Cea mai bună comparație a camerelor de câine: petzi vs. Petcube vs. Furbo

Cea mai bună cameră de câine cu siguranță nu este o necesitate pentru proprietarii de animale de companie, dar sunt foarte la îndemână să aibă dacă vă faceți griji pentru câinele dvs. când sunteți departe de casă. În funcție de camera pe care o achiziționați, ar putea să vă dea abilitatea de a vă vedea animalul de companie, să vă jucați cu el, să-i dați un tratament și chiar să-i vorbiți când ați plecat la muncă sau să executați comisioane.

Cel mai bun test de cameră de câineAm avut o cameră de companie de peste un an acum. Sincer, nici măcar nu am primit-o pentru câinii mei. Am cumpărat camera pentru că am urât lăsându-i și m-am simțit mereu vinovat.

Boxerul nostru, Chloe, suferă de Anxietate ușoară de separare, Și cred că ai putea spune că și eu! Nu numai că are o cameră de companie de companie mă mângâie, cred că beneficiază de pachetul nostru, de asemenea. Pot să verific cu ei pe tot parcursul zilei și cred că îi ajută să nu se simtă atât de singuri.

Acum, am decis să comparăm trei dintre cele mai populare modele de camere de câine de pe piață.

Dacă urmați sfaturile de câine de sus, atunci știți că încercăm să găsim cele mai bune produse pentru a le împărtăși cu cititorii noștri. Am încercat singuri trei camere cu animalele noastre, astfel încât toate informațiile conținute în această recenzie au fost adunate în prima mână.

Acest tip de produs este foarte nou pe piață, ceea ce înseamnă că nu există o mulțime de opțiuni de alegere. Am căutat prin camerele care sunt proiectate special pentru animalele de companie, iar aceste trei s-au remarcat cu siguranță.

Am evaluat aceste trei camere de câine pe baza a patru criterii:

  1. Calitate;
  2. Ușurință în utilizare;
  3. Caracteristici disponibile;
  4. Accesibilitate.

Full rotund: Top 8 camere de companie cele mai bune

Trei produse cele mai bune camere de câine Sunt revizuit astăzi

Cea mai bună comparație a camerei de câineFără ADO mai departe, permiteți-mi să vă spun pe scurt despre cele trei camere pe care le-am ales să testez. În primul rând, am ales două tratați camerele de dărâmă. Fiecare cameră oferă propriile caracteristici, dar mi-am dat seama rapid că tratarea distribuirii într-adevăr primește o atenție câinelui.

Furbo și Petzi au ambele camere create care vă permit să verificați pe animalul dvs. de companie în timp ce sunteți departe de casă. Au adăugat, de asemenea, capacitatea de a da Fido un tratament cu apăsarea unui buton de pe telefonul smartphone.

De asemenea, am ales să testez noua cameră de la Pecube. Ei au pus o nouă rotire pe camera lor de companie originală prin adăugarea unui indicator laser pe care îl puteți utiliza pentru a vă face să vă alăturați și să vă mișcați când petrece ore lungi în casă singur.

Deci, care dintre aceste produse este alegerea mea de top? Am petrecut luni de evaluare a acestor produse, iar acum vă voi anunța care se află în partea de sus a listei mele!

Cea mai bună comparație a camerei de câine
Petzi vs. Petcube vs. Furbo

Cea mai bună comparație a camerei de câine

Asemănări între cele mai bune 3 produse ale camerei de câine

Este destul de simplu să ghicești care este cea mai mare asemănare între aceste trei produse - toate Capturați videoclipul câinelui dvs, și puteți vedea prin intermediul unui hrană live pe telefonul dvs. smartphone sau tabletă. Atât camera foto Furbo și Petzi Stream în 720p HD.

Toate cele trei camere funcționează, de asemenea, cu o aplicație pe care va trebui să o descărcați pe telefonul smartphone sau pe alt dispozitiv compatibil. Furbo, Petzi și Pecube Toate ofertele Aplicații care sunt libere să descărcați și sunt compatibile cu sistemele Android și IOS.

