Independența financiară și proprietatea câinilor

Conceptul de independență financiară și retragerea timpurie (incendiu) devine din ce în ce mai popular, iar americanii astăzi salvează mai mult decât am crezut anterior. Dar ce anume este "focul", cum puteți să-l realizați și cum se aplică proprietarilor de câini? Astăzi, ne uităm la modul în care proprietarii de câini trebuie să-și adapteze călătoria de incendiu și câteva sfaturi utile pentru proprietarii de animale de companie în general, astfel încât să vă pregătiți notepads.

Ce este focul?

În modul tradițional de gândire, pensionarea începe undeva între 50 și 60 de ani. Oameni care se străduiesc FInancial Independența și RAdministrare EARLY (sau FIRE), totuși, lucrează la pensionare în anii `40, 30 și în mai multe ocazii, 20 de ani.

Piatra de temelie a mișcării de incendiu este pensionarea anticipată, dar există alții care urmează un plan de incendiu care doresc pur și simplu să ia decizii de viață fără a fi nevoie să ia în considerare aspectele financiare. Aceasta înseamnă independența financiară, dar nu fiecare follower independent independent din punct de vedere financiar dorește să renunțe la slujba lor, care adaugă o altă rotire pentru a trage cu totul. De fapt, din ce în ce mai mult mișcarea de incendiu se concentrează asupra acestui tip de libertate, mai degrabă decât asupra nevoii de pensionare.

Ceea ce este "independența financiară" de la sine? Independența financiară diferă pentru toată lumea și este în primul rând o definiție subiectivă; Se bazează pe cheltuielile anuale și pe valoarea dvs. netă. Bazele (și unele pot spune, oficiale) definiția independenței financiare este atunci când nu mai trebuie să lucrați. În lumea reală, este de obicei atunci când venitul dvs. pasiv - de la investiții, imobiliare etc. - acoperă cheltuielile dvs.

Prin Fire & # 8220; Reguli, & # 8221; Este atunci când valoarea dvs. netă, cea mai frecventă investită pe piața bursieră pentru o creștere medie de 5%, este de 25 de ori cheltuielile dvs. anuale. De exemplu, dacă cheltuielile anuale sunt de 40.000 $ / an, atunci vă puteți considera independent financiar atunci când aveți 1.000.000 de dolari investiți pe piața de valori. Folosind o formulă de rată de retragere sigură (SWR), puteți retrage apoi 4% din suma investită în fiecare an, permițând în același timp principalul dvs. să continue să crească (presupunând o întoarcere anuală de 5%).

Aceste cheltuieli anuale trebuie să țină cont de cheltuielile totale pe an, inclusiv impozitele și, bineînțeles, cheltuielile dvs. legate de proprietatea câinilor. Având în vedere acest lucru, am văzut un număr de adepți de incendiu întrebându-și dorința și decizia de a adopta un câine, îngrijorează cu privire la cheltuielile adăugate și, dacă este posibil să continuați călătoria la foc în timp ce este însoțită de un animal de companie.

De asemenea, citiți: 80 de moduri de a economisi bani pe cheltuielile de câine [Infographic]

Poate cineva să fie foc?

În teorie, oricine poate deveni independent financiar și se poate pensiona mai devreme decât în ​​anii `60, dar, evident, acest lucru este mai ușor pentru persoanele cu venituri mai mari. În realitate, succesul dvs. depinde mai mult de cheltuielile și rata de economisire decât de venitul dvs. Planul de incendiu necesită o mulțime de dedicație și auto-disciplină, deoarece pentru a vă mări valoarea netă de 25 de ori cheltuielile dvs. anuale, trebuie să vă bucurați bine și să vă planificați cheltuielile. Nu trebuie să vă schimbați dieta la fasole și orez numai, dar știind unde mergeți fondurile și găsirea modalităților de reducere a cheltuielilor și creșterii economiilor vor fi esențiale pentru realizarea focului.

Ca proprietar de câine, pe partea de sus a cheltuielilor adăugate, focul poate fi, de asemenea, mai dificil, deoarece va necesita o atenție deosebită și dedicare la locul de muncă, ceea ce înseamnă adesea mai puțin timp cu câinele dvs. Dar asta nu trebuie să fie cazul. O mulțime de proprietari de câini găsesc independență financiară prin lucrul la companii care permit câinii din birou, prin telecomunicații sau prin desfășurarea propriilor întreprinderi printre alte opțiuni.

