10+ Sfaturi pentru a crește mediul social al canisei

10+ sfaturi pentru a crește mediul social al canisei

Creșterea A Următoarele medii sociale ale Kennel este valoroasă atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Vă permite să vă prezentați munca și rezultatele, câinii, realizările și, de asemenea, luptele dvs. Sunteți un robinet (sau faceți clic pe) departe de actualizarea întregii rețele de clienți actuali, prieteni și perspective. Și ori de câte ori aveți o gunoi sau alte știri mari, îl puteți anunța cu un bang!

in orice caz, Majoritatea crescătorilor de câini se luptă cu creșterea acelui media socială, Încercați să fiți peste tot (Twitter, Facebook, Instagram, YouTube & # 8230;) Dar ajungeți doar în mijlocul unui deșert social vast. Creșterea unui cont social media de la zero are nevoie de timp, dar nu vedeți nici măcar o ușoară îmbunătățire.

Este OK, ne-am luat înapoi și după ce am citit acest articol, ar trebui să faceți mult mai bine pe platformele media sociale în care sunteți implicat.

Fii axat: Scoateți profilurile dvs. de social media

Primul meu sfat pentru tine este Închideți conturile dvs. de social media Pentru a vă dezvolta publicul social media. Cât de nebun vă sună asta? Lasă-mă să explic.

Nu este strict nevoie să fiți prezenți în fiecare rețea socială veche și nouă. În primul rând, pentru că sunteți doar un crescător de câini și nu o corporație globală, astfel încât să nu puteți angaja o echipă doar pentru a vă ocupa de canalele dvs. și apoi pentru că vă va motiva mai mult dacă primiți +10 Îi place pe Facebook comparativ cu obținerea +1 ca pe zece site-uri diferite.

De alegerea a două platforme, sau trei, puteți învăța cu ușurință modul în care fiecare funcții. Evident, nu veți alege aceste rețele sociale la întâmplare, trebuie să aflați unde este publicul dvs. țintă. Fiți unde se uită audiența dvs.

Pitbull și Bully american Comunitatea este tânără și din generația hip-hop, ele sunt în mod masiv prezent pe Instagram. Deci, dacă credeți agresori, obțineți-vă un cont Instagram și dețineți-o. Colonele de frontieră și cele mai multe alte rase clasice tind să aibă o audiență mai în vârstă, mai puțin tehnică, astfel încât acestea sunt prezente în principal pe Facebook. Bulldogii francezi sau rasele de jucărie la modă au o audiență tânără feminină, favorizează în mod clar Facebook și Instagram sau Tumblr.

Definiți-vă audiența, știți unde se află practic și să fie acolo. Închideți orice alt cont.

Facebook pentru crescătorii de câini
Facebook pentru crescătorii de câini.

Fii recunoscător: angajați-vă cu publicul

Înainte de a începe să căutați noi adepti, Îți păstrezi fericiți adepții curenți? Sunt doar urmăriți pagina dvs. de Facebook, deoarece nu pot fi deranjați să-i dea deosebită, sau dacă ați dispărut, ar fi de fapt să vă lipsească actualizările?

Având fantome ca adepți nu este util! Trebuie să vă angajați cu ei și să le faceți să se simtă ca ambasadorii. În mod natural, vor începe apoi să vă împărtășească conținutul și va crea un efect de bulgăre de zăpadă. Trebuie să vă păstrați pe urmașii dvs. de bază cât mai fericiți, ei sunt cei care vă urmează de la Get-Go, deci fiți recunoscători.

Este de la sine înțeles Trebuie să răspundeți la orice comentariu pe care îl primiți, Chiar dacă este doar un simplu & # 8220; lol & # 8221; pe o imagine. Un casual & # 8220; Mă bucur că a făcut un zâmbet pe fața ta astăzi!& # 8221; poate merge mult într-o lume socială și de atenție.

Sucursala Out: Chat cu comunitatea și influențatorii de rasă

Dacă doriți ca oamenii să vă urmeze, trebuie să urmați oameni asemănători. Twitter, de exemplu, este o adevărată rețea socială pe care puteți ajunge la influențatori și vă puteți strecura în orice conversație. Pur și simplu căutați hashtag-uri legate (# #Arbully, #pugsofinstagram, etc.)

Comentariu despre alte crescători și fotografii și videoclipuri ale crescătorilor, Vizitați bloguri și subredite și dați un sh * t despre ceea ce se întâmplă acolo. Nu fiți un comentator de creep pe fiecare actualizare, dar alegeți și alegeți, adăugați valoare, dați sfaturi, dar nu vă promovați niciodată canisa direct, acesta este ceea ce am numi o mișcare d * ck.