Acestea sunt toate camerele standard de companie care funcționează în același mod. Vei trebuie să aveți Wi-Fi în casa dvs. pentru a utiliza camerele. Doar conectați camera într-o priză de alimentare și dați-o câteva minute pentru a vă conecta la internet wireless. Descărcați aplicația și veți putea să conectați dispozitivul pe telefonul smartphone. Apoi, puteți păstra un ochi pe animalul dvs. de oriunde că telefonul sau tableta primește o conexiune la internet.

Toate aceste camere au, de asemenea, caracteristici vedere nocturnă, astfel încât să puteți verifica dacă sunteți departe în timpul zilei sau după întuneric. Toți vă permit Distribuiți imagini sau videoclipuri ale câinelui dvs. pe social media.

Camera Furbo și camera de la Petcube oferă o singură caracteristică importantă pe care Petzi Trateaza Cam nu. Ei sunt amandoi echipat cu un microfon cu 2 căi care nu vă permite să înregistrați mesaje pentru câinele dvs., dar puteți auzi, de asemenea, ce se întâmplă în casa dvs. când deschideți aplicația. Îți vor da amândoi Bark alerte Când câinele tău face o agitație, de asemenea.

Diferențele dintre cele mai bune camere de câine

Am ales aceste camere pentru că au obținut toate recenziile minunate de la proprietarii de câini și am vrut să le testez pentru mine. Proprietarii de câini și pisici au fost plăcut surprinși de modul în care au lucrat aceste camere. Ei au răsturnat să se poată verifica pe animalul lor de companie în timpul zilei.

Sunt de acord că toți au lucrat bine, dar au existat cu siguranță câteva caracteristici care îmi plac mai bine decât altele. Ei sunt cu siguranță trei dintre cele mai bune camere de câine de pe piață, dar toți au dezavantajele lor. Este într-adevăr o chestiune de preferință și cum intenționați să utilizați camera.

LEGATE DE: Top 6 camere de casă pentru monitorizarea animalelor de companie

Cea mai bună comparație a camerei de câine

Petzi Trateaza Cam Revizuirea

Camera Petzi este făcută pentru a fi montată pe un perete. Puteți să o configurați pe o masă de cafea sau pe un raft, dar nu este foarte robustă. Este cel mai bine montat pe perete, dar amintiți-vă că trebuie să fie conectat la o priză. Are un cablu de alimentare care este de aproximativ 3.5 picioare lung, deci va trebui să găsești doar locul potrivit în casa ta pentru această cameră.

Cele mai multe produse similare pot fi ușor plasate pe o masă sau în siguranță, făcându-le mai versatil. De asemenea, configurarea acestei camere necesită punerea găurilor în perete. Aceasta ar putea fi o problemă pentru proprietarii de animale de companie care închiriază sau își închiriază casa.

Această cameră de câine cea mai bună se pornește automat când deschideți aplicația. Ea face un sunet de sunet când se aprinde, așa că este ușor să-ți antrenezi animalul de companie pentru a veni la aparatul de fotografiat când aude zgomotul.

Ceilalți doi nu oferă acest lucru, așa că probabil va trebui să vorbiți cu ei pentru a le face să vină în apropierea camerei, unde le puteți vedea.

Cea mai bună comparație a camerei de câine

Când deschideți aplicația Petzi, veți vedea trei butoane de pe partea laterală a ecranului. Una este o cameră care vă permite să luați fotografii ale câinilor dvs. și unul arată ca un microfon. Acest buton vă permite să înregistrați un mesaj vocal pentru animalul dvs. care va reda când eliberați butonul.

Al treilea buton este în formă de os de câine. Când apăsați și eliberați acest buton, trimiteți un semnal la camera de tratament pentru a scoate o gustare pentru poochia dvs.

