Top # 33: sfaturi de îngrijire a câinelui la domiciliu de la pro groomer megan mouser

Proprietarii de animale de companie pot economisi destul de mulți bani Alegerea de a-și îngriji câinii acasă, dar procesul de îngrijire a câinelui de la domiciliu este mai mult decât câteva băi și sesiuni de periere din când în când. Dacă vă gândiți să faceți acest lucru, câteva sfaturi de la un expert ar putea fi doar ceea ce aveți nevoie.

În episodul Podcast de astăzi, sunt alăturat de un manager profesionist de companie și de educație la Si este companie, Megan mouser. Am discutat despre toți proprietarii de animale noi și experimentați ar trebui să știe și să fie conștienți de când își îngrijesc câinii acasă de la sine și au acoperit elementele de bază ale consumabilelor esențiale de îngrijire a câinelui de care veți avea nevoie.

Ascultați episodul din videoclipul de mai sus și găsiți transcrierea completă de podcast mai jos. Pentru mai multe, vizitați postul acestui episod despre oficial Teoria animalelor de companie Website.

Sfaturi de îngrijire a câinelui de la un pro groomer
(transcrierea podcast brut)

Sfaturi la îngrijirea câinilor de la PRO Groomer

Intro: Așa cum știți, îngrijirea câinilor, îngrijirea animalelor de companie este una dintre cele mai mari părți ale industriei animalelor de companie. Mulți oameni își iau câinii pentru îngrijirea profesională sau pentru animalele de companie pentru îngrijirea profesională, care pot deveni scumpe, poate fi, de asemenea, cu adevărat obositoare pe animal de companie.

Astfel încât unii părinți doresc să economisească un pic de bani și să facă lucrurile mai ușor pe animalele de companie și mirele la domiciliu. Acest lucru pare atât de ușor, corect? Doar periați câinele, scăldați-i, poate să le dați o ornamentală rapidă, nimic mai important.

Așa că este un fel de felul în care majoritatea oamenilor se gândesc la asta când intră în ea. Că nu va fi o afacere mare și o manipulează în totalitate pe cont propriu. Ceea ce noi nu reușesc să-și dea seama este că anumiți câini au anxietate despre îngrijire, câinii trebuie să fie instruiți pentru a fi de fapt îngrijiți și pentru a fi confortabil cu el. Deci, acest aspect al acesteia. Nu este doar periajul și mica. Trebuie să curățați urechile câinelui, igiena dentară. Există și alte tipuri de îngrijire în funcție de nevoile lui Pet. Ar putea exista o tunsoare mai extinsă necesară. Clippingul unghiilor este întotdeauna necesar pentru fiecare animal de companie.

Deci, există mult mai mult decât periajul și scăldatul. Și în această săptămână am vorbit de fapt cu Megan Mouser. Ea este un groomer profesionist și managerul de educație Andis. Andis este una dintre companiile de top și produsele de îngrijire a animalelor de companie pentru îngrijirea profesională și la domiciliu. Ele fac o gamă foarte largă de produse pentru groomers, care le vor folosi ore întregi și ore, pentru a gărora acasă care caută ceva mai ieftin.

Deci, există un link către site-ul lor, site-ul dvs. Andis pe site-ul nostru. Deci, dacă ascultați acest lucru pe Social Media sau YouTube, faceți clic pe link-ul de mai jos, puteți sări pe site-ul nostru și vă va duce chiar acolo. Există o grămadă de link-uri utile.

Una dintre link-urile pe care vreau să le joc înainte de a juca interviul pentru tine este colegiul Andis Grooming și acesta este un site online, este îngrijirea câinilor 101. Ei o numesc Colegiul Andis Grooming pe site-ul lor și învață principiile, teoriile și tehnicile de bază ale îngrijirii. Puteți selecta ce animal vă îngrijiți, dacă este un câine, o pisică, un cal, un animal, indiferent de ce ar putea fi. Și apoi există toate tipurile de informații benefice despre faptul că vă învață doar elementele de bază ale lui "# 8212; tot ce va trebui să știți.

