Gratuit de câine prin poștă: unde și cum să-l obțineți?

Câinii noștri de companie merită un cadou sau două, pentru că ajung la fel de încântați de a primi tratamente ca noi. Ei se bucură mai ales când acel dar este comestibil! De aceea unii dintre cei nebuni nebuni îi cumpără cadouri de Crăciun sau Ziua Recunostintei. Dar, dacă căutați consumabile de câini care nu vă vor costa un ban, încercați să vă înscrieți pentru a obține Chestii de câine gratuit prin poștă.

Merită căutăm în jur pentru a vedea cine dă ieșiri gratuite de mâncare și jucării. Toate elementele pe care câinele tău le va iubi. Ofertele gratuite pot fi limitate de timp. Merită întotdeauna să verificați din nou ca site-uri de actualizare Freebie oferta tot timpul. Uită-te pe ambalajul alimentelor de companie pe care le cumperi, compania poate oferi pentru a vă trimite eșantioane. Sau, puteți căuta online, pentru că acolo aveți posibilitatea să găsiți cele mai multe oferte gratuite.

Am făcut niște căutări și am venit cu unele cele mai bune lucruri de câine gratuite prin poștă acolo (în momentul creării acestui articol). Vă rugăm să fiți conștienți, totuși, unele dintre aceste oferte ar fi expirat. Deși majoritatea acestor legături oferă continuu freebies.

Givedale gratuite: Top sfaturi de câine Dog furnizează căways

Chestii de câine gratuit prin poștă
unde și cum să o obțineți

Chestii de câine gratuit prin poștă

Cu toții ne place să obținem lucruri gratuite, dar obținem lucruri gratuite pentru câini pe care ar trebui să-l cumperi pe cont propriu este și mai fantastic. Ea economisește la bugetul dvs. și vă economisește o excursie la magazin. Dacă sunteți în căutarea de freebies în general (de orice tip și tip pentru animalele de companie), recomandarea mea este să verificați Hunt4freebies.

Acest site vă arată unde să obțineți lucruri gratuite pentru câini și pentru dvs. Acestea actualizează zilnic freebiele disponibile, astfel încât să puteți verifica înapoi frecvent pentru a găsi noile dauni.

Acum, să ajungem la chestii libere de câine prin poștă pe care ați făcut clic pe acest articol pentru a găsi. Am găsit 12 dintre cele mai bune stări care oferă lucruri gratuite pentru câini și puteți căuta pentru a vedea dacă sunteți interesat de oricare dintre produse.

De asemenea, citiți: Unde să găsiți mostre gratuite de alimente pentru câini?

1. Alimente gratuite pentru câini de la Rachael Ray Peak

Ele produc rețete de rază deschisă, folosind fermă de vită ridicată. Mâncarea lor uscată conține o mulțime de proteine, folosind carne precum carnea de vită, vânat și miel. Apoi, pentru a adăuga vitamine, aruncă într-o gamă de legume gratuite de gluten. Adăugat la aceasta este o doză bună de uleiuri omega pentru o piele și un strat sănătos. Evaluările clienților sunt ridicate, deci este un semn bun.

Ofertele gratuite sunt limitate de timp, și poate dura până la 8 săptămâni pentru a ajunge, dar merită să aștepți. Poochul tău va fi de acord. Du-te pe site-ul lor și vezi ce sunt ofertele lor curente. Ei au o gamă largă de mostre gratuite, iar cupoanele de bani pentru a le utiliza dacă vă înscrieți. Apoi, veți ști prima mână când Freebies sunt înmânate pentru pooch-ul dvs. pentru a încerca.

2. Dog Dog tratează de la Maxi Tratează

Se pare că aceasta poate fi o ofertă gratuită permanentă pentru a încerca, sau mai degrabă, pooch-ul tău poate. Freebie curentă este pentru 3-4 dimensiuni normale sau 2-3 mari de dimensiuni mari. Completați formularul, oferind adresa dvs. de corespondență.

