Cele mai bune oferte pe consumabile de câini: 12 ianuarie

În timp ce pieptănează internetul pentru unele dintre cele mai bune oferte pe consumabilele de câine pentru a scrie despre această săptămână, am reușit să găsesc destule câteva dintre acestea. Am studiat și am comparat multe oferte diferite de destinații de câine disponibile pe mai multe site-uri de distribuție a câinilor online și manifestă ceea ce am crezut că sunt cei mai buni.

Ceea ce mă gândesc la ofertele de produse de câine din această săptămână: Aceasta este o saptamana minunata pentru a actiune brandurile preferate de hrană pentru câini, sau poate chiar să încercați hrana nouă pentru câini pentru mai ieftin, să umpleți cămară de doggy și să ridicați un strat cald de companie pentru prietenul tău blând, toate în timp ce stați în cadrul bugetului dvs.

Cele mai bune oferte pe consumabile de câini: 12 ianuarie

Amazon cele mai bune oferte pe consumabile de câini

Câine.Combaterea consumului de câini

Câine.com oferă câteva oferte bune pe hrana pentru câini de diamant în această săptămână. Acesta este marca mea preferată personală. Câinii mei aveau totuși pe această mâncare. Chiar și micul meu cocker spaniel, care a dezvoltat alergii mai târziu în viață, a făcut minunat pe acest mâncare. A mâncat formula de miel și orez. Este mai ușor ca câinii să digereze.

  • Diamond naturals Formula de vită și orez este în vânzare doar 30 de dolari.30 pentru sacul de 40 de lire. Câinii mei mari au mâncat această aromă. Această pungă de dimensiune vinde în mod obișnuit pentru 40 până la 60 de dolari. Este temporar în afara stocului, dar, dacă plasați comanda acum, ei o vor trimite imediat ce pot.
  • Diamond naturals Formula de pui si orez este în vânzare doar 33 de dolari.66 pentru o geantă de 40 de lire. Ele vinde de obicei pentru 48 de dolari.09.
  • Diamond naturals Pui mare de rasă și orez este în vânzare pentru 34 de dolari.08 pentru sacul de 40 de lire sterline.
  • Diamond naturals Măsurător mare de miel și orez Puppy Alimentele sunt doar 40 de dolari.38 pentru o geantă de 40 de lire. Acest aliment vinde în mod obișnuit pentru 57 USD.69 o pungă.
  • Diamond naturals Pui de rasă mică și orez Puppy Food este în vânzare pentru doar 24 de dolari.13 pentru sacul de 18 lire. Această pungă de dimensiune vinde, de obicei, pentru 32 de dolari.90.
  • Diamant Puppy Formula este în vânzare pentru 33 de dolari.38 pentru sacul de 40 de lire. Acest aliment nu este la fel de bun ca formula naturală. Primele două ingrediente sunt by-produs de pui și porumb, dar, dacă arăți puțin mai departe în jos în lista de ingrediente, veți vedea, de asemenea, conține ulei de somon și masă de pește împreună cu alte ingrediente care sunt bune pentru câini. Cele mai multe cățeluși se simt bine pe acest tip de mâncare și este puțin mai ușor pentru buget.
  • Diamant întreținere este de numai 28 USD.20 pentru sacul de 40 de lire. De obicei vinde pentru 40 de dolari.29 o pungă. Din nou, această formulă nu este la fel de bună ca și naturale, dar majoritatea câinilor se dezvoltă pe ea. Primele două ingrediente sunt pe bază de pui și făină de grâu, dar conține și orez și masă de pește împreună cu alte ingrediente bune.

Câine.com au, de asemenea, unele oferte pe diamante naturale de cereale gratuite în această săptămână. Aceasta este o mâncare excelentă pentru câinii cu alergii alimentare sau sensibilități.