Faceți o căutare Google despre rasa dvs., faceți clic pe Instrumente de căutare și selectați ultimele trei luni. Vizitați fiecare articol sau blog, contactați autorul, introduceți-vă și vă propuneți scrie un articol minunat sau completați despre rasa dvs. Veți fi creditat pentru intrare și autorul va menționa în mod evident canisa, site-ul web și social media.

În acest fel, veți deveni o autoritate, oamenii vor începe să vă adauge pe Facebook, vor începe să vă urmeze, ei vor acorda atenție ceea ce spuneți pentru că știu că știți câinii tăi și rasa ta. Sigur, nu va tripla numărul dvs. de adepți în decurs de 24 de ore, dar cel puțin, acești adepți sunt adepți reali, nu sunt disprețuitori e-oameni.

Grupuri Facebook: împărtășiți, discutați și promovați programul dvs. de reproducere

O caracteristică adesea neglijată, uitată sau ignorată de platforma cheie pe care Facebook este, este ea Grupuri de Facebook. Sute de mii de grupuri Facebook, create de indivizi și atingând despre orice subiect pe care îl puteți imagina. Cele mai multe dintre ele sunt grupuri închise, deci trebuie să vă alăturați pentru a vedea ce se întâmplă în ele. Alăturarea este la fel de simplă ca un clic (sau un robinet, dacă sunteți pe telefonul smartphone.)

În funcție de rasa dvs., ar putea exista mai multe grupuri active cu mai mult sau mai puțin Membrii activi. Alăturați-vă tuturor și îndepărtați-vă de cele plictisitoare după câteva săptămâni. Există mai multe grupuri de Facebook specifice decât altele: Azitare proprietarii de terrieri și crescători de Arizona vs Chat despre teritorii Airedale. Ambele pot fi interesante, la diferite niveluri. Puteți întâlni oameni în viața reală într-un grup geografic orândut, dar grupul în sine va fi mai puțin activ. Un grup general poate avea mai multe discuții care se desfășoară și subiecte mai interesante atinse. Amestecați-l!

Facebook Grupuri despre câini
Există sute de grupuri de reproducere și de reproducere a câinilor: alegeți cele preferate!

Odată decis pe grupul Facebook veți fi activi, săriți în actualizările altor persoane, cereți sfaturi, discutați despre problemele de reproducere și așa mai departe. Aici din nou, nu vă alăturați unui grup doar pentru a vă împărtăși pagina dvs. Facebook sau a menționa imediat canisa. Nu fi ieftin. Fiți interesați de diferitele conversații care se desfășoară și, la un moment dat, se va simți corect să împărtășească site-ul web al Kennel, profilul sau doar numele său, așa că faceți acest lucru.

Promovați-vă: Luați-vă diferitele conturi de social media

Rularea mai multor conturi de social media în același timp nu este ușor, dar există o percepă în care: Puteți să vă promovați celelalte profiluri sociale pe fiecare platformă. Nu este nimic rău, informându-vă fanii Facebook că aveți un cont de instagram rece. Sau spuneți adepților dvs. de twitter să vizioneze ultimul dvs. videoclip pe YouTube.

Din nou, fiți inteligenți, nu puneți doar o legătură Urmați-mă pe @WeloVebreeding pe Twitter & Instagram & # 8221; - Trebuie să le facă să vrea să facă acest lucru din cauza a ceea ce oferiți pe acest alt cont, nu doar forțați-i!

În mod ideal, doriți să promovați un cont bazat pe foto pe o rețea bazată pe text sau un profil media social bazat pe video pe un cont de fotografii. Se traduce la promovarea instagramului pe Facebook sau, introduceți canalul dvs. YouTube pe Instagram. Acest tip de conținut diferit îi va atrage pe urmașii dvs. să facă saltul și să vă urmeze peste tot.

Respectați platformele: fiecare social media are propriile sale specificități

Acest lucru este legat de promovarea dvs. ca și cum doriți ca oamenii să vă urmeze în toate conturile dvs., trebuie să acordați respectului fiecare rețea socială merită.

O eroare masivă care a fost făcută de 90% din companiile din lume este pur și simplu copierea și lipirea actualizării statutului pe Twitter sau pe o fotografie Instagram și asta este. Ei bine, acest lucru ți-ar ucide publicul și vei ajunge singur.

