Cele mai bune oferte de crăciun pe consumabile de câini în decembrie

Cele mai bune oferte de Crăciun pentru câini pentru câini Animale de companie

Decembrie este luna pentru ofertele fierbinți pe consumabilele de câini. Ele sunt peste tot, iar în ultimele săptămâni am luat cele mai bune oferte de la mulți comercianți cu amănuntul de câini online Vinerea Neagra, Cyber ​​Luni, 12 zile de oferte, Top Amazon alege și multe alte oferte săptămânale.

Suntem acum foarte aproape de timpul de Crăciun și aproape de sfârșitul lunii, iar mulți părinți de companie sunt făcuți cumpărături. Dar dacă sunteți unul dintre cei care au întârziat petrecerea de oferte pe consumabile de câini, există câteva reduceri excelente la anumite produse de câine care merită să se uite la.

Am pieptănat personal prin aceste oferte fierbinți de mai jos, încercând să găsesc cele mai bune prețuri pe o varietate de doggy must-aus. Deoarece prețul nu este singurul factor determinant pentru că ar trebui sau nu să cumperi un produs, am considerat, de asemenea, calitatea și recenzii clienți ale acestor elemente. În cele din urmă, ceea ce am găsit este ceea ce cred că sunt produse de câine de bună calitate pentru mai mult de jumătate off. "Sezonul de a face cumpărături pentru câinele dvs!

  1. Aspenpet Pet Porter Kennel
  2. Pente 8-panou Exercițiu stilou
  3. Cage de câini cu 2 uși
  4. Nutramax Cosequin DS Plus
  5. Omega 3 mestecați pentru câini
  6. Bolster canapele de câine
  7. Dremel câine de grindă de unghii
  8. Kong Zoomroom

Cele mai bune oferte de Crăciun pe consumabile de câini în decembrie

Aspenpet Pet Porter Kennel pentru animale de companie 50-70 de lire sterline

Preț obișnuit: 147 $.95; Preț de vânzare: $ 72.68 plus transport gratuit

Cele mai bune oferte de Crăciun pe consumabile de câini în decembrieAmazon vinde această canisa ASpenpet Pet Porter pentru peste jumătate. Aceasta este o mare afacere care nu poate fi bate. Ei au această canisa în alte dimensiuni la vânzare, dar prețurile nu au fost tăiate cu cât de mult. Următoarea dimensiune, pentru câinii de 70 până la 90 de lire, este, de asemenea, o afacere bună la 112 USD.19. Se vinde în mod regulat pentru 185 de dolari.30. Următoarea dimensiune în jos, pentru câini de 30 până la 50 de lire, este în vânzare pentru 69 USD.99. Acest preț este de 25 USD.00 mai puțin decât prețul obișnuit.

Sunt un credincios ferm în păstrarea câinilor limitați într-o cutie sau cușcă în timp ce sunt acasă singuri. Astfel știu că sunt în siguranță și nu mă întorc acasă să distrugă mobilierul sau un Oops! pe podea. Acest tip de canisa din plastic dur, cu un tampon confortabil în partea de jos este grozav pentru a-ți cui câinele acasă sau luându-l la o călătorie într-un vehicul. Este o canisa robustă care păstrează câinele în condiții de siguranță. Această canisa particulară este de călătorie aeriană aprobată pentru călătorii interne, atâta timp cât cumpărați elemente de fixare metalice pentru ao ține împreună. Companiile aeriene nu vor accepta canicule ținute împreună cu elemente de fixare din plastic. Piulițele și șuruburile din aripi metalice trebuie să fie cumpărate separat. Blană uscată Vinde nuci și șuruburi de câine de câine universale și șuruburi pentru aproximativ 10 USD.00 Pentru un pachet de 8 ani. Va trebui să cumpărați două pachete pentru această mărime de mărime. Această cutie nu este aprobată pentru călătoriile aeriene internaționale, deoarece nu are ventilație în panoul din spate.