Veți observa că mai sus am spus că puteți lucra aproape orice loc de muncă și deveniți independent din punct de vedere financiar. Totuși, este important să rețineți că focul realist nu va fi posibil în unele poziții. De exemplu, dacă puteți să vă plătiți facturile în acest moment și să trăiți salariul la salariu, deoarece aveți un loc de muncă minim sau orele dvs. la locul de muncă au fost tăiate înapoi, Focul nu va fi posibil pentru dvs. acum. Trebuie fie să vă măriți venitul sau să micșorați cheltuielile înainte de a putea începe să aspirați la foc.

Cum funcționează incendiul? Aceasta vă implică tăierea cheltuielilor dvs., având o Buget strict și cheltuiți mai puțin decât câștigați. Cel mai important, este necesar să se oprească căderea pentru stilul de viață al consumatorului american atât de popular și să se concentreze numai pe lucrurile care contează mai degrabă decât jucăriile luxoase care nu au niciun impact asupra vieții voastre. Acest lucru vă permite să economisiți diferența dintre câștigurile și cheltuielile și să investiți acest lucru în domeniul imobiliar sau al fondurilor mutuale.

Cum de foc

În timp ce există o serie de resurse și site-uri web importante privind independența și pensionarea financiară, unul dintre cele mai bune locuri pentru noi oameni care se familiarizează cu focul este de fapt pe reddit. Pentru o serie de informații exacte și resurse utile (și comunitate), mergeți la / r / financiarIndependența.

Înțelegerea voastră și călătoria spre foc, poate fi la fel de simplă sau complicată, așa cum veți face să fie. Există multe și # 8220 de gururi de incendiu și # 8221; acolo - unii și-au atins scopul și acum predarea, în timp ce alții încearcă să învețe fără experiență suficientă. Potrivit lui Jonathan Mendonssa, co-gazdă a Selectați Podcast, Există zece piloni principali ai independenței financiare. Dacă ați fost urmate corect, acești zece piloni vă vor ajuta să obțineți pensionarea anticipată și independența financiară.

  1. Trebuie să vă reduceți costurile locuințelor.
  2. În loc să cumpărați noi mașini, conduceți cele utilizate.
  3. Eliminați în întregime factura de cablu.
  4. MAX Out vehiculele amânate de taxe, cum ar fi 401k pentru a reduce răspunderea fiscală.
  5. Alegeți un furnizor de telefon mobil mai ieftin și un plan mai ieftin.
  6. Se bazează pe practici financiare inteligente și recompense pentru carduri de credit atunci când finanțarea călătoriei.
  7. Reduceți facturile de bacanie în orice fel puteți, să luați în considerare mărcile generice de cumpărături, folosind cupoane și profitând de oferte.
  8. Luați în considerare adăugarea unui alt flux de venituri sau creșteți venitul curent, lucrând mai multe ore, solicitând o creștere sau prin căutarea unui nou loc de muncă care plătește mai mult.
  9. Investiți în indexul low-cost Investiții de investiții pentru a vă înmulți banii.
  10. Lucrați cu o regulă de 4%, adică ar trebui să fiți capabili să scoateți în siguranță 4% din oul dvs. de cuib în fiecare an și încă mai au suficienți bani mai târziu.

Proprietatea și focul câinilor

Cu toate elementele de bază privind independența financiară și pensionarea din cale, să vorbim despre animalele noastre de companie. Deci, cum se potrivește proprietatea câinilor în modelul de incendiu și de ce chiar trebuie să-l consideri?

Majoritatea proprietarilor de câini ar prefera mult timp cu câinele lor decât ar lucra. Proprietarii câinilor tind să fie mai creativi și mai în aer liber care își satisfure libertatea. Acestea sunt toate lucrurile care sunt oferite de foc. Pur și simplu, focul a fost făcut pentru "câini".

Noțiuni de bază în foc ca proprietar de câine este la fel ca și la foc ca proprietar non-câine. Aceasta implică economisirea, munca grea, cheltuielile mai puțin și fiind determinată.

CITESTE ACEST: Costuri pentru câini și Ghid de bugetare pentru proprietarii de animale de companie

Luați în considerare cheltuielile anuale crescute pentru amândoi

Cel mai important, pe măsură ce vă gândiți la incendiu, dacă intenționați să fiți un proprietar de câine pentru tot restul vieții, trebuie să factați costurile de proprietate pentru animale de companie atunci când vă determinați cheltuielile anuale. Aceste costuri anuale vor varia, dar estimează generos să vă furnizeze o pernă financiară dacă este necesar.

