19 Cele mai bune haine de crăciun și costume de câine

Îmbrăcați-vă câinele în sus pentru Crăciun este pur și simplu irezistibil. Găsirea costumului potrivit poate fi partea dificilă, deoarece există doar atât de mulți pentru a alege de la. Când aveți probleme cu alegerea dreptului Dog Haine de Crăciun, uzura capului sau costumele, nu căutați mai departe de această listă!

Cele mai bune haine de Crăciun câine și costumePoate că veți călători pentru sărbători și credeți că Fido are nevoie de un pulover cald de Crăciun sau poate că vrei să arate festiv pentru petrecerea de Crăciun. Oricum, există o mulțime de opțiuni de a alege de la.

Tot mai mulți proprietari de animale de companie sunt Găsirea încântătoare în îmbrăcarea tovarășilor de canini pentru evenimente sezoniere. Doar amintiți-vă că poate să arate adorabil, dar trebuie, de asemenea, să vă asigurați că hainele de Crăciun Câine pe care le alegeți sunt în siguranță și confortabile pentru puii voștri.

Îmbrăcămintea și costumele trebuie să se potrivească corespunzător. Îmbrăcămintea potrivită poate fi un pericol de siguranță, deoarece poate fi prins pe ceva și poate provoca durerea câinilor. Costumele și îmbrăcămintea care sunt prea strânse vor restricționa intervalul de mișcare și pot provoca ciocnirea sau tăierea și provoca lacerații.

La fel ca și Ziua Recunostintei Haine de caine, Puteți încerca întotdeauna să vă aduceți cumpărăturile cu dvs. când achiziționați ansamblul de Crăciun.

Unii proprietari încearcă hainele de câine în magazin și se asigură că se potrivesc corect; Cu toate acestea, aș spune că de 9 ori din 10, acest lucru nu este cu adevărat posibil să se facă într-un magazin de animale de companie. Dacă sunteți ca mine și ar fi mai degrabă să comandați hainele de Crăciun ale câinelui dvs. online, Asigurați-vă că urmați instrucțiunile de măsurare enumerate de producător.

RECOMANDAT: Cum să includeți câinele dvs. în celebrarea dvs. de Crăciun

19 cele mai bune haine de Crăciun și costume de câine

Dog Haine de Crăciun

Cute Crăciun Crăciun Costume

1. Costum de zăpadă pentru câini

Costum de zăpadă pentru câiniCâinele dvs. va arăta pur și simplu adorabil ca un mic om de zăpadă complet cu o pălărie de sus, nas morcov, butoane și o eșarfă.

Chiar dacă nu-i place să-și dea la picioarele la zăpadă afară, nu va deranja să poarte acest costum cuddly - cel puțin în timp ce luați câteva imagini.

2. D-na. Claus Costume Doggy

Doamna Claus costumFetița ta va arăta fermecătoare ca doamna. Claus când o îmbraci în acest costum de fantezie.

Acest costum Doggy include o rochie roșie de catifea-esque, o pălărie mică Santa, cu ornament alb fuzzy și un arc alb pom pom. Este manual și este disponibil în mai multe dimensiuni, astfel încât să puteți găsi unul care să se potrivească perfect animalului dvs. de companie.

3. Costum de Crăciun Cot Crăciun Crăciun

Câinele tău este cu siguranță un dar și el va arăta ca și el când poartă Acest costum festiv Cu o închidere ușoară din față. Hârtie de înfășurare roșie cu un arc de aur mare este un aspect clasic pentru cadouri și vine în fiecare dimensiune.

4. Gingerbread Dress Dress

Gingerbread Dress DressAceastă rochie fantezie are toate detaliile - o fustă roșie adorabilă, cu un design de zăpadă, ornamente roșii în jurul gulerului și găurilor de braț și un design drăguț de turtă dulce pe spate.

Cămașa de bumbac întinsă va fi foarte confortabilă și este făcută dintr-un material ușor și respirabil.

