7 Modalități de utilizare a câinelui în propunerea dvs

Propunerea de câine Propuneți cu câinele dvs

Gândindu-mă să-i spună întrebarea și să vrei ca bobocul tău să joace o parte? Buna idee! Iată câteva idei de propunere de câine care vă ajută să veniți cu niște modalități distractive pentru a vă încorpora câinele într-o propunere.

1. Îmbrăcați câinele cu ocazia

Îmbrăcați-vă câinele pentru propunerea dvs. cu o cravată de arc de câine adorabil ca acesta Colierul arc de la SOOPERTRAMP. Această cravată adorabilă a câinelui va avea cel mai bun mugur care arată ca cel mai bun om pe măsură ce coborâți pe un genunchi.

Propunerea câinilor Bowtie

De asemenea, verificați gulere asemănătoare arcului în roșu și Placi.

2. Etichetă personalizată de câini

O altă opțiune este să comandați o propunere personalizată Plăcuță cu nume pentru câini pentru ca prietenul tău cu patru picioare să poarte. Adresați-vă altcineva semnificativă să vă uitați la noua lor etichetă și să vă uitați la lumină!

Propunerea de câine

(Fotografia adorabilă de mai sus este îngrijirea Detectivul de mireasă)

Petco are câteva opțiuni rapide și ușoare pentru Crearea etichetelor personalizate de câine, Dacă sunteți interesați de această idee.

3. Câinele dvs. oferă o scrisoare foarte specială

Scrieți logodnica dvs. de a fi o scrisoare de dragoste romantică și atinsă, apoi aveți Pooch Play Play Man și livrați nota.

4. Ia-ți canina să poarte un semn

Creați un semn personalizat pentru ca câinele dvs. să poarte. Apoi vă spuneți altora semnificativi pentru a vă întâlni pe dvs. și cu povestea undeva (fie acasă, fie la nivel local Parcul de câine).

propunând cu câine

Dacă vă place această fotografie (și cine nu are?), considera Verificați acest vânzător pe Etsy, unde vă pot face un semn personalizat la fel ca acesta.

5. Învățați câinele dvs. să vă aducă inelul

Aceasta necesită o pregătire dacă câinele dvs. nu știe cum să aducă și o mulțime de practică, desigur!

Spuneți altcineva dvs. semnificativă că câinele dvs. are un nou truc pentru a vă arăta. Când câinele dvs. se scurge și se întoarce cu o cutie specială, altele dvs. semnificative vor fi super-surprinse!

6. Utilizați un guler special cu purtător de sonerie

Cu mai multe cupluri care doresc să-și facă partea lor de ploaie a angajamentului lor, mai mult propunere unică și Colari de câine de nuntă devin disponibile care sunt personalizate concepute pentru purtători de inel cu patru picioare.

Iată câteva dintre ele care să ia în considerare:

Ideile propunerii câinilor

Acest Guler de câine de dantelă superb vine de la un vânzător Etsy extrem de evaluat, care vinde și tone de alte coliere frumoase de câine pentru angajamente, nunți sau doar crescătorie generală. Categoric Verificați selecția lor uimitoare pe Etsy!

De asemenea, puteți merge cu a Clasic guler de câine cu text personalizat. Acest aspect curat și elegant este frumos pentru că altele semnificative nu trebuie să suspecteze un lucru, până când citesc gravura.

Cum să vă propuneți cu ajutorul câinelui

De asemenea, puteți merge cu o Perna guler, pe care le puteți atașa cu ușurință un inel de logodnă.

Perna purtătorului pentru câini

7. Colorați-le surprinși!

Căutați un gest mai puternic al iubirii? Luați în considerare dând câinelui dvs. un design unic cu un fel Vopsea de companie (total sigur, temporar și non-toxic).

Idee de propunere de câine

Odată ce ați cerut propunerea, asigurați-vă că ați verificat postarea noastră Adorabilă îmbrăcăminte de nuntă pentru câini astfel încât puii dvs. poate fi o parte a zilei mari!

Care sunt ideile propunerii dvs. de câine? Distribuiți cele mai bune idei în comentarii!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 7 Modalități de utilizare a câinelui în propunerea dvs