Furbo vă permite să vă vedeți câinele în timp ce lucrați

Este dificil pentru noi părinții de animale dedicați să plece Bebelușii noștri iubiți în fiecare zi când suntem la locul de muncă. Puii noștri nu numai că ne lipsesc, dar câțiva câini pot suferă de anxietate de separare, sau deveniți distructiv din plictiseală. Dacă acest lucru vă descrie pe dvs. și pe tovarășul dvs. de canin, veți fi atât de încântați de această nouă cameră interactivă inovatoare - poate chiar să sară pentru bucurie.

Întâlni Furbo - Câinele tratează camera pe care toți proprietarii de animale de companie le iubesc.

Furbo vă permite să vă vedeți câinele în timp ce tu

Furbo este o așa-numită cameră PET, precum și un dozator de tratare a câinelui, dispozitiv de antrenament și "Nanny & # 8221; cam laminate într-un design elegant și funcțional.

Acest dispozitiv funcționează în tandem cu telefonul smartphone. Acesta nu numai că oferă video Live Streaming HD, dar include și audio în două direcții, astfel încât să puteți auzi câinele și viceversa.

Aruncați o privire la noi Furbo Doggy Camera Review Pentru mai multe detalii și cum funcționează.

De ce proprietarii de animale de companie iubesc Furbo

Zoomul de 4x vă va oferi o privire mai atentă în going-on atunci când sunteți departe. Ai plecat foarte mult în seara?

Furbo vă permite să vă vedeți câinele în timp ce tu

Furbo are vedere nocturnă Și pentru acele vremuri. În plus, puteți captura toate momentele obraznice sau precise din imaginile statice sau video la Împărtășește-ți prietenii pe social media sau pentru a păstra doar pentru tine în ea "se auto-stocare.

În plus față de toate lucrurile distractive, puteți chiar Pop & # 8221; Puiul tău preferat. Acest lucru este perfect pentru a fi recompensat pentru un comportament bun sau doar pentru că vă pasă.

Chiar dacă designul elegant al Furbo se va potrivi în orice decor, designerii s-au asigurat că este încă centrat de câine prin adăugarea de caracteristici care se joacă la simțurile lor naturale.

Acestea includ un sunet audibil care face clic pe atenția câinelui (similar cu un clocker de antrenament) și, de asemenea, o nuanță albastră rece stimulează receptorii lor optici.

Acest dispozitiv va fi luat pe piață prin furtună (vreau unul), deoarece este la un preț rezonabil în comparație cu alte camere interactive (vânzând doar 139 $ sau două pentru 249 USD). Cu o furboică în casa ta, câinele tău se va simți ca și cum ai fi acolo. Acest lucru este perfect pentru câinii care se plictisesc și singuri foarte repede.

LEGATE DE: Revizuire - Petzi Tratam Cam pentru câini

Furbo vă permite să vă vedeți câinele în timp ce tu

O altă caracteristică pe care o găsesc extrem de inteligentă și utilă, Furbo vă va alerta când câinele dvs. se latră.

De câte ori au plâns vecinii dvs., deoarece Fido face o ruckus?

Acest comportament poate fi acum curbat când se întâmplă prin simpla angajare câinelui dvs. cu furboul și chiar de a-i trata cu câini și a fost evaluat ca una dintre cele mai bune camere de câine pentru monitorizarea animalelor de companie.

Personal, cred că această caracteristică de alertă de la Bark va fi mai mult decât doar a & # 8220; calm-the-pup-jos & # 8221; instrument. Câinii latră când cineva este la ușă sau dacă există o persoană care încearcă să intre.

Nu vrem să ne gândim la acest lucru, dar cu Furbo veți avea o viziune clară asupra a ceea ce se întâmplă și puteți apela poliția să meargă la reședința dvs. Apăsați butonul înregistrare și aveți dovezi video sau poze ale făptuitorului. Cu toate aceste utilizări Furbo este o necesitate pentru toți părinții din SUA de companie!

Urmăriți următorul: Cea mai bună comparație a camerei de câine și test (Video)

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Furbo vă permite să vă vedeți câinele în timp ce lucrați