15 Cele mai bune audiobook-uri pentru câini cu anxietate

În ultimii ani, Audiobooks au devenit extrem de populare pe măsură ce mai mulți oameni aleg să asculte în loc să-și citească romanul sau non-ficțiune. Știați că audiobook-urile pot fi, de asemenea, benefice pentru câini, în special pentru cei cu anxietate? Studiile au aratat că unele tipuri de muzică pot fi extrem de liniștitoare pentru animalul dvs. de companie, în special atunci când au rămas acasă singur. Același lucru se poate spune despre audiobook-urile bine-narate.

Audibil este platforma Audiobook a lui Amazon, unde puteți găsi și audiobook-uri pentru câini și este cel mai popular loc cu cele mai bune preturi. Audibil pentru câinii au început înapoi în 2017, atunci când antrenorul de câine bine cunoscut, autorul și starul TV Cesar Millan și-a anunțat parteneriatul cu audibil pentru a oferi proprietarilor de câini cu o modalitate unică de a calma anxietatea la câini și de a menține câinii calm pentru perioade lungi de timp. Mai jos sunt unele dintre cele mai bune audiobook-uri pentru câini (și o potrivire bună pentru proprietarii lor) puteți găsi pe audibil.

Un caine

Un scop câine "

De: W. Bruce Cameron
povestit de: William Dufris
Lungime: 8 ore și 17 minute

Această poveste minunată de w. Bruce Cameron a petrecut un an întreg pe lista de bestsellers din New York și mai târziu a primit o adaptare a filmului. Audiobook-ul este relatat de William Dufris și urmează povestea lui Bailey, un prieten credincios și o canină iubitoare. Ceea ce separă Bailey de la alți câini este capacitatea lui de a-și aminti viața trecută și de a înțelege oamenii suficient de mult pentru a putea ajuta întotdeauna. Poate că ascultarea acestei povestiri vă va ajuta pooch-ul să-și găsească propriul scop. Și dacă tu și câinele tău sfârșesc să-l iubești, verifică și sequelul, Călătoria unui câine, în care Bailey își continuă aventurile.

Viața lui Pi

Viața lui Pi

De: Yann Martel
povestit de: Vikas Adam
Lungime: 12 ore și 53 de minute

Acest minunat roman este despre un adolescent indian care supraviețuiește unui naufragiu și se termină pe o barcă de salvare cu un tigru pentru 227 de zile. Au povestit de Vikas Adams, acest Audiobook se ocupă de adversitate într-un mod plin de umor și inteligent. Este o aventură realistă și interesantă, o poveste despre supraviețuire care este capabilă să amestece sentimente puternice în ascultător. În timp ce câinele dvs. nu poate aprecia calitatea literară a romanului, el se va bucura cu siguranță de vocea lui Adam.

marţi

Promisiunea de marți

De: Luis Carlos Montalvan, Ellis Henican
povestit de: Kevin gratuit
Lungime: 8 ore și 49 de minute

Scris de veteranul de război din Irak Luis Carlos Montalván, această carte este o urmărire pe New York Times Bestseller, Pana marti. Acest Audiobook a povestit de Kevin Free este o colecție de povestiri înfricoșătoare, dar inspirată despre efectele pe termen lung ale războiului asupra soldaților, PTSD și prietenia de pe tot parcursul vieții cu un retriever de aur special marți. Dați câinii dvs. o șansă de a asculta aventurile și talentele câinilor de serviciu și legătura uimitoare dintre câini și oameni.

Vantul in salcii

Vantul in salcii

De: Kenneth Grahame
povestit de: Shelly Frasier
Lungime: 6 ore și 34 de minute

Este timpul să mergeți cu un audiobook cu un actor de sex feminin pentru proprietarii de câini de sex feminin. Această fabulă veșnic verde despre un mol care explorând peisajul rural englez pentru prima dată este relatat de Shelly Frasier. Ea are o voce minunată și face o treabă uimitoare de a portreza diferite personaje în carte, în special vocea visată a broaștei obraznice. Un lucru care ar putea fi greu de obișnuit este faptul că comută de la accentul ei nativ american la accentul britanic pentru a face vocile personajelor ei, dar mă îndoiesc că câinele dvs. va avea o problemă cu ea.

