Cele mai bune și cele mai rele țări pentru câini și proprietarii lor

Dacă aveți în vedere emigrarea și doriți Pentru a aduce Fido împreună cu dvs., este mai bine să faceți o mică cercetare la fel de cât de prietenos cu câinele este o țară înainte de a merge și sa stabilit. În timp ce unele țări sunt cunoscute pentru cultura și comunitățile lor iubitoare de câine, alții văd câinii într-o lumină mult diferită.

Este important să se ia în considerare atât cultura, cât și legile guvernamentale cu privire la animale. De exemplu, în timp ce Arabia Saudită nu are o problemă mare cu cruzimea animalelor, cum ar fi Japonia (în cazul în care ucid animalele în fiecare zi), țara nu este pur și simplu îndrăgită de câini sau pisici și nu este nici măcar să i se permită să Arătați-le în spațiul public (chiar și pe străzi).

Pentru oricine caută să se mute într-o altă țară cu animalele de companie, aici sunt cele mai bune și cele mai grave țări pentru câini pe baza legilor, culturii și statisticilor actuale ale fiecărei țări.

De asemenea, citiți: Fabricarea alimentelor pentru animale de companie - SUA vs Canada vs Europe vs China

Cele mai bune 6 țări pentru câini

Austria printre cele 6 țări cele mai bune pentru câini

Ceea ce face o țară "cea mai bună" pentru câini?

Când compilați o listă a țărilor "cele mai bune" pentru câini și iubitorii de câini pentru a vă muta, am luat câțiva factori în considerare. În primul rând, am luat în considerare statistici de la Mondial de protecție a animalelor internaționale - Aceste statistici oferă informații despre țările care au cele mai bune standarde de îngrijire a animalelor. De asemenea, am luat în considerare articole de știri, ghiduri turistice, conturile ex-pat și au remarcat practicile locale în ceea ce privește îngrijirea animalelor.

Este important să rețineți că, în timp ce țările enumerate mai jos au o mare reputație pentru tratamentul câinilor lor, acest lucru nu înseamnă că toți cetățenii din aceste țări exemplifică aceste standarde. Dacă intenționați să relocați una dintre aceste țări cu câinele dvs., faceți întotdeauna due diligența. Cercetați zona specială pe care o veți călători, la cazările pe care le aveți în vedere, și persoanele pe care le veți încredința cu grijă de câinele dvs.

1. Austria

Austria este ușor una dintre țările de top din lume când vine vorba de combaterea cruzimii animalelor, adoptarea legilor care protejează animalele de companie și este un loc minunat de trai. Înainte de restul lumii dezvoltate a început să prindă, în urmă, Austria a adoptat deja foarte mult Legile stricte privind drepturile animalelor cu violatorii care se confruntă cu amenzi uriașe și chiar de închisoare. Au fost, de asemenea, pe partea de sus a scamurilor legate de animale și Anunțurile online interzise Pentru vânzarea de animale de companie.

În Austria este, de asemenea, ilegal de a vinde animale în magazinele de animale de companie, sunt interzise metode forțate de formare (ceea ce înseamnă că gulere de șoc și garduri invizibile sunt, de asemenea, afară), și să se oprească totul, Austria salută câinii aproape oriunde vă puteți gândi lor. Pentru orice iubitori de câini care doresc să emigreze, Austria este una dintre cele mai bune țări pentru câini și proprietari.

2. Elveţia

În Elveția, trebuie mai întâi să demonstrați capacitatea dvs. de a deveni un proprietar bun de câine înainte de a vă permite să aduceți o nouă casă de casă. Proprietarii de animale de companie aspiră Mai întâi completați un curs pentru a exemplifica înțelegerea abilităților necesare pentru a deține un câine și ceea ce se întâmplă în îngrijirea corectă a unui câine. Nu numai că, dar trebuie să ia, de asemenea, un test scris și practic înainte de a fi permis unui câine!

Când vine vorba de a-ți lua câinele în public cu tine în Elveția, nu este deloc o problemă - chiar poți să-ți iau pooch-ul în autobuz cu tine. Elveția susține, de asemenea, legile puternice împotriva tehnicilor de formare punitivă și solicită tuturor proprietarilor de câini să transporte asigurări de companie.