Trebuie să utilizați tratamente mici, cum ar fi tratarea de formare și, uneori, două sau trei tratamente sunt eliberate. Numărul de tratate care sunt distribuite de această cameră de câine cea mai bună depinde de dimensiunea - dacă utilizați tratamente mai mici, mai mult vor fi eliminate.

După cum puteți vedea în videoclipul meu de mai jos, camera Petzi are despre o întârziere de 3-5 secunde în hrana sa vii. Acest lucru nu este un întrerupător pentru mine, dar presupun că ar putea fi frustrant pentru unii utilizatori.

Calitatea microfonului este minunată, dar deoarece calitatea camerei nu se potrivește, nu am putut clasifica această cameră de câine în partea de sus a listei mele. Este cea mai ieftină din listă, dar nu de mult. Puteți achiziționa un aparat de fotografiat Petzi pe Amazon pentru aproximativ 168 USD. Credeți sau nu, acest preț este destul de ieftin pentru o cameră de companie.

Revizuire completă: Petzi Tratam Cam pentru câini Review

PETCUBE Joacă revizuirea camerei de companie

Primul lucru pe care probabil ați observat-o în fotografiile din partea de sus a acestui articol este diferența de dimensiuni drastice dintre aceste trei camere de companie. Play-ul Pecube este un 3 & # 8243; cu 3 și # 8243; cub. Este vorba despre un sfert de dimensiune a oricărei alte cele mai bune camere de câine de pe piață. Dacă nu aveți mult spațiu suplimentar pentru a lucra, aceasta poate fi camera pentru dvs.

Una dintre caracteristicile pe care PetCube Play le are peste celelalte două opțiuni este că acesta fluiază în videoclipul HD de 1080p. Acesta oferă un videoclip mai clar decât celelalte două produse cele mai bune camere de câine, iar hrana este întârziată doar de câteva milisecunde. Această cameră oferă, de asemenea, o cameră cu unghi larg care arată o vedere de 138 °.

După cum am menționat mai sus, acest dispozitiv vă permite să înregistrați mesaje pentru câinele dvs. și, de asemenea, auziți ce se întâmplă în casa dvs. Veți primi alerte de zgomot și mișcare de la aplicația Pecube, care este o mare caracteristică de securitate.

Cea mai mare diferență cu această cameră de companie este aceea în locul unui dozator de tratament, are o jucărie laser. Laserul a fost certificat în siguranță pentru animalele de companie și oamenii, astfel încât să nu vă îngrijoreze acolo. Această caracteristică unică nu se găsește pe celelalte produse cele mai bune camere de câine și vă permite să vă luați câinele de pe canapea în mijlocul zilei.

Trebuie să spun că pisicile noastre s-au bucurat de această cameră de companie mult mai mult decât câinii noștri. S-au obosit să se joace cu laserul foarte repede, dar ne distrează pisicile de ore întregi!

Cea mai bună comparație a camerei de câineDe-a lungul aceleiași linii, cred că această cameră este cea mai bună opțiune pentru gospodăriile cu mai multe animale care doresc să țină ochii pe toate animalele de companie. Petcube, de asemenea, a lansat doar o cameră de distribuire a tratamentului, dar nu oferă caracteristica laser.

Acum, să vorbim despre cea mai unică caracteristică pe care o oferă această cameră. Pecube oferă utilizatorilor de aplicații capacitatea de a juca cu alte animale de companie în plus față de propria lor!

În timp ce pisica sau câinele dvs. ar putea avea o zi leneșă și nu dorește să joace, alți utilizatori pot face camera disponibilă pentru oricine să acceseze și să se joace cu animalele de companie.

Nu vă faceți griji, puteți păstra camera dvs. privată dacă nu doriți ca nimeni altcineva să aibă acces la ea. Cu toate acestea, aspectul frumos de a face publicitatea camerei dvs. este că prietenii și familia dvs. pot verifica și pe animalul dvs. de companie!

