7 Moduri neașteptate pe care le-ați afectat câinele

Nu există nici o îndoială că, în calitate de proprietari de animale de companie, ne iubim câinii noștri și încercăm să avem grijă de nevoile de animale de companie. Cu toate acestea, există lucruri pe care chiar și cel mai iubitor și experimentat proprietar de câini face acest lucru în mod neașteptat și neintenționat poate aduce rău câinelui. Iată șapte situații pe care toți proprietarii de animale de companie ar trebui să fie conștienți de.

1. Nu urmăriți greutatea câinelui (câștig / pierdere)

Rapoarte noi arată că obezitatea animalelor de companie este o epidemie. Un sondaj mai vechi de la Asociația de Prevenire a Obezității PET arată că 53% dintre câinii de familie din Statele Unite sunt obezi sau supraponderali. Sondajul arată, de asemenea, că 95% dintre proprietarii de animale de companie nu știu ce ar trebui să fie greutatea ideală a câinelui lor.

Proprietarii de câini trebuie să-și exercite îngrijiri de supraîncălzire sau să sublinieze animalele de companie și să ofere câinelui cu suficientă instruire sau timp de joc. În acest fel, animalul nu va ajunge să stocheze prea multă grăsime. Ca și în cazul oamenilor, obezitatea poate afecta și calitatea generală a câinelui. Fiind supraponderali va reduce Durata de viață a câinelui Pentru că probabil va dezvolta boli mai devreme.

Pentru a preveni această problemă, urmăriți greutatea câinelui și controlați aportul de alimente al puilor, inclusiv numărul de tratamente pe care le primește. Rezistați nevoii de a vă alimenta resturile de masă de câine, chiar dacă el cere acest lucru. De asemenea, încercați să fiți regulați cu rutinele sale de exerciții și faceți timp pentru acest lucru în fiecare zi. Consultați un medic veterinar pentru sfaturi valoroase pentru scăderea în greutate pentru câini.

Tu

2. Sunteți leneș în jurul perierii dinților câinelui

Una dintre cele mai comune probleme de sănătate între câini este o boală parodontală. Potrivit colegiului dentar veterinar american, problema se poate dezvolta Într-un câine la fel de tânăr ca trei ani de când majoritatea proprietarilor de câini nu fac dinte să percepe o prioritate.

Dar boala gingiilor la câini poate duce la alte probleme care ar putea afecta rinichiul câinelui și inima. Pentru a vă asigura că animalul dvs. de companie își curăță dinții, cumpărați o perie deget pentru a utiliza luna câinelui dvs., deoarece acest lucru va fi mai ușor de controlat. De asemenea, oferiți câinele dvs. cu unele jucării de mestecat și tratamente dentare care pot ajuta la reducerea acumulării plăcii.

Va fi, de asemenea, bun dacă programați o curățare a dinților pentru câinele dvs. la clinica veterinar pentru a evita un număr mare de alte probleme legate de sănătatea dentară la câini. Faceți aceste verificări cel puțin o dată pe an.

Rareori aduceți câinele pentru o verificare VET

3. Rareori aduceți câinele pentru o verificare VET

Similar cu vizitele dentare, câinele dvs. trebuie, de asemenea, să obțină examenele medicale anuale de la medicul veterinar. Ca și în cazul oamenilor, aceasta este o bună metodă de prevenire timpurie de a practica de când verificările vă vor ajuta și problemele de sănătate veterinar mai devreme și faceți ceva înainte de a deveni cel mai rău.

Pe măsură ce animalul dvs. de companie crește mai în vârstă, ar putea fi util să mergeți la veterinar pentru o verificare cel puțin la fiecare șase luni. Din păcate, majoritatea proprietarilor de animale de companie merg doar la medicul veterinar când problema este deja prezentă și până atunci, ar putea fi prea târziu pentru câine.

Încă vă lăsați câinele în mașină

4. Încă vă lăsați câinele în mașină

În ciuda numărului de incidente la stiri Despre câinii care mor când sunt lăsați singuri în mașină, aceasta este încă o problemă destul de comună în rândul proprietarilor de câini. În timp ce ați putea spune că lăsați doar câinele timp de 10 minute într-o mașină parcată afară, va fi încă riscantă.