Un colind de Crăciun

Un colind de Crăciun

De: Charles Dickens
povestit de: Tim curry
Lungime: 3 ore și 31 de minute

Această poveste clasică de Crăciun de către Charles Dickens, relatată de uimitorul Tim curry, este bine cunoscută aproape tuturor din SUA și chiar în întreaga lume. Vocea caldă și profundă a curry și performanța lui nuanțată sunt cu adevărat în evidență, ceea ce face această poveste minunată și mai remarcabilă. Povestea lui Ebenezer Scrooge și a fantomelor de Crăciun trecut, prezent și totuși să vină, împreună cu vocea stăpânitoare a curry, vă vor păstra pooch-ul interesat de întreaga durată a Audiobook.

O ridură în timp

O ridură în timp

De: Madeleine L`Engle
povestit de: Hope Davis, Ava Duvernay, Madeleine L`Engle, Charlotte Jones Voiklis
Lungime: 6 ore și 27 de minute

Poochul dvs. se bucură de știință ficțiune? Ei bine, acesta este momentul perfect pentru a afla. Acest roman al lui Madeleine L`Engle a devenit instantaneu o ficțiune științifică și un clasic de fantezie. Sa transformat chiar și într-un film de Disney și a primit câteva nume majore pentru a juca în ea, ca Oprah Winfrey și Reese Witherspoon.

Audiobook în sine este citit de un ansamblu de actori de voce feminin și acest lucru va face și mai dinamic pentru câinele dvs. Cartea însăși este o aventură minunată pentru copiii cu povești de călătorie în timp, forțele rele și prietenia care se amestecă împreună pentru a crea fantezia finală.

Peter Pan

Peter Pan

De: J. M. Barrie
povestit de: Crinul Collins
Lungime: 4 ore și 48 de minute

Nu este nevoie să explicați cine băiatul care nu ar crește este deoarece există probabil doar o mână de oameni de pe această planetă care nu au auzit de Peter Pan. Acest clasic este relatat de actrita crinilor Collins și ea este pe deplin capabilă să surprindă nevinovăția și spiritul aventuros al lui Petru și alte personaje bine-cunoscute. Luați câinele în locul magic unde nimeni nu crește niciodată și lăsați-l să experimenteze dragostea pură răspândită de toate personajele copilului.

Aventurile lui Huckleberry Finn

Aventurile lui Huckleberry Finn

De: Mark Twain
povestit de: Ilie de lemn
Lungime: 10 ore și 10 minute

Acest clasic atemporal de Mark Twain a influențat mulți scriitori americani și a lăsat o marcă de durată pe literatura americană. Acum, câinele tău se poate bucura de ea, ascultând faimosul actor Ilie Wood, în timp ce îi povestește călătoria lui Huck pe râul Mississippi. Vocea tinerească a lemnului și acoperirea uimitoare a unei game largi de accente se remarcă și accentuează cu adevărat această capodoperă literară.

Cosmos

Cosmos

De: Carl Sagan
povestit de: Levar Burton, Seth Macfarlane, Neil Degrase Tyson, Ann Druyan
Lungime: 14 ore și 31 de minute

Poate că un mic non-ficțiune se va potrivi câinelui tău. Acest Audiobook bazat pe Carl Sagan Cosmos este relatat de mai mulți actori mari precum Seth Macfarlane și Lavar Burton. Cu toate acestea, nu ar fi completă fără Neil Degrase Tyson, un om de știință celebru care povestește seriile TV bazate pe aceeași carte.

Aceasta este una dintre cele mai bune cărți științifice ale tuturor timpurilor, cu drept. Fie ca câinele să se bucure de misterele universului; lăsați-l să sapă adânc în spațiul gol. Poochul dvs. nu poate deveni mai inteligent sau iluminat după ce a ascultat acest audiobook, dar poate deveni foarte calm.

Niciodată

Niciodată

De: Neil Gaiman
povestit de: Neil Gaiman
Lungime: 13 ore și 48 de minute

Nardați de autor însuși, acest Audiobook este una dintre cele mai bune lucrări de ficțiune științifică în ultimele decenii, dar și oficial una dintre cele mai bune 100 de cărți de ficțiune științifică din toate timpurile. Povestea urmează un bărbat tânăr, obișnuit, al cărui mic act de bunătate îl transformă departe într-o lume a întunericului și a misterelor, o lume plină de creaturi mitice. Gaiman găsește echilibrul perfect între visurile dulci și coșmarurile și poochia dvs. va avea cu siguranță vise interesante dacă ascultă acest audiobook.

