Revizuire: noul tractant 3g dog gps (2018)

Șansele sunt, probabil că ați folosit un GPS tracker în timpul călătoriei rutiere. GPS-ul în timp real utilizează tehnologia prin satelit pentru a vă arăta exact unde vă aflați în timp real - nu există nici o întârziere în actualizarea locației dvs. TRACTIVE Utilizează același tip de tehnologie pentru a ajuta proprietarii de animale de companie să poată pierde animalele de companie și voi explica avantajele și dezavantajele ultimului lor produs în acest sens TRACTIVE GPS Tracker Review.

Câine de tracker GPS nu sunt doar pentru câinii de vânătoare. Ele pot fi folosite pentru a ține ochii pe câini care nu rămân întotdeauna în limitele curții lor. Trackers ca aceasta oferă proprietarilor de animale de companie pacea minții în știind că ei vor putea să-și găsească câinele în câteva minute de la el plecând în curte.

Unele dispozitive GPS au un scurt timp de întârziere înainte ca locația reală a câinelui dvs. să fie actualizată. Gândiți-vă cât de repede se poate rula câinele nostru. Gândiți-vă cât de repede poate schimba direcțiile.

Tractant 3G GPS PET trackerDacă locatorul dvs. GPS are o perioadă de întârziere, Fido poate fi îndreptată într-o singură direcție în timp ce rulați calea opusă. Puteți continua să vă deplasați în direcția greșită timp de câteva minute, ceea ce ar putea face pentru un joc foarte lung de pisică și mouse-ul înainte de a vă putea identifica în cele din urmă locația.

În timp real utilizează GPS semnale prin satelit pentru a urmări animalul dvs. continuu în timp real fără nici un decalaj. Aceasta înseamnă că veți putea să vă prindeți la animalele de companie în câteva minute de la el lăsând limitele curții dvs.

În acest tractant GPS Tracker revizuire voi explica numeroasele beneficii ale tuturor tipurilor de trackere de câini GPS și caracteristicile specifice ale Tractive dispozitiv. Te las să știi dacă sunt la fel de fiari cum par. Cred că nu sunteți suficient de savvy pentru a lucra unul dintre aceste dispozitive? Voi explica, de asemenea, dacă sunt sau nu ușor de utilizat și dacă merită costul.

MAI MULTE OPȚIUNI: Cele 15 cele mai bune coliere GPS și trackere

TRACTIVE GPS Tracker Review

TRACTIVE GPS Tracker Review

Primele lucruri mai întâi, acesta este un dispozitiv foarte ușor de configurat. După cum puteți vedea în videoclipul meu de tracker GPS Tracker de mai sus, este foarte simplu să atașați tractul 3G la gulerul câinelui. Acesta vine cu două paranteze de conectare - una pentru coliere subțiri (cum ar fi cele mai tradiționale gulere de nailon) și una pentru gulere mai groase (cum ar fi gulerele de piele).

Pur și simplu tăiați trackerul la gulerul câinelui dvs. și descărcați aplicația. Știu, se pare că un dispozitiv tăiat la guler ar cădea cu ușurință. Cu toate acestea, după cum demonstrează în ghidul meu video, tractul 3G este foarte sigur când este pus corect pe guler.

Tractant 3G GPS PET trackerExistă doar un singur buton simplu pe dispozitivul în sine, ceea ce vă permite să îl porniți și să îl dezactivați. Va bip și va clipi verde când este aprins și beep și clipește roșu când se oprește. Bateria reîncărcabilă durează 2-5 în funcție de câte ore este în fiecare zi.

După atașarea dispozitivului, descărcați aplicația de tracțiune, care este gratuită pentru dispozitivele Android și IOS. De asemenea, puteți accesa informațiile de tracker pe un browser web. Indiferent de modul în care accesați-l, aplicația GPS a tracției vă permite să vedeți exact unde este câinele dvs. în timp real în fiecare secundă a zilei.

Puteți crea chiar și o "zonă de siguranță" personalizată și veți fi anunțat imediat câinele dvs. traversează granița invizibilă.

Tractivul 3G o face practic imposibil ca câinii mei să se piardă. Beagle, Molly, va încerca să lase curtea uneori când ea preia un miros interesant. Deși nu este instruită să vâneze, ea este încă o rasă de vânătoare. Este în natura ei pentru a urmări veverițele și iepurii din curtea noastră.

Din fericire, cu acest tracker nu trebuie să-mi fac griji pentru că ei alerga peste linia ei de frontieră. Dacă se întâmplă să părăsească curtea, primesc imediat o notificare pe telefonul mobil și pot vedea exact unde este și o recuperează repede.

TRACTIVE GPS Tracker ReviewÎn videoclipul meu de revizuire GPS tracker, veți vedea ce este inclus dacă decideți să cumpărați acest produs. Veți primi Tracker 3G, un încărcător, 2 clipuri pentru a le conecta la gulerul câinelui dvs. și un manual de instrucțiuni. Primul lucru pe care îl veți observa când o scoateți din cutie este încărcătorul. Este un pic diferit de încărcătoarele tradiționale de plug-in care majoritatea dintre noi sunt folosiți, deoarece este de fapt clipuri pe dispozitiv (puteți vedea acest lucru în fotografia din stânga).