Cei mai mulți dintre noi știu deja acest lucru: experții spun că temperatura autoturismelor parcate poate crește cu ușurință până la 20 de grade într-o chestiune de minute, expunând câinii la riscul de supraîncălzire sau accident vascular cerebral de căldură. Cu toate acestea, mulți proprietari de animale de companie părăsesc încă câinii și # 8220; doar asta o singură dată.& # 8221;

Amintiți-vă că câinii nu eliberează căldură în corpul lor în același mod ca și oamenii. Transpirați când vă simțiți cald, dar câinii nu au astfel de indicații. Este, de asemenea, ușor ca temperatura corpului câinelui să se supraîncălzească atunci când a fost cooped în interiorul unei mașini. Deci, dacă locul pe care îl veți face nu permiteți animalelor de companie, vă puteți lăsa și câinele acasă.

Vă strigați sau pedepsiți câinele pentru greșeli

5. Vă strigați sau pedepsiți câinele pentru greșeli

Strigând și pedepsind câinele pentru a face ceva rău sunt două dintre cele mai grave forme de disciplină, Noi spectacole de studiu. Câinele dvs. nu va câștiga nimic productiv din aceste metode și va ajunge doar să se spele, anxios și stresat când sunteți în jur.

Ca rezultat al abordărilor de formare bazate pe pedeapsă, puii dvs. ar putea probabil că este vorba de mult mai mult pentru că nu ați comunicat eficient ceea ce doriți cu adevărat să facă. Disciplinarea unui câine este necesară, dar există o modalitatea corectă de a face acest lucru.

Experții spun că modalitatea corectă și cea mai eficientă de a disciplina câinele dvs. este printr-o metodă bazată pe recompensă pozitivă. De fiecare dată când câinele dvs. face ceva bun, recompensați-l cu un tratament. El va fi condiționat să facă același comportament bun și peste pentru că va asocia tratamentul cu el.

Utilizați dimensiunea greșită a hamului sau a gulerului

6. Utilizați dimensiunea greșită a hamului sau a gulerului

Există un motiv pentru care magazinele de animale de companie vând multe Tipuri de hamuri și gulere. Soiul este important deoarece fiecare câine are nevoie de o nevoie diferită. Unii câini au probleme cu traheal, astfel încât acestea sunt mai bune de a purta o ham decât un guler. Alți câini, totuși, pot scăpa cu ușurință de ham, astfel încât un guler ar putea fi mai util.

Dar, indiferent de ceea ce alegeți, obțineți întotdeauna cablajul sau gulerul care este potrivit. Există o modalitate de a vă măsura câinele pentru ambele hamul și gulerul Pentru a asigura o potrivire adecvată care nu va pune câinele la risc.

Pe scurt, pentru a măsura dacă este dimensiunea potrivită pentru câinele dvs., alunecați un deget între gulerul câinelui și gâtul său. Utilizați două degete dacă aveți un câine mai mare. Aceste contrapoziții nu ar trebui să fie prea libere pentru a permite ca câinele să scape sau prea strâns încât se freacă și îi rănește corpul sau gâtul.

Tu nu

7. Nu-i asigură câinele când conduci

Câinele dvs. se bucură de o unitate? Îi permiteți să stea în față sau pe partea pasagerului? Contrar faptului că mulți oameni încă o fac, este destul de periculos. Dacă intri într-un accident, puiul ar putea fi eliminat sau suferă răni grave, deoarece nu era sigur.

Dacă vă aduceți câinele de-a lungul călătoriei, puneți-l în interiorul unei crate de câine sau folosiți o contrapoziție de siguranță ca a Harcaș de mașină testat de accident. Aceste zile, puteți găsi de fapt un scaun de mașină pentru a utiliza pentru animalele dvs., dar studiile au arătat că majoritatea scaunelor auto poate să nu fie în siguranță.

Rezista la lăsarea câinelui tău să-și atârne capul pe fereastra mașinii. Ar putea arăta că se distrează, dar el putea, de asemenea, să prindă niște resturi și să-i rănească ochii sau sărind dacă se deschidea fereastra dacă este prea mare.

Sunt unele dintre aceste moduri neașteptate pe care le-ați rănit un câine familiar? Nu este prea târziu să faceți schimbările și să deveniți un părinte mai responsabil de companie mai responsabil. Dacă oferă nivelul corect de îngrijire pentru cel mai bun prieten al tău, el va putea să se bucure de o viață mai lungă cu tine.

Citiți următorul: 12 moduri distractive de a lega cu câinele dvs

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Cele 7 moduri vă răniți câinele fără să știți

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 7 Moduri neașteptate pe care le-ați afectat câinele