5. Santa câine Hoodie

Santa câine HoodieAceasta este una dintre cele mai drăguțe bucăți de haine de Crăciun de câine pe care le-am văzut. Acest Hoodie de câine Santa se dublează ca o hoodie caldă când tu și puilor tăi sunt afară pentru o plimbare de Crăciun.

Este făcută din fibre acrilice și blană faux. Instrucțiunile de măsurare sunt foarte specifice, deci asigurați-vă că ați măsurat cu atenție animalul înainte de a comanda.

6. Costum de câine de vacanță elf

Costum de câine de vacanță elfAcest costum de elf adorabil de o singură bucată are închideri Velcro și o bandă elastică. Oferă aluziei că câinele dvs. ține un os cu un arc, iar pălăria potrivită este prea dulce!

Designul inteligent acoperă doar picioarele din față ale puilor, deci nu va trebui să o scoateți când câinele dvs. trebuie să meargă la baie. Disponibil în patru dimensiuni, acest costum de elf de poliester / bumbac va păstra câinele dvs. cald în timpul oricăror excursii de Crăciun.

RECOMANDAT: Livrări ieftine pentru câini - unde să găsiți cele mai bune reduceri de Crăciun

Dog Haine de Crăciun

7. Costum de câine de Crăciun Caroler

Dacă sunteți în căutarea unor haine unice de Crăciun de câine, acest costum este direct de la paginile unui roman al lui Charles Dickens. Costumul manual este fabricat din materiale autentice, cum ar fi panza, buckram, panne, catifea, panglica, pene de strut si dantela.

Fiecare este personalizat făcut, astfel încât este o potrivire perfectă și puteți alege culoarea trupei de pălărie a câinelui și a capei pentru a vă potrivi fanteziei. Dacă aveți o petrecere de costum pentru a câștiga sau doriți să aveți cel mai incredibil de câine de Crăciun Selfie vreodată, acesta este cu siguranță cel care alege.

8. Crăciun Coroană de Crăciun pentru câini

Crăciun Coroană de Crăciun pentru câiniCâinele dvs. nu va găsi acest guler de coroană scârțâit sau inconfortabil, deoarece este făcut material moale, fuzzy. Acest accesoriu al gulerului glisează cu ușurință capul Pooch și poate fi purtat cu gulerul său tradițional.

Acest nume de Crăciun de Crăciun oferă lumini albe clipite pentru a adăuga o atingere de festivitate și, de asemenea, păstrează câinele dvs. vizibil după întuneric.

9. Drumul frumos de Crăciun

Drumul frumos de CrăciunDoamna ta va arăta frumos și se simte confortabil în această rochie de catifea roșie moale, cu două straturi de fuste de sifon roșu și tăiate în blană albă.

Dispune de două arcuri albe, iar rochia de stil cablaj se asigură cu incinte de Velcro. De asemenea, este echipat cu un inel D pentru a atașa cu ușurință o leșie pentru o plimbare după cină.

Purtarea capului de vacanță pentru câini

10. Pudra de Crăciun

Complet cu glazură sau cu cremă și frunze de holly și o boabe deasupra, asta Crăciun pălărie de budincă va face ca puiul dvs. să arate ca băiatul dulce el este. Este complet căptușită în interior și vine cu o curea velcro pentru ao menține potrivirea dreptului.

11. OFF Hound Hound Hat pentru câini

Elf Hat din ElfAceastă pălărie adorabilă de elf elf va face ca câinele dvs. să arate la fel ca micul ajutor al lui Santa. Chiar are urechi mici elf în plus față de o pălărie roșie și verde, deci este ca un costum complet de la sine.

O curea reglabilă de bărbie elastică pe această pălărie de câine face doar dimensiunea potrivită pentru animalul dvs. de companie. Aceasta este o bucată mare de haine de Crăciun pentru câini pentru fotografii de familie festive.

12. Knit pălărie de câine de reni

Knit pălărie de câine de reniAceastă pălărie de animale de companie vă va face ca câinele să arate ca și cum este gata să conducă pe celălalt reni în noaptea de pe voiajul de Crăciun al lui Santa.