Faceți o listă cu modul în care puteți reduce cheltuielile

Pe măsură ce priviți la cei zece piloni menționați mai sus, scrieți-vă propria listă și sub fiecare punct, notați tot ce puteți face pentru a contribui la acest punct. Așa cum faceți acest lucru, țineți cont de cheltuielile și nevoile dvs. legate de câine. Ce cheltuieli legate de animalele de companie pot fi reduse și ar trebui luate în considerare? Care cheltuieli nu pot fi tăiate sau compromise?

Uită-te la cheltuielile de mâncare pentru câini

  • Puteți trece la un aliment mai accesibil pentru câini? Unele alimente de câini scumpe nici măcar nu merită.
  • Puteți cumpăra vânzări și cupoane pentru alimente pentru câini și tratamente și stocuri în sus pentru a economisi bani pe termen lung?
  • Ați considerat acasă gătit mâncarea câinelui pentru a economisi bani?
  • Tăiați înapoi sau eliminați tratează și utilizați alimente sănătoase umane în schimb ca morcovii pentru copii.
  • Comparați rația cost-la-valoarea a fiecărui brand de alimente pentru câini (costul total, greutatea și nutriția). Unele mărci de mâncare câine sunt mai bune pentru bani decât altele, deoarece cheltuiesc mai puțin pe marketing și mai mult pe substanțe nutritive, rezultând o opțiune mai sănătoasă sau mai multe alimente pentru exact același preț ca un brand popular.
  • Dacă insistați asupra cumpărării de câini în loc să înlocuiască alimentele umane prietenoase de câine, pauza tratează în jumătate pentru a le face să dureze de două ori mai lungi.

Analizați diverse cheltuieli de câine

  • Încercați să faceți propriile jucării de câine acasă cu elemente pe care le aveți deja sau fixați jucăriile vechi în loc să cumpărați altele noi. Sau să cumpere jucării noi de la Clearance Bin - câinele dvs. nu va ști că primesc o jucărie de Halloween pentru Crăciun!
  • Eliminați câinele Walker și în schimb, conduceți acasă la prânz și vă plimbați pe câinele dvs.
  • Dacă nu puteți elimina câinele Walker sau Doggy Daycare, întrebați despre programele de loialitate care oferă "Freebies" sau "reduceri" pentru clienții obișnuiți. Ar putea fi o economie mai mică, dar este o economie pe care nu ați fi primit-o altfel.
  • Când vă îndreptați spre oraș, cereți-vă familiei sau prietenilor să vă urmăriți câinele sau să le luați cu dvs. în loc să investiți în serviciile de canisare sau la Sitters pentru animale de companie.
  • Când cumpărați orice alte necesități, faceți mai întâi cercetarea online. Există o serie de comparații pe care le puteți găsi pentru a lua în considerare prețul pentru fiecare element. De exemplu, dacă faceți cumpărături pentru un tracker Doggy GPS, aruncați o privire la a Dog GPS comparație Lista în cazul în care au fost comparate toate serviciile și costurile acestora.

Face ajustări la locul de muncă

  • Explorați telecomunicarea cu șeful dvs. pentru a salva cheltuielile și petreceți puțin mai mult timp acasă cu câinele dvs. În timp ce camerele de câine pot fi scumpe, aceasta poate fi, de asemenea, considerată o investiție utilă care vă permite să vedeți și să petreceți timp cu animalul dvs. de companie în timp ce rămâneți la locul de muncă.