Fiecare platformă socială are propriile sale particularități:

  • Twitter este totul despre micro-conținut, mesaje scurte, direct la punct
  • Instagram este vorba despre vizuale, conținut captivant
  • YouTube este totul despre videoclipuri, scurte și lungi
  • Periscope este vorba despre streaming video live
  • Facebook este mai mult pentru conținutul lustruit, mai mult dintr-o pagină oficială

Există multe alte rețele sociale, cum ar fi Snapchat sau Pinterest, dar obțineți ideea. Dacă vă aflați pe o platformă, trebuie să respectați codurile sale care se traduce în crearea conținutului care se potrivește cu spiritul platformei. Dacă nu puteți produce tot conținutul necesar pentru mai multe platforme, renunțați doar la câteva platforme și să vă concentrați numai pe una sau două.

Oamenii din aceste rețele sociale media se așteaptă să vadă un anumit tip de actualizări și, dacă nu văd asta, ei o vor ignora. Linia de jos, nu fi ignorată.

Diferențieți-vă: faceți mai bine ceea ce faceți alți crescători de câini bine

Luați câteva zile, un stilou și un notepad. Vizitați câteva profiluri de media sociale ale altor crescători de câini sau chiar conturi legate de câine. Vedeți ce fac ei, vezi câți oameni reacționează la ea, câți oameni comentează acest lucru. Cu alte cuvinte, notați ce funcționează și ce nu lucrați pentru ei.

Odată ce ați primit o listă bună de ceea ce pare să lucreze cu audiența lor (care ar trebui să fie similară cu dvs.), vedeți ce sunteți cei mai buni și faceți-o mai bine. Dacă audiența dvs. țintă îi place imagini ale coloanei de frontieră colaborează oi, sau rotwtweilers cu copii, ia unele dintre aceste imagini și le face să arate mai bine. Dacă ei le plac tweets despre o afecțiune medicală specifică rasei dvs., găsiți mai multe informații și împărtășiți-o folosind modalități diferite: pe imagini, doar în formă de text, într-un videoclip în care vă explicați rapid ceea ce ați citit etc.

Nu copiați doar ceea ce fac alții, faceți-o mai bine, mult mai bine decât adepții lor vor începe să vă urmeze în schimb.

Inovați: invadează spațiul alb și platformele noi înainte de toți ceilalți

Creșterea periscopului
Periscopul este în plină expansiune! Doar începe să difuzezi ce fac câinii tăi în fiecare zi timp de câteva minute sau cam asa ceva!

Dacă sunteți aventuros (și inteligent), ar trebui probabil Petreceți mai puțin timp pe platforme sociale zgomotoase și Dedicați mult mai mult timp liber pe platforme noi și în trending. Riscul este că platforma se închide în cele din urmă după câteva luni și ți-ar fi lucrat fundul pentru nimic, dar dacă te mistezi la momentul potrivit, vei fi printre primii crescători de câini, iar oamenii nu vor avea altă alegere decât să vă urmărească.

Un exemplu, ar trebui să mergeți chiar acum pe magazinul de aplicații sau magazinul Google Play și descărcați periscopul. Creați un cont chiar acum. Este o aplicație simplă susținută de Twitter care este vorba despre streaming video live. Meerkat este un concurent, dar Meerkat pierde bătălia (și războiul.)

În caz contrar, SnapChat este o platformă necesară dacă reproduceți câinii care apelează la generația de 18-25. Este bazat pe video și forțează spectatorul să se uite la videoclipul dvs., astfel încât să vă atenționați toată atenția. Video poate fi vizualizat timp de 24 de ore maxim și nu poate fi salvat.

YouTube Deși este extrem de faimos și popular, nu a folosit de fapt mult de crescătorii de câini și cred că fiecare crescător ar trebui să fie pe el, încărcând videoclipuri pe canioane, câinii, competițiile pe care le este implicat, etc. Și binele este că nu trebuie să vă arătați în mod necesar fata, oamenii vor să vă vadă câinii!

Video este noua fotografie: utilizarea și abuzul video live sau înregistrat

Blogurile, Myspace și Facebook au început ca fiind canale media sociale bazate pe text și au evoluat acum. Newcomers în lumea aplicației de rețea socială sunt foarte Foto-concentrată (Instagram, Tumblr & # 8230; și acum, mai mult Video-concentrat (Videoclipuri Instagram, Tiktok, YouTube, Snapchat etc.)

Se mișcă încet, deoarece oamenii suge la luarea de videoclipuri bune și smartphone - doar acum și-au îmbunătățit camera pentru fotografiere video de înaltă definiție, dar vine. Depinde de dvs. dacă doriți să fiți parte din ea și să vă deplasați mai întâi sau dacă preferați să urmăriți pe alții să reușească și să întârzieți la petrecere prin aderarea la cinci ani mai târziu.

