Revizuire: tracker gps de tracțiune gps

Astăzi, trackerele GPS pot veni la îndemână pentru o mulțime de lucruri diferite. Dacă vă aflați într-o călătorie rutieră, aveți șanse că aveți un dispozitiv GPS în mașină pentru a vă ajuta să ajungeți unde vă dați. V-ați gândit vreodată la atașarea uneia dintre aceste unități la câinele dvs? Acest Tracker tracker GPS PET Faceți-o ușor să știți exact unde este câinele dvs. în orice moment.

Obișnuiam să cred că GPS-ul pentru câini ar fi benefic numai pentru vânătorii de canini sau câini care nu sunt instruiți să rămână în curte. Antreming câinii noștri să nu părăsească proprietatea și păstrăm un ochi apropiat de ei în timp ce se joacă afară. Nu credeam că un tracker GPS ar fi benefic pentru familia noastră, dar acest tracker GPS din tractivă mi-a schimbat mintea.

N-am dat seama niciodată cât de mult mă îngrijorez de câinii noștri în trecut. Era întotdeauna în spatele minții mele când erau afară. I-aș verifica la fiecare câteva minute, dar când ești în mijlocul de a face ceva care poate fi o durere. Cred că am obișnuit să fiu întrerupt la fiecare 5 minute pentru a verifica câinii atât de mult încât nici măcar nu-l mai înțeleg.

introduce Tractive. Mi-am trimis produsul în schimbul revizuirii mele cinstite de tracker GPS. Până acum, pot spune că este minunat minunat! Pacea minții pe care mi-o oferă este atât de liniștitoare și ne pot monitoriza câinii chiar de pe telefonul meu smartphone. Am înființat o zonă de siguranță în jurul casei noastre și acum sunt anunțat în momentul în care traversează granița.

LEGATE DE: Acesta este motivul pentru care câinele dvs. are nevoie de un tracker GPS

Chiar dacă câinii noștri bine pregătiți nu traversează adesea limita, nu mai trebuie să opresc ceea ce fac la fiecare 5 minute pentru a vă asigura că nu au rătăcit. Voi admite, nu am încredere în dispozitiv complet la început, dar odată ce vă obișnuiți cu ea, veți afla în curând că trackerele GPS pentru câini sunt de fapt instrumente destul de utile.

Tractive GPS PET tracker revizuire

Tractive GPS PET tracker revizuire

Deci, ideea de tracker de pe piatra de tracțiune GPS este destul de simplă. Atașați acest mic dispozitiv GPS câine la gulerul câinelui (puteți vedea exact cum să faceți acest lucru în videoclipul meu) cu unul dintre cele 2 cleme furnizate. O clipă este pentru colierele de câini subțiri, iar cealaltă este pentru gulere mai groase (pe care le folosesc pe gulerul lui Saddie).

După atașarea dispozitivului, descărcați aplicația TRACTIVE, care este gratuită pentru telefoanele Android, iPhone și Windows. De asemenea, puteți accesa informațiile printr-un browser web de pe tabletă sau pe computer.

Aplicația GPS a tracțiilor vă permite să vedeți exact unde este câinele dvs. în timp real în fiecare secundă a zilei. Puteți crea chiar și o zonă de siguranță personalizată și # 8220; și veți fi anunțat imediat câinele dvs. traversează limita invizibilă.

Pentru mai multe informații despre un tracker de Pet GPS de tracțiune și compania în sine, verificați-mi Interviu cu Michael Hurnaus, CEO al tractivității.

Trackerul de animale de companie de tracțiune GPS face practic imposibil ca câinele meu să se piardă. Întotdeauna știu unde este la fiecare moment. Dacă se întâmplă să se rătăcească, voi ști încă exact unde este și pot să-l recuperez repede.

Când achiziționați un tracker de tracțiune GPS, obțineți tracker GPS pentru câini, un încărcător, 2 clipuri pentru a le conecta la gulerul animalului dvs. și un manual de instrucțiuni. Primul lucru pe care îl veți observa când o scoateți din cutie este încărcătorul. Este un pic diferit de încărcătoarele tradiționale de plug-in care suntem obișnuiți, deoarece clips de fapt pe dispozitiv. Puteți vedea o imagine mai târziu în acest articol.

Tractive GPS PET tracker revizuire

După cum am spus, am fost un sceptic înainte de a avea de fapt să dau acest câine gps gps și o încercare. Am crezut că tracker-urile GPS PET au fost eficiente numai pentru câinii de lucru sau câinii care au avut o problemă cu scăparea curții lor. N-am crezut niciodată că câinii mei bine pregătiți ar beneficia de unul. Cred că am avut dreptate și # 8230; un fel de.

Nu sunt câinii mei care beneficiază de tracker - eu sunt! 

Nu mi-am dat seama cât timp am petrecut întrebându-mă dacă fetele mele erau încă în curte. M-am obișnuit atât de obișnuit după ce am ridicat generațiile de câini că este doar o parte din rutina mea zilnică acum. Nu mai trebuie să-mi fac griji pentru ei, totuși.

Tractive GPS PET tracker revizuireAplicația GPS a tracțiilor este rapid de instalat și ușor de utilizat. Există butoane care vă permit să găsiți câinele dvs., porniți o lumină pe tracker dacă îl căutați în întuneric și vedeți unde câinele dvs. a fost în ultima perioadă de 24 de ore.

Puteți chiar să monitorizați mai mulți câini cu aplicația GPS - va trebui doar să achiziționați trackere suplimentare pentru fiecare pooch.

