Revizuire: paw5 puzzle alimentator pentru câini

La un moment dat în timp, Toți câinii erau sălbatici. Pe măsură ce omul domnește, am schimbat multe lucruri despre stilul lor de viață. Poate cel mai mare lucru pe care l-am schimbat în timp este dieta lor și modul în care își iau mesele. Instinctul natural al câinelui este să caute și să muncească din greu pentru a-și găsi mâncarea și Paw5 alimentator de puzzle îi permite să hrănească acel instinct (fără scop intenționat).

Paw5 Feeder Puzzle pentru revizuirea câinilorCel mai mare beneficiu al acestui lucru Doggy Puzzle Alimentator de la Paw5 este că va crește drastic timpul când îți ia câinele să-și mănânce masa sau tratează. Dacă animalul dvs. de companie tinde să-și înghită mâncarea în jos, trebuie să găsești o modalitate de a-l încetini. Mâncarea prea repede nu este bună pentru digestia câinelui tău și este principala cauză a umflării în canini.

Puzzle Feeters sunt, de asemenea, o opțiune excelentă pentru divertismentul și motivarea câinilor. Dacă aveți un câine tânăr cu energie nesfârșită, un alimentator lent îl va ajuta să ardă o parte din acea energie într-un mod constructiv. Dacă aveți un animal de companie senior, un câine leneș sau un animal de companie care se recuperează de la un prejudiciu și nu se poate exercita, un produs ca acest alimentator de puzzle de câine de la Paw5 îl va motiva să se ridice de pe canapea.

Paw5 Feeder Puzzle pentru revizuirea câinilor

Paw5 Feeder Puzzle pentru revizuirea câinilor

Am folosit o mulțime de alimentatori de puzzle. Laboratorul nostru de ciocolată, Saddie, este destul de glutten. Ea va mânca orice și iubește să se hrănească la viteza recordului. Știu cât de rău este pentru ea să facă asta, așa că încerc să-i încurc obiceiurile alimentare sărace, folosind produse care o forțează să încetinească.

Am încercat metoda DIY de a pune bile de tenis în felul de mâncare, dar a dat seama repede de asta și a tras bilele de tenis afară înainte de a-și atinge chiar mâncarea. Apoi ea putea să-și arunce mâncarea la fel de repede ca înainte. Ea poate fi un porc, dar ea este foarte inteligentă!

LEGATE DE: Revizuire - Bijuteria Bijuterii Bijuterii Slow Dog

Alimentatoare de puzzle, ca aceasta de la Paw5 de lucru foarte bine cu ea. Nu numai că o încetinesc, dar ei ard și o parte din acea energie suplimentară pe care labradorii sunt cunoscuți. Toți trei câini noștri au apărut foarte repede conceptul de alimentator de puzzle. Ele pot goli de obicei în aproximativ 15-20 de minute.

Un lucru de remarcat despre acest alimentator este că designul simplu îl face mult mai potrivit pentru câini cu o experiență puțin sau deloc cu aceste tipuri de produse. Dacă câinele dvs. știe ce face el, el se va da seama foarte repede!

Avem niște alimentatoare de puzzle și de a trata jucăriile de câine care iau câinii noștri mai mult de o jumătate de oră până la gol. După cum puteți vedea în videoclipul meu, există a mod de a ajusta nivelul de dificultate a feederului puzzle paw5. Există o bază plană în interiorul alimentatorului care poate fi ușor îndepărtat pentru a permite alimente de câine sau tratează să se stabilească pe fundul castronului. Aceasta înseamnă că animalul dvs. va trebui să-și aducă castronul într-un unghi mai mare pentru a-și elibera premiul.

Paw5 Feeder Puzzle pentru revizuirea câinilor

Nu numai ca Feeder Puzzle Paw5 Un instrument excelent pentru hrănirea timpului de hrănire, este, de asemenea, în siguranță, iar compania are O atenție deosebită și prietenilor ecologic! Acest alimentator lent este realizat cu plastic fără bPA și ftalat și este realizat în u.S. printr-un proces care este practic deșeurilor libere.

Am fost, de asemenea, impresionat că alimentatorul puzzle Paw5 poate conține până la 4 cești de alimente de câine uscate. Asta este mai mult decât majoritatea produselor similare. Aceasta înseamnă că acest produs va funcționa pentru hrănirea tuturor câinilor, indiferent de dimensiunea. Dacă aveți o nouă situație, nici o problemă! Ce zici de un Chihuahua? Da, ea va putea folosi și acest alimentator de puzzle!

LEGATE DE: Revizuire - Nina Ottosson Puzzle toys pentru câini

Plasticul dur durabil pe care acest produs îl face va ține bine să mestece, zgârierea și orice altceva poate încerca să obțină mâncarea sau să trateze. Este, de asemenea, un strat de acoperire din cauciuc în partea de jos pentru ao menține de la alunecare în jurul podelei în timp ce câinele dvs. încearcă să o manipuleze.

Paw5 Feeder Puzzle pentru revizuirea câinilor

Așa cum veți vedea în videoclipul meu, alimentatorul Puzzle Paw5 este probabil să fie acoperit în Slobber până când puiul dvs. este făcut. Fără îngrijorări, totuși, toate cele trei piese se desprind cu ușurință și sunt toate mașinile de spălat vase de înaltă rack pentru curățarea ușoară. Puteți comanda cu ușurință alimentatorul Puzzle Paw5 pe site-ul companiei.

Veți avea opțiunea de a comanda alimentatorul albastru deschis sau portocaliu. Ambele modele vă vor costa 29 USD.95, care este în mijlocul gamei de preț pentru produse similare. Puteți găsi cu siguranță alimentatoare de puzzle mai ieftine pe piață, dar acestea nu pot fi făcute cu materiale sigure și probabil că nu vor avea hrană pentru câini.

Rezumatul lui Paw5 Puzzle Feeder pentru revizuirea câinilor

Paw5 Feeder Puzzle pentru revizuirea câinilorPro: 

  • Realizat cu plastic fără BPA- și ftalat
  • Făcut în u.S.A.
  • Împiedică ca câinii să mănânce prea repede
  • Ajută câinii activi să ardă energia în timp ce își pregătesc creierul în același timp
  • Mașină de spălat vase în siguranță
  • Nivelul de dificultate reglabil
  • Păstrează până la 4 cesti de alimente pentru câini

Contra:

  • Mai simplu decât alte produse similare, adică câinii foarte inteligenți vor găsi rapid acest lucru și goliți mâncarea în câteva minute
  • Mijlocul gamei de preț pentru produse similare, dar și cu materiale de înaltă calitate

Acum este rândul tău să revizuiți alimentatorul puzzle Paw5 pentru câini

Aveți un alimentator de puzzle paw5? Ați încercat vreodată unul? Împărtășirea propriei recenzii personale aici va ajuta pe alți proprietari de câini să ia o decizie înțeleaptă dacă se gândesc să achiziționeze acest produs. Dacă câinele tău îi place paw5 la fel de mult ca a mea, asta e minunat! Cu toate acestea, dacă nu ați găsit acest produs ca fiind benefic, așa cum am făcut, mi-ar plăcea să aud și despre asta. Ce ți-a plăcut despre asta? Ce caracteristici ale produsului nu au funcționat atât de bine cu câinele dvs?


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: paw5 puzzle alimentator pentru câini