Top # 55: ce sunt mills puppy și cum să le eviți

Ca proprietari de animale de companie și iubitorii de animale, Am auzit cu toții despre Mills Puppy, dar câți dintre noi cunosc cu adevărat detaliile complicate despre modul în care funcționează aceste facilități? Știți exact ce poate fi clasificat ca o moară de catelus, cum să le evitați și ce să faceți atunci când descoperiți o moară de catelus?

Pentru episodul Podcast de astăzi, am ajuns la Kenzie Bushman, Cine este coordonatorul echipei de acțiune pentru Persoane pentru tratamentul etic al animalelor (Peta). Pe parcursul mai multor e-mailuri, am discutat acest subiect în detaliu, iar Kenzie a explicat poziția pe care ar trebui să o luăm împotriva mori de catelus, de ce este important și a oferit sfaturi excelente cu privire la modul de a adopta câini pentru a ajuta animalele care au nevoie fără a încuraja această industrie atroce Practici. Tune In!

Ascultați episodul din videoclipul de mai sus și găsiți transcrierea completă de podcast mai jos. Pentru mai multe, vizitați postul acestui episod despre oficial Teoria animalelor de companie Website.

Ce sunt Mills Puppy și cum să le eviți
(transcrierea podcast)

Ce sunt mori de catelus și cum să le eviți - podcast

Bine ați venit la teoria animalelor de companie. Sunt un proprietar pasionat de animale de companie cu unitate pentru a ajuta pe alții ca mine să descopere adevărul despre industria animalelor de companie și ce se întâmplă în spatele scenei.

Puppy Mills sunt aspectul absolut cel mai puternic al industriei animalelor de companie. Din păcate, datorită creșterii numărului de proprietari de animale de companie care doresc câini, cățelușul cățelului rămân în afaceri. Ei continuă să crească câini care merg la magazinele de animale de companie și oamenii continuă să le achiziționeze și păstrează alimentarea acestor mori de catelus. Din păcate, de multe ori oamenii nu își dau seama că cumpără animale dintr-o moară de catelus și că am început să avem acest ciclu teribil care continuă, oamenii nu sunt conștienți de faptul că atunci când cumpără un catelus de magazin de animale de companie, Ea vine de fapt dintr-o moară de catelus. Sau când oamenii cumpără de la un crescător online pe care îl văd pe Facebook sau pe cineva pe care l-au văzut pe un site online, care să vândă cățelușe, poate fi de fapt o moară de pui.

Astăzi am vrut să vorbesc cu cineva să încerce să obțină niște informații pentru oamenii care nu sunt educați despre ce să caute dacă încercați să identificați o moară de cățeluș și căi pe care le puteți ajuta să reduceți această epidemie în animal de companie industrie.

Am fost foarte norocos să fiu capabil să intervievez Kenzie Bushman, care este coordonatorul echipei de acțiune la PETA. Și dacă nu știți, PETA este poporul pentru tratamentul etic al animalelor și sunt activiști, sunt oameni care lucrează împreună pentru a încerca să ajute animalele și să lucreze pentru tratamentul echitabil și etic al animalelor din întreaga lume. Așa că am fost foarte recunoscător că am reușit să vorbesc cu Kenzie. Și, bineînțeles, prima mea întrebare pentru ea a fost "# 8212; Ceea ce noștri de cățeluș și ce ar trebui să fie adoptivi să caute pentru a determina dacă o unitate de reproducere este de fapt o moară de catelus?

După cum am menționat, de multe ori oamenii nu își dau seama că adoptă de la o moară de catelus. Kenzie mi-a spus că morii de catelus sunt pur și simplu iad pe pământ pentru câini și asta nu este o subestimare. Aceste fabrici de reproducere în care așternuturile de pui sunt aprinse cât mai repede posibil, pot consta din orice de la rânduri de cuști de podea de sârmă Ramschark la lanțurile atașate la copaci. Puppy Mill Operatori se îngrijesc doar de a transforma un profit, astfel încât adesea neagă câinii mamă și cățeluși îngrijiri veterinare adecvate, alimente adecvate și apă, exerciții fizice, socializare, toate lucrurile pe care un câine și un câine adult trebuie să supraviețuiască și să fie sănătoși și să fie sănătoși Cea mai bună calitate a vieții pe care le sunt negate.