Mi-a plăcut, de asemenea, că trackerul meu de tracțiune GPS are un indicator baterie încorporat care vă avertizează când bateria devine scăzută. Nu există îngrijorări despre pierderea câinelui meu, deoarece trackerul ei nu funcționează.

LEGATE DE: 5 cele mai bune coliere GPS pentru câini pentru câini

Tractive GPS PET tracker revizuireTrackerul de tracțiune GPS PET va lucra în mai mult de 80 de țări diferite și există trei modele de alegere. Modelul tradițional este cel alb pe care îl folosesc în această recenzie video.

Există, de asemenea, o ediție specială, care este roz și făcută cu cristale de la Swarowski, și o ediție a vânătorului, care are un design camuflat este realizată dintr-un material mai durabil.

Acum, este momentul în revizuire atunci când vorbim despre dezavantaje de tracker de tracțiune GPS. Dar, cu adevărat, chiar nu am nimic de plâns când vine vorba de acest câine de tracker GPS; face ceea ce ar trebui să facă și se pare că o face bine.

Un lucru de menționat - și puteți vedea acest lucru în videoclipul meu - este că cele două clipuri care vin cu tracker GPS nu sunt destinate a fi utilizate pe gulere groase sau largi.

Deci, cu asta în minte, este posibil să aveți nevoie să cumpărați animalul dvs. A Guler de câine standard Dacă are un guler unic, ca și Chloe. Ea are un guler din frânghie (una dintre cele pe care le-am legat), și este un guler foarte gros. Nu este o afacere mare pentru a schimba colierele de câini, în special în ceea ce privește beneficiile pe care le obțineți de la trackerul de petia de tracțiune GPS.

Un alt dezavantaj al acestui tracker GPS pentru câini este prețul, dar permiteți-mi să încep prin a spune că pentru liniștea minții pe care o obțineți și capacitatea instantanee de a ști exact unde este câinele dvs. în orice moment, prețul merită complet după părerea mea.

Dispozitivul în sine este în mod regulat $ 179.99, dar este în vânzare chiar acum pentru 129 de dolari.99. Deci, dacă intenționați să cumpărați tracker-ul PEOCH Tractive PET, acum poate fi momentul să vă uitați în ea și să economisiți 50 de dolari.

Îmbunătățirea ediției Hunter Hunter este în vânzare pentru 149 USD.99 chiar acum că este cel mai bun pentru câinii de vânătoare, și puteți ridica ediția specială a tracțiilor unice de design, dar prețurile variază. Înțeleg că acest lucru nu va fi un dispozitiv accesibil pentru toată lumea, dar eu vă recomand cu fermitate luând în considerare achiziția, mai ales dacă câinii dvs. sunt în mod regulat afară de ei înșiși.

Lucrul meu preferat despre acest produs? Versatilitatea sa! Puteți să vă luați câinele oriunde cu acoperire celulară și veți putea să monitorizați locația exactă.

Tot ce trebuie să faceți este să configurați o nouă zonă de siguranță pentru locația pe care o faceți și veți fi anunțați atunci când vă rătăcește prea departe. Acesta este un instrument minunat de a aduce în timp ce călătoriți, camping sau drumeții cu câinele dvs.

Tractive GPS PET tracker revizuire

Deoarece trackerul de tracțiune GPS PET rulează într-o rețea celulară, trebuie să plătiți o taxă lunară de abonament - la fel ca și cu telefonul mobil. Taxa pentru pachetul de bază este de 6 USD.99 pe lună, dar puteți economisi puțin prin înscrierea pentru un abonament de 1 sau 2 ani.

De asemenea, puteți urca până la pachetul Premium pentru $ 9.99 / lună, care, în plus față de avantajele obișnuite, veți obține și:

  • Accesul la toate cele 80 de țări (1 țară pe pachetul de bază)
  • Istoricul poziției nelimitate (istoria de 24 de ore cu bază)
  • Istoricul poziției de export
  • Accesul la cea mai bună rețea GSM disponibilă
  • Suport pentru clienți Premium
  • Aplicații gratuite

Rezumatul revizuirii trackerului de tracțiune GPS

Pro: 

  • Localizează câinele dvs. prin GPS în timp real
  • Puteți configura A & # 8220; zona de siguranță și # 8221; Pentru a obține notificări de îndată ce câinele dvs. depășește limita
  • Aplicația este disponibilă pentru Android, iPhone, telefoane Windows și puteți accesa-l prin browserul dvs
  • Pot fi luate oriunde cu dvs. și tot ce trebuie să faceți este să creați o nouă zonă de siguranță
  • Puteți cumpăra mai multe trackere și monitorizați convenabil toți câinii dvs. în același timp

Contra:

  • Există doar 2 clipuri pentru a atașa la gulerul câinelui. Ei nu vor lucra pentru gulere groase sau largi, astfel încât este posibil să aveți nevoie să obțineți un guler tradițional pentru a fixa dispozitivul corect.
  • Este scump, dar merită fiecare penny. Împreună cu prețul abrupt, veți fi, de asemenea, obligați să plătiți o taxă lunară pentru a vă menține tracker-ul activat.

Acum este rândul tău să revizuiți trackerul de pet-ul de tracțiune GPS

Aveți un dispozitiv de tracker GPS de tracțiune? Ați încercat vreodată unul? Fie că sunteți la fel de fericiți cu a ta așa cum sunt sau aveți o opinie mult diferită, Ne-ar plăcea să o auzim! Puteți lăsa o revizuire aici, astfel încât alți cititori să aibă și feedbackul dvs. Proprietarii de câini mai informați sunt, cu atât mai bine pot face despre produsele de companie pe care le aleg să le cumpere.


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: tracker gps de tracțiune gps