentru amazon prime