Permate 8 panouri exercită stilou cu pas prin ușă

Preț obișnuit: $ 159.99; Preț de vânzare: $ 50.22 plus transport gratuit

Cele mai bune oferte de Crăciun pe consumabile de câini în decembrieAceasta este o afacere uimitoare de la Amazon.com pe un stilou pentru câini. Panourile sunt de 42 de centimetri mari cu o lățime de 24 de centimetri. Când este pus împreună într-un pătrat devine un stilou de 4 picioare cu stilou de 4 metri. Nu are un grătar de sus sau de jos. Unul dintre panouri este, de asemenea, o ușă de stilou care se leagă. Am o mulțime de utilizare de la exerciții de stiluri ca asta. Am pus puii și am crescut câinii care trebuie să fie limitați în interior sau în aer liber în ex-pixuri pentru a le menține în siguranță și din necazuri. Aceasta vine cu ancore care o va păstra în aer liber și va ajuta să conțină câini ambițioși care ar putea încerca să tunel sub ea să scape.

Aceste stilouri sunt indispensabile atunci când luați câinele pe drumul cu dvs. Totul se pliază plat, așa că este ușor de ambalat. Ele pot fi configurate rapid la o oprire de odihnă, astfel încât câinele să-și întindă picioarele în timp ce luați o pauză sau aveți ceva de mâncare. Când sunteți gata să continuați pe drum, purtați stiloul înapoi, așezați-l și mergeți.

Prime de antrenament de antrenament pentru câini

Preț obișnuit: $ 129.99; Preț de vânzare: $ 44.27 plus transport maritim gratuit

Cele mai bune oferte de Crăciun pe consumabile de câini în decembrieAceasta este o afacere incredibilă de la Amazon.com pentru o cutie de câini de dimensiuni medii. Este recomandat câinilor care cântăresc între 50 și 70 de lire sterline. Caratul este de 32 de centimetri lungime, la 23 de centimetri lățime și 21 de centimetri și vine cu un divizor care poate fi util pentru antrenamentul cu crate. Ei vând această cușcă în alte dimensiuni, deși nu le oferă la un preț atât de mare. Următoarea dimensiune în jos, pentru câini că greutatea de 30 până la 50 de lire sterline, este de fapt 6 dolari mai mult. Este de fapt mai ieftin să vă dați câinelui un pic suplimentar.

Această cutie are o ușă la un capăt și o ușă pe o parte, pe care o găsesc foarte utilă. Opțiunea Double Door facilitează potrivirea cuștii în spații strânse. De asemenea, vine cu o tavă de fund de scurgere care poate fi îndepărtată pentru curățare, un mâner deasupra și se pliază pentru o depozitare ușoară.

Nutramax Cosequin DS Plus cu comprimate MSM masticabile

Preț obișnuit: $ 74.99; Preț de vânzare: 31 $.49

Cele mai bune oferte de Crăciun pe consumabile de câini în decembrieNutramax Cosequin DS Plus conține MSM și glucozamină / sulfat de condroitină într-o tabletă masticabilă. Se oferă câinilor pentru a îmbunătăți producția cartilajelor. Acest supliment poate ajuta la repararea deteriorării preexistente și poate preveni pierderea sau deteriorarea cartilajului la câini sănătoși. Amazon vinde dimensiunea de 132 de numări peste jumătate din. Acesta este un preț deosebit pentru acest supliment comun de sănătate. Am dat acest tip de supliment la un rotweril în vârstă și am văzut o îmbunătățire semnificativă. După câteva săptămâni, el a păstrat chiar și cu frații lui Labrador Retriever.

Dacă câinele dvs. suferă de dureri articulare, dă-i 1/2 la 3 comprimate, în funcție de cât de mult cântărește, în fiecare zi timp de patru până la șase săptămâni. Câinii care cântăresc sub 15 kilograme trebuie administrate 1/2 comprimat, 16 până la 30 de lire sterline trebuie administrat 1 comprimat, 31 până la 60 de lire sterline trebuie să fie administrate 2 comprimate și peste 60 de lire sterline trebuie administrate 3 comprimate. Câinele ar trebui să se îmbunătățească în termen de șase săptămâni. El sau ea poate începe să se recupereze în mai puțin de patru săptămâni. Tăiați doza înapoi la 1/2 la 2 comprimate în fiecare zi după șase săptămâni sau după ce arată o îmbunătățire semnificativă.