3. Germania

Germania este foarte prietenoasă cu câini, dar ei discriminează împotriva anumitor rase și au reglementări care interzice aceste rase. Legea specifică trei categorii pentru cum> # 8220; periculos & # 8221; un câine este, cu Categoria I Logând cele mai periculoase rase, cum ar fi rasele bully, mastiffs și alți câini mari cu o istorie de luptă. Acești câini nu pot fi importați, vânduți sau crescuți în Germania. Deci, dacă dețineți sau decideți să adoptați unul dintre cele mai multe rasele interzise frecvent, Se pare că nu sunteți binevenit.

Acestea fiind spuse, Germania are un nivel incredibil de igienă și standarde de sănătate pentru adăposturile animale în care câinii primesc îngrijire și formare continuă; Eutanizarea este evitată. Germanii au grijă atât de mult încât chiar au plasat a Banda de adopție a Pet de Crăciun Pentru a descuraja adoptarea câinilor pentru gifting. De asemenea, iubim că, atunci când în Germania, sunteți liber să vă luați puii cu dvs. aproape oriunde, deoarece legile descurajează proprietarii de animale de companie să-și părăsească câinii acasă singuri pentru prea mult timp.

4. Ungaria

Ungaria nu poate fi prima țară pe care o considerați atunci când considerați bunăstarea caninei, dar de fapt, maghiarii își văd câinii să fie o parte importantă a familiei. Cafenele și restaurantele locale permit ca câinii să intre și regulile sunt chiar și în loc pentru a se asigura că fiecare câine primește o cantitate minimă necesară de exerciții în fiecare zi.

Ei au recent a făcut-o ilegală să păstreze câini pe lanțuri în Ungaria și, de asemenea, iubim că Ungaria are programe în vigoare pentru a se asigura că toate familiile își pot permite să-și dețină câinii spayed și sterilați. În cele din urmă, ceea ce face și Ungaria una dintre cele mai bune țări pentru câini este că microcippingul este o necesitate, iar coada și andocarea urechii sunt strict interzise în această țară.

5. Franţa

Franța este unul dintre cele mai bune locuri pentru relocarea familiilor cu câini. În plus față de casele superbe din mediul rural, care aproape întotdeauna au un câine napping pe pridvor, marile orașe franceze devin tot bine cunoscute pentru atmosfera prietenoasă canine. Multe magazine locale, cafenele și restaurante au primit câini și au câini cu propriile lor ședințe în spatele tejghelei.

Deoarece francezii au fost anterior cel mai puțin probabil Pentru a curăța după câinii lor, problema a ieșit din mână și acum Franța devine una dintre cele mai proactive țări în ceea ce privește păstrarea străzilor lor curată prin furnizarea de tone de stații de pickup gratuite în toată țara cu pungi de poop Pentru proprietarii de câini pentru a curăța acele accidente anticipate.

6. Regatul Unit

Nu este o surpriză faptul că Regatul Unit face ca lista de țări care sunt cele mai bune pentru iubitorii de câini să se mute la. Cu o reputație ca fiind una dintre cele mai mari comunități de iubire a câinelui din punct de vedere cultural (chiar și regina are câini), o mare parte a țării permit câinilor să intre în parcuri, magazine, hoteluri și muzee locale. Guvernul se uită la interzice gulere de șocuri, și să facă propoziții de cruzime animale mai strict pentru făptuitori, dând până la cinci ani în închisoare pentru oricine abuzează animalele.

Câini părinți în u.K. li se permite să-și ia câinii pe Londra subteran cu ei, cu condiția ca animalele de companie să se comporte bine. Există puține reguli de locuit care interzic ca câinii să trăiască în anumite comunități și atâta timp cât câinii sunt ținuți, sunt în general bineveniți.

Cele 6 țări cele mai grave pentru câini

Japonia se numără printre cele 6 cele mai grave țări pentru câini

Ceea ce face o țară "cel mai rău" pentru câini?

