Cele mai bune oferte ale acestei săptămâni pe consumabilele de câini: 26 ianuarie

Dogurile de hrană pentru câini sunt abundente în această săptămână. Am găsit câteva oferte foarte bune pe câțiva alimente vechi de câine și au găsit un aliment nou și foarte tentant pentru animalele de companie, care ar putea fi exact ceea ce membrii familiei noastre de familie au nevoie.

De asemenea, am respins unele oferte cele mai bune la tratamentele de câine, deoarece o comandă de aprovizionare cu câini nu este completă fără o surpriză deosebită gustoasă. Desigur, am urmărit câteva elemente de sănătate și igienă care sunt în vânzare pentru un preț frumos redus, și un cuplu drăguț doggy confort bunuri doar pentru distracție.

Cele mai bune oferte pe consumabile de câini: 26 ianuarie

Amazon cele mai bune oferte pe consumabile de câini

Amazon.com se ocupă de consumabile de câini

Amazon are câteva oferte foarte bune despre hrana pentru câini în această săptămână și câteva jucării pentru a ajuta prietenul tău blană să ardă că energia suplimentară.

Iams proactiv de sănătate mini bucăți adult dog dog hrana este de numai 28 USD.96 pentru o geantă de 30 de lire. Aceasta este o mâncare destul de bună pentru aproximativ 1 USD.00 un lire. Această pungă de dimensiune vinde de obicei pentru $ 39.99 până la 44 de dolari.89. Mini bucățile sunt mici, aproximativ la fel ca IAMS proactive pentru rasele mici și de jucărie.

IAMS PROACTIVE SĂNĂTATE MAI MARE CÂȘTIGURI DE CÂȘTIGĂRI DIN SUNT NUMAI $ 28.96 pentru sacul de 30 de lire. Acest lucru este formulat pentru câinii care cântăresc 50 de lire sterline sau mai mult. Kibble este mai mare, care este mai bine pentru câinii mari. Ei pot fi tentați să încerce să înghită kibble mai mici fără a mesteca și sufoca.

Iams proactivă Sănătate Smart Puppy pentru puii mari de rasă este de 28 USD.99 pentru cei 30 de ani.Sac de 6 lire. Acest hărțuitor de catelus este formulat pentru puii care se așteaptă să cântărească 50 până la 90 de kilograme când sunt cultivate pe deplin. Prețul pentru acest produs este de obicei 32 USD.21 până la 44 de dolari.89.

Membrii familiei blană care nu pot mânca boabe sau au alte alergii alimentare ar putea avea nevoie să mănânce alimente speciale de câine brut. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să-l hrănești sau pe carnea brută pe care o cumperi la magazinul alimentar. Puteți cumpăra alimente brute deshidratate. Amazon are câteva oferte bune pe această mâncare. La aceste prețuri, s-ar putea să doriți doar să încercați. Hrăniți-l la el sau ei drept sau amestecați unii în haina lui, ca mâncarea conservată. Este de fapt ca mâncarea conservată fără apă și cutii.

  • I și dragostea și mâncarea brută de carne de vită deshidratată este de 64 de dolari.05 pentru cele 5.Sac de 5 lire. Știu, pare foarte scump pentru hrana pentru câini. Când am văzut acel preț am crezut că trebuie să fie făcută din carne de unicorn și ficat uscat de zână sau ceva de genul ăsta. Cu toate acestea, că 5.Punga de 5-lire face 36 de kilograme de alimente. Care funcționează la $ 1.78 pe kilogram. Nu într-adevăr un preț teribil și este nevoie de mult mai puțin spațiu în dulap.
  • I și dragostea și tu puii este un cuplu de dolari mai mult la 66 dolari.59 per 5.Sac de 5 lire.
  • I și dragoste și tu curcan nu este în vânzare. Îl puteți cumpăra pentru prețul obișnuit de 74 USD.99.
  • I și dragoste și tu miel este în vânzare pentru 64 de dolari.05 per 5.Sac de 5 lire. Aceasta este o formulă bună pentru câinii cu sisteme digestive sensibile care nu fac bine pe carne de vită.