Deci, dacă sunteți un începător, ați putea cu siguranță și # 8230;. Acesta este un instrument mic de a folosi pentru a vă educa despre ceea ce va trebui să faceți, produsele pe care le veți avea nevoie, așa ceva. Și dacă ați făcut ceva îngrijire acasă înainte, dar încercați să obțineți un pic mai mult în profunzime și asigurați-vă că faceți toate lucrurile pe care le are nevoie de animalele de companie. Din nou, acesta este un instrument excelent de folosit pentru a vă educa și a afla mai multe despre unele dintre aceste lucruri detaliate, cum ar fi anumite tipuri de tunsori sau produse pe care le veți avea nevoie pentru a păstra în îngrijirea câinilor sau îngrijirea pisicilor, indiferent de ar putea fi unelte.

Din nou, în această săptămână am vorbit cu Megan și ea este o mare resursă. Mi-a spus totul despre unele lucruri pe care ar trebui și nu ar trebui să le faceți, unele trebuie să fie consumabile, unele dintre cele mai mari no-nos pe care le vede, lucruri pe care ar trebui să le faceți absolut, noii groomers ar trebui să stea departe de. De asemenea, ea a vorbit Abut ce să facă dacă animalul dvs. de companie este speriat sau neliniștit de îngrijire, cum să spună asta, lucruri pe care le-ați putea căuta și ce să faceți acolo. Deci, acesta este un interviu foarte mare și sunt încântat să împărtășesc astăzi cu voi.

Interviu cu Megan Mouser

Samantha: Unii proprietari de animale de companie cred că câinii cu haine scurte nu au nevoie de îngrijire regulată. Este adevărat că fiecare câine are nevoi regulate de îngrijire, chiar dacă nu au o haină lungă?

Megan: Da. De fapt, chiar câinii fără păr au nevoie de îngrijire regulată și când vă gândiți la îngrijirea regulată, este în afara domeniului dreptului și părului. Este sănătatea pielii, sănătatea unghiilor, dinții și urechile. Și, mai ales, cu haine mai scurte, veți vedea că au vărsat de fapt destul de puțin. Astfel încât să le păstrați într-un regim regulat de periere, îmbunătățește nu numai toleranța lor pentru aceasta, ci și creșterea circulației în piele și face haina mult mai sănătoasă. Versiunea lungă, dar da, toți au nevoie de îngrijire regulată.

Samantha: Da, cred că este una dintre cele mai mari concepții greșite pe care le întâlnesc în partea de îngrijire a slujbei mele este că oamenii când doresc mai ales să adopte un nou câine, vor căuta o crescătorie cu părul scurt Nevoile sale de îngrijire vor fi minime, foarte minime. Și, după cum ați spus, avem un labrador pe care îl iubim cu drag și ea este acoperită cu scurt timp, dar ea scapă ca nebunul. Deci, unele straturi mai scurte necesită de fapt mai multă întreținere decât cele mai lungi, în unele cazuri.

Megan: Da, este foarte adevărat.

Samantha: Și îngrijirea nu este doar un beneficiu pentru câine. Evident, există o mulțime de beneficii pentru câinele sănătos, dar puteți să ne spuneți unele dintre beneficiile pe care o îngrijire regulată va avea asupra relației dvs. cu câinele dvs?

Megan: Deci, îngrijirea regulată este aproape ca o experiență de legătură pentru orice animal de companie, mai ales, știu că ați menționat adoptarea unui câine. O mulțime de câini nu sunt obișnuiți cu o interacțiune regulată cu o ființă umană, astfel încât îngrijirea este o modalitate foarte bună care este atât benefică pentru dvs., deoarece puteți reduce vărsarea și alte lucruri, păstrați stratul fără tangle; Dar, de asemenea, animalul de companie învață să aibă încredere în tine și să te obișnuiești cu interacțiunile pe măsură ce ambele aveți sesiuni de îngrijire și # 8221; împreună.

Și este mai bine să începeți să faceți acest lucru în fiecare zi la un moment normal, îl face mai mult ca o rutină. Deci, dacă este după cină, intrați în rutina de a le peria. Vrei să începi mici ca două, trei minute și să-ți construiești drumul. Veți găsi că în cele din urmă veți sta cu o pensulă și ar trebui să vină imediat la dvs. pentru că sunt mai multe despre timpul cu tine decât de actul de periaj sau de a pieptăni sau orice ar fi că veți fi face.