Există o cutie în care puteți plasa mai multe detalii personale despre câinele dvs. Ei doresc să cunoască informații, cum ar fi hrana preferată sau orice alergii pe care le-ar putea avea. Acest lucru promite sănătoși, nutritivi, și știi că câinele tău îi va mânca pe tot.

3. Alimente gratuite pentru câini din formule pentru viață

Căutați mai multe eșantioane de alimente gratuite pentru câini? O mulțime de companii le oferă, dar nu toți sunt sănătoși. Formulele de Pet Lucy pentru viață este o descoperire rară și oferă formule de bună calitate ale probelor de hrană pentru câini liberi. Faceți clic pe acest link Pentru a solicita un eșantion de formule LUCY PET pentru viață.

Alimente bine echilibrate pentru animale de companie, cu ingrediente naturale, cum ar fi probiotice și fibre. Astfel de ingrediente vor ajuta la menținerea sănătății câinelui tău. Ei promite, de asemenea, arome artificiale, conservanți sau culori, în toate domeniile lor de hrană pentru câini.

4. Pack gratuit de siguranță pentru animale de companie de la ASPCA

Iată câteva chestii mai libere de câine prin poștă, care este puțin diferit. Nu va satisface câinii tăi de foame, dar va ajuta la păstrarea lor în siguranță. Tot ce trebuie să faceți este Vizitați site-ul și completați un formular simplu de comandă.

MAI MULTE LUCRURI: Cum să obțineți lucruri gratuite pentru câini

În curând veți primi un pachet gratuit de siguranță pentru animale de companie. În interiorul dvs. veți găsi un autocolant de fereastră. Acest lucru este de a vă asigura că cineva știe că există animale de companie în casa ta, ar trebui să se întâmple ceva cu tine. Plus un magnet cu detaliile de contact ASPCA, în cazul în care aveți nevoie vreodată de sfaturi.

5. Furnizor de câine gratuit de la sfaturi de câine de top

Petcube Play GiveawayIată câteva sfaturi de câine de top, avem întotdeauna o grămadă de consumabile de câini pe care ne place să le oferim cititorilor noștri. Uita-te la asta Givedale gratuite pentru câini pentru mai multe detalii.

La fiecare două săptămâni, vă oferim o șansă de a câștiga niște lucruri uimitoare legate de animalele de companie - orice de la produsele de îngrijire a câinelui și tratează premii mari, cum ar fi camerele de câine și paturile. Având șansa de a câștiga este ușor: tot ce faceți este ca pagina noastră Facebook, Apoi, comentați pe un post legat și ați intrat automat în oricare dintre cele obișnuite.

Tot ce trebuie să faceți este să vă relaxați și să așteptați să vedeți dacă sunteți un câștigător norocos sau mai degrabă, dacă este vorba de pooch. Există o mulțime de competiții pentru a intra, și cu cât faceți mai mult, cu atât mai multe șanse aveți de câștigat. Premiile includ:

  • Aparate de îngrijire - Clipuri, perii, șampoane etc. & # 8230;
  • Pooper scoopers
  • Harnesse și Leases
  • Cărți legate de câine
  • Purtătorii de câini
  • Camerele pentru animale de companie
  • Și mult mai mult!

Abonați-vă la canalul nostru YouTube sau Buletin informativ (în dreapta) să stați la curent ori de câte ori este publicată o nouă Giveaway gratuită și introduceți-o gratuit.

6. Givedale Doggy gratuite din revista Modern Dog

Vorbind de oferirea gratuită a consumabilelor de câini, revista modernă de câine este un alt site care oferă o givodieri regulate pentru proprietarii de animale de companie, unde puteți câștiga o grămadă de lucruri pentru animalul dvs. de companie gratuit: nimic din probele mici de animale de companie la jucării pentru câini, leashes, reviste , produse de îngrijire a câinelui și chiar paturi de câine. Vedeți-le Givedale curente aici.

Magazine modern de câine în sine este un alt loc minunat pentru sfaturi de bună calitate și citește interesante pentru proprietarii de animale de companie. Au fost clasați pe unul din Cele mai bune reviste pentru proprietarii de câini, de asemenea. Dați-le o citire!