  • Diamond naturals Carne de vită gratuită de cereale este în vânzare pentru 34 de dolari.69 pentru sacul de 28 de lire. Această pungă de dimensiune vinde, de obicei, pentru 47 de dolari.16. Primele patru ingrediente din acest produs alimentar sunt carne de vită, masă de miel, cartofi dulci și mazăre. De asemenea, conține roșii, afine și zmeură.
  • Diamond naturals Cereale fără cereale este, de asemenea, în vânzare pentru $ 34.69. Primele patru ingrediente în această formulă sunt Whitefish, masă de pește, cartofi dulci și mazăre. Mai departe pe listă veți vedea extract Yucca Schidigera, roșii, afine, zmeură și alte ingrediente bune.

Amazon.Combaterea consumului de câini

Veți găsi câteva oferte minunate pe alimentele câinilor Blue Buffalo de la Amazon.com în această săptămână. Aceasta este o hrană de înaltă calitate cu o mulțime de ingrediente bune. La aceste prețuri, poate doriți să stocați sau să încercați ceva nou.

  • Buffalo albastru Protecția vieții adulte Mâncarea uscată este în vânzare pentru doar 42 USD.39 Pentru sacul de 30 de lire sterline plus navele gratuite. Această pungă de dimensiune este de obicei de 50 până la 70 de dolari. Primele patru ingrediente din acest produs alimentar sunt miel de degajare, ovăz, orz de ovăz și masă de curcan. De asemenea, conține morcovi întregi, cartofi dulci și afine, doar pentru a numi câteva dintre numeroasele ingrediente excelente.
  • Protecția vieții Bufalo Blue Puiul de pui și orez Formula este în vânzare pentru 46 de dolari.99 pentru sacul de 30 de lire. Primele două ingrediente din această formulă sunt carne de pui și făină de pui și conține o listă lungă de legume și fructe.
  • Protecția vieții Bufalo Blue Greutate sănătoasă Adult Dog Alimentar este în vânzare pentru 46 de dolari.99, de asemenea. Asta e pentru sacul de 30 de lire, care de obicei vinde pentru 65 de dolari.99. Aceasta este o mare mâncare pentru câinii care tind să pună prea multă greutate atunci când mănâncă alte tipuri de alimente. Primele două ingrediente sunt pui de pui și orez brun la sol. De asemenea, conține fructe și legume, cum ar fi celelalte formule de protecție a vieții.
  • Sacul de 30 de kilograme Greutate sănătoasă de rasă mare Formula este în vânzare pentru 42 USD.39. Prețul regulat este de aproximativ 60 de dolari.00
  • Protecția vieții Bufalo Blue Rasa mare Puiul și orezul brun este doar 48 USD.99 pentru sacul de 30 de lire. Este de 15 USD.00 În afara prețului obișnuit.
  • Protecția vieții Bufalo Blue Mușcătura mică Puiul și orezul brun este, de asemenea, de 48 de dolari.99 pentru sacul de 30 de lire, care de obicei vinde pentru $ 65 la 115 dolari pe sac.
  • Mielul mare și orezul Formula este în vânzare pentru 55 de dolari.99 pentru sacul de 30 de lire, care de obicei vinde oriunde de la 80 până la 125 de dolari.

Amazon are câteva oferte bune pe formulele albastre Buffalo Wilderness. Acestea sunt alimente minunate pentru câini care îi plac gustul de carne care nu sunt utilizate în mod obișnuit pentru alimentele de câine.

  • munte stâncos Cereale libere cu bizon este de $ 57.99 pentru sacul de 22 de lire. Asta e jumătate!
  • munte stâncos Cereale libere cu mistrețul sălbatic este de $ 59.99 pentru sacul de 22 de lire, care este mai mult de jumătate din.
  • munte stâncos Cereale de carne roșie liberă Rețeta este de numai 50 de dolari.99 pe sac de 22 de lire. Care este de 56% din prețul regulat.
  • munte stâncos Greutate sănătoasă Carnea roșie este de 49 USD.82 pe sac de 22 de lire, care este de 61% reducere.
  • munte stâncos Rata mare de cereale Free Red Carne Formula este de numai 47 USD.99 pentru sacul de 22 de lire. Care este de 59% reducere.

Nu uitați să adăugați unele tratamente la lista de cumpărături Amazon. Veți găsi câteva oferte minunate pe biscuiți și mestecați.

