7 Cele mai grave greșeli găsite pe site-urile de la kennel

7 cele mai grave greșeli găsite pe site-urile de la Kennel

Crescătorii de câini nu sunt cei mai buni și cei mai geketici; Unii sunt mai în vârstă decât media, în timp ce alții pur și simplu nu știu cum să se înființeze și să conducă pe site-ul lor de canisare. Cu ani de experiență, am observat că greșelile de top pe care majoritatea crescătorilor îl fac pe site-urile lor de canisare.

Spre deosebire de atunci în 2005, Toată lumea are acces la instrumente intuitive și ușor de utilizat astăzi. Este mai ușor decât oricând Creați un site de crescător frumos și funcțional. Cu toate acestea, crescătorii de câini par să se lupte să găsească chiar aceste platforme, unelte și pluginuri. Site-urile lor arată învechite și colectează cele mai grave greșeli.

Click aici pentru a obține dvs .Numele de domeniu COM astăzi pentru foarte ieftin!

Aici este lista noastră de primii 7 greșeli de crescători fac pe site-ul lor de canisa.

Opriți muzica

Greșeala mai rea a tuturor are nici un fel de melodie atunci cand navigati un site web. Acest lucru a fost destul de frecvent la începutul anului 2000 și a dispărut încet. Cele mai multe site-uri web care au muzica văd vizitatorii lor pur și simplu închide fereastra în câteva secunde.

Fă-ți o favoare, Nu adăugați niciodată muzică pe site-ul dvs. Web Mai ales cu o redare automată. Este intruziv, și rareori melodiile culese sunt cele pe care le-ar dori vizitatorii. Adăugarea videoclipurilor YouTube și a altor conținuturi media este excelent, deoarece oferă vizitatorilor alegerea pentru a face clic pentru a juca sau nu.

De asemenea, deoarece majoritatea vizitelor sunt inițiate de pe un dispozitiv mobil, șansele sunt vizitatorii dvs. ascultă muzica proprie sau un podcast sau radioul. Prin urmare, jocul dvs. de muzică va opri al lor. Ouch!

Dispozitivul mobil Share trafic de Internet
Dispozitivele mobile devin un dispozitiv numărul unu pentru a accesa Internetul (și site-ul dvs. Web.)

Site-ul dvs. nu este prietenos mobil!

În ultimii ani au văzut o schimbare drastică pentru toate site-urile din lume. Într-adevăr, Vizitatorii de pe dispozitivele mobile cresc deasupra ponderii vizitatorilor de pe un desktop. Deci, de acum înainte, site-urile web trebuie să fie construite în primul rând despre utilizatorii de telefonie mobilă; și apoi utilizatorii desktop.

[Pulcquote-dreapta] în u.S., 25% dintre utilizatorii de web mobil sunt numai pentru mobil (rareori utilizează un desktop pentru a accesa Web) [/ Pulcquote-dreapta]

Crede-mă, știu cât de greu este noul să înghită. Dispozitivele desktop și laptop sunt mult mai ușor de rezolvat. Ecranele sunt mari, așa că avem o mulțime de spațiu pentru a juca. Putem afișa anteturi mari, imagini frumoase, barei laterale, widget-uri și multe altele. Aceste dispozitive mari sunt, de asemenea, mai puternice, astfel încât să putem folosi jаvascripturi și stiluri mai grele.

Toate acestea s-au schimbat.

Construirea unui prim site mobil înseamnă că aveți mult mai puțin ecran imobiliar pentru a juca cu. Informațiile trebuie să apară deasupra pliului și rapid. Rețelele mobile pot fi rapide, dar nu atât de rapide sau de încredere ca conexiunile în bandă largă. Cineva de pe o platformă de tren are doar 5 secunde pentru a afișa pagina înainte ca picăturile de semnal.

Deci, da, trebuie să reproiectați imediat întregul site și să îl faceți cu adevărat mobil - primul și mobil. Dacă utilizați WordPress pentru a alimenta site-ul dvs., cele mai multe teme disponibile sunt mobile prietenoase.

Ultimul punct, Google a devenit recent a anunțat că site-urile web prietenoase vor fi mai mari.

Stilul este peste tot

Utilizatorii non-techy care construiesc un site des de multe ori Nu-mi pasă de aspectul și consistența designului. După ce au vizitat mii de site-uri diferite în trecut, își amintesc de biții unor site-uri aleatorii și doresc să imite. Deși crescătorul însuși este încântat de propria sa realizare, în cele din urmă se termină cu un site murdar cu prea multe blocuri, stiluri și culori diferite.

Planificarea noului site web
Infographic: vizual pas cu pas de planificare a unui nou site web eficient.

Un site web trebuie să aibă a coeziune în aspectul său și simț. De exemplu, am mers cu portocaliu ca fiind culoarea evidențiază și rămânem la el (antet, titluri, legături etc.)

Prea multe site-uri web ale canisei au:

  • 5+ Culori pe o singură pagină
  • 3+ Tipuri de fonturi care sunt abia citite
  • diferite frontiere pentru blocuri diferite

De asemenea, structurile paginii. Un vizitator dorește să înțeleagă rapid unde să facă clic pentru a obține informațiile pe care le sunt după. O bară laterală sau un meniu trebuie să fie vizibilă și bine stabilită. Nu suprasolicitați aceste zone, deoarece oamenii pot avea o oboseală de decizie și să părăsească site-ul dvs.

