Animalele de companie amintesc lucrurile mai bune decât credeți, arată studiile

Experții continuă să facă studii privind memoria câinilor și a pisicilor, pentru un motiv foarte important, care ar putea beneficia de oameni.

Animalele de companie au amintiri pe termen lung? Își amintesc comenzi pentru trucurile lor, dar își amintesc evenimentele din zilele anterioare la fel ca oamenii?

Acest lucru a făcut obiectul multor cercetări de ani, dar experții evolutivi precum Monique Udell de la Universitatea de Stat Oregon au spus Știința live că nu este ușor să se măsoare amintirile câinilor și pisicilor sau orice animal pentru asta. În schimb, Udell a spus că experții determină cât de mulți câini și pisici își amintesc pe baza comportamentului lor.

Câinii își amintesc amintirile utile

Cercetarea UDELL în amintirile animalelor au condus-o să concluzioneze că câinii păstrează amintiri pe termen lung dacă le este utilă pentru ei. De exemplu, câinii vagabonzi care vânează pentru mâncare amintesc că găsește un hamburger la un coș de gunoi și se întoarce în ultimul loc pe care l-au găsit acest produs pentru a vedea dacă pot descoperi mai multe.

Câinii se bazează, de asemenea, pe amintiri episodice pentru a urma comenzile și indicii. Acest lucru are un efect pe termen lung, deoarece mulți câini păstrează cunoștințele despre formarea lor de ani de zile. Cu toate acestea, efectele amintirilor episodice ar putea depinde de context și de legătura pe care câinii îl au cu stăpânii sau formatorii lor.

Deci, în timp ce câinii ar putea aminti ce & # 8220; Fetch & # 8221; înseamnă și luați imediat o minge când este comandat, ei ar putea să nu poată da seama și să răspundă stăpânului lor atunci când au fost întrebat unde este mingea.

Câinii ar putea aminti mai bine decât pisicile

Câinii își vor aminti mereu să ceară mâncare sau să ceară să fie plimbați
Câinii își vor aminti mereu să ceară mâncare sau să ceară să fie plimbați.

Ca câinii, pisicile păstrează amintirile care lucrează pentru ei, mai ales când vine vorba de mâncare, conform unui studiu În jurnalul științei comportamentale. Aceste animale se bazează, de asemenea, pe amintirile lor de lucru atunci când vânează sau se învârte noaptea.

Cu toate acestea, experții de la Universitatea din Alberta au declarat New York Times că cele mai lungi pisici ar putea reține informațiile ar putea fi de 10 minute. Dar între câini și pisici, declinul memoriei este mai evident la felinele mai vechi.

Dr. Bruce Kornreich din Centrul de Sănătate Cornell Feline a declarat pentru Petmd că câinii fac în general mai bine în studiile de memorie decât pisicile. Cu toate acestea, acest lucru nu ar trebui să scânteze un câine față de dezbaterea de pisică și nu există suficiente studii pentru a susține această observație încă. Experții trebuie, de asemenea, să determine dacă câinii folosesc aceleași mecanisme ca pisicile atunci când se bazează pe amintirile de lucru pentru a acționa și a reacționa.

Dar dacă câinii folosesc amintiri pe termen lung pentru a păstra informațiile pe care le-au învățat în formare, pisicile folosesc aceste amintiri atunci când forjează legăturile cu oameni care le tratează cu bunătate sau când se află departe de oameni care se înmulțesc sau îi rănesc. Pisicile își amintesc și nu iartă comportamentele care le-au provocat stres și anxietate, conform expertului John Bradshaw Via National Geographic.

Declanșatoarele de memorie și decăderea memoriei

Pe baza comportamentelor, alimentelor și supraviețuirii animalelor, care sunt legate de anumite evenimente și situații, sunt cele mai importante declanșatoare de memorie. Acestea sunt tipurile de amintiri care rămân în mintea câinilor și pisicilor mai lungi. Este nevoie doar de o experiență de impact care să fie reținută în amintiri, poate pentru o viață.

Dar, pe măsură ce animalele de companie se îmbătrânesc, problemele cognitive dezvoltă acele schimbări manifest ale comportamentului lor. Un câine ar putea uita indicii care îi spun că este timpul să intre în casă sau o pisică ar putea avea dificultăți în a recunoaște alți oameni din familie.

Cercetare - Animale de companie Amintiți-vă lucrurile mai bune decât credeți, Studii aratăEste important, prin urmare, ca experții să analizeze modul în care animalele păstrează memoria pentru a ajuta la diverse studii care afectează oamenii, cum ar fi cercetarea privind boala Alzheimer și demența. Deoarece degradarea memoriei caracterizează aceste condiții, experții provin informații vitale privind îmbătrânirea umană utilizând modele Canine sau Feline pentru a ajuta pacienții reali în studiile clinice, conform unui studiu în baza moleculară a bolii.

Câinii și pisicile au, în general, patologia creierului similar ca oameni. Prin urmare, când aceste animale își îmbătrânește mecanismul creierului, cum ar fi un creier uman.

Citiți următorul: Studiile arată că câinii își amintesc lucrurile pe care le-ați făcut

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Animalele de companie amintesc lucrurile mai bune decât credeți, arată studiile