Și când spune că aceste fabrici de reproducere îi scot pe puști cât mai repede posibil, asta înseamnă exact ceea ce înseamnă. Câinii de sex feminin sunt crescuți foarte tineri, mult mai tineri decât cei recomandați de experții veterinari. Ele sunt crescute fiecare ciclu de căldură. În loc să primească o pauză între așternuturile lor de pui, ei au literalmente doar o gunoi înțărând așternutul din nou însărcinată. Astfel încât câinii de sex feminin sunt forțați să producă așternut după gunoi până când sunt corpuri complet, literalmente uzate. Apoi sunt adesea licitați, abandonați, fie doar sacrificați. Mulți își pierd mințile după ani de închisoare și neglijență. Ei își petrec restul vieții care se rotesc frenetic în cercuri sau stimulând în mod constant pentru a încerca să facă față disperării lor. Este o viață teribilă, teribilă pentru acești câini și este un început cu adevărat greu pentru aceste cățeluși.

Cel mai bun mod pe care Kenzie spune să se asigure că nu cumpărați dintr-o moară de catelus este de a evita toate crescătorii și magazinele de animale de companie și, în schimb, vă deschideți inima și acasă la un pui care așteaptă într-un adăpost care are nevoie disperat de o familie iubitoare.

Există câini peste tot în adăposturi care au nevoie de familii. PETA pledează pentru acest absolut tot timpul. Ei merg cu motto-ul și am auzit tot timpul, îl vedem în anunțuri și # 8212; Adoptați, nu faceți cumpărături. Există câini de pretutindeni, căutând cu disperare casele și ați putea oferi foarte ușor una dintre ele. O mulțime de oameni nu-și dau seama că, dacă căutați un câine de rasă pură, puteți adopta încă un câine de pâine. Puteți obține online și căutați salvați și adăposturi care se ocupă în mod specific cu acele rase. De exemplu, dacă căutați un labrador, puteți căuta o salvare care ia doar Labradors, Dachshunds, orice tip de câine pe care îl căutați.

De asemenea, am întrebat-o pe Kenzie de ce adoptatorii ar trebui să aleagă să nu adopte un câine de la o moară de catelus și ea spune că cumpărarea de la fabricile de catelus îi încurajează să continue să rămână gunci și să facă animalele să sufere animalele. Evident, dacă cheltuiți bani pe puii pe care îi produc, asta îi va da finanțare pentru a continua să reproducă acești câini și îi încurajează să continue să o facă. Dacă oamenii cumpără puiul, ei scapă de ei. Fac bani, ei vor continua să o facă. Kenzie spune, de asemenea, că mulți pui care provin din aceste facilități au defecte genetice de la a fi în creștere și pot avea, de asemenea, probleme de sănătate care necesită tratament costisitor veterinar. Constanță constantă și lipsa unei îngrijiri veterinare adecvate duc adesea la probleme comportamentale, cum ar fi dificultățile cu socializare, pe care le-a menționat mai devreme.

Kenzie mi-a spus, de asemenea, că mulți dintre acești puii sunt în curând abandonați de tutorii lor frustrați, ceea ce a înrăutățit doar criza animalelor fără adăpost cu milioane de câini și pisici, inclusiv prafuri, ajungând în adăposturi și au nevoie de case bune, pur și simplu nu există nici un motiv pentru animale să fie crescute și vândute în puii de catelus modul în care sunt. Singurul motiv pentru care acești crescători continuă să facă ceea ce fac este că oamenii continuă să cumpere puii. Astfel încât singura modalitate de a opri mori de 100% este pentru noi toți să nu mai cumpărăm puii care vin de la fabricile.

A treia întrebare pe care o întreb pe Kenzie a fost despre adoptivi potențiali. Mulți adoptorii potențiali nu își dau seama că puii din magazinele de animale de companie provin din mori de pui. M-am întrebat dacă a existat o modalitate de a spune unde provin pui de pui de companie. Și mi-a spus că chiar un magazin susține că nu cumpără de la mori de catelus, încă o șansă bună să cumpere de la un broker care o face. Deci, chiar dacă ați putea cere operatorului magazinului de animale de companie unde provin puii lor și vă pot spune că au un broker care primește puii pentru ei. Care nu înseamnă neapărat că nu provin dintr-o moară de catelus.

