Revizuire: andis cordless dog lagor review

Dacă sunteți îngrijorat de tăierea unghiilor câinelui, nu esti singur. Mulți proprietari de animale de companie sunt intimidați de gândul de a-și schimba câine. Îi fac griji că vor clipi accidental rapid, făcând câinele lor o mulțime de durere. Folosind un instrument ca ANDIS Grinderul de unghii fără fir este o opțiune mai atrăgătoare pentru mulți proprietari și groomiști profesioniști.

ANDIS Grinderul de unghii fără firExistă argumente pro și contra pentru a folosi mașini de măcinat cu unghii, dar în general sunt foarte sigure și eficiente. Am o mulțime de experiență cu tăierea unghiilor câinelui, și prefer personal să folosesc mașini de tăiat pentru un singur motiv - sunt mult mai rapide decât folosirea unui polizor.

Mașinile de șlefuit se deplasează încet, dar pentru majoritatea proprietarilor de animale de companie, unelte ca acesta Andis Grinder fără fir se simt mult mai sigur de utilizat. În timp ce există încă o șansă să depuneți cuiul prea scurt și să expuneți rapid, este mult mai puțin probabil atunci când utilizați acest tip de instrument de îngrijire. Cu toate acestea, este, de asemenea, durează mult mai mult să mănânce vârful cuiului în jos decât să se rotească.

Mașinile de șlefuit fac, de asemenea, zgomot și provoacă o cantitate mică de vibrații pe laba. Acest lucru va deranja câțiva câini, dar cu timpul și formarea treptată, probabil că se vor obișnui cu asta. Totuși, mașinile de măcinat cu unghii nu vor fi un instrument adecvat de îngrijire pentru a fi utilizat cu toți câinii.

Andis Cordless Dog Lagor Review

Andis Cordless Dog Lagor Review

Cum să utilizați un camion de câine

Sluceroarele de unghii sunt similare cu un fișier de unghii pentru oameni, cu excepția faptului că acestea sunt alimentate de o baterie și nu trebuie să le mutați înainte și înapoi. Fișierul de pe capul polizorului se rotește rapid pentru a depozita unghia mult mai repede decât ați putea cu un fișier manual.

Mașinile sunt foarte ușor de utilizat. Atâta timp cât bateria este încărcată, tocmai porniți șlefinul și sunteți gata să tăiați unghiile Fido. Din motive de siguranță, nu puteți apăsa prea ferm cuiul. Acest lucru va determina ca capul de fișier să nu se rotească și ar putea provoca durere și pentru animalele de companie.

Țineți șlefinul împotriva unghiei cu presiune ușoară și fișierul până când vârful ascuțit este plecat. Aceste produse iau o mulțime de lucru de lucru Îndepărtați unghiile puilor.

Andis Cordless Dog Lagor ReviewGrinderul de unghii fără fir Andis

După cum puteți vedea în ghidul meu video de mai sus, acest șlefuitor de unghii a fost proiectat să funcționeze foarte liniștit. Andis este o companie bine-cunoscută în industria îngrijirii și înțeleg că zgomotul de buzunare al celor mai multe mașini de tocat unghiile vor sperie câțiva câini.

De asemenea, demonstrează cele două viteze - normale și turbo. Turbo se rotește mai repede pentru a depune unghii mai repede. De asemenea, poate fi benefic dacă utilizați acest instrument pe un câine mare de rasă cu unghii deosebit de gros.

Grinderul de unghii fără fir Andis cântărește doar aproximativ 1/2 kilogram, astfel încât să îl puteți folosi de foarte mult timp fără a suferi oboseală de mână.

Andis Cordless Dog Lagor ReviewDupă cum ar sugera numele, acest tunder este fără fir. Acesta este un avantaj imens față de alte produse. Când faceți cumpărături pentru un polizor de unghii, o opțiune fără fir ar trebui să fie cu siguranță pe lista dvs.

Veți mișca polizorul de la laba la labele și manevrați-l în diferite unghiuri. Dacă trebuie să vă faceți griji cu privire la un cablu care se află în cale, va fi destul de frustrant. În plus, având un cablu atârnat peste ele poate sperie un câine timid.

Grinderul de unghii fără fir Andis are o baterie reîncărcabilă litiu-ion cu o durată de timp de aproximativ 3 ore când este complet încărcată. Durează doar aproximativ o oră pentru a încărca complet bateria dacă moare. În plus, puteți folosi în continuare polizorul dacă este conectat, care este frumos dacă nu mai aveți putere în mijlocul tăierii câinelui tău.

Puteți achiziționa acest șlefuitor de unghii pe Amazon pentru $ 26.87. Acest lucru este comparativ cu alte mașini de tocat unghiile mici, așa că aș recomanda acest lucru ca o opțiune bună pentru orice proprietar de animale de companie care caută un șlefuitor de unghii pentru puii lor. Acest instrument ar putea fi folosit și pe pisici sau alte animale mici care necesită tăiere a unghiilor.

Citiți următorul: 10 Clippers de unghii pentru câini pentru câinii de îngrijire la domiciliu

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: andis cordless dog lagor review