Revizuire: camera wopet smart pet cu distribuitor de tratament

Animalele noastre sunt ca și copiii noștri. Doare să le lași în urmă toată ziua când sunteți la serviciu. De aceea camerele pentru animale de companie devin atât de populare. Produse ca Wopet Smart Pet Camera Dă-ți abilitatea de a vedea și de a vorbi cu animalul tău când ești departe de casă.

Camere ca această lucrare cu conexiunea wifi acasă. Unitatea camerei se conectează la WiFi și puteți utiliza o aplicație pe telefonul smartphone sau pe tabletă pentru a vă conecta la cameră ori de câte ori părăsiți casa. Desigur, dezavantajul este că trebuie să aveți acces la WiFi la domiciliu și la un smartphone sau alt dispozitiv compatibil.

În funcție de tipul de cameră de companie pe care îl cumpărați, acesta poate fi, de asemenea, echipat cu un microfon care vă permite să înregistrați un mesaj sau să vorbiți prin telefonul smartphone și să redați un mesaj pentru animalul dvs. de companie. Acest lucru poate fi extrem de util pentru câinii care suferă de anxietate de separare.

Camera Wopet Smart Pet oferă aceste caracteristici și multe altele! În timp ce îmi place o cameră cu o mulțime de caracteristici, este, de asemenea, important pentru mine că este ușor de utilizat. Cu siguranță nu sunt o persoană de tehnologie savvy, așa că am caută dispozitive care sunt ușor de configurat cu aplicații ușor de utilizat. Camera Wopet a îndeplinit aceste specificații?

MAI MULT: Top 10 camere de câine cele mai bune

Wopet Smart Pet Review camera

Wopet Smart Pet CameraA trecut doar aproximativ 3 minute pentru a configura această cameră de companie. Tot ce trebuie să faceți este să descărcați aplicația pe dispozitiv și conectați camera. Camera se va conecta la Wi-Fi-ul casei dvs. și aplicația vă va duce prin procesul de pornire.

Partea superioară a camerei (cercul negru din fotografia de mai sus) se oprește cu ușurință pentru a vă permite să umpleți distribuitorul cu tratamente sau kible. Doar rețineți că tratamentele trebuie să fie foarte mici mai puțin 1/4 și # 8243; larg pentru a se potrivi prin deschidere. Kibble funcționează excelent, dar mic Tratamente de formare ar fi, de asemenea, o alegere bună.

Te umblu prin aplicația din ghidul meu video de mai sus, dar este foarte ușor de navigat - chiar și pentru cele mai provocate tehnologic. Odată ce vă conectați la aplicația, selectați dispozitivul dvs. și veți încărca alimentarea live de la aparatul foto din casa dvs.

Există trei butoane pe ecranul ecranului de aplicație. Unul vă permite să porniți microfonul și să trimiteți un mesaj către animalul dvs. de companie. Va continua înregistrarea și trimiterea mesajelor până când opriți microfonul. Spre deosebire de alte produse similare, camera WPET nu joacă doar același mesaj preînregistrat din nou și din nou. Puteți trimite un mesaj unic de fiecare dată.

Un alt buton vă permite să luați fotografii sau videoclipuri scurte ale animalului dvs. de companie pentru a salva sau a partaja pe social media. Al treilea buton arată ca un mic de câine. Când apăsați pe acesta, dispozitivul va lansa câinele tratează pe podea pentru ca animalul dvs. să se bucure. Mina împușcă 1-3 bucăți de kible de fiecare dată.

DE ASEMENEA: 8 pericole de a părăsi casa dvs. de câine singur pentru mult timp

Câinii care mănâncă tratează de la aparatul de fotografiat

Nu numai că această cameră de câine este excelentă pentru tratarea și vorbirea cu animalul dvs. de companie în timp ce sunteți departe, oferă proprietarilor de câini curioși o modalitate de a vedea ce este animalul lor de companie până toată ziua. Utilizează o cameră HD de 720p, care (după cum puteți vedea în videoclipul meu de mai sus) oferă o imagine clară.

Cu toate acestea, cele mai multe camere pentru animale de companie utilizează o cameră HD de 1080p. Puteți face o căutare rapidă Google pentru a afla știința în spatele acestor două rezoluții, dar în termeni de la Layman, 1080p oferă o imagine mai bună. Nu observ prea mult o diferență, sincer, dar simt că ar trebui să menționez această diferență pentru că știu că este important pentru tehnicile lumii.

Camera este, de asemenea, echipată cu viziune de noapte, care este o caracteristică pentru mine. Locuiesc în Maine, așa că se întunecă devreme aici în lunile de iarnă. Dacă folosesc o cameră care nu are o viziune de noapte, nu pot verifica animalele mele după 4:00 p.M. în iarnă!

Obținerea celor mai recente gadget-uri tehnice nu este niciodată ieftină și asta este adevărat pentru această cameră de câine, de asemenea. Camera Wopet Smart Pet se vinde pentru 139 USD.99 pe Amazon. Acest preț este pe capătul mai ieftin al spectrului pentru camerele de companie, deși nu este cea mai ieftină opțiune disponibilă.

O cameră de companie cu siguranță nu este o necesitate și știu că nu se va potrivi în bugetul tuturor. Este un gadget grozav, totuși. De asemenea, ar face un cadou minunat pentru proprietarul câinelui sau câinelui pe lista dvs. de cumpărături, care pare să aibă totul.

Citiți următorul: 101 Cadouri unice pentru proprietarii de câini

Review-Wopet Smart Pet Aparat cu Trate Despenser

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: camera wopet smart pet cu distribuitor de tratament