  • Gustări de aromă de lapte Biscuiții de câine sunt doar 8 USD.99 pentru cutia de 7 lire. Acesta este 28% din prețul obișnuit.
  • Pedigree Dentastix proaspăt tratează pentru câinii mari sunt în vânzare pentru 8 USD.99 pentru pachetul de 28 de numere. Acest articol vinde de obicei pentru 13 USD.99 la 15 dolari.99.
  • 6-inch Supreme bully bully sunt în vânzare pentru 38 de dolari.99 pentru un pachet de 25 de numări. Asta e aproape jumătate din prețul obișnuit. Pachetul de 50 de ani este de numai 72 USD.99. Pentru câinii mai mari, obțineți un pachet de 25 de bulduri de 12 inch pentru doar 69 USD.99. Este o idee bună să păstrați niște mestecați ca aceasta la îndemână în permanență pentru a ajuta la ameliorarea plictiselii, dar ele sunt deosebit de bune pentru a avea în timpul iernii atunci când Pooches sunt cooped în casă.
  • Vită Sticks bastoane de Rocco & Roxie Furnizare Co. sunt în vânzare pentru 19 dolari.97 pentru un pachet de 1 lire. Este de 10 dolari în afara prețului obișnuit. Bastoanele de pui Jerky sunt de 24 de dolari.97 Și bastoanele Turcia Jeky sunt de 39 de dolari.99. Aceste tratamente tricotate sunt de 7 până la 8 centimetri lungime și 1/4-inch grosime. Ele sunt excelente pentru un tratament doar pentru că sau pot fi împărțite în bucăți de mărime pentru a fi utilizate pentru tratarea tradițiilor.

Veți găsi, de asemenea, oferte bune pe consumabilele la vreme rece la Amazon în această săptămână. Ridicați un nou strat sau două și poate chiar o protecție a labei pentru ao face mai plăcută pentru membrii dvs. de familie pentru a merge în aer liber.

  • Secretul lui Musher Protecția labelor de ceară naturală este în vânzare pentru 11 USD.99 pentru cele 2.Dimensiune 1-uncie, care este de 20% oprită. Aceasta este o acoperire ceară pe care o ștergeți pe labele câinelui pentru a-și proteja tampoanele de la căldură, rece, trotuar dur, sare de gheață și trotuar. Vă recomandăm foarte mult aceste lucruri, în special pentru câinii cu tampoane sensibile. Bruiserul meu mare, dur, de 95 de kilograme a avut un deget incredibil de Tender. Plăcuțele lui ar fi crude după o scurtă plimbare și, înainte de lungi, au început să se spargă. Secretul lui Musher a ajutat la labele sale să se vindece într-o săptămână, apoi am fost imediat înapoi la plimbări regulate.
  • Dacă aveți un câine mic care are nevoie de puțină protecție la labe, Amazon are un set de Happy Cherry Puppy Cizme de câine din cauciuc în vânzare pentru doar 3 USD.58. Asta e 88% reducere. Trebuie să te grăbești pe asta, totuși. Au doar un singur set. Se potrivește mic, 1 1/4-inch cu o labele de 1 inch.
  • Fashion Pet Rainy Days Slyker este minunat pentru păstrarea câinilor uscați și confortabil în zilele reci, ploioase. Amazon are acest impermeabil galben la vânzare pentru 9 dolari.79 pentru dimensiunea medie, care este de 47% reducere. Dimensiunea mică este de 8 USD.62 și dimensiunea x-mică este de 9 USD.72. Acestea sunt singurele dimensiuni pe care le au acest lucru și merg repede. Va trebui să vă grăbiți să profitați de această afacere.
  • Haine confortabile pentru animale de companie este mare pentru vreme rece. Este un strat moale, confortabil, pijama, roz, cu mâneci și o capotă. Întregul câine este acoperit, dar haina este deschisă în cazul în care trebuie să fie pentru el sau ea pentru a nu face o mizerie. Prețurile de vânzare variază de la $ 4.39 Pentru XX-Mare, care este în mod regulat $ 9.39, la $ 3.91 pentru micul. Rețineți că acest strat funcționează mic. Ar trebui să comandați una sau chiar două dimensiuni mai mari decât credeți că veți avea nevoie.
  • Qiyun.Z Vinde un strat similar de tip pijama pentru $ 0.03 plus $ 3.99 maritim. Nu, nu este o tipografie. Este de fapt trei cenți pentru XXL. Dimensiunea mică este un $ 0.08. Ea vine în maro sau gri, cu o imprimare de reni / Snowflake. Fiți conștienți de faptul că rulează mic, poate dura ceva timp pentru a ajunge acolo, iar diagrama de dimensiuni este în centimetri. Un XL se potrivește cu o persoană de 11 1/2 lire și un mic se potrivește unui Yorkie de 4 lire.
  • Zack & Zoey Poliester Nor`easter pătură de câine poate fi avut săptămâna aceasta pentru un preț bun. Aceasta este o haină de câine reversibilă care are o coajă exterioară impermeabilă și căptușeală moale de fleece. Este disponibil în dimensiuni variind de la xx-mic la xx-mare cu prețuri între 16 dolari.58 și 25 de dolari.99, în funcție de dimensiune. Această haină de câine tinde să ruleze mari și nu o puteți returna dacă nu se potrivește. Odată ce deschideți pachetul trebuie să-l păstrați.