Samantha: Da, cred că este un punct minunat, mai ales timpul regulat. Doar un fel de muncă în rutina ta, astfel încât câinele tău știe când să se aștepte. Acesta este un lucru pe care nu l-am gândit a fost, o mulțime de câini care vin dintr-un adăpost sau de salvare, nici nu au o mulțime de experiență cu oamenii, sau nu au de ceva timp. Deci, poate că vor fi un pic de stagnost, mai ales când vine vorba de îngrijire și toate instrumentele folosite pentru mireasă.

Megan: Da. Introducerea de noi instrumente, puteți face același mod. Deci, dacă sunt obișnuiți cu un anumit tip de perie, doriți să vă amintiți să începeți dacă introduceți ceva nou nou. Așadar, puteți folosi o perie mai moale și doriți să încercați un nou instrument de de-shipding. Amintiți-vă să începeți cu o perioadă mai mică de timp în fiecare nouă instrument pe care îl adăugați, mai ales dacă este ca un instrument vibrator ca un tuns sau un tuns.

Samantha: Da, asta e atât de important. Știu că mulți câini sunt foarte timizi de acele instrumente vibratoare. Multe dintre sarcinile de bază de îngrijire, cum ar fi scăldatul și periajul și tăierea unghiilor, astfel de lucruri se pot face acasă. Ce sfat ați oferi un nou proprietar de câini care tocmai a adoptat un animal de companie și dorește să învețe să aibă grijă de unele dintre aceste nevoi la domiciliu? Dacă nu au avut niciodată experiență cu îngrijire?

Megan: Numărul meu de sfat pentru părinții de animale de companie care doresc să abordeze unele dintre aceste lucruri de îngrijire la domiciliu nu încercați să o faceți imediat. Acestea sunt lucruri care # 8212; Dacă vă veți învăța în mod esențial, de asemenea, începeți puțin. Dacă este un câine adoptat, dacă îl puteți ajuta și # 8230; Uneori sunt într-o stare foarte proastă și trebuie să faci anumite lucruri în prima zi. Dar dacă o puteți ajuta, nu faceți nimic în legătură cu această primă zi, pentru că sunt susceptibile de a fi foarte nervoase și speriate și nu va fi cea mai bună experiență. Nu pentru că îngrijirea este o experiență proastă, dar pentru că acea zi pentru ei este doar hectică și se întâmplă foarte mult.

Deci, începeți mici. Începeți cu lucruri care sunt mai ușor de realizat ca periajul. Periajul dinților este super ușor și adesea recompensarea. Chiar și baie, începeți cu o baie foarte ușoară. Nu intrați într-un regim complet de șampon, balsam, deodorizează. Doar șampon, clătiți de două ori și scoateți-i de acolo și faceți-o foarte simplu la prima dată. Apoi, puteți adăuga la regimul dvs., pe măsură ce timpul trece.

Și amintiți-vă că câinele sau pisica se hrănește de la tine și de emoțiile tale. Deci, dacă ești cu adevărat nervos, probabil că se simt mai nervos. Ar fi ca și cum ai fi așezat într-un scaun de frizerie / scaun stilist pentru a-ți tăia părul, și barberul tău a fost ca, Hei. Nu știu cu adevărat ce fac astăzi, dar stai liniștit și o vom lua grija.& # 8221; Ei simt că un fel de nervozitate de la noi și, așa că trebuie doar să fim un fel de Zen și să se răcească pe măsură ce construim în noile noastre rutine.

Samantha: Informații excelente. Există sarcini pe care nu le-ați recomanda, în special un groomer neexperimentat, și poate lăsa doar la profesioniști?

Megan: Aș spune ceva extrem de supărător. Deci, dacă ați adoptat un câine și este grav matted & # 8212; și înseamnă grav matematică că părul este ca ped. Nu puteți să vă despărțiți suficient de mat pentru a vedea pielea și se pare că este o singură bucată sau o zonă să se simtă așa. Lăsați-l pe cei profesioniști.

Bărbierea un animal de companie extrem de mat este de fapt foarte greu de făcut și de multe ori poate fi neplăcut pentru animale de companie. Deci este o combinație proastă de lucruri pentru tine să încerci să faci singur. Și apoi se bucuriile anale sunt cele mai bine lăsate profesioniștilor, deoarece există multe lucruri pe care un vestit sau un groomer le-ar recunoaște că poate că un părinte de companie nu ar trebui să facă decât dacă au fost învățați de un profesionist să o facă. Dar orice altceva este foarte probabil pe cont propriu.

