Capsula care conține patru camere mici de filme dog digestive tract

Capsula care conține patru camere mici de filme Dog digestive Tract

Un câine bolnav în Arlington, Texas a fost ajutat de o capsulă mică care conține patru camere care mi-au filmat tractul digestiv, pe măsură ce trece prin. Această tehnologie de ultimă oră a salvat viața și producătorii Sparky speră că va fi în mâinile veterinarilor din întreaga lume în viitorul apropiat.

Familia lui Sparky la dus la clinica veterinară de urgență când a început să vadă în mod necontrolat, dar razele X și de sânge a arătat nimic. L-au luat acasă presupunând că va trece singuri, dar zile mai târziu a început din nou. Uneori cea mai dificilă parte a lui încercând să vă păstrați câinele sănătos este că ei nu vă pot spune exact ce este greșit.

LEGATE DE: 21 Fapte neobișnuite pe câini

De data aceasta l-au dus la medicul veterinar obișnuit, care încă nu putea să urmărească problema. Recomandarea lor a fost aceea de a pune Sparky sub anestezie și de a efectua un endoscopie, care este un tub cu o cameră la capătul care este împins prin tractul digestiv.

Capsula care conține patru camere mici de filme Dog digestive Tract

Capsula, numită ALICAM, a fost aleasă ca o măsură alternativă. Sparky a înghițit capsulă și, pe măsură ce și-a făcut drumul prin sistemul său GI, a înregistrat totul. Cele patru camere mici toate filmele simultan, arătând veterinarilor o vedere de 360 ​​de grade asupra întregii călătorii.

Dispozitivul are lumini împreună cu camerele și rulează pe o baterie. Este capabil să filmeze până la 18 ore de film. Dispozitive similare cu acest lucru a fost folosit la om de ani de zile, Dar această tehnologie a fost introdusă doar în îngrijirea medicală Canine în ultimele luni.

LEGATE DE: Argumente pro și contra de sterilizare sau spaying câinele dvs

Nu numai că procedura este mult mai puțin invazivă decât o endoscopie, salvează și proprietarul o mulțime de bani. Nu mai este nevoie de anestezie sau o ședere peste noapte. Nu există, de asemenea, niciun risc pentru câine, totuși un endoscopie ar putea provoca daune interne și este o procedură foarte incomodă.

În mod similar, endoscopiile necesită un tub care poate fi manevrat numai prin prima parte a tractului digestiv. Capsule ALICAM trece prin întregul sistem și iese din celălalt capăt. Imaginile care sunt capturate de camere pot ajuta veterinarii să găsească leziuni, tumori, surse de sângerare internă sau orice alte probleme de sănătate gastrointestinală.

Înlocuirea unor proceduri mai invazive cu înghițirea unei pilule ar putea schimba complet modul în care veterinarii și alți specialiști din domeniul sănătății caninei își fac treaba. Această capsulă oferă mai multe informații, reduce costurile și este mai sigură pentru canin.

Din fericire, Sparky a fost diagnosticat numai cu inflamație ușoară în tractul său GI și a fost tratat cu medicamente simple orale. Familia lui era fericită să-l vadă să alerge și să se joace din nou.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Capsula care conține patru camere mici de filme dog digestive tract