Kenzie spune, cea mai bună modalitate de a evita susținerea acestei industrii abuzive este de a vă adopta tovarășii de animale de la un adăpost de admitere deschise bine, unul care acceptă toate animalele fără restricții sau o organizație de salvare bine ecranată. Din nou, există locuri care se numesc salvați, se numesc adăposturi și nu sunt bine alergate. Ei nu au grijă de animale în mod corespunzător, așa că faceți cercetările dvs. Asta este ceea ce se întâmplă pentru a vă face întotdeauna cercetarea ca proprietar de perspectivă pentru animalele de companie.

L-am întrebat pe Kenzie ce ar trebui să facă oamenii dacă bănuiesc că au descoperit o moară de catelus și mi-a spus că singura lege federală care acoperă mori de pui este actul de bunăstare a animalelor și necesită doar cele mai minime standarde de îngrijire, cum ar fi câinii să fie capabil să se ridice în interiorul cuștilor pe care au fost limitate la viață. Din păcate, aceasta este singura lege pe care o există, deci este într-adevăr nevoie de mult pentru a sparge această lege. Cu toate acestea, dacă observați o situație slabă, dacă mărturisesc cruzimea sau neglijarea în orice situație, inclusiv vederea animalelor lipsite de alimente, apă, adăpost sau îngrijire veterinară, Kenzie spune că trebuie să notificați poliția locală și / sau autoritățile umane imediat. Dacă nu răspund, contactați PETA, numărul lor este de 757 622 7382. Și dacă conduceți sau nu sunteți în stare să scrieți informațiile în jos, acest lucru este pe site-ul nostru teyyOfpets.COM. Puteți sări acolo, puteți obține și online la PETA.org și au un site web care este Peta.org / Despre-PETA / CONTACT-PETA / RAPORT-CRUILY / Și puteți face asta acolo. De asemenea, dacă primiți pe site-ul lor și faceți o căutare pentru raportarea cruzimii animalelor, care va apărea. Din nou, există o legătură sub aceasta. Dacă ascultați acest lucru pe Social Media sau YouTube, există un link sub el la acel site web și, bineînțeles, este pe teoria site-urilor noastre.com, de asemenea.

Kenzie îndeamnă, de asemenea, oamenii # 8212; Vă rugăm să nu cumpărați câini de la mori de catelus în scopul de a le salva, "# 8221; deoarece acest lucru oferă doar stimulente financiare pentru a continua abuzul. Și asta este adesea ceva ce aud de la oameni care au făcut o alegere nefericită să adopte de la o moară de catelus. Ei erau preocupați de catelus și au vrut să o salveze, așa că au crezut că o adoptă și de ao aduce la domiciliu ar salva catelul. Din păcate, așa cum a menționat Kenzie, de multe ori pe care acești câini au boli genetice și probleme de sănătate, deci nu salvezi de fapt câinele. Acum luați acea povară pe tine însuți. Este extrem de scump. Vor fi o mulțime de facturi de VET implicate și destul de des acele puii nu trăiesc oricum o viață lungă și sănătoasă. Deci, credeți că salvezi catelul, dar unul, puneți o povară gigantică, care ar putea să vă ajungă în necazuri pe drum și, de asemenea, dați acel crescător de stimulent financiar să continue să facă ceea ce ei Fac.

Am vrut să știu ce face PETA pentru a opri comerțul cu pui și ce proprietarii de câini ar putea face pentru a ajuta. Și Kenzie mi-a spus că PETA îndeamnă oamenii care au timp, bani, cunoaștere, răbdare și dragoste pentru a avea grijă de un partener de animale pentru viață la "Adopt, nu magazin.& # 8221; Am menționat că motto-ul mai devreme și este foarte important în campania PETA pentru a-și adopta oamenii să adopte, nu la magazin. Ei au colaborat cu zeci de celebrități, printre care Tom Hardy, Jay, Sean, Yvonne Strahovski, Gabby Marino, Christen Press, Kevin Mchale, Chase Utley, Lance Bass, și multe altele pentru a produce anunțuri și anunțuri de serviciu public pe care probabil ați văzut-o la televizor sau auzit la radio. Aceste anunțuri îndeamnă oamenii să salveze vieți prin adoptarea unor animale fără adăpost în locul cumpărării celor care au fost crescuți în mod intenționat.

