Noua companie de hrană pentru câini eliberează biscuiți care curăță dinții și reduce respirația urâtă

Noua companie de hrană pentru câini eliberează biscuiți care curăță dinții și reduce respirația urâtă

Majoritatea proprietarilor de câini știu prea bine mirosul dezgustător al respirației câinilor, dar cu toții ne ocupăm de ea pentru că ne iubim pe prietenii noștri furie. Chiar și cu curățarea regulată și utilizarea jucăriilor de curățare și tratează, nimic nu pare să scape complet de miros ... până acum.

Jude Rar este proprietarul noului mâncare pentru câini Compania a fost numită Barking Brilliant, și ea a dezvoltat un biscuit de câine care va păstra dinții și respirația câinelui tău. Primul tratament al companiei este numit Fanguri fabuloase - Delight Dental Delight, și este conceput pentru a fi hrănit în animalul dvs. o dată pe zi.

LEGATE DE: Trebuie să aibă consumabile câinilor Fiecare proprietar de câine ar trebui să aibă

Biscuitul include ingrediente naturale, cum ar fi cimbru și alge marine, care sunt atât benefice pentru sănătatea dentară. Ingredientele sunt toate provenite în Noua Zeelandă, unde trăiește TARR. Tarr a spus că este important pentru ea să păstreze toate ingredientele obținute la nivel local, deoarece a fost frustrat de faptul că Noua Zeelandă este o națiune de producție a alimentelor, dar cea mai mare parte a alimentelor lor provine din alte țări.

Ea crede, de asemenea, că utilizarea ingredientelor la nivel local face ca afacerea să iasă în evidență de ceilalți. Toate biscuiții ei sunt coapte la o unitate locală, folosind dovleac de la Gisborne, alge marine din portul Underwood și coasta de coastă Akaroa și ouăle de speranță. Tarr spune că algele din Noua Zeelandă este o resursă uriașă pe care multe companii nu le introduc.

Noua companie de hrană pentru câini eliberează biscuiți care curăță dinții și reduce respirația urâtă

Aceste biscuiți de câine sunt vegetarieni, care ar putea să sune la început proprietarii de câini, dar caninele sunt de fapt omnivorele nu sunt carnivore. În sălbăticie ar fi scorgând pentru tot ce ar putea găsi; Plante incluse.

Deși biscuiții sunt comercializați pentru câini, deoarece sunt făcuți cu toate ingredientele naturale, ele pot fi mâncate și de oameni și alte animale și chiar ar fi beneficiați de respirația lor de asemenea. De fapt, Tarr spune că gustul testează un biscuit din fiecare lot pentru un nivel suplimentar de control al calității.

LEGATE DE: Dog Care 101: Cum să vă îngrijim câinele acasă

Tarr a lucrat cu plante medicinale și tehnologi alimentari pentru a obține reteta doar dreapta. Trebuiau să obțină cantitățile corecte, astfel încât biscuiții să poată fi administrate zilnic fără a fi în detrimentul sănătății câinelui.

În funcție de dimensiunea câinelui, biscuiții pot fi cumpărați în două dimensiuni. Câinii care cântăresc mai puțin de douăzeci de kilograme primesc tratamentul de dimensiuni mai mici, care costă 1 $.50 fiecare, iar câinii de peste 20 de kilograme primesc tratamentele mai mari care costă 3 $.00 Fiecare. De asemenea, tratamentele vin în pachete de 7, astfel încât proprietarii de câini pot cumpăra o săptămână de o săptămână.

Ea a făcut cercetări ample pe piața alimentară câine și își dă seama că piața de export a alimentelor pentru animale de companie este imensă și speră să atingă acest lucru în cele din urmă. Ea ar dori să înceapă să-și ia produsul la nivel național și apoi să lucreze la distribuția internațională.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Noua companie de hrană pentru câini eliberează biscuiți care curăță dinții și reduce respirația urâtă