Atunci când se analizează care țări sunt cei mai răi pentru câini și iubitorii de câini pentru a locui, am luat câteva lucruri în considerare. În primul rând, ca și cele de mai sus, am considerat statistici de bunăstare a animalelor din baza de date internațională de protecție a animalelor mondiale. Aceste statistici iau în considerare ce tipuri de legile de protecție și bunăstare a animalelor și cât de protejează aceste legi sunt. Am considerat, de asemenea, titluri de trenduri și articole locale de știri care raportează despre evenimentele curente și practicile culturale din fiecare țară.

Este important să rețineți că în timp ce este cel mai rău și # 8221; Țările enumerate mai jos au o reputație generală pentru tratamentul slab al câinilor lor sau lipsa legilor privind drepturile animalelor și de protecție, acest lucru nu înseamnă că toți cetățenii din aceste țări au deținut în mod similar credințele. De fapt, multe dintre aceste țări au acum mișcări active de bunăstare a animalelor în încercarea de a îmbunătăți tratamentul animalelor de companie, și animalele fără adăpost.

1. Japonia

Unul dintre cele mai grave lucruri despre Japonia este executarea de masă acceptată a câinilor și a pisicilor. Statisticile arată că resortisanții japonezi legal ucide aproximativ 500 de câini și pisici în fiecare zi, și aproximativ 300.000 de animale în total sunt ucise cu cruzime în fiecare an folosind mijloace precum sufocarea sau otrăvirea.

În Japonia, nu este neobișnuit ca câinii să fie dispuși fără nici o atenție pentru sentimentul lor și mulți câini găsesc un sfârșit neplăcut în râurile și lacurile locale. Există câteva zone în care câinii sunt considerați membri ai familiei și foarte bine tratați; Cu toate acestea, în ansamblu, bunăstarea animalelor pentru câini și pisici în Japonia lipsește serios.

2. China

O țară pe care probabil ați așteptat-o ​​să le vadă pe "# 8220; cel mai rău & # 8221; Lista este China, și nu sunteți în neregulă. Ați văzut probabil numeroasele povestiri despre tratamentul slab al câinilor din China și că nu ne vom concentra pe detalii despre acel tratament, Dar este suficient să spunem, fără legile privind bunăstarea animalelor existente în China, câinii pur și simplu nu sunt corecți acolo și există o problemă serioasă de cruzime animală în țară.

Deși mișcările recente ale unui grup selectat de proponenți ai bunăstării animalelor au determinat începutul schimbării, rămâne faptul că mulți câini din China sunt grav maltratați, neglijați și abuzați. Pe partea luminată, noi generații face o prioritate pentru a trata mai bine animalele și China ar putea să vadă în curând o îmbunătățire în acest domeniu.

3. Egipt

În mod similar cu China, Egiptul este o țară care este binecunoscută pentru maltratarea animalelor și a regulilor lor de cruzime animale de animale sunt extrem de săraci. Foarte puține legi există împotriva provocării suferinței animalelor. Nu este neobișnuit în Egipt pentru a păstra animalele în captivitate, iar animalele de companie și animalele sălbatice sunt foarte slab protejate și prevăzute de guvern.

Egiptul folosește, de asemenea, în mod regulat animalele pentru cercetarea științifică, iar comunitățile locale văd adesea tratamentul torturos al animalelor vagabonice de către adulți și copii. Spre deosebire de China, nu pare să fie orice îmbunătățiri asupra orizontului, iar Egiptul are una dintre cele mai lungi modalități de a face rezolvarea problemelor de cruzime animale.

4. Grecia

Grecia are o problemă copleșitoare cu câinii vagabonzi și este o apariție zilnică de a citi despre ei fiind otrăvit în încercarea de a "scapa". Cu câțiva ani în urmă, guvernul a decis să otravă mii de câini Înainte de Jocurile Olimpice pentru a curăța străzile. De asemenea, nu este neobișnuit să vezi că câinii greci sunt păstrați pe lanțuri și refuzați alimentele sau îngrijirea medicală care duce la o moarte foarte lentă și dureroasă.

V-ați aștepta să vedeți unele îmbunătățiri în acest sens, având în vedere istoricul altor țări, dar situația sa înrăutățit doar în ultimii ani, deoarece țara continuă să sufere o recesiune care nu are nici un scop în vizualizare. Autoritățile au spus că au fost peste Un milion de câini vagabonzi Pe străzile Greciei în 2015, cu mai multe abandonate în fiecare zi.