Omega-3 ulei bogat de pește 100% pur all-natural pentru câini

Preț obișnuit: $ 49.99; Preț de vânzare: $ 21.97

Cele mai bune oferte de Crăciun pe consumabile de câini în decembrieAceste suplimente de ulei omega 3-6-9 masticabile sunt administrate câinilor pentru a îmbunătăți creierul, osul, inima, pielea, sistemul imunitar și sănătatea comună. Ei dau, de asemenea, câini o haină frumoasă, strălucitoare. Îmi place acest tip de supliment, dar nu toți câinii au nevoie de ea. Citesc mereu ingredientele de hrană pentru câini înainte de a da câinilor orice tip de supliment. O mulțime de alimente mai bune de câine conține deja Omega 3-6-9 și mai mult de un lucru bun nu este întotdeauna mai bun. Dacă câinele suferă de probleme de sănătate, deși el sau ea poate avea nevoie de mai mult decât ceea ce este în mâncare. Acest supliment este realizat de nutriții uimitoare cu ingrediente naturale 100%. Formula lor hipoalergenică nu conține avocado, porumb, crab, ouă, boabe, soia, maltodextrină, grâu sau alte ingrediente care pot declanșa reacții alergice la câinii cu alergii. Amazon oferă sticla de 120 de numere de chewables cu aromă de bacon și ficat, pentru peste jumătate.

Acest supliment poate fi dat câinelui dvs. pentru al ajuta să se recupereze de la boală, rănire sau durere articulară, doar pentru a-și îmbunătăți haina sau pentru a preveni problemele de sănătate. Dozajul recomandat este de 3 comprimate în fiecare zi pentru câinii care cântăresc până la 40 de kilograme, 3 până la 4 comprimate pentru câinii care cântăresc între 40 și 80 de kilograme sau 5 până la 6 comprimate pentru câini între 80 și 120 de lire sterline. Cu toate acestea, doriți să începeți cu 1 comprimat și să lucrați până la doza recomandată de câteva zile până la o săptămână. Orice schimbare în dieta unui câine poate provoca probleme digestive. Dați câinelui 1 comprimat în fiecare zi timp de două până la trei zile, dacă tolerează uleiul de pește, creșteți doza la două tablete în fiecare zi pentru încă câteva zile. După ce se ajustează câinele, măriți cantitatea la doza recomandată pentru dimensiunea sa. Poate dura o lună sau astfel să observe îmbunătățiri, mai ales dacă câinele se recuperează din orice probleme grave sau pe termen lung. Tăiați înapoi la 1 comprimat în fiecare zi, indiferent de dimensiunea câinelui, după ce a recuperat. Dacă câinele nu se recuperează de la nimic, 1 sau 2 comprimate pe zi vor ajuta la prevenirea unor probleme de sănătate viitoare și să-i dați un strat strălucitor.

K & H Fabricarea canapelei pentru câini

Preț obișnuit: $ 141.97; Preț de vânzare: 40 $.87 plus transport gratuit

Cele mai bune oferte de Crăciun pe consumabile de câini în decembrieAceasta nu este o mică pernă de câine."Este un pat drăguț câine cu un mobilier-aspect de 40 de dolari.87. Este realizat de K & H de fabricație și de vânzare pentru acest preț chiar acum pe Amazon.COM. Cu excepția cazului în care câinele dvs. este extra-mare, el sau ea va avea o mulțime de spațiu pentru a se întinde și a ajunge confortabil pe propriul său "cu canapea de 24". $ 40.Modelul 87 este Mocha și Tan. Ei vând un model albastru și gri pentru 44 de dolari.95. În funcție de câine, este posibil să doriți să adăugați o anumită pernă cu o saltea de spumă de tip cu cutie de ouă, deoarece pare să se comprime cu ușurință. Umplerea este moale și poate să nu fie suficientă sprijin pentru un câine greu. Acest lucru este foarte ieftin și ușor de făcut, totuși. Doar tăiați saltea de spumă la dimensiune, dezarhivați capacul și alunecați-l înăuntru. Este încă o afacere, chiar și cu 10 $ sau cam asa ceva pentru saltea de spumă.