Samantha: Aveți vreunul "# 8230; Evident, cu toate sarcinile diferite de îngrijire, există atât de multe livrări acolo, aveți recomandări cu privire la trebuie să aveți consumabile dacă veți fi îngrijiți la domiciliu? Ce ar trebui să aveți în setul dvs. de instrumente.

Megan: Alegeți o perie care este relevantă pentru animalul dvs. de companie și unul pe care-l place amândoi. Astfel încât atunci când o utilizați, este o experiență bună. Asigurați-vă că dacă părul câinelui este mai lung decât un centimetru și jumătate, aveți și un pieptene. Placile metalice sunt mai bune decât pieptenii din plastic, dar puteți peria, periați, periați. Dacă nu aveți pieptene, nu intrați în haina destul de adâncă dacă este mai lungă decât un centimetru și jumătate pentru a împiedica de fapt orice să se întâmple sub acel moment.

Veți avea nevoie de o pereche de mașini de tăiat unghii. De multe ori recomandă ca părinții de companie să aibă un polizor de unghii, pur și simplu pentru că măcinarea este mai puțin înfricoșătoare pentru părintele de companie să facă animalul de companie. Oricum, sunt ambele instrumente minunate, dar măcinarea este mai puțin înfricoșătoare pentru că ești mai puțin probabil să pui rapid, care este vena care este în interiorul cuiului și de multe ori oamenii se tem să facă sângerări și # 8212; Șlefuirea este mult mai ușoară. Gândiți-vă la oameni, este mult mai ușor de utilizat. Puteți vedea ce faceți, luați-o mult mai puțin la un moment dat și puteți măsura atât mai bine.

Deci, perie, pieptene, unelte de unghii, fie că este un cuplu de unghii sau un polizor. Dacă câinele dvs. are păr mediu până la lung, veți avea nevoie de un tuns și un trimmer. Asigurați-vă că instrumentul pe care îl utilizați este suficient de puternic pentru tipul de strat pe care îl aveți. Există tone de instrumente acolo. Lucrez pentru Andis și au o serie de lucruri perfecte pentru toată lumea. Trimmerii sunt minunați pentru că orice câine care merge în afara, părul care crește între tampoane poate ridica tot felul de lucruri și o aducă înăuntru și nu vrem cu adevărat ca părinții de companie. Dar, de asemenea, dacă locuiți într-o zonă cu zăpadă, ei pot obține acele substanțe chimice în picioare și nu sunt într-adevăr bune pentru ei.

Vrei ceva de a peria părul și pieptene părul. Apoi ceva de a avea grijă de unghii și apoi de ceva pentru a îndepărta părul atunci când este în zone nu avem nevoie de ea, ca și zonele olitante și picioarele.

Samantha: Care sunt unele dintre cele mai mari nu sunt că puteți avertiza noi groomers despre? Știu că am vorbit puțin despre acele sarcini care ar putea să plece la profesioniști. Dar există o greșeală comună pe care o vedeți noi groomers? Lucruri pe care ar trebui să le aibă grijă, lucruri pe care ar trebui să le evite.

Megan: Da, cred că numărul unu și # 8212; Mai ales când eram stilistul PET & # 8212; Părintele de companie a încercat să îndepărteze covorașii cu foarfece. Asta este un imens nu, deoarece covoarele sunt, evident, o bucată mare de păr înnodat, blană. Și pentru a scoate, trebuie să obțineți foarfecele sub covor. O mulțime de timp pe care le vedeți că le ia atât de scurt încât nu este într-adevăr fixabil după aceea, sau puteți răni de fapt animalul, pentru că este foarte greu de văzut sub un covor. Și tocmai tăiați, încercând să o scoateți. Încercați întotdeauna și utilizați un tuns în acea situație. Aș spune că du-te cu creșterea părului. Văd că o mulțime de oameni merg împotriva creșterii hainei. Ar trebui să mergi mereu din occiput sau din spatele capului, care există o bătaie pe majoritatea câinilor chiar acolo. Doar spatele craniului spre coadă. Apoi, spre picioare. Și o mulțime de oameni se îndreaptă spre un motiv, dar asta nu este cel mai bun mod de a merge cu haina. Este mult mai greu să faci o tăietură chiar așa.