Uită-te la cheltuielile veterinare ale câinelui tău

  • Dacă aveți asigurări de companie, determinați dacă costul merită investiția sau dacă este vorba de o alegere mai bună de a crea un cont de economii ca fond medical în schimb. În acest fel, economisiți cheltuielile lunare, dar încă mai aveți un fond "Just în caz". Dacă merge neutilizată, puteți adăuga acest fond în oul dvs. de cuib.
  • Dacă sunteți confortabil să faceți acest lucru, faceți cumpărături pentru un veterinar mai accesibil. Încercați să utilizați clinici locale pentru vaccinări, de obicei încărcați doar câțiva dolari în loc de 80 $+. Același lucru este valabil și pentru spaying și neutering.
  • Asigurați-vă că câinele dvs. este spayed / sterilizat. Nimic nu vă va scurge economiile destul de repede ca un nou gunoi de câini, plus, lumea nu are nevoie de mai multe cățeluși atunci când atât de mulți sunt deja fără case.
  • În loc să cumpărați tot ce prescrie un veterinar, vedeți dacă puteți găsi Pet Meds ieftine online. Există o serie de alternative la medicamentele pe bază de prescripție medicală care sunt de două până la patru ori ieftine, dar rețineți că există și o mulțime de înșelătorie acolo.
  • Dacă câinele dvs. ia medicamente cercetări disponibile generice sau examinați prețurile la farmaciile umane dacă există o generică umană a aceluiași medicament. Acest lucru vă poate tăia cheltuielile extraordinar mai ales dacă utilizați un program de economii cum ar fi Goodrx.
  • Uită-te la tiring pentru câinii tăi mai mari. Tirenul este procesul de testare a sângelui câinelui dvs. pentru anticorpi înainte de administrarea vaccinărilor. Dacă câinele dvs. are suficientă imunitate construită în sistemul lor, ele pot renunța la anumite vaccinări pentru acel an și veți economisi bani. (Singurul dezavantaj la acest lucru este totuși dacă titrul câinelui dvs. se întoarce scăzut și au nevoie de vaccinări, ați încheiat plata pentru testul de sânge și vaccinările!)

LEGATE DE: 25 sfaturi inteligente despre cumpărăturile pentru alimentele de câine pe un buget strâns

Stoc și salvați

În anumite momente ale anului, există economii incredibile și se ocupă de produsele pe care le are nevoie de câine. Dacă îl puteți gestiona, salvați pentru aceste evenimente și apoi cumpărați produsele de care aveți nevoie de toate odată. Nu numai că veți obține prețuri de vânzare, dar de multe ori veți primi reduceri în vrac și salvați și mai mult.O privire rapidă în jurul valorii de Internet pentru vânzările trecute vă va informa ce oră este cea mai bună pentru a obține elemente, dar aici sunt câteva dintre sugestiile noastre:

  • Magazin pentru paturi de câine pe Black Friday, Crăciun în iulie sau pe tot parcursul vânzărilor de clearance.
  • Stocați hrana pentru câini când vânzările vă pot economisi 25% sau mai mult, atunci când există cupoane semnificative disponibile sau când sunt disponibile recompense. Una dintre opțiunile noastre preferate este atunci când magazinele de animale de companie oferă carduri cadou în schimbul de a face o achiziție de abonament la câini. Acest card de cadou este de obicei în jur de 30 de dolari și poate fi folosit pentru achiziționarea următoare a alimentelor pentru câini. Puteți repeta această promoție făcând un nou abonament și anularea vechii dvs. data viitoare când aveți nevoie de mai multe alimente.
  • Verificați coșurile de clearance-ul pe tot parcursul anului pentru jucării care sunt în afara sezonului sau nu sunt foarte populare. Veți găsi adesea aceste prețuri în gama de 1 $ - 2 $ și ajungeți să vă salvați un pachet fără a trebui să eliminați achiziții noi de jucărie.

Compensați "luxurile" în altă parte

Nu, nu trebuie să trăiți ca un pauper și să vă hrăniți mâncarea de mărci generice de la câinele generic, dar țineți cont de faptul că pentru fiecare "indulgență" ar trebui să căutați modalități de compensare a acelei cheltuieli pentru a vă menține costurile mici. De exemplu, este posibil să nu fiți dispuși să compromiteți mâncarea câinelui dvs., dar ați putea găsi că "bani în plus" în bugetul dvs. prin tăierea acelei jucării suplimentare pe care le cumpărați în fiecare lună sau prin cumpărarea de mâncare atunci când este în vânzare și stocarea în sus.

Este focul pentru tine?

Independența financiară și proprietatea câinilorFocul nu este corect pentru toată lumea așa cum am menționat mai sus. Dacă intenționați să urmați sistemul de incendiu, dar încă nu sunteți sigur dacă este potrivit pentru dvs., luați în considerare vorbirea cu un ofițer financiar sau contabil. Luați timp să vă gândiți la decizia dvs. și să vă dați seama că, la fel de atrăgătoare, deoarece rezultatul final este, vor fi sacrificii de-a lungul drumului.

Dacă credeți că sunteți gata să luați sistemul de incendiu, vă încurajăm să faceți cât mai multă cercetare posibil pentru a face să funcționeze pentru dvs. Oh, și bucurați-vă de acei ani de pensionare abundenți cu câinii dvs. la picioarele voastre!

Citiți următorul: 33 idei DIY pentru un Proprietar Frugal Pet [Infographic]

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Independența financiară și proprietatea câinilor