5. Arabia Saudită

Din păcate, pentru acei iubiți de câini, având în vedere relocarea către Arabia Saudită, caninii sunt văzuți să fie animale destul de "necurate" de către localnici - în general Credința musulmană acceptată. Ca atare, câinii nu sunt acceptați pe scară largă în zonă. Procentajul mic de câini care sunt păstrați ca animale de companie în Arabia Saudită trebuie să fie "câini de lucru" pentru a fi păstrat legal ca animale de companie.

Poliția religioasă a Arabiei din Arabia Saudită a mers până la Completați complet animalele de companie În mai multe orașe, numindu-l A & # 8220; influență rea occidentală.& # 8221; Deși tendințele de proprietate a câinilor, în general, se schimbă foarte încet în țară, nu există încă o acceptare largă a câinilor ca parte a familiei. În timp ce ar trebui să observăm că foarte puțini câini sunt tratați prost - probabil prin evitare, mai degrabă decât prin confruntare - Arabia Saudită este pur și simplu "nu în animale de companie.& # 8221;

6. India

India este o altă țară cu o problemă semnificativă cu câinii vagabonzi. A aproximat că țara are legătură 30 de milioane de câini vagabonzi. Această problemă a dus la cea mai mare parte a populației de câini a țării "câini de stradă". Mulți dintre acești câini de stradă au învățat să trăiască pe oameni, dar există o prevalență a rabiei și a mușcăturilor de câine de la câinii o dată pe domestici, care încearcă să supraviețuiască ca animale sălbatice. Statisticile arată că India a reprezentat 35% din decesele din rabie, Cel mai mare număr de orice țară din lume.

Există totuși o mișcare tot mai mare pentru o îngrijire îmbunătățită a câinilor vagabonzi din India, care include câini de stradă spaying și neutering înainte de a le elibera înapoi pe străzi. Veterinarii locali au lucrat, de asemenea, pentru a educa publicul despre rabie și mușcături de câine pentru a reduce numărul de incidențe anual. Acestea fiind spuse, în timp ce lucrurile se îmbunătățesc minim, India nu este încă o țară pe care o recomandăm să relocați cu un câine de familie sănătos și fericit.

Ce altceva să ia în considerare când emificat cu câinele tău

Cele mai bune și cele mai rele țări pentru câini și proprietarii lorCercetarea țării dvs. de destinație este un prim pas important atunci când vine vorba de emigrare, dar există și alți factori care trebuie luați în considerare înainte de a vă lua decizia finală. Una dintre cele mai importante considerente, desigur, este dacă țara de destinație este undeva că ați fi bucuroși să vă mutați. O altă considerație este procesul actual de emigrare.

Ce va dura pentru tine și câinele tău să se miște? Nu este prea dificil să afli cerințele pentru oamenii care se relocă, dar asigurați-vă că priviți în orice Cerințe de carantină Pentru câinele dvs. Verificați lista USDA pentru Reglementări internaționale de export animale înainte de a se muta. De exemplu, unele țări necesită câinele dvs. să petreacă șase luni sau mai mult în carantină înainte de a vă putea deplasa oficial cu dvs. odată ce emigrați.

Perioada de carantină animală este de a vă asigura că câinele dvs. nu transmite boli care nu sunt originale din țara dvs. de relocare. Știți ce tip de carantină, dacă este cazul, vă confruntați, fie că acesta este ceva ce credeți că câinele dvs. ar putea trece și dacă există vreo modalitate de a evita acest lucru. Nu este plăcut să se mute într-o altă țară cu un câine doar pentru a afla mai târziu că câinele dvs. trebuie să rămână undeva timp de o jumătate de an. Pe scurt, întotdeauna luați timp pentru a lua o decizie care este cea mai bună pentru dvs. și câinele dvs. bazată pe o cercetare amănunțită.

Citiți următorul: Cele mai bune 20 de lăzi de călătorie câine

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cele mai bune și cele mai rele țări pentru câini și proprietarii lor