Revizuire: furbo automat tratați camera de dărâmă

Este greu să ieși din casă pentru a merge la locul de muncă cu acei ochi de câine de câine trist care te privesc la tine. Știm că câinii noștri sunt singuri acasă singuri în timpul zilei, dar ce putem face pentru a le ajuta? Datorită tehnologiei noi, acum există camere de câine, cum ar fi Furbo, care ne permit să verificăm animalele noastre atunci când suntem în afara casei.

Furbo automat tratați camera de dărâmăCamere precum Furbo lucrează cu conexiunea Wi-Fi Home. Unitatea camerei se conectează la WiFi și puteți utiliza o aplicație pe telefonul smartphone sau pe tabletă pentru a vă conecta la cameră ori de câte ori părăsiți casa. Desigur, dezavantajul este că trebuie să aveți acces la WiFi la domiciliu și la un smartphone sau alt dispozitiv compatibil.

În funcție de tipul de cameră pe care îl cumpărați, acesta poate fi, de asemenea, echipat cu un microfon care vă poate permite să înregistrați un mesaj sau să vorbiți prin telefonul smartphone și să jucați un mesaj pentru animalul dvs. de companie. Acest lucru poate fi extrem de util pentru câinii care suferă de anxietate de separare.

Furbo oferă toate aceste caracteristici și multe altele! De aceea am vrut să-l testez și să împărtășesc revizuirea mea. Este una dintre cele mai populare camere de câine de pe piață și am vrut să văd dacă a trăit până la hype.

Mai multe recenzii video: Cele mai bune recenzii pentru câini

Furbo automată tratează distribuirea camerei de fotografiere

Furbo

Așa cum veți vedea în revista mea video, Furbo este foarte ușor de utilizat. Eram puțin intimidat la început, pentru că nu sunt cu siguranță tehnică Savvy. Sunt fata care trebuie să-i întrebe pe soțul meu pentru a ajuta la telecomanda televizorului, iar copiii mei pot face pe un laptop sau un smartphone decât pot.

Am reușit să configurez cu ușurință această cameră de câine în aproximativ 5 minute, iar majoritatea a fost doar așteptată să se conecteze la wifi-ul casei mele. Mai jos vă puteți viziona videoclipul meu Unboxing pentru a vedea cât de ușor este cu adevărat furboul de configurare.

Tot ce trebuie să faceți este să scoateți piesele din cutie, să umpleți Furbo cu tratate (chiar obțineți o pungă mică de tratamente pentru a începe cu includerea cu achiziția dvs.), puneți partea superioară pe distribuitorul de tratament, conectați-vă Furbo și aștepta. În timp ce așteptați, puteți descărca aplicația gratuită disponibilă pentru dispozitivele iOS sau Android.

Furboul dvs. se va conecta la Wi-Fi-ul casei dvs. și veți vedea lumina de pe partea inferioară a dispozitivului, întoarceți-vă verde când este gata să mergeți. Intrăsc acest lucru în revizuirea mea video, dar este un pic cam greu de văzut, deoarece iluminarea este atât de strălucitoare.

RECOMANDAT: Ce tehnologie PET viitoare va dori fiecare proprietar de animale de companie?

Te umblu prin aplicație în videoclipul meu, dar este foarte ușor de navigat - chiar și pentru cele mai provocate tehnologic. Odată ce vă conectați la aplicația, vă selectați furboinicul dvs. și veți încărca feedul live de la dispozitivul dvs. din casa dvs.

Există trei butoane în partea de jos a ecranului. Unul vă permite să porniți microfonul și să trimiteți un mesaj către animalul dvs. de companie. Va continua înregistrarea și trimiterea mesajelor până când opriți microfonul. Spre deosebire de alte produse similare, furbo-ul nu joacă doar același mesaj de mesaj preînregistrat și din nou. Puteți trimite un mesaj unic de fiecare dată.

Un alt buton vă permite să luați fotografii sau videoclipuri scurte ale animalului dvs. de companie pentru a salva sau a partaja pe social media. Al treilea buton arată ca un biscuit câine mic. Când apăsați acest lucru, dispozitivul Furbo va lansa un câine tratați pe podea pentru a vă bucura de animalul de companie.

FurboNu numai că Furbo este grozav pentru tratarea și vorbirea cu animalul dvs. de companie în timp ce sunteți departe, îi oferă proprietarilor curioși câini o modalitate de a vedea ce este animalul lor de companie până toată ziua. Îmi fac griji pentru boxerul nostru, Chloe, când am plecat. Indiferent cât timp am plecat sau la ce oră mă întorc acasă, ea stă mereu în același loc în fața ferestrei care mă așteaptă.

M-am întrebat mereu dacă tocmai a stat acolo toată ziua îngrijorătoare dacă mă întorc acasă. Chloe A Câine de salvare, Deci nu știm ce viața ei a fost viața înainte să o adoptăm. A fost abandonată de o familie pe care o iubea odată? E îngrijorat că o părăsesc și pe ea?