Dacă preferați să hrăniți Kibble și nu doriți să vă deranjeze cu întregul proces de rehidratare, încercați I și Iubirea și tu nude Formula fără cereale naturale. Acest lucru este un pic mai scump, dar, în opinia mea umilă, nu prea mult pentru a plăti pentru un câine sănătos și fericit cu alergii alimentare. Rețineți că transportul maritim este gratuit.

  • I și dragostea și pur și simplu reteta de mare este de 59 de dolari.99 pentru sacul de 23 de lire. Asta e 5 dolari.00 În afara prețului obișnuit. Acest produs alimentar conține Cod, hering de pește de pește, linte, cartofi dulci, afine și o grămadă de alte ingrediente bune.
  • I și dragoste și tu păsărîry Palouri Hrana uscată este de 59 USD.80 pentru sacul de 23 de lire. Asta e 5 dolari.19 de la prețul obișnuit.
  • Eu și dragostea și tu roșie Medley este de 62 de dolari.23, care este de numai 2 USD.76 de la prețul obișnuit. De asemenea, nu conține doar carne roșie. Primele trei ingrediente sunt carne de porc, masă de miel și o masă de hering.

Nu uitați să obțineți tratamente pentru prietenul tău sensibil blană.

  • I și dragoste și tu nu miroase! GRATUIT GRATUIT STIX este de numai 13 USD.19 pentru un pachet de 5 ani.Pungi de 5 uncii. Acestea sunt tratate făcute din carne de vită 100%. De obicei, vinde pentru 21 de dolari.99 per 5-ambalaj.
  • I și dragostea și urechea urechii de vacă de vacă sunt doar 6 dolari.95 per 5-ambalaj. Este mai mult de jumătate din prețul obișnuit.

Ofertele bune pe alimentele naturale naturale ale lui Dick Van Patten pot fi găsite pe Amazon în această săptămână.

  • O pungă de 30 de kilograme a formulei originale Ultra Chicken și Duck este doar 46 USD.49. De obicei vinde pentru 60 de dolari.49. Primele patru ingrediente din acest produs alimentar sunt pui, orez brun, masă de miel și ovaz. De asemenea, conține făină de rață și făină de somon.
  • O pungă de 28 de kilograme de "l.I.D."Sau o dietă limitată de dietă de miel și orez brun pentru câinii mari este de 46 USD.99. Care este aproape jumătate din prețul obișnuit de 87 dolari.60. Aceasta este o altă mâncare bună pentru câinii cu alergii sau probleme de digestie. Este destul de mult doar o masă de miel, orez și miel.
  • Formula vegetariană este de 50 USD.15 pentru sacul de 28 de lire. Care este aproape jumătate. Aceasta este o mâncare bună pentru câinii care au alergii de proteine ​​pe bază de carne. Nu conține produse de origine animală, inclusiv lapte.
  • Formula ultra redusă de calorii este de 46 USD.49 pentru sacul de 28 de lire. De obicei costă 58 USD.99 per pungă. Orez brun, pui, făină de pui și fibre de cartofi sunt primele patru ingrediente.
  • Formula de câini de grăsime, care este chiar mai mică în calorii, este de $ 51.58 pentru sacul de 28 de lire. De obicei costă 80 de dolari.80 pe sac. Primele patru ingrediente din acest produs alimentar sunt făină de pui, masa de somon, fasole garbanzo și mazăre uscată.

Balanța naturală Conservată Manned este disponibilă și pentru un preț destul de bun la Amazon, de asemenea. Câinii mei au iubit această mâncare conservată. Obișnuiam să împărțim o cutie între cei doi câini mari și să-l amestec în mâncarea lor uscată.

  • Un caz de 12-pot din cutii de 13 uncii ale I.D. Venison & Cartofi dulci este de numai 20 de dolari.04. Asta e peste jumătate din prețul obișnuit.
  • Un caz de l.I.D. Formula dulce de cartofi și pește este de asemenea doar 20 de dolari.04. De obicei vinde pentru 23 de dolari.99.
  • I.D. Orezul de miel și brun este de 20 de dolari.04 pe caz, de asemenea. Prețul regulat pentru această formulă este de 25 USD.08.
  • I.D. Rabbit & Brown Orez este de 20 USD.04, în jos de la 26 de dolari.99.
  • I.D. Duck & Cartofi este de 21 de dolari.43 pe caz. Prețul regulat pe această formulă este de 25 USD.08.