7. Probele gratuite de catelus de la Pinchme

Acest site vă permite să Înscrieți-vă pentru eșantioane de catelus gratuite și o șansă de a câștiga un sindrom de cumpărături de 1000 $. În plus, puteți să vă înscrieți pentru a câștiga 2 luni în valoare de hrană pentru câini liberi. Site-ul nu oferă altceva, dar par să funcționeze în mod constant acest tip de chestii gratuite de câine prin poștă pentru proprietarii de animale de companie care se află pe lista lor de e-mail.

8. Examen gratuit de sănătate pentru animale de companie la Spitalul Animal VCA

Aveți nevoie de o verificare de sănătate a câinelui dvs., dar nu doriți să plătiți pentru el? Profitați de check-up-urile gratuite pentru animalele de companie care oferă în prezent spitalul VCA. Tot ce trebuie să faceți este să mergeți la Centre veterinare din America (VCA) site-ul web pentru a găsi clinica cea mai apropiată de locul în care locuiți și înscrieți-vă pentru verificarea Doggy gratuită.

9. Free câine tratează și o carte de aniversare din Albertsons

Piața Albertsons iubește animalele de companie și încurajează proprietarii de animale de companie să-și viziteze magazinele cu diverse stimulente. Există și mai multe beneficii atunci când vă înscrieți Albertsons Piata Pet Club, unde puteți obține o șansă de a primi un câine gratuit tratate și pentru o ocazie specială, o carte de ziua de naștere pentru FIDO. De asemenea, vă recompensează cu puncte bonus ori de câte ori își cumpără alimentele pentru animale de companie.

10. Hrană pentru câini liberi din cămară de animale de companie

Și apoi există mai multă mâncare de câini liberi pentru cei care doresc să experimenteze cu companii pe care nu le-ați încercat înainte. Deci, dacă locuiți în Carolina de Nord, cămara de animale de companie are mostre gratuite de hrană pentru câini. Tot ce trebuie să faceți este Completează formularul Și eșantioanele dvs. gratuite vor fi pe drum (au, de asemenea, mai multe lucruri de câine gratuite prin oferte de e-mail).

11. Dogul gratuit tratează de la pulbere 4 labe

Niciodată nu sunt prea multe tratate de câini gratuit, deci aici este altul. Compania Pulbere 4 labe Producătorii un tip special de produse câine și ne promite că toate rasele de câini vor iubi avantajul morcovului lor. Pentru a dovedi asta, ei oferă Eșantioane gratuite ale produselor lor. Acesta va completa orice fel de mâncare vă hrăniți deja animalul de companie.

12. Furnizor de câini liberi de la Adu Fido

Aduceți Fido este un site popular în rândul proprietarilor de animale de companie și la fel ca noi la sfaturile de câine de top, adesea primesc o grămadă de probe și consumabile de câini liberi și doresc să le dea la cititorii lor. Tot ce trebuie să faceți pentru a obține acest lucru gratuit de câine prin poștă este înscrieți-vă pentru newsletter-ul lor și ei vor trimite eșantioane libere la tine, ori de câte ori sunt oferite. Acesta este cu siguranță cel mai simplu mod de a obține chestii libere de câine prin poștă!

Câinele dvs. merită câteva tratamente din când în când, și ei au întotdeauna gust mai bine dacă sunt liberi. Pe măsură ce proprietarii de animale de companie, este o modalitate bună de a experimenta și de a vedea care tipuri de alimente de câini sau câine tratează câinele dvs. poate sau nu-i place înainte de a cheltui bani pe ele. Deci, înscrieți-vă pentru unele dintre aceste chestii gratuite de câine prin e-mailuri sau să le ordonați fără să vă înscrieți și vă va ajuta să vă păstrați conținutul câinilor și să păstrați mai mulți bani în portofel!

Citiți următorul: Cele mai bune 35 de consumabile de câine Deals site-uri web

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Gratuit de câine prin poștă: unde și cum să-l obțineți?