În afară de a arăta clasic, acest pat de companie este ecologic și ușor de păstrat curat. Umplerea este făcută din sticle de plastic reciclate, iar totul este lavabil la mașină. Așa este, capacul, bolterul și umplerea pot fi aruncate în mașina de spălat. Sunt deosebit de îndrăgostit de această opțiune. Îmi place să spăl paturile de câine la fiecare două săptămâni și acest lucru îl face atât de ușor. Spălați-l în ciclul blând și uscați-l în uscătorul stabilit pe "fără căldură."Perna este tufted pentru a menține umplerea de la schimbarea și a obține o bucată. Aruncând un pantof de tenis sau o minge de cauciuc în uscător, cu ea va ajuta la umplutura în timp ce se usucă.

Dremel 7300-PT 4.Kit de îngrijire a animalelor de 8 volți

Preț obișnuit: $ 45.98; Preț de vânzare $ 23.99

Cele mai bune oferte de Crăciun pe consumabile de câini în decembrieAcesta este un preț excelent pentru un șlefuitor de unghii bun. Dremel 7300-PT 4.Grinderul de 8 volți este fără fir și vine cu un încărcător. Amazon.com este vândut acest polizor pentru 23 de dolari.99. Macinatoarele de unghii sunt ușor de utilizat și surprinzător de bine tolerat de majoritatea câinilor. Îmi place riscul redus de a prinde rapid, care, din păcate, este ușor de făcut pe unghiile negre. Aceasta are o viteză mare și mică. Setarea de mare viteză va zdrobi rapid creșterea excesului de unghii. Viteza redusă nu va șterge unghiile în jos cât mai repede, dar este mai liniștită. Această setare cu viteză mică este bună pentru câinii Skittish care nu doresc să atingeți labele lor deloc, să vă atingeți singuri cu un lucru înfricoșător care vibrează și face zgomot.

Trucul de a folosi aceste lucruri este de a obține câinele obișnuit cu ea. Luați o săptămână sau două pentru a vă obișnui ca câinele să fie obișnuit cu zgomotul și vibrațiile. Puteți găsi câinele dvs. chiar îi place chiar și simțul mânerului care vibrează de-a lungul spatelui său. Începeți cu el stabilit la scăzut, așa că câinele se obișnuiește cu sunetul, apoi îl întoarceți la înălțime. Dați câinelui un tratament gustos sau doi când el sau ea stă în liniște. Când sunteți gata să mănânci unghiile câinelui, acoperiți-i ochii. Aceste lucruri scot praful de la unghii în timp ce le-au șlefuit în jos. Praful va provoca iritarea dacă ajunge în ochii câinilor. Doar trageți un prosop peste ochii lui sau legați o șosetă moale în jurul capului câinelui. S-ar putea să doriți să purtați și o uzură de protecție.

Kong Zoomgroom, Pensulă de îngrijire a câinelui

Preț obișnuit: $ 10.05; Preț de vânzare $ 4.72

Cele mai bune oferte de Crăciun pe consumabile de câini în decembrieZoomroomul este un instrument util de îngrijire pentru timp de baie sau oricând. Este o perie de cauciuc Nubby-Fristle care face timpul de baie mai ușoară și mai plăcută pentru dvs. și câinele dvs. Nubs lucrează părul mort slăbit și dau câinelui un masaj frumos în același timp. Chiar câinii care sunt siguri că sunt alergici la apă și șampon de câine Relaxați-vă când începeți să le frecați cu zoomroomul. Nuburile moi de cauciuc stimulează și circulația bună, încurajând producția sănătoasă a pielii. Funcționează cel mai bine pe rasele de păr scurt, care au vărsat mai mult decât credeți, dar este utilă și pentru rasele de păr lung. Amazon are o vânzare minunată în zoomă, oferind dimensiunea mare pentru mai mult de jumătate off.

Zoomroomul nu este doar un instrument de îngrijire. Este o jucărie bună de câine, de asemenea. Este făcută de Kong, Maestrul de jucării de câini durabile. Jucarii Kong sunt despre singurele jucarii pe care câinii mei mari nu puteau distruge în 5 minute. Câinii iubesc să se joace cu zoomul și să mestece-o. Nuburile de cauciuc fac în special atrăgătoare puiilor. La acest preț scăzut, ați putea obține două dintre ele. Dați câinelui cineva să țină în gura lui la timpul băii în timp ce îl spargeți cu celălalt.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cele mai bune oferte de crăciun pe consumabile de câini în decembrie