12 Combinații și unelte de mare aplicație fiecare proprietar de câine cu nevoie de copii are nevoie

Cele 12 instrumente, aplicații și produse Fiecare proprietar de câine cu copii are nevoie

Fie că sunteți părinte care dorește să adopte un câine sau un proprietar de câine care se gândește să aibă un copil, ridicând un copil alături de animalele de companie poate fi provocator uneori. Care nu înseamnă că ar trebui să evitați să o faceți - mai ales când sunteți aici Tone de beneficii la ea - dar că ar trebui să fii bine pregătit.

Din fericire, există tone de sfaturi și trucuri pe care le puteți familiariza pentru a vă ajuta în această chestiune. Există, de asemenea, o mulțime de instrumente moderne, cărți, Aplicații și produse Fiecare proprietar de câine cu copii poate utiliza. Iată opțiunile noastre 12 trebuie să aibă.

De asemenea, citiți: 16 moduri de abilități Alexa vă pot ajuta să deveniți un proprietar mai bun pentru câini

Aplicații pentru părinții cu animale de companie

Rover + Bambino

Rover + Bambino

Creșterea copiilor ia mult timp zilnic, mai ales când sunt foarte tineri. De aceea, mulți proprietari de câini sunt adesea lipsiți de acel moment și nu pot să-i ofere întotdeauna câinilor cu suficientă pregătire, de joc și de mers pe jos.

În timp ce recomandăm cu siguranță să vă plimbați pe câini și copii împreună, deoarece aceasta întărește legătura dintre ele, pentru acele situații extreme atunci când nu puteți face acest lucru, o aplicație ca Rover vă poate ajuta să găsiți un Sitter Pet sau un câine Walker pentru a vă ajuta tu afară și în mod similar, o aplicație ca Bambino va face babysitting ușor.

PET Primul ajutor + Baby și Copil Primul ajutor

Primul ajutor PET + Primul ajutor pentru copii și copil

Primul ajutor de companie este o aplicație recomandată tuturor proprietarilor de animale de companie, dar este deosebit de importantă dacă aveți câini și copii acasă. Unii părinți cu câini sunt îngrijorați că copiii lor pot fi răniți de animal dacă nu se joacă în condiții de siguranță, dar opusul este, de asemenea, destul de posibil dacă nu sunteți atent.

Având în vedere cât de a fi hectic viața de zi cu zi poate fi atunci când creșteți copiii și animalele de companie în același timp, o aplicație ca Ajutorul PET Primul ajutor asociat cu aplicația de prim ajutor pentru copii și copil poate fi de mare asistență pentru a obține rapid răspunsurile nevoie de sănătatea și bunăstarea câinelui dvs. și a copilului.

ASPCA + îngrijirea copilului

ASPCA + Copilul de îngrijire

În mod similar cu aplicațiile de mai sus, aplicația ASPCA asociată cu aplicația Kid Care oferă, de asemenea, o sursă nesfârșită de informații privind animalele și copiii dvs. Acestea sunt instrumente excelente atunci când doriți să aveți grijă de animalele și copiii dvs. în timp ce sunteți legați de timp. Ele vă pot ajuta dacă câinele dvs. este pierdut, dacă a existat un accident între un copil și un câine, dacă aveți nevoie de sfaturi de sănătate și cu o mulțime de alte situații.

PetCoach

PetCoach

Cel mai important lucru pe care trebuie să-l faceți pentru a vă asigura că partenerul dvs. de canin și copilul dvs. este de a vă antrena câinele în mod corespunzător și să-i învețe pe un copil cum să se comporte în jurul câinilor. O mulțime de oameni își părăsesc animalele de companie neinstruite pentru că nu vor să se deranjeze cu asta, dar devine importantă atunci când adăugați copii în familie.

Aplicațiile precum PetCoach pot fi o resursă neprețuită atunci când vă pregătiți pooch-ul pentru viață cu un copil sau un copil și viceversa.

TRACTIVE GPS Dog & Cat Finder

TRACTIVE GPS Dog & Cat Finder

Pierderea câinelui tău este ceva mai ușor atunci când ai și un copil sau două pe mâini. Este un lucru să mergeți în parc cu pooch-ul tău, dar este o situație complet diferită dacă de asemenea împingi un cărucior și de mers pe jos un alt copil cu mâna. Cu o aplicație de căutător de câini de tracțiune GPS, veți avea mult mai multă pace a minții atunci când vine vorba de a-ți pierde animalele și o șansă mult mai mare de a le găsi.