Există o afacere bună pe un pat de companie ortopedic la Amazon în această săptămână, de asemenea. Furhaven NAP PET PET Categoria de animale ortopedice de ouă este de 24 până la 44% reducere, iar transportul este gratuit. Este disponibil într-o varietate de culori, iar fermele de acoperire este spălate în mașina de spălat.

  • Dimensiunea medie este de 20 de inci. Este doar 29 de dolari.44, care este de 41% reducere.
  • Dimensiunea mare este de 27 de inci. Este vândut pentru 38 de dolari.88, care este de 44% reducere.
  • Dimensiunea Jumbo este de 35 de inci. Este de 45 de dolari.59 care este de 24% reducere.

Chewy.Combaterea consumului de câini

Chewy.com oferă câteva oferte minunate pe hrana pentru câini în această săptămână, de asemenea.

  • Purina unul Mielul Smartblend & Rice Adult Dog Alimente este în vânzare pentru doar 31 de dolari.19 pentru sacul de 31 de lire sterline. Care funcționează la aproximativ 1 USD.00 per kilogram, care este un preț excelent pentru hrana pentru câini cu orezul de miel și brevewer folosit pentru primele două ingrediente. Acest aliment vinde, de obicei, pentru $ 40 la $ 50.
  • Smartblend Chicken & Rice Formula este de 34 USD.28 pentru sacul de 31 de lire, care este de 20% din prețul obișnuit.
  • Sacul de 31 de kilograme din purina Smartblend mare rasă Adult Dog Alimente este, de asemenea, la vânzare pentru 31 de dolari.19. Acest preț este mai mare de 10 dolari în afara prețului obișnuit. Primele două ingrediente din acest produs alimentar sunt pui (care este pui real, nu făină de pui sau produs de pui) și orezul lui Brewer.
  • Purina unul Smartblend Catelus de rasă mare Alimentele sunt în vânzare pentru 37 de dolari.79 pentru sacul de 31 de lire sterline. Aceasta este mai mult de 41% reducere.
  • Purina unul Maturitatea vibrantă inteligentă, formulate pentru câini cu vârsta de 7 ani sau mai în vârstă, este în vânzare pentru 36 de dolari.99 pentru sacul de 31 de lire sterline. Care este de 42% din prețul obișnuit de 63 USD.99.
  • Purina unul Sisteme sensibile smartblend Hrana pentru câini adulți este de 37 USD.79 pentru sacul de 31 de lire, care este de 41% reducere. Primele două ingrediente din aceste alimente sunt orezul de somon și de bere.

Asta-i pentru cele mai bune oferte de săptămâni pe consumabilele de câini.

Dezvăluire: Acest articol conține legături afiliate. Putem câștiga o comision din achiziția dvs. Citiți mai multe aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cele mai bune oferte pe consumabile de câini: 12 ianuarie