Mintea mea a fost pusă să se odihnească odată ce am primit furboul. Chloe nu sta pe fereastră toată ziua. Ea petrece cea mai mare parte a zilei relaxându-se pe patul de câine, dar ea joacă și se luptă cu cei doi câini din când în când.

Am văzut-o să mănânce și să beau când nu sunt acasă. Știu că, deși nu sunt acolo, ea este fericită. Ea trebuie să știe sunetul distinct al mașinii și curselor mele la fereastră când încep să încetinesc să mă întorc în drumul nostru.

Articol conex: Probleme comune de anxietate a câinelui și cele mai bune tratamente

Furbo

Nici măcar nu ți-am spus despre caracterul meu favorit Furbo încă. Are un indicator de coajă care va trimite un mesaj la telefonul smartphone sau tabletă ori de câte ori câinele dvs. se latră. Puteți să vă conectați la aplicație și să verificați pentru a vedea de ce câinele dvs. face atât de mult zgomot.

Indicatorul de coajă este un pic enervant uneori, deși. Vă avertizează aproximativ la fiecare 30 de secunde, deci dacă câinele dvs. scapă pentru o perioadă lungă de timp, veți primi mai multe notificări înapoi în spate.

De asemenea, vă avertizează oricând câinele dvs., chiar dacă sunteți acasă. Cu toate acestea, dacă intrați în meniul Setări, puteți activa modul de confidențialitate. Acest lucru permite Furbo să fie oprit automat când sunteți acasă.

Furbo funcționează mult mai bine decât unele dintre celelalte camere de câine pe care le-am testat.

Multe produse similare au o perioadă lungă de timp și înghețați destul de des. În timp ce hrana de la Furbo nu este perfectă, este mult mai bună decât orice altă cameră pe care am încercat-o.

Ca și în majoritatea produselor, o calitate mai bună înseamnă, de obicei, mai mulți bani și asta este adevărat în această situație. Furbo vinde pentru 225 de dolari pe Amazon. Puteți găsi alte produse similare pentru $ 100- $ 150, dar nu vor avea cât mai multe caracteristici, iar calitatea probabil nu va fi la fel de bună.

Furbo cu siguranță nu este o necesitate și știu că nu se va potrivi în bugetul tuturor. Este o jucărie frumoasă, totuși. De asemenea, ar face un cadou minunat pentru proprietarul câinelui sau câinelui pe lista dvs. de cumpărături, care pare să aibă totul.

*ACTUALIZAȚI*

De la publicarea acestei revizuiri pe modelul original, Furbo a dezvăluit un model actualizat. Ei o numesc "prima cameră de câine cu acționare AI", deoarece folosește învățarea mașinilor și viziunea computerului pentru a vă anunța când câinele dvs. este stimulând, mestecați sau jucați. Acest nou dispozitiv ia automat o imagine a FIDO când se uită la cameră și vă permite să știți când detectează un om în vedere.

Acest lucru ar putea fi un mare plus pentru oricine dorește să verifice pe un Sitter Pet sau câine Walker. Și, de asemenea, ar putea să vă informeze dacă un puppy-napper este în casa dvs! Camera Furbo modernizată este echipată cu o cameră HD de 1080p cu zoom 4x, o viziune de noapte și o lentilă cu unghi larg de 160 de grade.

Rezumatul lui Furbo tratați distribuirea camerei de câine

Pro:

  • FurboVă permite să vedeți ce este câinele dvs. până când nu sunteți acasă
  • Distribuțiile tratează cu apăsarea unui buton
  • Conectează la o aplicație gratuită disponibilă atât pentru dispozitivele iOS, cât și pentru dispozitivele Android
  • Vă avertizează când câinele dvs. se latră
  • Vă permite să luați fotografii și să înregistrați videoclipuri scurte pentru a salva sau a partaja pe social media

Contra:

  • Alerta de scoarță vă trimite un mesaj despre fiecare 30 de secunde, care devine destul de enervant dacă câinele dvs. scapă pentru o perioadă lungă de timp
  • Alerta de scoarță nu se oprește când sunteți în casă, dacă nu deconectați dispozitivul Furbo, așa că vă va avertiza la lătratul câinelui dvs. chiar și atunci când sunteți acasă
  • Mai scumpe decât multe alte camere de câine

Acum este rândul tău să revizuiți paw5 wooly snuffle mat

Aveți o furboină? Ați folosit vreodată unul? A fost clar conexiunea? Tu și câinele dvs. beneficiați să o utilizați? Opinia dvs. ar putea ajuta pe alți proprietari de animale de companie care cumpără o cameră de câine. Spuneți-ne opinia dvs. în comentariile de mai jos sau împărtășiți propriile comentarii pe pagina noastră Facebook.


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: furbo automat tratați camera de dărâmă