Studiu nou: aceste toxine foarte comune ucid câinii noștri de interior

Câinii care stau în interior de cele mai multe ori sunt mult mai probabil să dezvolte diferite boli și chiar să moară mai devreme datorită unor toxine din produsele de uz casnic pe care nu le știm, potrivit acestui nou studiu.

Când aveam doar 3 ani, părinții mei mi-au surprins un Crăciun, aducând acasă un superb Terrier Yorkshire. Era numita tara si ea a fost cel mai rar, cel mai rar catel din lume. Era ușor yappy, dar din fericire, vecinii noștri au crezut că era drăguță și nu a deranjat.

Tara iubea să meargă pentru plimbări, dar ea era perfect fericită fiind cea mai mare parte a timpului. A trăit până la vârsta nobilă de 15 ani când a fost luată de noi din cauza unei boli de rinichi medii. În acel moment, deși toate veterinarii mi-au spus că a avut o viață lungă și fericită pentru un câine de rasă, am fost devastat și am început să privesc motivele pentru care sa întâmplat acest lucru iubitei mele Yorkie.

Ceea ce am găsit într-adevăr mi-a schimbat perspectiva asupra menținerii animalelor de companie în interior.

Sigur, o mulțime de câini care trăiesc acasă cu noi nu au un exercițiu și, uneori, nu mâncați o dietă adecvată, echilibrată, dar toate pe proprietari și ceva pe care îl putem îmbunătăți pe noi înșine. Dar acum există studii care arată modul în care substanțele obișnuite obișnuite ale gospodăriei care sunt greu de evitat în casele noastre pot dăuna și câinilor noștri fără ca noi să o cunoaștem. Acestea sunt numite parabeni - frecvent întâlnit în Produse cosmetice / frumusete.

S-ar putea să fiți surprinși să aflați că parabenii sunt peste tot în jurul nostru, chiar dacă nu le observăm neapărat și că noi folosim cu toții produse cosmetice într-o oarecare măsură, cum ar fi șamponul, de exemplu. Întotdeauna verificați sticla de șampon de acum încolo și citiți ingredientele. În timp ce poate dăuna doar câinelui meu dacă decide să mestece-o - ceva ce nu aș fi pus trecut - parabeni sunt veste proastă pentru noi, precum și câini.

Dar cum se aduc parebenii la câinii noștri?

Cum parabeni în produsele de frumusețe ucid câinii noștriSe pare că mâncarea de animale de companie și șampoanele de câine joacă un rol important în asta.

Acum, există parabeni și parabeni. Unele dintre ele nu sunt prea dăunătoare și le puteți găsi chiar în mâncarea noastră. FDA reglementează că, în mod riguros, iar nivelurile parabende din alimentele umane sunt menținute cât mai mult posibil. Științific american explică Cum parabeni ajută ingredientele alimentare să păstreze mai bine, astfel încât tot mai mulți producători de alimente optează să le folosească în produsele lor.

Dar este diferit de mâncarea de câine. Nu este aproape ca reglementat, ceea ce poate oferi uneori producătorilor un libertate pentru a se asigura că stocul lor durează mai mult atunci când folosesc parabeni în formulele de alimente pentru animale de companie.

În acest nou studiu Publicat în Jurnalul de Știința și tehnologia mediului, Cercetătorii au descoperit că mâncarea uscată are mult mai mulți parabeni decât hrana pentru câini umedă. Alimentele de pisică are în mod normal mai multe dintre ele decât hrana pentru câini. Dar aș sfătui în continuare să privească anumite ingrediente atunci când citesc eticheta pe alimentele câinelui tău.

Regula comună a degetului mare este dacă nu o puteți citi și nu știți ce înseamnă, probabil că nu ar trebui să o dați câinelui tău. Acest lucru nu trebuie neapărat să fie adevărat tot timpul, dar cel puțin - căutați ingredientul pe care nu îl înțelegeți.

Parabenii găsiți în alimentele câinilor ucid câini

Mișcându-se împreună, studiul a arătat că Alte vinovați comuni sunt șampoane pentru câini pentru câinii cu păr lung, ca cea pe care a folosit-o tara mea. Deoarece parabeni adesea imită estrogen, ele pot juca uneori pe receptorii de miros de sex masculin și le pot face agresivi față de câinii de sex feminin. Pentru a evita acest lucru, asigurați-vă că rămâneți departe de ingrediente din șamponul de câine, cum ar fi propil, butil, etil și metil. Citiți acest ghid veterinar despre cum să alegeți Șampon drept pentru câini Asta e sănătos pentru pooch-ul tău.

În timp ce cantități mici de parabeni ar putea fi sigure pentru oameni și câini, aș lua în considerare în continuare trecerea la produsele fără paraben. Personal, folosesc produse de frumusețe fără paraben pentru pooch-ul meu acum și haina lui este la fel de strălucitoare și frumoasă ca niciodată. Și în timp ce știu că Tara a trăit o viață lungă și fericită, cred că ar fi putut fi mai sănătoasă dacă am fi știut acest lucru înainte.

Citiți următorul: 8 produse de câine cauzând cancer (și cum să le eviți)

Referința studiului:

  • Rajendiran karthikraj, Sonali Borkar, Sunmi Lee, Kurunthachalam Kannan. Parabeni și metaboliții lor în hrana pentru animale de companie și urina din statul New York, Statele Unite ale Americii. Știința și tehnologia mediului, 2018; DOI: 10.1021 / ACS.Est.7B05981
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Studiu nou: aceste toxine foarte comune ucid câinii noștri de interior