Protejați-vă câinele cu o medalie digitală de la skoubee

Protejați-vă câinele cu o medalie digitală de la Skoubee

Întotdeauna învăț foarte mult când fac cercetări pentru aceste articole de știri. Astăzi am aflat că am folosit caracteristica de comunicare (NFC) pe smartphone-ul meu, care nu sună foarte interesant, dar considerând că nici măcar nu știam ce a fost NFC, este destul de interesant. Am aflat acest timbit de cunoștințe utile după ce am descoperit Skoubee. Skoubee este cel mai nou mod de a urmări animalul dvs. de companie, de a-și gestiona informațiile medicale și să-i dai un statut social fără seară pentru a descărca o aplicație.

Deci, NFC este un protocol în care există o conversație wireless între un tabletă compatibilă NFC sau smartphone (Sony, HTC, Samsung, Nokia, BlackBerry sau LG) și o medalie de tip skoubee sau alt dispozitiv compatibil. Ce este o medalie de skoubee pe care o întrebi? Arată ca o etichetă obișnuită de câini, dar există un cod QR încorporat în ea. Un cod QR este un fel ca un cod de bare care poate fi citit de dispozitive compatibile, cu excepția cazului în care acesta poate conține mai multe informații decât un cod de bare, inclusiv informații despre adrese URL.

LEGATE DE: Siguranța câinilor: De aceea câinele dvs. are nevoie de un tracker GPS

Codurile QR care sunt încorporate pe medalii Skoubee pot fi folosite pentru a accesa profilul unui animal, care este postat pe site-ul companiei. Orice proprietar de câine care achiziționează o medalie Skoubee pentru animalele de companie poate să se conecteze pe site și să creeze un profil pentru câinele lor. Dacă animalul e pierdut, Oricine cu un telefon mobil compatibil poate scana eticheta și va aduce imediat profilul online al câinelui.

Protejați-vă câinele cu o medalie digitală de la Skoubee

Profilul include toate informațiile pertinente, cum ar fi numele câinelui și informațiile de contact pentru familia sa, dar include, de asemenea, informații care vor fi benefice pentru ca Finder să știe, cum ar fi orice condiții de sănătate, informațiile obișnuite de contacte veterinare și orice nevoi speciale dietetice el poate avea. Numai că este un avantaj imens!

Unul dintre câinii noștri are o stare de inimă și are nevoie să ia medicamente anti-aritmice de cinci ori pe zi. Dacă nu-și ia pastilele la timp, ar putea să o omoare. Dacă avea o medalie de skoubee și ea era vreodată fugi, Persoana care a găsit-o va ști instantaneu despre starea ei și ar putea duce la biroul unui veterinar de îngrijire până când nu ar putea ajunge.

De asemenea, puteți înregistra toate înregistrările de sănătate ale animalului dvs. pe sistemul online. În loc să aveți nevoie să descărcați o aplicație specială pentru a ajunge la informații, oricine cu un smartphone, comprimat sau computer ar putea accesa înregistrările atâta timp cât au fost conectate la Internet. Dacă ați fost în afara orașului și animalul dvs. de companie a avut o urgență de sănătate, ați putea să-l aduceți la orice medic veterinar și să vă retrageți toate înregistrările sale de sănătate chiar pe telefonul dvs. Cât de convenabil este asta?

Protejați-vă câinele cu o medalie digitală de la Skoubee

LEGATE DE: Top 10 cele mai bune aplicații PET pentru proprietarii de câini

Apoi, există aspectul social al skoubee. Când creați profilul animalului dvs., aveți opțiunea de a introduce semnul său astrologic, locul său preferat de a merge, al lui mâncare favorită, și vă puteți evalua chiar și sociabilitatea și inteligența pe o scară de la 1 la 5. Puteți căuta alte profiluri și puteți încerca să găsiți câinele dvs. Un prieten sau alții poate dori să privească profilul câinelui dvs. și să vă trimită un mesaj. Este ca Doggy Online dating, cu excepția părinților lor sunt cei care aleg colegul lor. Imaginați-vă cum ar trece în lumea umană!

Acum că ați avut lecția tehnologică pentru această zi, puteți decide ce vă gândiți la Medalia Skoubee. Personal, cred că este un concept minunat. Probabil că nu aș folosi multe dintre trăsăturile sociale, dar având o modalitate de a-mi urmări câinele și de a-și împărtăși nevoile medicale cu cineva care a găsit-o să mă îmbogățească. De asemenea, deoarece are o istorie medicală detaliată și ar putea avea probleme în orice moment, având istorie medicală la îndemână ori de câte ori am nevoie, este, de asemenea, un beneficiu frumos.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Protejați-vă câinele cu o medalie digitală de la skoubee