Este ghimbir bun pentru câini?

Rădăcina plantei de ghimbir a fost folosită de omenire timp de secole, în primul rând pentru adăugarea de condimente la alimente și în scopuri medicale holistice. Poate că cel mai strâns legat de ghimbir, rădăcina de ghimbir a fost folosită pentru a calma un stomac deranjat. Studiile științifice leagă acum la prevenirea și gestionarea bolilor acute, cum ar fi artrita și cancerul. Dar câinii pot mânca și ghimbir și este ghimbir bun pentru câini sau este ghimbir rău pentru câini în orice moment?

Dacă v-ați întrebat, pot să-mi dau câinele, # 8221; Răspunsul este da - câinii pot mânca ghimbir în cantități mici și sub supravegherea dvs. strictă. Un pic de ghimbir pentru câini va oferi astfel beneficii, dar prea mult poate fi dăunător pentru animalele de companie.

În acest articol, vom discuta despre ghimbir în detaliu, câinii pot mânca ghimbir și în ce sume, care sunt avantajele și este ghimbir bun pentru câini și cum, și este ghimbir rău pentru câini și de ce.

De asemenea, citiți: Pot câinii să mănânce portocale?

Ce este ghimbir?

Ghimbirul este o plantă de înflorire a cărei rădăcină sau tulpină subterană poate fi mâncată proaspătă, uscată ca un condiment, măcinat în pulbere, utilizat în formă de ulei sau făcută în suc. Acest condiment este unul dintre numeroasele alimente de plante pe care studiile le-au descoperit pot avea un impact pozitiv cu mai multe funcții ale corpului, precum și pot împiedica unele boli și boli.

Acesta este ceea ce arată Ginger:

Ginger pentru câini

Ca o bază în multe alimente asiatice, indiene și arabe, acest condiment sănătos și gustos adaugă cantitatea potrivită de aromă și zing la mese. Oferă multe beneficii pentru sănătate, dintre care multe au fost dovedite în studiile clinice. Dar câinii pot mânca ghimbir exact așa cum putem? Este ghimbir bun pentru câini și ce fel de beneficii oferă? Și este ghimbir rău pentru câini în anumite cantități? Să aruncăm o privire mai atentă.

LEGATE DE: 6 Cainii de legume pot mânca conform științei

Ginger pentru câini 101
Pot câinii să mănânce ghimbir?

Cainii pot avea ghimbirAstfel încât câinii pot mânca ghimbir și culege beneficiile? Da, în cea mai mare parte, Ghimbirul este sigur și nutritiv pentru câini să consume, cu condiția să se acorde în cantități limitate. Prea mult ghimbir poate răni sistemul gastrointestinal al unui câine.

Fed în cantități adecvate, Ghimbirul poate oferi câinilor cu substanțe nutritive suplimentare, inclusiv minerale esențiale și vitamine, care pot duce la o viață mai sănătoasă. De asemenea, poate ajuta câinii să împiedice sau să lupte împotriva bolilor și a bolilor.

Iată ce știm în prezent despre beneficiile de sănătate ale extractului rădăcină de ghimbir și de ghimbir la om și la animale:

  • Ginger ajută la vărsături și greață (1, 2)
  • Ginger previne inflamația și ajută la osteoartrită (3, 4)
  • Ginger are proprietăți medicinale (5)
  • Ghimbirul reduce durerea musculară și durerea (6, 7)
  • Ghimbirul poate trata problemele de digestie (8, 9)
  • Ghimbirul poate preveni boala cardiacă (10)
  • Ghimbirul poate preveni cancerul (11, 12)
  • Ginger scade nivelurile de colesterol rău (13, 14)
  • Ginger îmbunătățește funcția creierului (15, 16)
  • Ginger combină diferite tipuri de infecții (17, 18)

Beneficiile de sănătate ale extractului rădăcinii de ghimbir și de ghimbir sunt incontestabile, care au fost dovedite în studiile umane și animale. Dar câinii pot mânca ghimbir ca parte a dietei lor obișnuite? Este ghimbir bun pentru câini și cât de mult din aceste dovezi se aplică caninilor? Și este un ghimbir rău pentru câini la anumite cantități sau anumite forme?

LEGATE DE: 6 Fructe Câinii pot mânca și probabil ar trebui (pe baza studiilor)

6 Beneficiile ghimbirului pentru câini

1. Ghimbirul poate rezolva un stomac deranjat la câini.

Câinii pot avea probleme gastrointestinale din mai multe motive, inclusiv boală auto, sindromul intestinului iritabil, schimbările în dietă sau cancerul. Unele ghimbir proaspete sau condimente pudră pot ajuta la ameliorarea greaței și să producă calm în sistemul digestiv al câinelui.

2. Ginger ușurează artrita canină și alte forme de inflamație.

Este ghimbir rău pentru câiniGhimbirul este un antiinflamator natural, astfel încât câinii care suferă de artrită cronică, osteoartrită sau durere pot beneficia de adăugarea acestui condiment la dieta lor. Deoarece durerea indusă de exercițiu poate fi, de asemenea, eliberată prin utilizarea de ghimbir, câinii atletici sau foarte activi pot beneficia de aditiv și de aditiv.

Acest condiment nu va avea un impact imediat asupra articulațiilor și mușchilor dureri, dar în timp poate fi eficient în reducerea progresiei zilnice a durerii.