Deerul Knit Brown & # 8220; # 8221; Caracteristici Două coarne de culoare brună crocată care stau în poziție verticală, făcându-l un mod simplu, dulce de a vă îmbrăca câinele pentru sărbătorile. Fabricat din fire acrilice 100%, această pălărie vă va păstra câinele cald și confortabil în timpul aventurilor de vacanță în aer liber.

13. Max antler de cap de câine Grinch

Amintiți-vă max de la dr. Suess? "Grinch a spus pur și simplu" Dacă nu găsesc un ren, o să fac una în schimb! Așa că și-a luat câinele max, și a luat un fir negru și a legat un corn mare pe vârful capului.& # 8221;

Fabricat din Suede Faux, Poliester Fiberfill și Panglică Grosgrain, acest costum replică în mod public că caracterul clasic al Crăciunului.

Similar: 18 cele mai bune cadouri de Crăciun pentru câini care vă vor surprinde și pe ei

Pulovere de Crăciun pentru câini

Pulovere de Crăciun pentru câini

14. Feliz Naughty Dog Hoodmas Hoodie

Dacă micul tău pooch a fost obraznic în acest sezon, acest pulover cald îl va păstra confortabil și elegant. Acesta are expresia "feliz obraznic câine" de-a lungul spatelui cu un bărbat trist dulce.

Fabricat din bumbac 100% pieptene, acest pulover are dublu-ac cusan cusut legat pe gât și hocholii pentru o durabilitate suplimentară.

15. Chillin `cu zăpada mea de zăpadă

Acest Pulovere de câine amuzant este perfect pentru animalul dvs. de companie când se relaxează doar în ajunul Crăciunului în fața focului. Este făcut din bumbac 100% și, deși este cu adevărat drăguț, câinele dvs. ar putea chiar să-l poarte într-o petrecere urâtă de Crăciun într-un vârf.

16. Dulce lucru de Crăciun câine hoodie

Brodate cu o crăpătură de bomboane și litere ortografice "lucru dulce", câinele tău dragă va rămâne cald și arata festiv în Acest Hoodie Christmastime cu un buzunar mic de cangur pe spate.

Aceasta este una dintre cele mai drăguțe bucăți de haine de Crăciun câine și este de 50/50 poliester de bumbac, astfel încât nu se va micșora când o speli.

17. Crăciun de zăpadă de zăpadă

Crăciun de zăpadă de zăpadăDacă sunteți în căutarea unui pulover clasic pe care puiul dvs. îl poate purta nu numai pe Crăciun, ci toată iarna, această fulgare de zăpadă ar putea fi perfectă.

Materialul tricotat este lavabil, iar puloverul este disponibil în patru dimensiuni.

18. Hoodie personalizată de câine de Crăciun

Acest Hoodie confortabilă, din tricot de bumbac, este verde de Crăciun cu o capotă roșie și albă dungată și o bandă de talie. Este cu mâneci lungi pentru a vă menține picioarele mici ale animalelor calde și va fi personalizat cu numele puilor din spate.

19. Urât pulover de câine de Crăciun cu arcul

Urât pulover de câine de Crăciun cu arculAcest pulover se poate califica ca urât, dar câinele dvs. nu va arăta decât drăguț când îl poartă. Indiferent dacă participați la o petrecere urâtă de pulover de Crăciun sau doar relaxați-vă acasă, câinele dvs. va fi confortabil și cald în acest pulover de pe animale de companie de afine.

Este roșu, maro și verde și alunecă peste capul câinelui tău foarte ușor. Acest pulover este, de asemenea, echipat cu o gaură de leșie / cablaj pe partea din spate a gâtului pentru a permite atașarea ușoară a leșiei. Materialul acrilic 100% este lavabil cu mașina pentru o curățare ușoară.

Citiți următorul: Cele mai bune oferte de Crăciun pe consumabile de câini în decembrie

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 19 Cele mai bune haine de crăciun și costume de câine