Nu uitați să adăugați un echilibru natural L.I. tratează ordinea. Câinii cu sensibilități alimentare vor fi mai fericiți cu tratamente care nu și-au deranjat sistemele.

  • Formula de cartofi dulce și pește.I. tratează sunt doar 4 dolari.59 pentru sacul de 14 uncii. Asta e mai mult de jumătate.
  • Formula dulce de cartofi și Venison L.I. tratează 6 dolari.59, care este de 2 USD.40 de la prețul obișnuit.
  • Cartofi dulci și bizon l.I. tratează 6 dolari.23 Care este de 2 USD.76 off.
  • Cartofi dulci și pui l.I. tratează sunt doar 4 dolari.99. Asta e $ 4.00 În afara prețului obișnuit.
  • Cartofi & Duck L.I. tratează sunt doar 6 dolari.79 care este de peste jumătate din. Această aromă vinde în mod normal 20 de dolari.47 pe pachet de 14 uncii.

Rotiți-vă ordinea Amazonului cu o nouă jucărie sau două pentru a ajuta la atenuarea dărâmelor de iarnă. Ei au câteva oferte foarte bune mergând în această săptămână.

  • Kong Cozie Marvin Moose este de 4 USD.99. E aproape jumătate.
  • Kong Cozie Bailey Blue câine, buster veverița, elmer elefantul și floppy iepure sunt doar 5 dolari.49 Fiecare. De obicei, vinde pentru 9 USD.49.
  • Kong Cozie Ali Alligator este de 5 USD.69.

Jucaria ascunsă a Hide-a-Squirrel este în vânzare pentru aproximativ jumătate off. Acesta este un "copac copac" cu jucăriile scânteietoare pentru a se ascunde în ea. Câinele dvs. va avea mai multe jucării noi de scânteie și un copac pentru a juca cu.

  • Dimensiunea junior este de 7 USD.71. Este 4.5 "cu 4.5 "cu 4.5 "și vine cu 3 veverițe și un ciocan.
  • Dimensiunea mare este de 7 USD.99. Măsoară 6.2 "cu 6.2 "cu 6.2 ". De asemenea, vine cu 3 veverițe și un ciocan.
  • Dimensiunea Jumbo este de 14 USD.99. Această dimensiune este de 7.8 "cu 7.8 "cu 7.8 ". Este, de asemenea, 1 castron și 3 veverițe.
  • Dimensiunea ginormă este de 16 USD.50. Este 7.5 "cu 13" cu 8 ". Această dimensiune vine cu 6 veverițe și un ciocan.

Câine.com se ocupă de consumabile de câini

Câine.com are câteva oferte minunate pe hrana pentru câini în această săptămână. Ele oferă 25% mai multe articole și nave gratuite atunci când ordinea este de peste 69 de dolari.00.

  • Canidae pură teren cu bizon Mâncarea uscată este în vânzare pentru 48 de dolari.13 pentru sacul de 24 de lire. De obicei, vinde pentru $ 64 la 75 USD. Aceasta este o mâncare foarte bună. Primele patru ingrediente sunt bizon, masa de miel, cartofi dulci și mazăre.
  • Canidae pură cer cu rață este de numai 45 de dolari.63 pentru sacul de 24 de lire. Vinde în mod obișnuit pentru 60 de dolari la 70 de dolari. Primele patru ingrediente în această formulă sunt rață, făină de rață, masă de curcan și cartofi dulci.
  • Marea canidae cu somon este de 50 USD.41 pe sac de 24 de lire. Prețul regulat pe această formulă este de 67 dolari la 76 USD. Primele patru ingrediente sunt somon, masă de somon, masă de pește Menhaden și cartofi dulci.
  • Diamond Naturals Beef de carne de vită Mâncarea uscată este de numai 35 de dolari.37 pentru sacul de 28 de lire. Aceasta este o mâncare foarte bună pentru câinii care au sensibilități alimentare legate de cereale. Carne de vită, masă de miel, cartofi dulci și mazăre sunt primele patru ingrediente. Acest produs alimentar vinde în mod obișnuit pentru 47 dolari la 62 dolari.
  • Diamond Naturals Fish gratuit este, de asemenea, în vânzare pentru 35 de dolari.37 pentru sacul de 28 de lire. Whitefish, masă de pește, cartofi dulci și mazăre sunt primele patru ingrediente.