Samantha: Asta e mare sfat. Știu că o mulțime de oameni merg și # 8230; Nu știu de ce este, de la coadă până la gât, dar asta este ceva pe care îl vedeți destul de des.

Ce ar trebui să facă un proprietar de câine dacă adoptă un animal de companie care să fie speriat sau într-adevăr neliniștit de a fi îngrijit? Știu că am atins doar pe scurt câinii care nu au avut o mulțime de contacte umane. Dar să spunem acum ei sunt bine cu omul și ei nu se deranjează să fie animale de companie și au frecat, și poate chiar periat, dar unele dintre celelalte sarcini umane ca și periajul dinților, tăierea unghiilor, lucruri de genul asta " re cu adevărat neliniștit.

Megan: Aș spune înainte de a folosi orice tip de instrument pe ele care le-ar putea face neliniștit sau nervos, există anumite părți ale corpului pe care nu le putem alătura sau nu atingem în mod regulat, care trebuie să fie îngrijit care poate fi declanșatorul Pentru astfel de comportamente adverse atunci când încercați să vă îngrijorați.

Așa că nu uitați să jucați cu picioarele lor. Dacă aveți un câine care crește părul pe față, amintiți-vă să jucați cu părul de pe podul nasului, chiar în fața ochilor, sub bărbie. Practicați-vă capul încă cu părul sub bărbie. Acestea vă vor ajuta cu adevărat un fel de manevră și vă vor păstra animalul de companie.

Și apoi, la fel cum am vorbit despre periaj și de a vă construi sau construi relația cu animalul, este același lucru cu uneltele. Deci, dacă este un tuns un tuns, dacă este un tuns lamă detașabilă, puteți scoate lama și purtați mașina de tuns pe animal, fără nimic pe el doar pentru a le obișnui cu sunetul și vibrația. Sau chiar și cu lama, îl puteți ține pe capătul opus și doar că le-ați folosit cu asta. Sau chiar am văzut o mulțime de oameni folosesc periuța de dinți vibrații pe care nu o mai folosesc care nu au și nu are și # 8230;. Ceva cu un sunet similar & # 8230;

Samantha: Asta face zgomotul.

Megan: & # 8212; pentru a le obișnui cu asta. Care de obicei ajută foarte mult. Tratează un drum lung cu câinii.

Samantha: Absolut.

Megan: Am văzut un videoclip pe Instagram, a doua zi a unei doamne care îi spală câinele, punând unt de arahide pe partea de duș pentru a-l păstra acolo destul de mult pentru ca ea să-l baienească.

Samantha: Oh, asta e bine.

Megan: Ceva de genul asta, puteți face pentru a le menține în continuare este de aur. Și se obișnuiesc cu mult timp, dar toate aceste lucruri vor fi noi pentru amândoi. Deci, este doar să găsiți acea rutină și să vă relaxați și să construiți încrederea, nu numai în tine, ci și animalul.

Samantha: Ar trebui ca noii proprietari de animale de companie să caute anumite semne de agresiune, vorbind de a fi nervoși și neliniștiți când sunt îngrijiți? Există anumite semne că ar trebui să caute când se îngrijesc pentru prima dată sau primele de câteva ori care ar semnala agresiune? Și dacă observă aceste semne, ce ar trebui să facă atunci?

Megan: Există cu siguranță lucruri de a păstra un ochi pentru. Animalele care trăiesc în mod evident sau care își arată dinții, aș spune doar să oprești ceea ce faci. Că animalul de companie este în mod evident foarte frică pentru orice motiv, și este posibil să trebuiască să faceți un fel de muncă până la tot ce a fost că ați încercat să faceți. Când urechile unui animal sunt în jos și înapoi, este un semn foarte tăcut de agresiune, dar practic înseamnă că nu sunt sigur de ceea ce faci și mă simt defensiv. Dacă părul lor este lipit de un alt semn.

De asemenea, doriți să aveți grijă de semne de stres. Asta urinează fără nici un motiv aparent, sau dacă se potrivesc, sunt foarte speriate. Știu că sună amuzant, dar dacă ei doar să poată face niciun motiv, există un motiv pentru care oamenii spun că au fost speriate de la ei, asta este un semn ca câinele este foarte speriat sau pisica. Deoarece probabil ce se întâmplă este, într-o situație de genul ăsta, unde se sperie, se întorc la agresiune deoarece nu au o modalitate de a comunica în nici un alt mod.