Site-ul dvs. de crescător este prea lent

Fiecare webmaster se confruntă cu această problemă la un moment dat sau altul, nu doar crescătorii câinilor. Aici la Reproducere de afaceri Lucrăm în prezent la o nouă versiune Utilizatori Mobile Puttin și livrarea rapidă a site-ului mai întâi. Așa că nu vă faceți griji, este o problemă care are atât de multe cauze posibile, ceea ce face greu de rezolvat.

Cu toate acestea, dacă site-ul dvs. are o mii de vizitatori zilnic, nu ar trebui să fie atât de mult pentru a încărca o pagină. O mână de secunde pentru a fi complet încărcată este un maxim și majoritatea site-urilor de canisaj se întâmplă deasupra acelui prag.

Google pare să penalizați site-urile de low-încărcare Deci, merită fixarea dacă doriți să primiți mai mulți oameni în mod organic prin motoarele de căutare.

Posibil Cauze o pagină sau un site web lent sunteți:

Există zeci din alte motive și utilizarea unui test de viteză online GTMETRIX vă poate ajuta să vizați ceea ce ar trebui să fie prioritizat și imediat fixat.

Nu vă actualizați site-ul web al nașului

Uită-te la 90% din site-urile de crescător de câini și veți vedea un cimitir digital. Chiar dacă doriți să utilizați site-ul dvs. ca carte de vizită, trebuie să îl actualizați, așa că nu vă face să vi se pare că sunteți Awol.

Actualizările pot lua diferite forme:

  • Un design modern pentru a vă arăta că sunteți încă aici și în legătură cu starea actuală a internetului
  • Unele actualizări scrise despre noile dvs. ghișete sau câini
  • Imagini noi ale familiei cu patru picioare
  • O hrănire a celor mai recente imagini Instagram

Există atât de multe modalități de a arăta că un site web este încă în viață și lovind, așa că tocmai a renunțat la o oră sau două în fiecare săptămână și postați o actualizare rapidă.

Multe despre tine, foarte puțin despre rasa

Majoritatea crescătorilor oferă o literatură foarte mică despre rasa pe care o iubesc și le îngrijesc. Crescătorii de câini vorbesc adesea despre propriii lor câini, propriile lor premii și titluri, propriii lor campioni, propriile lor litri de viitoare și așa mai departe.

Pe lângă faptul că este extrem de auto-absorbit și auto-centrat, Nu vă prezentați cunoștințele despre rasă și expertiza de reproducere a câinilor prin iubirea de sine.

Chiar mai rău, nu copiați și lipiți standardul de rasă sau articolele din Clubul național de rasă: vizitatorii dvs. au citit deja aceste momente de gazilion.

În schimb, de ce nu scrieți:

  • Articole de avocare despre rasă
  • Rapoarte despre cele mai recente spectacole de câine
  • Fapte neobișnuite pe care le-ați observat despre rasă
  • și așa mai departe și # 8230;

Inovați și îndrăzneți.

Site-ul crescătorului pentru câini (WordPress)
Există mult mai mult Puteți adăuga site-ul dvs. de crescător de câini.

Este 2017: Nu creați, document

Ultimul, dar nu cel din urmă; crescătorii de câini nu au documentar suficient călătoria lor. Pentru a genera interes și entuziasm în jurul valorii de nume de canisaj sau linia de sânge, doriți să vă împărtășiți cu publicul dvs. Cum progresați.

Don`t împărtășiți binele și succesele, nu arată autentic. In schimb, Distribuiți cât de greu de reproducere a câinelui poate fi, Câți bani ați pierdut la început, cât de obositoare și dificil este să vă curățați și să vă dezinfectați zone zilnice, etc. Distribuiți produsele, instrumentele și resursele pe care le-ați găsit care vă ajută să eliminați punctele de durere. Distribuiți recenzii ale oricăror produse legate de activitatea dvs. de reproducere a câinilor și să fiți cinstiți, chiar dacă produsele sunt foarte slabe.

Nu numai Oamenii vă vor admira că ați făcut asta, Alți crescători începând cu canisa lor vă vor urmări îndeaproape ca un exemplu. În plus, audiența dvs. vă va oferi o perspectivă diferită și perspectivă asupra situației dvs. atunci când vă luptați.

În zilele noastre, este o practică obișnuită pentru antreprenori și start-up-uri pentru a-și împărtăși rapoartele de călătorie și venituri. Este o inițiativă minunată pe care crescătorii de câini ar trebui să o urmeze.

Ultimele cuvinte

Având A site-ul pentru canisa dvs este ușor și există atât de multe instrumente disponibile în aceste zile pentru ao face să arate perfect. in orice caz, Conținutul este regele Și ar trebui să scrieți articole originale despre rasa dvs., experiențele dvs. și despre scopurile dvs. Social Medias vă poate ajuta să răspândiți cuvântul și să obțineți atenția de la crescători din cadrul rasei dvs!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 7 Cele mai grave greșeli găsite pe site-urile de la kennel