Videoclipul nu înseamnă să-ți arăți vorbind fața. Video înseamnă că vorbești despre imaginile cum au avut ca câinii tăi și clasați la un spectacol de câine sau doar un tur cu ghid al canisei dvs. Video poate posta o actualizare săptămânală a vieții programului dvs. de reproducere (un blog video, numit VLOG) sau mai multe snap-uri de 15 secunde ale vieții câinilor tăi. Video poate fi chiar ceva nou pe care îl creați, să fiți creativi, să fiți liberi, să încercați să faceți erori și să continuați să faceți ceea ce funcționează pentru dvs.

Informați și distrați: Post original, unic și conținut valoros

Publicul și oamenii dvs., în general, doresc unul dintre aceste două lucruri: Escapismul, sau valoare. Oameni, când faceți clic pe postarea dvs. sau acordarea atenției la ceea ce spuneți, doriți să scăpați de rutina lor zilnică și să vă distrați sau vor să știe mai multe. Știind mai multe mijloace: ei pot fi doar curioși și interesați de ceea ce spui pentru că ei învață lucruri sau vor doar să știe ce câine și cum o faci.

Conținutul dvs., dacă este similar cu ce alte posturi de crescător, va fi plictisitor și cu siguranță nu divertisment sau informativ. S-ar putea să nu fie chiar observat ca în zilele noastre, mai mult ca niciodată, oamenii își scanie hrana și ecranul și detectează automat ceea ce doresc să se concentreze. Deci, trebuie să fiți original și unic în ceea ce vă oferiți. Care este doar pentru a ajunge la primul pas de a vă atrage atenția publicului la fața locului.

Strategia de conținut media socială
O infografică care vă arată punctele de focalizare în strategia dvs. de conținut social media.

Odată ce vă acordă atenție, Dumnezeule, nu le dezamăgesc! Ești o atingere de la căderea în uitare. Substanța a ceea ce își pun ochii trebuie să merite timpul lor. Trebuie să fie amuzant, sau interesant sau interesant sau destul de minunat pentru a le face să se simtă ca și cum ați fi atenția.

Nu există nici un miracol Strategia de conținut Pentru că fiecare audiență este diferită. American bully crescători tind să posteze o mulțime de fotografii de aproape de mușchiul câinilor lor, deoarece aceasta este ceea ce voia audiența lor de a vedea. Crescători de câini de lucru post câini în acțiune, fie că vindecă bovinele sau păzind o casă, deoarece fanii lor doresc să vadă asta. Alți crescători de piept vor fi poze amuzante ale pugs, deoarece iubitorii PUG tind să se bucure de acestea. Și așa mai departe.

Nu fi plictisitor, deși, pentru că o imagine a făcut bine, nu înseamnă că trebuie să postați o persoană similară în fiecare zi. Lucrurile bune necesită raritate pentru a-și păstra valoarea, astfel încât să găsească mai multe lucruri care lucrează și le alternează!

Fi consecvent: aveți un program de postare regulat

Deși nu este vital, doriți să postați în mod regulat și frecvența ideală depinde de platformă. Twitter este atât de ocupat că postarea de cinci ori pe zi este destul de normală, în timp ce Facebook nu ar trebui să fie mai mult de 2 actualizări pe zi pe pagina dvs. Facebook sau în contul personal. Instagram este mai puțin zgomotos decât Twitter, astfel încât să puteți posta de mai multe ori pe săptămână fără nici o problemă.

Asigurați-vă că nu vă hărțuiți adepții dvs. pentru că, în cel mai bun caz, vor ignora actualizările viitoare și, în cel mai rău caz, vă vor desface. Mai bine postați o actualizare a calității foarte înaltă decât cinci actualizări.

Acesta este motivul pentru care este bine să variați tipurile de conținut pe săptămână (text de lungă durată, text de scurtă durată, citate, videoclipuri despre dvs. Vorbiți, videoclipuri ale câinilor dvs., fotografii ale câinilor altor persoane etc.), astfel încât fanii dvs. nu știu doar ce să se aștepte și să-și piardă interesul.

Programul de postare media socială
Nu devii obsesiv, cu programul dvs. de postare. Dar asigurați-vă că o faceți.

Setați un program de postare de conținut pe calendarul telefonului și să vă lipiți. Nu postați mai mult, nu postați mai puțin, faceți-o doar timp de două săptămâni și apoi verificați cum a mers și se adaptează. Și repetați.