Dacă ele par neobișnuit de nervoase sau speriate în aceste moduri sau arătând dinții lor, atunci doriți să opriți doar ceea ce faceți și încercați un lucru diferit. Încercați să vă ușurați într-un alt mod. Introduceți instrumentul un mod diferit. Încercați să faceți ceva diferit.

Și nu uitați că nu toate animalele de companie pot fi îngrijite acasă. Există o mulțime de profesioniști. Unele animale de companie trebuie să fie sedate pentru îngrijirea în cazul în care se tem de ceva care se întâmplă. Dar asta nu este norma, aș spune mai puțin de 1%, dar este bine să ținem un ochi pentru acele lucruri sigur.

Samantha: Absolut, și mă gândesc adesea mai ales când vorbim despre animale de salvare, nu știți la ce intrați. Știu că ați menționat despre prima zi, dar este într-adevăr pentru primele câteva săptămâni că câinele se obișnuiește cu noul mediu. Și când aruncați aceste lucruri noi, cum ar fi îngrijirea, așa cum ați spus, sperăm că va fi ceva pe care îl puteți introduce, faceți un pas înapoi, introduceți un pic mai treptat și lucrați până la asta la acel moment.

Megan: Absolut.

Samantha: Sper că ai mai mult din acel interviu așa cum am făcut-o. Am învățat multe de la Megan și cu adevărat apreciez că a venit în spectacol și vorbind cu noi. Dacă aveți întrebări cu privire la tipul de perie sau șampon sau mașini de tăiat sau ceva de genul ăsta de a utiliza pe câinele dvs., aș sugera cu siguranță să ajungeți pe site-ul Andis.

Dacă ascultați acest podcast pe Social Media sau YouTube, puteți face clic pe linkul de mai jos și care vă va duce pe site-ul nostru. Există un link către site-ul Andis pe acolo, și există o legătură cu cursul lor de îngrijire pe care l-am menționat la început, acest podcast acolo. Și, bineînțeles, puteți sări pe site-ul nostru partener rum.gocrazyx.info și există tone de informații și unele ghiduri video acolo, de asemenea, dacă doriți să alegeți peria dreaptă sau șamponul de lucruri de genul asta pentru câinele dvs., există și multe informații minunate acolo.

Faceți cercetarea. Trebuie să alegeți un produs care va lucra pentru câinele dvs., pentru tipul de haină și dimensiunea și lucrurile lor, în funcție de produsul pe care îl alegeți. De exemplu, dacă alegeți o perie, nu doriți să alegeți o perie mică de teeny făcută pentru un terrier Yorkshire dacă vă spălați un ST Bernard & # 8212; Asta te va duce pentru totdeauna. Același lucru cu Clippers, doriți să alegeți Clippers care vor întâlni dimensiunea câinelui, cuișoarele de unghii. Rasele mici au foarte multe unghii mult mai subțiri decât unghiile mari groase ale raselor mari și extra mari.

Așa că păstrați lucrurile în minte. Nu ieșiți și cumpărați primul lucru pe care îl vedeți, într-adevăr trebuie să faceți niște cercetări și să discutați cu un groomer sau un fel de expert la magazinul dvs. local de animale de companie, ceva de genul acesta pentru a găsi produsul potrivit.

Dacă aveți alte întrebări, nu vă simțiți liberi să ajungeți la mine, puteți obține pe site-ul nostru teyoryofpets.COM. Lăsați-vă întrebările acolo, dacă înregistrați întrebarea dvs., aș putea să o folosesc pe o viitoare podcast, dacă sunteți interesat de asta. De asemenea, puteți trimite doar prin e-mail întrebările dvs. și voi încerca să le răspund.

Dacă aveți întrebări special pentru Megan, le pot transmite pe ei și pentru a obține niște răspunsuri pentru voi. Deci, asigurați-vă că profitați de acest lucru, de asemenea, dacă aveți întrebări specifice îngrijitoare.

Podcast anterior: Este alimentele câinilor de casă ca sănătos, cum credem că este?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top # 33: sfaturi de îngrijire a câinelui la domiciliu de la pro groomer megan mouser