Proprietarul câinelui iras dorește forma tratării câinilor schimbate

Proprietarul câinelui IRAS dorește forma tratării câinilor schimbate

Jessica Rennard este un iubitor de câine. Puppicul ei de graniță, Kevin, era membru al familiei sale. Ea ar face ceva pentru a avea grijă de el cât de bine putea. De aceea ia cumpărat mâncare sănătoasă și tratează și a petrecut cât mai mult timp cu el așa cum ar putea. Din păcate, a fost una dintre aceste tratamente sănătoase care la ucis pe Kevin, iar acum Rennard dorește ca compania să schimbe forma celor mai populare tratamente.

Saga lui Rennard a început înapoi în luna mai. Ea tocmai ia luat pe Kevin pentru o plimbare și ia dat o dată odată ce s-au întors acasă. În timp ce se întoarse să construiască lesa lui Kevin, se îndreptă spre camera de zi să-și mănânce Zuke`s Mini naturale trata. Când Rennard a intrat după el, el la găsit pe partea lui pe partea lui pe podea, cu limba agățată.

LEGATE DE: Cum să citiți etichetele de hrană pentru câini?

Gândindu-se că a suferit de o reacție alergică, ia luat-o. Atunci sângele a început să scurgă din gură, iar Rennard știa că ceva era serios greșit. Ea la rânduit la spitalul local de animale, dar a fost prea târziu.

Conform raportului necropsic, "Kevin a fost aspirat pe un obiect străin circular, care apoi a împiedicat complet traheea care provoacă asfixiere."Cu alte cuvinte, Kevin a sufocat pe Mini Naturals lui Zuke. Sângerarea a fost cauzată de o hemoragie în gât din reflexul de răsturnare. VET-ul lui Rennard a declarat că acesta a fost a Incidentul ciudat și că este rar că un câine este asfixiat de un tratament pe care îl mănâncă.

Proprietarul câinelui IRAS dorește forma tratării câinilor schimbate

Rennard a întristat pierderea animalelor de companie iubite de săptămâni, dar acum ea caută acțiune, astfel încât nici un alt câine nu trebuie să sufere aceeași soartă ca Kevin. Solicită ca Zuke să schimbe forma câinelui lor popular tratează.

Producătorul de câini a ajuns la aceeași concluzie cu veterinarul Rennard. Chris Meiering, fondatorul lui Zuke, a spus că compania este de acord cu medicul veterinar și crede că Mini Naturals din Zuke sunt a Produs sigur. El a spus că au vândut milioane de pachete de câini de la introducerea lor în 2003 și nu a existat niciodată un incident similar.

LEGATE DE: Cele mai bune mărci de mâncare fără cereale

Deși nu intenționează să facă modificări la produsul lor, Miering spune că înțelege cât de devastatoare este pierde un animal de companie și sa oferit să doneze grupului de salvare a PET de alegere a lui Rennard în numele lui Kevin. Din păcate, asta nu este suficient pentru proprietarul câinelui.

Rennard a început să colecteze semnături pe o petiție online pentru a încerca să forțeze compania să schimbe forma trataților. Ea crede că tratamentele, care sunt legate de mărimea unui radieră a creionului, ar trebui să aibă găuri care permit ca aerul să treacă sau să fie mai mult o formă alungită. Până în prezent, ea a fost colectată peste 1.500 de semnături la schimbare.Org.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Proprietarul câinelui iras dorește forma tratării câinilor schimbate