3. Ghimbir ameliorează și împiedică umflarea canininei.

Blotat, sau dilatarea gastrică Volvulus (GDV) este o afecțiune care pune viața în pericol care afectează canini de rasă mare, în care alimentele și gazul se acumulează până la niveluri periculoase în stomacul câinelui. Studiile au arătat că ghimbirea poate stimula mișcarea în stomac și poate accelera golirea stomacului. În acest fel, ghimbirul poate ameliora sau chiar a împiedica apariția umflării.

4. Ghimbirul poate trata boala de vierme.

Ginger este o modalitate naturală de a trata Heartworm boală în canini. Studiile au arătat că scăderea larvelor de vierme la câinii dat ghimbir a scăzut între 83 și 98% la câinii infectați (Datta și colab. 1987).

5. Ghimbirul poate preveni cancerul.

Între proprietățile antiinflamatoare și imunare a ghimbirului, condimentul a fost examinat cu atenție ca o metodă holistică pentru prevenirea cancerului. În studiile științifice, Ghimbirul a fost găsit pentru a încetini creșterea tumorilor canceroase și a ucide celulele canceroase. Cheia acestui condiment de combatere a cancerului este un ingredient, 6-Gingerol, care se găsește în cantități mari în ghimbir brut.

Ghimbirul poate ajuta, de asemenea, orice câine supus chimioterapiei, radiațiilor sau chirurgiei ca mijloc de a încetini sau a elimina greața.

6. Ginger poate păstra un creier al unui câine ascuțit.

Procesul de îmbătrânire la câini, ca și în cazul oamenilor, este accelerat de stresul oxidativ și inflamația cronică. Oamenii de știință consideră că aceste condiții sunt direct legate de declinul cognitiv. Ghimbirul poate spori funcția creierului prin îmbunătățirea memoriei de lucru și a timpului de reacție, menținând mintea ascuțită și concentrată ca și vârstele câinelui.

REŢETĂ: Homemade free-free Apple Ginger Dog tratează

Beneficiile de sănătate ale ghimbirului pentru câini

Deci, câinii pot mânca ghimbir și culeau beneficiile?

Având în vedere dovezile de mai sus, este probabil ca ghimbirul să beneficieze de sănătatea câinilor într-un fel sau altul. Ginger este sigur ca câinii să consume în cantități moderate, dar există câteva precauții pe care proprietarii de animale de companie trebuie să le ia și câteva efecte secundare ale ghimbirului pentru câini pe care trebuie să fiți conștienți de.

LEGATE DE: Pot câinii să mănânce mango?

3 efecte secundare potențiale ale ghimbirului la câini

Deci, Ginger este rău pentru câini atunci? Nu neaparat. Cu toate acestea, există riscuri de a oferi prea mult ghimbir pentru câini și trebuie să fiți conștienți de următoarele:

1. Ghimbirul este un diluant de sânge.

Pot câinii să mănânce ghimbirAcest condiment poate subțiri sângele câinelui, așa că nu ar trebui să fie hrănit unui câine care se pregătește să sufere o intervenție chirurgicală sau un câine însărcinat pe cale să intre în muncă.

Ghimbirul poate reduce, de asemenea, tensiunea arterială și zahărul din sânge, deci este extrem de important să discutați adăugarea de ghimbir la dieta câinelui dvs. cu un medic veterinar, mai ales dacă câinele dvs. are diabet zaharat sau boală de inimă.

2. Ginger ar putea să nu se amestece bine cu medicamentele.

Dacă câinele dvs. ia în prezent medicamente, nu trebuie să adăugați ghimbir în dieta lui, fără a vorbi cu un medic veterinar. Ghimbirul nu se amestecă bine cu medicamente antiinflamatoare, cum ar fi rimadil, metacam sau deramaxx.

3. Deranjat gastrointestinal poate să apară la câinii care consumă ghimbir.

Ca și în cazul oricărui supliment, ghimbirul poate provoca tulburări de stomac la câinii care sunt sensibili la ea sau dacă sunt administrați unui câine în doze mari într-un mod abrupt. Ghimbirul ar trebui să fie distribuit numai în doze mici. Consultați-vă medicul veterinar pentru a vă asigura că vă dați câinelui doza corespunzătoare pentru a evita greața sau diareea.

rezumat
Pot câinii să mănânce ghimbir?

Este ghimbir bun pentru câiniÎn concluzie, câinii pot mânca ghimbir și este un ghimbir bun ca câinii să consume ca parte a dietei lor? Tehnic, da, câinii pot mânca ghimbir în siguranță, dar trebuie să fie consumate în cantități mici, mici și monitorizate strict. Este mai bine să discutați cu medicul veterinar.

Este ghimbir rău pentru câini în orice fel, formă sau formă? Prea mult ghimbir va fi periculos, precum și oferind ghimbir pentru câini cu anumite condiții de sănătate sau cei care iau medicamente specifice.

În general, dat în mod moderat, ghimbirul poate ajuta câinii să depășească diferite afecțiuni, de la stomacul supărat la cancer prevenirea și îmbunătățirea sănătății lor în mai multe moduri.

Citiți următorul: 9 Superfoods pentru câinii care își îmbunătățesc sănătatea (conform științei)

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Este ghimbir bun pentru câini?