Peta de zi cu zi se răspândește mesajul online, în știrile tipărite și TV, atâta timp cât oamenii continuă să cumpere câini, vor continua să sufere și să moară. Așa că este foarte important, așa cum am spus, singura modalitate de a face ca Puppy Mill Mill STOP să fie pentru toți iubitorii de câini din SUA să formeze împreună și să oprească cumpărarea de câini din aceste facilități. Aceasta este singura modalitate de ao opri. Și știu că te simți rău și știu că vrei să salvezi un catelus, dar așa cum a spus Kenzie, asta nu este o modalitate bună de a ajuta cauza. Mi-a spus, de asemenea, că oamenii de îngrijire pot ajuta să închidă conducta de moară catelus, puteți fie să scrieți sau să vă întâlniți cu agenți de închiriere care oferă spațiu la magazinele de animale de companie locale, inclusiv managerii de la Mall și le cere să interzică vânzările de animale vii în incintele proprietățile lor. Puteți monitoriza magazinele de animale de companie locale care vând puii și raportați imediat animalelor bolnave la autoritățile locale umane și sănătoase. Puteți lucra oficialii aleși să introducă o legislație, interzicerea vânzărilor de animale de animale de animale din fabricile de reproducere, ca California, Chicago, Lacul în valoare de Florida au făcut toate. Puteți să vă scrieți reprezentanților dvs. Congresului și să le cereți să comandați Departamentul de Agricultură al SUA pentru a sparge pe Mills Puppy.

Așa cum a menționat mai devreme, nu avem legi puternice despre Mills Puppy. Ele sunt foarte largi și sunt foarte ușor pentru acești oameni să se apropie. Deci, dacă vrem să facem o schimbare, trebuie să o luăm în mâinile noastre în societatea noastră democratică și să încercăm să facem această schimbare și, bineînțeles, să îndemnăm pe toți pe care îi cunoașteți pentru a adopta animale din adăposturi în loc să cumpărați din magazine și crescători de animale de companie.

În cele din urmă, îl întreb pe Kenzie dacă există orice altceva pe care ar dori să le împărtășească cu ascultătorii noștri despre acest subiect. Și ea a spus că morii de catelus sunt extrem de cruzi, dar nici un crescător nu poate fi considerat responsabil pentru că fiecare nou catelus va lua o casă departe de un câine care aștepta într-un adăpost, fie că a devenit fără adăpost în sine. Cea mai bună modalitate de a ajuta câinii este de a conduce la magazinele de animale de companie, crescătorii și oricine altcineva peddling animale pentru profit și, în schimb, salvați o viață prin adoptarea noului dvs. membru al familiei dintr-un adăpost. Acesta este modul în care PETA se uită la el. Asta vrea să ajungă peste toată lumea și # 8212; Adoptați, nu cumpărături. Știu că ați auzit acest motto înainte.

Dacă aveți întrebări despre Puppy Mills, dacă aveți îngrijorări sau ceva de genul ăsta, orice întrebări pe care doriți să o trec pe Kenzie, dacă există ceva ce ați dorit ca ea să fi răspuns că nu credeam că nu m-am gândit de, sari pe site-ul nostru teyyOfpets.COM. Din nou, toate aceste informații sunt acolo, legătura cu site-ul PETA, numărul lor de telefon este acolo, de asemenea.

În timp ce sunteți acolo, există o secțiune de comentarii. Puteți pune întrebări sau puteți lăsa orice preocupare acolo. Dacă aveți ceva ce doriți să vedeți într-un viitor podcast, asigurați-vă că lăsați și acolo acolo. Întotdeauna mă caut să ajut oamenii să-și răspundă întrebările dacă sunt legate de animale de companie. Și în timp ce sunteți acolo, există un mic loc pe lateral, veți vedea să-mi lăsați o recenzie despre iTunes. Îmi place una, obținând aceste recenzii minunate, apreciez faptul că voi sunteți acolo și ascultați și iubiți-o. Și mă ajută și când mă apropii de experți precum Kenzie sau vorbind cu organizațiile ca PETA să le arate că sunteți acolo și că doriți să auziți ce au de spus. Așa că mă ajută să recrute noi oaspeți pentru spectacolul meu. Deci, dacă ați putea lua doar un minut și lăsați-mi o revizuire, ar fi grozav.

Mulțumesc mult pentru a asculta băieți. Și amintiți-vă & # 8212; Adopta. Nu faceți cumpărături.

Podcast anterior: Beneficiile CBD pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top # 55: ce sunt mills puppy și cum să le eviți