Wallace

Wallace

De: Jim Gord
povestit de: Sean Runnette
Lungime: 9 ore și 9 minute

Dacă sunteți în căutarea unei povestiri de inspirație pentru a împărtăși cu câinele dvs, Wallace de Jim Gorant, autorul unui alt bestseller Câinii pierduți, este o alegere perfectă. Această poveste poveste de Sean Runnette este despre o călătorie înfricoșătoare a unui câine dulce, parte a unei operațiuni de reproducere a Pit-Bull. Trebuia să fie pus jos, dar a fost fericit salvat de Andrew "Roo" Yori, care ia adus acasă și la pregătit să participe la concursuri Frisbee pentru câini. În ciuda tuturor șanselor, Wallace a devenit campion al sportului, la fel cum a devenit campion al multor inimi.

Cesar Millan

Ghidul lui Cesar Millan pentru audiobook-urile pentru câini

De: Cesar Millan
povestit de: Cesar Millan
Lungime: 50 de minute

În timp ce acest audiobook nu este exact destinat câinilor, ci mai degrabă proprietarii de câini, dacă sunteți nou la Audiobooks și audibil, vă recomandăm să îl ascultați pentru a obține cea mai mare parte a experienței. În acest audiobook, Cesar Millan explică modul în care audiobook-urile pot ajuta câinii să se ocupe de plictiseală, stres și anxietate care de multe ori lovindu-se atunci când proprietarii lor părăsesc casa.

Millan vorbește, de asemenea, despre posibilele origini ale problemelor de separare câțiva câini experiență și oferă sfaturi practice cu privire la modul de combatere a acestor probleme. El prezintă un ghid detaliat pentru configurarea audibili și oferă sfaturi despre cum să alegeți cele mai bune audiobook-uri pentru câinele dvs., concentrându-se asupra factorilor precum volumul volumului și a genului naratorului.

Frumusete neagra

Frumusete neagra

De: Anna Sewell
povestit de: Simon Vance
Lungime: 5 ore și 7 minute

Frumusete neagra este o poveste clasică a unui cal frumos, a cărui soartă îl conduce de la o familie la alta și toate problemele diferite se confruntă de-a lungul drumului. Acest audiobook este relatat de Simon Vance, a cărui performanță vine cu suficientă gravitas pentru a convinge ascultătorii cât de crustă a animalelor poate fi. În timp ce câinele dvs. nu poate înțelege povestea însăși, el va găsi cu siguranță narațiunea plăcută și demnă de timpul său.

Anne de Green Gables

Anne de Green Gables

De: Lucy Maud Montgomery
povestit de: Rachel McAdams
Lungime: 9 ore și 22 de minute

Nardate de frumoasa Rachel McAdams, această poveste de vârstă urmează aventurile unei fete tinere orfane pline de spirit și influența ei asupra noii sale familii. Este o poveste emoționantă plină de umor, individualism și dragoste, adusă la viață prin vocea strălucitoare a naratorului. Câinele dvs. va fi capabil să simtă cuvintele chiar dacă nu poate înțelege semnificația datorită performanței nuanțate a lui Rachel McAdams, a cărei dragoste pentru această bijuterie literară este evidentă de la început până la sfârșit.

Arta de curse în ploaie

Arta de curse în ploaie

De: Garth Stein
povestit de: Christopher Evan Welch
Lungime: 6 ore și 56 de minute

Aceasta este o altă poveste de câine, ideală pentru pooch-ul dvs. pentru a asculta. Urmează viața lui Enzo, un câine cu un suflet uman și o înțelegere filosofică profundă a vieții. Enzo se bucură de televizor și ascultă proprietarul său, Denny Swift, vorbește. În timp ce își amintește evenimentele de viață, Enzo își arată partea plină de compasiune și eroică, deoarece îi dă pe toți să păstreze familia rapidă atunci când evenimentele tragice le-au lovit greu.

Citiți următorul: 7 cele mai bune audiobook-uri pentru proprietarii de câini și iubitorii de câini

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Top 15 cele mai bune audiobook-uri pentru câini cu anxietate

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 15 Cele mai bune audiobook-uri pentru câini cu anxietate