Există, de asemenea, multe adăposturi de animale care au dispozitive Petcube, și permit altora utilizatorilor să se joace și să se joace cu animalele de companie în adăpost. Vă puteți distra când sunteți plictisit și ajutați adăpostul animalelor în același timp! Aplicația vă permite să salvați aceste alte camere în lista dvs. & Favorite ", astfel încât acestea să fie ușor accesibile atunci când deschideți aplicația.

Singura mea plângere despre laser este că subliniază direct. Nu există nici o modalitate de a unghi indicatorul laser, astfel încât este afișat pe podea. Nu ați vrea să o îndreptați la perete, pentru că atunci veți risca animalul dvs. zgâriat o gaură în perete. Pentru a obține laserul să indice pe podea, trebuie să plasați piesa de petcube pe un raft ridicat și unghi întregul unitate pentru a se confrunta în jos.

Deși nu este cel mai scump produs de pe această listă, piesa de petcube va costa 199 dolari pentru a cumpara pe Amazon. Camerele de câine nu sunt o necesitate, iar acest lucru cade chiar în mijlocul gamei de prețuri pentru produse similare. Din păcate, dacă doriți ca acest tip de tehnologie să țină ochii pe Fido, va trebui să plătiți pentru el.

Revizuire completă: Petcube Play Review Camera Dog

Furbo automată tratează distribuirea camerei de fotografiere
(favoritul meu personal)

Similar cu CAM-ul PETZI, Furboul este echipat cu un microfon cu 2 căi și un dozator de tratament. Puteți înregistra mesaje pentru câinele dvs. și, de asemenea, auziți ce se întâmplă înapoi acasă. Aplicația Furbo vă va avertiza, de asemenea, când câinele dvs. se latră.

Furbo-ul poate deține mai multe tratamente decât petzi, ceea ce înseamnă că nu va trebui să o umpleți cât de des. După cum puteți vedea în cel mai bun videoclip de comparare a camerei de câine În partea de sus a acestui articol, Furbo este, de asemenea, mult mai ușor de completat. Există un top bambus care poate fi îndepărtat cu ușurință pentru a accesa tacina de tratament. Trebuie să eliminați întreaga placă frontală a camerei Petzi pentru a accesa zona de depozitare a tratamentului.

Cea mai bună comparație a camerei de câineDe asemenea, cred că Furbo se amestecă într-un decor de acasă mult mai bine decât dispozitivul Petzi. Unul dintre principalele motive pe care listele mele Furbo Lista celor mai bune produse de camere de câine se datorează faptului că nu trebuie să fie montat pe perete, iar designul său se amestecă cu aproape totul.

Petzi are Bright Stickers pe front și este proiectat să fie atașat la peretele dvs. cu hardware.

Aplicația Furbo a fost cea mai ușoară utilizare, iar calitatea video a fost mai bună decât celelalte două opțiuni, de asemenea. Un design de grădiniță, tratați capabilitățile de distribuire și depozitarea ușoară a tratamentului, iar aplicația de cea mai bună calitate și videoclipul clar sunt ceea ce a împins acest produs în partea de sus a listei mele.

În timp ce produsele cele mai accesibile îmi atrag, de obicei, atenția, Furbo este de fapt cea mai scumpă camera de câine din această listă. Cu toate acestea, în acest caz, orice proprietar de câini care cumpără o cameră de companie știe că achiziționează un element inutil. Sunt șanse, se așteaptă să plătească o etichetă de prețuri hefty pentru o tehnologie avansată ca aceasta.

O calitate mai bună înseamnă, de obicei, o etichetă mai mare a prețurilor, și ceea ce veți vedea cu Furbo. Puteți achiziționa acest dispozitiv pe Amazon pentru $ 242 chiar acum. În timp ce acest lucru nu este mult mai mare decât celelalte două produse, cu siguranță nu va îndeplini fiecare buget.

Revizuire detaliată: Furbo automată tratează distribuirea camerei de fotografiere

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cea mai bună comparație a camerelor de câine: petzi vs. Petcube vs. Furbo