Dați-i un impuls: Utilizați anunțuri plătite, deoarece oamenii urmăresc oamenii

Când începeți și aveți numai mama, tata și cei mai apropiați prieteni plăcându-vă pagina dvs. sau urmând contul dvs., acesta poate fi demotivant. Chiar dacă postați un articol de calitate superioară, o fotografie sau un videoclip, veți obține doar câteva persoane în cel mai bun caz. Trebuie să continuați să o faceți, în fiecare zi, Înghițiți-vă ego-ul și repetați că în fiecare zi.

Crede-mă, am fost toți acolo și știm cu toții cât de greu este, dar trebuie să continuați să mergeți și să păstrați actualizări de calitate. Pur și simplu pentru că oamenii care încep să urmărească, veți verifica celelalte actualizări și, dacă acestea sunt de calitate scăzută, ei nu vor confirma și vor pleca.

Singura modalitate prin care îl puteți da un impuls utilizează anunțuri orientate pe Facebook, ele sunt relativ ieftine și puteți vizita un public precis folosind mai multe criterii: Orașul Home, Titlul locului de muncă, interesele, rasele preferate de câine și aproape tot ce vă puteți imagina ( sau aproape.)

Cu cât vizează mai mult un grup de oameni, cu atât este mai scump. Dar vă poate ajuta să ajungeți la o cantitate decentă de adepți când vă veți începe. Doar postați câteva actualizări pe pagina dvs., astfel încât nu arătați goală, începeți o campanie pe Facebook, Instagram sau Twitter și să vă dezvoltați audiența.

Veți arăta mult mai puțin nevoiași pentru vizitatorii ecologici și vor fi mai ușor să faceți clic și să vă urmați.

Fii uman: capturați atenția oamenilor prin împărtășirea poveștilor dvs

Inovație pentru canise
Inovația este cheia pentru canisme.

În mod ideal, ar trebui Vorbește despre câinii tăi, canisa, clienții tăi din trecut, ceilalți prieteni și crescători. Prea mulți crescători de câini devin doar negociați și doar postați imagini ale câinilor lor și a așternuturilor lor. Oamenii nu vă urmează pentru că sunteți un magazin. Te urmăresc pentru că faci un lucru superbă că sunt câinii de reproducere și sănătoși.

Fii uman în actualizările dvs., împărtășiți dificultățile curente și luptele dvs. la fel de mult ca și cum doriți să vă împărtășiți fotografia perfectă. Împărtășirea unui videoclip rapid de 30 de secunde de a spune cât de greu a fost astăzi, cum ați vrut să renunțați din acest motiv și din acest motiv, va da cu siguranță o atenție mult mai multă atenție decât postarea a zecea imagine a propriului câine preferat în această săptămână.

Don`t Bang on și despre sinele tău formidabil, arată slăbiciune, spune ceea ce nici un alt crescător nu ar spune, fii autentic. Este greu, dar ai încredere în mine, te vei simți atât de bine după ce ai început să fii acel deschis cu publicul tău. Și vă spun acum, ei o vor iubi și veți fi surprinși de câți dintre ei vor încerca să vă motiveze și să vă ajute să vă simțiți mai bine,

Întrebați: găsiți modalități creative de a vă adresa publicului dvs. să vă împărtășească conținutul

doar intreaba

În cele din urmă, și trebuie făcut rar, puteți Pur și simplu întrebați Cei care urmează (și cred că iubesc) să împărtășiți și să răspândiți cuvântul. Nu fi prost și doar au o actualizare directă "Vă rugăm să împărtășiți pagina mea cu prietenul dvs!& # 8221; Dar faceți-o vizual cu câinele dvs. arătând o hârtie pe care ați scris un mic apel la acțiune.

Postați un videoclip pe Facebook, unde cereți un sprijin și ați aprecia publicul dvs. actual pentru ao împărtăși cu oamenii pe care îi consideră că se vor bucura de ceea ce postați.

Pe Instagram și Facebook, le puteți cere să le etichetați prietenii în comentarii, astfel încât prietenii lor să fie anunțați și să vă uitați la actualizarea pe care ați postat-o. În mod normal, se uită apoi la celelalte lucruri și există o mare șansă de această nouă persoană care urmează să vă urmeze și să vă urmărească "# 8230; Dacă ești bine! Pentru că da, niciun sfaturi de marketing nu va rezolva un produs rupt, deci fii bun și toate cele de mai sus vor funcționa pentru tine.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10+ Sfaturi pentru a crește mediul social al canisei