Instrumente și produse pentru părinții cu animale de companie

Instrumente și produse pentru părinții cu animale de companie

Pet Gates

Pet Gates au o mulțime de funcții utile pentru orice casă, dar deveniți o necesitate atunci când ridicați un copil sau un copil de copil alături de animalele de companie. Păstrarea grădiniței în afara limitelor pentru câinele dvs. este foarte importantă pentru siguranța copilului, precum și pentru pacea proprie. Chiar dacă câinele dvs. este bine pregătit, foarte bine manevrat și vă iubește copilul, este uneori esențial să împiedicați câinele să meargă la grădiniță fără prezența voastră.

Baby Monitor + Camera PET

Monitoarele pentru copii sunt o alegere comună între părinții noi din motive evidente. Cu toate acestea, dacă aveți și un câine, un monitor de bebeluș devine și mai mult de o necesitate și este chiar mai bine când este asociat cu a Camera de companie. O mulțime de câini sunt alpiniști și jumperi destul de pricepuți, deci dacă poarta de companie nu reușește să-și facă treaba, trebuie să ai ochii și urechile în grădiniță în orice moment prin utilizarea ambelor monitoare pentru copii și camere pentru animale de companie.

Leba de câine adecvate

Câini leagă sunt ceva pe care majoritatea proprietarilor de câini au, dar un anumit tip de lesa de formare este cea pe care o aveți nevoie dacă aveți copii acasă. Este deosebit de esențial în primele câteva zile ale interacțiunilor câinelui și ale copilului / copilului / copilului. Accidentele se întâmplă cu cei mai buni câini, astfel încât o lesa de câine de antrenament este o necesitate.

Jucării speciale de câine

O problemă comună atunci când se ocupă de câini și copii în același timp este că câinii tind să "împrumute" jucăriile copilului și să se joace cu ei. Acesta nu este de obicei ceva ce ați dori, deci este important ca câinii tăi să aibă o mulțime de jucăriile lor să se joace.

Mai bine, face pe aceia Jucării interactive astfel încât poochia dvs. este stimulată mental și nu caută stimularea mentală în altă parte sau prin alte mijloace. Concurența față de jucăriile dintre copil și câine este ultimul lucru cu care doriți să vă ocupați.

Pătură, paturi, paturi, canise

În mod similar cu problema jucăriilor, este esențial să vă asigurați că animalul dvs. de companie are fiecare locuință pe care are nevoie. Câinii sunt cunoscuți că sunt îndrăgostiți de furarea păturilor, pernelor și hainelor copiilor la ambele jocuri și folosiți pentru dormit și confruntați. Când copilul se întoarce să-și ia lucrurile înapoi, acest lucru ar putea duce la o confruntare neplăcută.

Aceste probleme sunt deosebit de frecvente atunci când câinele se simte lipsită de atenție și gelos de dragoste și afecțiune pe care copilul îl primește. În mod evident, nu ar trebui să vă lăsați să simțiți acest lucru, dar ar trebui, de asemenea, să vă asigurați că are tot ce are nevoie.

Formarea câinilor tratează

Asigurați-vă că copilul și animalul de companie coexistă în mod pașnic implică destul de mult formarea câinilor, în special înainte de Introducerea copilului și câinele unul de celălalt. Există o mulțime de comenzi utile Veți dori să vă învățați pooch-ul, precum și comportamentele generale din jurul casei. Care înseamnă în mod obișnuit că veți avea nevoie de tratamente de formare. Și o mulțime de ei.

Instrumente de curățare de blană

Proprietarii de câini și pisici au învățat să ignore părul și blana care este în mod constant pe podea și pe mobilier. Pentru unele dintre ele este doar un fel de mantale permanente care acoperă casele lor. Asta e destul de rău recomandat când ai un copil, totuși, veți avea nevoie de suficiente produse de îngrijire și Instrumente de remodelare a părului pentru animale de companie.

Citiți următorul: Câinele tău nu-i plac copiii? 5 lucruri pe care le puteți face

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 12 Combinații și unelte de mare aplicație fiecare proprietar de câine cu nevoie de copii are nevoie