Chiar dacă câinii noștri bine pregătiți nu traversează adesea limita, nu mai trebuie să opresc ceea ce fac la fiecare 5 minute pentru a vă asigura că nu au rătăcit. Voi admite, nu am încredere în dispozitiv complet la început, dar odată ce vă obișnuiți cu ea, veți afla în curând că dispozitivele GPS ca un tractive 3G pot fi foarte utile

Pentru mai multe informații despre un tracker de Pet GPS de tracțiune și compania în sine, verificați-mi Interviu cu Michael Hurnaus, CEO al tractivității.

TRACTIVE GPS Tracker ReviewDupă cum puteți vedea mai sus (și în revizuirea mea de tracker GPS), acest dispozitiv este foarte mic. Sunt măsuri 2 și # 8243; X 1.6 & # 8243; X .6 & # 8243; și cântărește doar 1.23 uncii. Câinii mijlocii și mari nu vor observa că este pe gulerul lor. Cu toate acestea, rasele mici ar putea avea nevoie de timp pentru a se obișnui cu dispozitivul și Nu este recomandat pentru animalele de companie care cântăresc mai puțin de 10 kilograme.

Este, de asemenea, impermeabil, astfel încât să nu vă îngrijoreze ploaia care afectează funcționalitatea dispozitivelor. Dispozitivele de tracțiune lucrează în mai mult de 80 de țări, dar tractul 3G nu funcționează în Europa. Dacă locuiți sau călătoriți frecvent în țările din afara U.S., este cel mai bun la Verificați site-ul companiei Pentru a vă asigura că dispozitivul va funcționa în cazul în care aveți nevoie de ea.

Tractant 3G GPS PET trackerLucrul meu preferat despre tractul 3G? Versatilitatea sa! Puteți să vă luați câinele oriunde cu acoperire celulară și veți putea să monitorizați locația exactă.

Tot ce trebuie să faceți este să configurați o nouă zonă de siguranță pentru locația pe care o faceți și veți fi anunțați atunci când vă rătăcește prea departe. Acesta este un instrument minunat de a aduce în timp ce călătoriți, camping sau drumeții cu câinele dvs.

Aplicația GPS a lui Tractive este rapidă și ușor de utilizat. Există butoane care vă permit să găsiți câinele dvs., porniți o lumină pe tracker dacă îl căutați în întuneric și vedeți unde câinele dvs. a fost în ultima perioadă de 24 de ore.

Puteți chiar să monitorizați mai mulți câini cu aplicația GPS - va trebui doar să achiziționați trackere suplimentare pentru fiecare pooch.

Mi-a plăcut, de asemenea, că tractul 3G are un indicator baterie încorporat care vă avertizează când bateria devine scăzută. Nu trebuie să mă îngrijorez că Molly se pierde, deoarece bateria din trackerul ei a fugit.

TRACTIVE GPS Tracker ReviewDeci, în timp ce nu am plângeri despre funcționalitatea dispozitivului sau a aplicației de tracțiune, nu este fără greșeli. În primul rând, dispozitivul vine doar cu două clipuri și nu se potrivesc cu un guler mai gros decât aproximativ 1/4 & # 8243;. Dacă câinele dvs. are un guler de piele gros sau un guler de frânghie personalizat, nu veți putea să vă potriviți pe tracker pe ea.

Deci, cu asta în minte, este posibil să aveți nevoie să cumpărați animalul dvs. A Guler de câine standard Dacă are un guler unic. Nu este o afacere mare pentru a schimba gulerele de câini, în special în ceea ce privește beneficiile pe care le obțineți de la trackerul de pe PET de tracțiune. În timp ce cumpărarea unui nou guler nu este o afacere atât de mare, este un pic enervant. Cu toate acestea, îmi place versatilitatea clemelor, așa cum le puteți atașa și la un ham sau le folosiți pentru a urmări alte animale de companie.

Celălalt dezavantaj al acestui tracker GPS este prețul, dar permiteți-mi să încep prin a spune că pentru pacea minții pe care le obțineți și capacitatea instantanee de a ști exact unde este câinele dvs. în orice moment, prețul este complet meritat opinia mea. În revizuirea mea de tracker GPS, vă informăm că tractul 3G este în prezent în vânzare pe Amazon pentru $ 66. 48.

După cum vă explic în videoclipul meu de tracker de tracker GPS, aceste dispozitive rulează într-o rețea celulară, deci trebuie să plătiți o taxă lunară de abonament - la fel ca și cu telefonul mobil. Planurile de servicii încep de la 5 $ / lună, dar numai pentru planul de bază.

Tractant 3G GPS PET trackerPuteți achiziționa pachetul de bază pentru:

  • $ 6.99 lunar
  •  1 an de serviciu pentru $ 64. 99 ($ ​​5.42 pe lună)
  • 2 ani de serviciu pentru $ 119.99 ($ ​​5.00 pe lună)

Acest pachet include doar urmărirea GPS (intervale de 2-60 de minute) și urmărirea live nelimitată (intervale de 2-3 secunde). De asemenea, puteți să faceți upgrade la pachetul premium pentru:

  • 1 an de serviciu pentru 74 USD.99 ($ ​​6.25 pe lună)
  • 2 ani de serviciu pentru 124 USD. 99 ($ ​​5.21 pe lună)

Acest pachet include cele două caracteristici pe care le-am remarcat mai sus, precum și acoperirea la nivel mondial, utilizarea pe mai multe smartphone-uri, istoricul locației nelimitate, istoricul locației de export (fișierul GPX & KML), accesul prin mai multe conturi și serviciul de relații cu clienții premium.

Citiți următorul: Am comparat costurile de 13 trackere GPS pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: noul tractant 3g dog gps (2018)