Doggyloot.com se ocupă de consumabile de câini

Doggyloot are unele oferte foarte bune în această săptămână. Ei livrează toate comenzile gratuite și donate 1 kilogram de alimente pentru a ajuta animalele de companie fără adăpost.

  • Un set de 2 Microfibră uscată cu microfibră uscată este de numai 7 USD.99. Acest articol vinde în mod obișnuit pentru 40 de dolari.00. Prețul de vânzare este bun pentru încă 3 săptămâni. Ei vin în albastru sau roz. Alunecați-le pentru a vă șterge câinele în jos și uscați-l după o baie sau când el sau ea intră din ploaie.
  • Împingeți-mi prosoape uscate este în vânzare doar 9 USD.99 pentru dimensiunea mică sau $ 12.99 pentru dimensiunea mare. De obicei vinde pentru 19 dolari.00 Pentru micul sau $ 21.00 pentru mare. Acesta este de fapt un kit care vine cu prosopul și 2 mănuși de uscare. Trebuie să te grăbești pe asta. Prețurile de vânzare sunt doar bune prin miercuri, 27 ianuarie.
  • Cocoterapie ulei de nucă de cocos virgin organic este în vânzare pentru aproape jumătate off la 12 dolari.99 pentru următoarele 2 săptămâni. Acesta este un ulei minunat pentru a adăuga la alimentele dvs. de familie de familie. Ajută la drojdie și infecții bacteriene, păstrează pielea suplă și dă câinelui un strat frumos, strălucitor. De asemenea, se crede că ajută la reducerea riscului de cancer.
  • Kiturile de călătorie Petzen Doggy sunt în vânzare pentru aproximativ jumătate off. Kit de lux chow PAL vine cu aproape tot ce ai nevoie pentru a-ți păstra câinele fericit în timp ce călătorește împachetat într-o pungă de duffel. Este în vânzare pentru 39 de dolari.99 pentru următoarele 2 săptămâni. Dog-to-Go Pack Dual Bowl / Sticlă este de numai 11 USD.99 pentru următoarele 2 săptămâni. Acesta include un recipient de apă, recipient alimentar, un castron dublu de alimentare dual / apă și un covor de scurgere pentru a păstra totul frumos și ordonat.

Coupaw.com se ocupă de consumabile de câini

Coupaw are unele oferte bune în această săptămână și ei dau 6 mese la animalele de companie fără adăpost cu fiecare comandă.

  • Slip-on Pantofi de câine la modă este în vânzare doar pentru 19 $.95. De obicei vinde pentru 44 de dolari.99. Acesta este un pat cu adevărat drăguț pentru câini sub 30 de lire sterline. Seamănă cu un papuci imens, alunecător. Ei o au în maro sau negru. Acesta ar fi un pat minunat pentru câinii care doresc să doarmă sub pături. El sau ea poate să se încurce sub vârful papucii. Puteți obține acest preț pentru încă 18 zile.
  • Au o jachetă de câini de la Eskimo 3-in-1, care este funcțională și adorabilă pentru 19 $.95 până la 23 $.95, în mod regulat $ 39.99 până la 41 de dolari.99. Are o carcasă exterioară a vântului / rezistentă la apă, căptușeală de fleee detașabilă care pot fi purtate separat. Puteți obține această afacere pentru aproximativ o altă săptămână. Haina vine gri sau maro.

Dezvăluire: Acest articol conține legături afiliate. Putem câștiga o comision din achiziția dvs. Citiți mai multe aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cele mai bune oferte ale acestei săptămâni pe consumabilele de câini: 26 ianuarie